Forum > Profiel

Gebruikersgegevens.

Het profiel van Viero

Gegevens van leden zijn alleen zichtbaar voor ingelogde gebruikers

Laatste 200 bijdrage(n) van Viero (Pagina: 10 van 10)

Topic: Wat kosten jullie nou? (31-8-2006 12:28:00)

big bang schreef:

Persoonlijk zou ik het niet gratis doen, aangezien jij toch kosten maakt. Ik zou toch altijd wel iets vragen, al is het maar 20 euro (wel erbij vermelden dat je korting geeft!!), omdat ze er anders vanuit gaan dat het volgend jaar weer gratis is.
Bij ons op school is er elk jaar een activiteit tvv een goed doel, op het laatste fuif die wij moeten verzorgen. Ik heb er 2 jaar niets voor gevraagd, maar nu we flink geïnvesteerd hebben, vraag ik nu ook iets kleins (50 euro) om toch een beetje de kosten te drukken (20 euro voor een bestelwagen). In het begin ging ik iets gratis durven te doen, maar nu ook niet meer. Iedereen weet hoeveel je moet werken om alles te kunnen betalen, en dan de avond zelf opzetten, draaien/lichtjes, afbreken... Ik vind dat je het dan niet gratis moet doen als je ziet wat een kapitaal en werk er in zit.
Topic: Welke lichttafel (28-8-2006 20:07:00)

stekelvarke schreef:

Dan zou ik investeren in dimmers en switchpacks met een dmx tafel voor parren (bv showmaster 24) en later wannneer je meer scans hebt investeren in een sturing voor de scans.
en volgens de setup nu valt een dynamoscan (of 2) nog perfect te doen met een showmaster 24, heb er zelf nog 2 spaces (aztek dj robo) aan gehad, ging perfect (icm parren)
Topic: Waar vervoeren jullie de drive in mee? (22-8-2006 19:08:00)
wij huren voor het moment nog altijd een citroën bestelwagen (ik geloof een jumper), maar we zullen wss een aanhangwagen op maat laten maken (die samen met de wagen remt, op maat omdat de bestelwagen net gn 3 meter is voor de stukken truss). dan moet ik geen bestelwagen kopen, maar een auto met trekhaak, koop ik gewoon de aanhangwagen van mijn ouders over.
Het gebeurt ook dat we de Iveco Daily (lange en verhoogde versie) van vrienden mogen gebruiken, maar dit is sporadisch (is wel een zéé van plaats in).
Topic: hawaii muziek (27-7-2006 15:35:00)
latino (à la belle perez)?
Topic: plichten van een drive-in show! (23-7-2006 14:20:00)

Victor schreef:

?
Je wilt apparatuur kopen, daarna verkopen en het ondertussen op je balans houden hoewel je het niet meer in je bezit hebt? Wat is daar het voordeel van?
voor het moment zit alles nog onder het bedrijf van m'n ouders (drukkerij). doordat we een bvba hebben mogen we evenementen organiseren (dus drive-inshow zit daar ook onder). mijn ouders hebben alles gekocht, ik betaal alles dmv onze opdrachten trg. vanaf het jaar dat we geen kindergeld meer ontvangen, zal ik dan de drive-inshow op mijn naam zetten, en alles 'kopen' van mijn ouders. het zal gefactureerd worden door hen naar mij toe. ik schrijf het bedrag dan over, maar in het zwart betalen zij het mij trg > zij hebben hun geld terug door de opdrachten en ik heb dan alles op eigen naam staan.
Topic: Trussberekening (20-7-2006 18:25:00)
je kan in sint-niklaas (belgië) een avondcursus rigging volgen, https://www.lgo.be (exacte link: https://www.lgo.be/CURSUSSEN/RIGGING/PAG_RIGGING.htm
je moet het dan natuurlijk wel zien zitten elke dag naar daar te gaan...
Topic: Nieuwe dj software in ontwikkeling! (17-7-2006 21:15:00)
nog nieuwe ontwikkelingen? demo-versie?
Topic: waarom parren? (14-7-2006 17:57:00)

