Forum > Profiel

Gebruikersgegevens.

Het profiel van Bazzzz

Gegevens van leden zijn alleen zichtbaar voor ingelogde gebruikers

Laatste 200 bijdrage(n) van Bazzzz (Pagina: 5 van 10)

Topic: Jows - Schizophrenic (Resistance Anthem) Korte preview!! (27-1-2006 10:17:00)

mr_jows schreef:

@ Bazzz... Platenmaatschappijen communiceren eerst per e-mail. Pas als eea concreet wordt nemen ze contact met je op. Ze zetten niet voor niets op de website dat je binnen drie weken reactie moet krijgen op je tracks. Zo niet, dan hebben ze dus geen interesse. Dit is dus blijkbaar kenmerkend voor de branche.
Ookal zijn sommige zaken kenmerkend, het onderscheidend vermogen wint altijd van de massa.

Ik huiver ook altijd van de termen: stuur eerst wat op en dan nemen we contact met je op. (zelfde als: maak geld over en wij sturen het op) Als je tegenpartij niet goed kent is dit altijd een lastige zaak. Ik heb al zo her en der wat releases voorbij zien komen die niet onder de naam van de maker uitkwamen en ook zonder de toestemming van de maker door dit soort constructies. Hoeft in jou geval natuurlijk helemaal niet zo te zijn maar pas op.

Ff een belletje doen.
Topic: Jows - Schizophrenic (Resistance Anthem) Korte preview!! (27-1-2006 08:06:00)

JeroenVDV schreef:

Bazzzz schreef:

mr_jows schreef:

Tjah Roberto, ben ook niet op mijn mondje gevallen hoor, maar zie jij een telefoonnummer op de website? Veel labels plaatsen dat niet, omdat ze anders platgebeld worden.

Ik zal thuis wel even kijken of ik erachter kan komen middels een domeincheck....
Euhm... Je hebt toch al wel contact met die mensen gehad? Is dat alleen nog maar via de mail gegaan dan? Zo ja.. Dan denk ik niet dat je op het juiste adres bent voor je release. Zaken doe je niet alleen via de mail. Lijkt mij...
Zaken wat dit betreft gaan vaak in eerste instantie per mail, zodra het definitief begint te worden (master plaat moet gemaakt gaan worden etc.) zijn er vaak "live"-gesprekken.

Bazzzz al eens iets gereleased ofzo? Klinkt wel zo wink ;)
Heb commerciële economie gestudeerd dus ik ken het verhaaltje ondertussen wel.. haha
Bedrijven die zich alleen verschuilen achter de mail wantrouw ik bij voorbaat al...
Zaken doe je face 2 face en als het echt niet anders kan via de telefoon.

Hetzelfde kom je tegen bij uitzendbureaus. Als je daar wat vaker binnenstuitert en wat sjanst met de leuke dames die daar werken krijg je véél meer werk toegeschoven.

Wil je wat... Moet je wat doen... Zien ze je gezicht een keertje dan weten ze wie je bent en wat je wilt.
Topic: Jows - Schizophrenic (Resistance Anthem) Korte preview!! (26-1-2006 16:58:00)

mr_jows schreef:

Tjah Roberto, ben ook niet op mijn mondje gevallen hoor, maar zie jij een telefoonnummer op de website? Veel labels plaatsen dat niet, omdat ze anders platgebeld worden.

Ik zal thuis wel even kijken of ik erachter kan komen middels een domeincheck....
Euhm... Je hebt toch al wel contact met die mensen gehad? Is dat alleen nog maar via de mail gegaan dan? Zo ja.. Dan denk ik niet dat je op het juiste adres bent voor je release. Zaken doe je niet alleen via de mail. Lijkt mij...
Topic: Taaltips van Ome Vic (26-1-2006 16:55:00)
@ Yoghurt

Dus toen ik mijn tentamen spelling de eerste keer niet haalde had ik mijn oude schoolmeester van in de 80 aan moeten klagen? Dat er fouten worden gemaakt is inderdaad slordig, maar om nu meteen te roepen dat je daarom zelf ook maar wat mag aan rotzooien gaat mij wat te ver. (In de trant van: Ja, maar hij deed het ook)
Topic: Super OEM bak (26-1-2006 16:51:00)
Wat een ongelofelijk KICK (lees eens wanneer de laatste post was)

Voor specs over alle OEM's mag je ff naar reind zn site gaan om ff wat bij te scholen.
Topic: Taaltips van Ome Vic (26-1-2006 15:07:00)
Dit zijn dan weer van die uitzonderingen op de uitzondering zullen we maar zeggen.

De redenatie dat mensen toch wel begrijpen, wat je bedoelt gaat naar mijn mening niet op. Want dan kun je net zoals de eerder genoemde methode schrijven. De eerste en de laatste letter goed en de rest door elkaar.

Maar het blijft vreemd dat op een HBO opleiding (HEAO) grofweg 80% een algemene spellingstoets niet haalt. Met als kanttekening dat 12 van de 60 fout al recht geeft op een 40 (van de honderd).

De inbreng van buitenlandse woorden de Nederlandsche Taal zorgt natuurlijk ook voor een aantal problemen. Schrijfwijze en d's en t's worden hierdoor lastig. We ontkomen er niet aan.

(Nog een laatste: de MSN emoticons troep is helemaal terror. Al die blije figuurtjes in plaats van woorden... Grrrr... Ik zeg: Bill Gates is de grootste terrorist)
Topic: Taaltips van Ome Vic (26-1-2006 10:37:00)

mr_jows schreef:

Kijk BrEeZaH taal ben ik met je eens! Dat leest gewoon zwaar irritant! Een tekst lezen zonder leestekens is ook zwaar irritant.

Echter, als iemand een d'tje of een t'tje vergeet, doet niets af aan het feit of het onleesbaar is. Het is gewoon dom!

1. Als ik muziek draai word ik spontaan blij, omdat ik de beats door mijn hele lichaam voel stuiteren. Het geeft mij een enorme adreline-stoot. Ik word er gewoon helemaal high van. Er wordt te weinig dance-muziek gedraaid in Nederland!

2. Als ik muziek draai wordt ik spontaan blij, omdat ik de beatz door mijn hele lichaam voel stuitteren. Het geeft mij een enorme adrelline-stoot. Ik wordt er gewoon helemaal high van. Er word te weinig dance-muziek gedraait in Nederland!

3. Als ik muziek draai word ik spontaan blij omdat ik de beats door mijn hele lichaam voel stuiteren het geeft mij een enorme adreline-stoot ik word er gewoon helemaal high van er wordt te weinig dance-muziek gedraaid in Nederland

4. AlS iK MuZiEk drAAi w0rd ik spOntaan blIj, OmdAt Ik de bEaTs d00r mUn hELe lIcHaAm vOEl stUItERen. hEt geEFt Mij eEn eNoRme aDRelINe-st00t. Ik w0rd er gew00n helemaal hIgH vAn. Er WOrdt tE wEInig danCe-muzIEk gedrAAiD iN NeDeRLAnD.

Wat is nu het meest irritant? Kijk 1 is goed, 2 zit vol fouten, maar is nog wel leesbaar... 3 en 4 daarentegen zijn gewoon zwaar irritant om te lezen, ook al zijn ze correct geschreven.

Kortom, zolang het geen officiele documenten betreft zal het mijn kont roesten of het grammaticaal goed in elkaar zit ja dan nee. Leesbaarheid en dus ook zinsopbouw vind ik veel belangrijker.
Adrenaline stoot

Van Dale
Topic: Taaltips van Ome Vic (25-1-2006 16:25:00)
Krijg me daar toch ff een Havo flashback... Zit gewoon helemaal te trillen op mijn stoel.... Brrrr.... shocked 8O
Topic: Geblokkeerde producten (25-1-2006 14:13:00)

Victor schreef:

Bazzzz schreef:

Het is wel wat raar als er 3 versies moeten komen voordat alles helemaal werkt zoals het hoort of zoals men belooft.
Da's steeds vaker zo met ingewikkelde electronica.
Zolang er maar duidelijk over wordt gecommuniceerd dan komt het wel goed... Dateq is daar misschien naar alle partijen toe niet helemaa duidelijk. Als men de een spreekt dan hoort men dit en de ander zegt weer wat anders. Das vervelend.
Dateq heeft ook niet zoveel ervaring met dit concept. In ieder geval doen ze hun best om de boel op orde te krijgen en updates te leveren. Da's al meer dan we van Technics (met de SL-DZ1200) kunnen zeggen.
Kan zijn dat het steeds vaker zo is maar de problemen die ik hier voorbij zie/hoor komen lijken in een vroeg test stadium op te vangen te zijn (wat een zin.... pfff). Maw... Langer testen.. Maarja.. de commerciële belangen gaan vaker voor...
Tis inderdaad altijd beter dan niets.. Maar omdat ze er minder ervaring in hebben zo ik juist langer en intensiever testen.
Topic: Geblokkeerde producten (25-1-2006 12:29:00)

Dré schreef:

Rob Spoor. Bel hem anders zelf even.