Tim versteeg schreef:

Ik vind voor sommige muziek parren beter geschikt als mh's of scans. Voor dance, trance hardstyle enz.. zijn scans mh's en laser natuurlijk het allermooist. Maar voor muziek zoals rock bijvoorbeeld vind ik parren mooier. Zou er niet aan moeten denken dat normaal alleen nog maar mh's zou gerbuiken bij hun optredens sad :(
zoals op graspop metal meeting. In de kleinste tent hingen alleen maar parren, 2e tent parren icm intelli's, op de mainstage overheersend intelli's, maar ook parren. denk dan ook wel dat je op muziek met een beat meer bent met bewegend licht (milk inc onlangs: parren mochten praktisch niet branden, afgezien van het front).
Topic: Waar vind ik meer van het merk FAME (6-7-2006 11:40:00)

Ricardo Vanilli schreef:

Ik weet dat ze het merk FaMe verdelen in Musicstore in Keulen. Gaande van speakers tot drumstellen (lijkt wel een beetje hun huismerk te zijn daar). Misschien daarmee dat men dacht dat het een Duits merk was?

Mvg,

RV
inderdaad, in hun catalogus staat het vol met fame. is wel alleen geluidsmateriaal.zoals ricardo zegt: van speakers tot drums tot micro's...
Topic: plichten van een drive-in show! (11-6-2006 17:26:00)

KVM schreef:

viero schreef:

zal ik het dan 'overkopen' van mijn ouders (0-operatie). Is het van mij, en heb ik mijn opbrengsten dan in de vorm van een deftige installatie.
Ik zou dat heel goed navragen, zoals jij het hier meld krijg je het gratis, het is nog maar de vraag of de belastingdienst dit pikt.
is reeds overlegd met onze boekhouder, zegt dat dit mogelijk is.
Topic: plichten van een drive-in show! (11-6-2006 15:58:00)

JeroenVDV schreef:

viero schreef:

robbert schreef:

jep ik krijg van al mijn geluids app. 19% terug :D
mijn pa heeft namelijk als uit de hand gelopen hobby een bedrijfje in computers enzo en hij mag ook cd spelers verkopen enzo dus als ik de offerte op me'n pa's naam zet krijg ik lekker 19% van het bedrag terug, dat is wel lekker.
doe ik ook zo. m'n ouders hebben een bvba en dat betekent dat we evenementen mogen organiseren. drive-in zit daar ook onder. alles van materiaal en cd's op factuur, 21% (België) terug.
Maar dat betekent dat de spullen van je ouders' bvba zijn, en de omzet binnenkomt bij die bvba.
idd, omzet is momenteel toch nog 'afbetaling' van het materiaal. wanneer ik een jaar of 18 ben, zal ik het dan 'overkopen' van mijn ouders (0-operatie). Is het van mij, en heb ik mijn opbrengsten dan in de vorm van een deftige installatie.
Topic: plichten van een drive-in show! (11-6-2006 15:04:00)

robbert schreef:

jep ik krijg van al mijn geluids app. 19% terug :D
mijn pa heeft namelijk als uit de hand gelopen hobby een bedrijfje in computers enzo en hij mag ook cd spelers verkopen enzo dus als ik de offerte op me'n pa's naam zet krijg ik lekker 19% van het bedrag terug, dat is wel lekker.
doe ik ook zo. m'n ouders hebben een bvba en dat betekent dat we evenementen mogen organiseren. drive-in zit daar ook onder. alles van materiaal en cd's op factuur, 21% (België) terug.
Topic: Liedje over drugs (2-6-2006 12:09:00)

bjorn habets schreef:

Is goed, laat het wel even weten als je het hebt gehoord, en wat bedoel je met intern?
Internaat ofzoiets?