Ben helemaal klaar met de manier waarop dit topic verloopt!
ff in de boeddha houding en hummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm wink ;) laugh :D

Denk dat een aantal niet goed leest en zelf maar wat bedenkt. Maar das aan een ieder om voor zichzelf te bepalen.

Het is wel wat raar als er 3 versies moeten komen voordat alles helemaal werkt zoals het hoort of zoals men belooft. Zolang er maar duidelijk over wordt gecommuniceerd dan komt het wel goed... Dateq is daar misschien naar alle partijen toe niet helemaa duidelijk. Als men de een spreekt dan hoort men dit en de ander zegt weer wat anders. Das vervelend.
Topic: Jows - Schizophrenic (Resistance Anthem) Korte preview!! (23-1-2006 12:44:00)

Sjapper schreef:

Ben ik niet met je eens...
Ik zie het zelf als een sollicitatie. Je moet niet alleen ja-knikken, maar ze verwachten ook een bepaalde assertiviteit van jou. En je mag best zelfbewust zijn. Uiteindelijk zullen ze daardoor alleen maar meer respect voor je krijgen (Meestal). Zo niet, kun je je afvragen of het wel het juiste bedrijf voor jou is.

Je moet natuurlijk niet zo reageren als Anouk bij die Sonybaas in Amerika heeft gedaan ;)
Juust... De gulden midden weg tussen zwijgen en bij de ballen grijpen en roepen dat het moet zoals jij het wil.

Jij wil je nummer op plaat hebben dus zul je er ook wat voor moeten doen. Als je een paar keer belt om te vragen wat de status is dan wordt je al een hoop wijzer over hoe men bezig is. Direct contact (via de tel) is altijd beter dan de mail. Telefoon is confronterend en je zult altijd een reactie krijgen. Mailtjes blijven in de inbox staan als mensen er geen zin in hebben om te beantwoorden.
Topic: Jows - Schizophrenic (Resistance Anthem) Korte preview!! (23-1-2006 09:07:00)

mr_jows schreef:

Bazzzz schreef:

Waarom?

Is wel minder....
I donno why? Moet nog weer antwoord krijgen op mijn e-mailtje...... even afw8en nog dus...
ff een belletje doen..
eens goed achter de spreekwoordelijke broek zitten..
is jou ding en jij wilt wat... happy :)
Topic: Jows - Schizophrenic (Resistance Anthem) Korte preview!! (16-1-2006 13:38:00)
Waarom?

Is wel minder....
Topic: Wie is jouw favoriete DJ? (16-1-2006 08:44:00)

JeroenVDV schreef:

DJ Delay schreef:

Toen The Darkraver een tijdje geleden bij ons in een cafe stond stond ik ook wel ff naar de DJM te kijken, CONSTAND de master EN gain in het rood, echt VOL in het rood! Nu hoorde je dat niet omdat de instalatie altijd in de clip staat (toch mooie EV speakers). Veel te hard voor mij, niet mooi, enz.

Laatst was Korsakoff er, die heeft beloofd NOOIT meer daar terug te komen! Het was er te heet!laugh :D Haar make-up begon vast uit te lopen!wink ;)
Sorry, maar je maakt mij niet wijs dat een installatie in een discotheek constant in de clip staat. 't verdient best wat omzet, de horeca, maar elke week nieuwe luidsprekers aanschaffen is NET ff onhaalbaar. En reken maar dat je, mits je een beetje ervaring hebt, een DJM in het rood, kunt herkennen. Los van installatie erachter.

Heeft misschien meer te maken met de kl*teherrie die dat Darkraver-geval "draait", dat je het verschil tussen "herrie" en "nog meer herrie door DJM" niet meer kunt horen. sneaky :V
Juuuurrrooooeeeehoooeeeenn.... Het gaat om de DJ... Niet om de herrie.. Das een ander topic... laugh :D wink ;) sneaky :V shut up :X

De tijd dat de Darkraver (Steve) goed was, was in 2003/2004 toen ie vrijwel identieke setjes neerzette op Sensation Black. Hierdoor kreeg zn Hardcore/Jump/Hardstyle gebeuren weer wat bekendheid. De periode tussen het einde van de oldschool en 2003 was ie een beetje in een hoekje gekomen waar niemand em meer zag staan. Als je de setjes uit de periode 2003 luistert (d) dan hoor je wel een aardige basistechniek en wat leuke geinigheden ertussen door. De muziek was voor toen aardig vernieuwend... Daarna is hij een beetje in dat setje blijven steken en deze vrijwel overal waar ie kwam blijven draaien.. Beetje jammer voor hem want hij kan aardig leuk entertainen.
Topic: Wie is jouw favoriete DJ? (13-1-2006 15:55:00)

mr_jows schreef:

Bazzzz schreef:

mr_jows schreef:

Anywayz, tot nu toe ben ik iig blij dat ik nog niemand Korsakoff heb horen schreeuwen ;)
Leuk om naar te kijken..
Producties zijn ook nog wel aardig..
Live begint het al een heel stuk minder te worden..