MVG

Bjorn
idd
Topic: Liedje over drugs (1-6-2006 12:11:00)

bjorn habets schreef:

Misschien ook leuk om even te zeggen welk nummer je hebt gekozen
En hoe de klas erop reageerde, altijd leuk.

MVG

Bjorn
heb het lijstje gemaild, ze heeft zelf gekeken. nog niet gehoord hoe de klas reageerde, ben intern en ze heeft me nog niet kunnen bereiken.
Topic: Liedje over drugs (30-5-2006 16:57:00)
ja, idd. toch allemaal bedankt!! kan het mss nog voor later gebruiken hé.
Topic: Liedje over drugs (28-5-2006 20:21:00)
Allemaal heel erg bedankt. Kga straks nog voor die laatste kijken. Ze zal blij zijn! Het zal haar morgen niet aan muziek mankeren. Dankuwel!!!
Topic: Liedje over drugs (28-5-2006 15:35:00)
Alvast bedankt voor de reacties. Zal onmiddelijk es kijken ervoor.
Heb zelf ook ng 1 gevonden, is wel meer metal: Murderdolls - I take drugs. Maar denk dat die kindjes van het 1e jaar secundair dat minder leuk zullen vinden :D
Topic: Liedje over drugs (28-5-2006 12:57:00)
Een vriendin heeft voor haar spreekbeurt morgen over drugs een liedje nodig waarin de problematiek of algemeen drugs in voorkomt. Heeft iemand een voorstel wat ze zou kunnen gebruiken, want ik weet het niet echt.
alvast bedankt
Topic: welke brug voor pars en scans?[:$] (26-5-2006 13:48:00)

martijn schreef:

Die prijs is netjes, maar met 3 meter delen kan ik het wel begrijpen. Daar is een stuk minder vraag naar dan 2 meter trussjes. Bekijk voor jezelf of je met zulke lengtes uit de voeten kunt.

Afhankelijk van de krassen en eventuele beschadigingen zou je een veiligheidsmarge over de belastingstabellen kunnen nemen. Als je er niet teveel in wilt hangen heb je daar geen last van, maar ik zou toch wel voorzichtig zijn met het belasten. Niet klakkeloos volgooien en denken dat als je onder de max belastbaarheid blijft niks verkeerd kunt doen.
is momenteel voor max 8 parren + enkele effecten.
voor de 3m hebben we vervoer en op alle locaties waar tot nu toe licht gevraagd is is het toch te doen.
Topic: welke brug voor pars en scans?[:$] (26-5-2006 10:15:00)

Mifex schreef:

Wat kunnen de statieven werkelijk dragen?
Zijn ze gekeurd?

Zijn de trussen nog netjes voor bijvoorbeeld een bruiloft? 400 euro moet te doen zijn. Je krijgt veel voor wat je betaald, controleer de statieven goed.. Geen afgebroken pennetjes o.i.d?, kabel van het statief ziet er nog netjes uit? Enz.. enz.. Neem de truss mee als je het zelf ook vertrouwt. Opvervlakkige krasjes zullen niet veel uitmaken, diepe krassen..tsjah, voor die prijs.

Kijk zelf of het wat is, of het niet wiebelt als je de brug in de lucht heb e.d. Ik heb geen evaring met mobile truss (volgens mij met geen 1 merk maargoed) Mischien kunnen mensen hier op het forum meer vertellen over de kwaliteit van deze brug.

Kortom: Wij kunnen weinig zeggen, MAAR ik denk dat je voor die prijs wel erg goed zit.. 12 meter truss is toch een heel groot stuk.

[Edit] Zijn het delen van 5 meter (onhandig voor drive in) of kleinere delen? Is het 30x30x30 cm truss of iets in de trand van decotrus? [/edit schreef:

Gr
of ze gekeurd zijn weetk niet, moet ik nog es vragen, statieven en truss zijn technisch 100% in orde. het zijn delen van 3m, enkele hoekstukken, en normaal 30x30x30.