Maarja... Ze is nog jong... (22)
Dat is het nou net :D Maar draaivaardigheden heeft ze (nog) niet. Ze is ooit neergezet als geintje op ik d8 een Thunderdome of MOH feest. Sindsdien werd ze vaak geboekt vanwege haar looks. Kijk Day-Már is dan weer andere koek ;)
Ik heb meen ik wel eens een setje van haar gehoord die beter klonk als eentje van Jean laugh :D wink ;) sneaky :V maarja....
Topic: Tijdelijke regeling BUMA/STEMRA (13-1-2006 14:09:00)

OmErta schreef:

Ok vlug even opgezocht. Wet van 30 juni 1994 betreffende het auteursrecht en naburige rechten is inderdaad geen omzetting in Belgisch recht van een Europese richtlijn. Ik had het op de Wet van 1994 houdende in Belgische rechte van de Europese richtlijn van 14 mei 1991 betreffende de rechtsbescherming van computerprogramma's. Datum was al juist enkele onderwerp was dus niet het auteursrecht happy :) . Dat je 2 keer moet betalen voor je muziek is trouwens uit te leggen hoor. Heb alleen even weinig tijd door examens waar ik momenteel mee bezig ben. Maar komende week zal ik het eens proberen uitleggen als ik de tijd vind. Hou me eraan als ik het mocht vergeten.

mvg Alex
Daarom had ik zon hekel aan recht tijdens mijn studie... Die wetboek teksten... Bleh...

Bij de docent werd je vaker delinquent genoemd dan student... Maar das weer een ander verhaal..

Buma probeert gewoon de gaten de dichten die er door de hedendaagse technologie zijn ontstaan. Verouderde wetten bieden voor kwaadwillenden (of luie mensen) te veel mogelijkheden om hun gang te gaan. Bij controle is het daardoor moeilijk om een boete op grond van de wetgeving te kunnen geven.

We moeten maar zien waar het schip strand. Het zou me niets verbazen als er een volledig nieuwe wet komt omtrent het auteursprobleem. Want het is niet alleen bij muziek maar ook bij boeken/dvd's etc...
Topic: Nummer om mee wakker gemaakt te worden. (13-1-2006 14:05:00)

big bang schreef:

Bazzz snapt m wink ;), nu nog horen wat de OP wil.
Topic is ondertussen meer een vermaak geworden voor zeer actieve leden..

De OP heb ik al heel wat posts niet meer gezien... (raar woord: posts... maarja)
Topic: Wie is jouw favoriete DJ? (13-1-2006 14:02:00)

mr_jows schreef:

Anywayz, tot nu toe ben ik iig blij dat ik nog niemand Korsakoff heb horen schreeuwen ;)
Leuk om naar te kijken..
Producties zijn ook nog wel aardig..
Live begint het al een heel stuk minder te worden..

Maarja... Ze is nog jong... (22)
Topic: Nummer om mee wakker gemaakt te worden. (13-1-2006 10:07:00)
Het goeie morgen heb je lekker geslapen liedje.

Of

Het NU OP STAAN STELLETJE LAMBALLEN liedje...
Topic: geluid dempen (10-1-2006 13:19:00)

Dré schreef:

Bazzzz schreef:

Het is natuurlijk ook niet de bedoeling om je hele kamertje dicht te plakken met eierdozen.. Duh... shut up :X
Kan ik daaruit concluderen dat de brandvertraging van eierdozen afhangt van hoeveel muren je ermee beplakt? Uit welk onderzoek is dat gebleken???
Het gaat er om dat je het contact met de vloer verminderd en de trillingen die doorgegeven worden verminderd. Dit kan op heel veel manieren die hiervoor ook al zijn genoemd...
Eierdozen e.d. helpen NIET tegen contactgeluid. Een "doos in doos" constructie wel (maar is erg kostbaar).
Ik zeg ook niets over brandvertraging van eierdozen.. Dit werd eerder genoemd.. Het ging er mij om dat de eierdozen onder de luidsprekers gezet werden.. Heb het thuis zelf zo gehad als tijdelijk oplossing en het werkte aardig.. Heb nu de stoeptegel methode en dat werkt wat beter... Alleen mn vloer vind het niet prettig omdat ik nogal de neiging heb om tegen de tegels aan te lopen waardoor ze verschuiven..

Dré misschien het woordje niet over het hoofd gezien??