Forum > Profiel

Gebruikersgegevens.

Het profiel van DJJD

Gegevens van leden zijn alleen zichtbaar voor ingelogde gebruikers

Laatste 200 bijdrage(n) van DJJD (Pagina: 1 van 10)

Topic: Draadloze microfoon voor (onervaren) spreker (29-11-2012 20:40:00)
Heb zelf 4 Sennheiser EW365 die ik normaal gebruik in (pop-jazz) band situaties, volume gaat soms hier flink hard (110 dB SPL gemeten). Toch zover ik me kan herinneren nog nooit problemen gehad met rondzingen. Het grootste verschil is dat ze vergeleken met dynamische minder "dun" gaan klinken als je ze van een afstandje houd. Maar feedback valt naar mijn ervaring erg mee.
Vergeet niet dat condensator zangmicrofoons er op ontworpen zijn om live gebruikt te worden. Voor presentaties zijn ze ook erg bruikbaar, nog steeds is het 10x beter als de sprekers de microfoon gewoon voor hun smoel houden, maar het helpt wel wat om dan een condensator te hebben.
Topic: AKG C 419 (7-5-2006 11:40:00)

MarkRombouts schreef:

Je kunt het echt niet maken om een plaat plexiglas van 30-40 cm aan een trompet te maken.

De trompetist krijgt hierdoor een instrument wat totaal uit balans is, en dus ook vrijwel zeker lamme armen of een zere rug. Hij gaat dat nooit goedvinden.
Wij doen al jaren een project met trompetisten waarbij deze ook worden uitversterkt met een stuk plexiglas ervoor. Het geluid wordt hier gedaan door iemand die er echt wel verstand van heeft en er zijn ook nog nooit klachten gekomen van blazers dus het lijkt me dat deze methode gewoon goed werkt.
Topic: Kabelmatten (17-3-2006 15:46:00)
Stairville maakt zowel de rubbere kabelmatten als de kabelbruggen waar 26.000 kilo op kan rusten.
Prijs kabelmatten:
€30> 100x300 cm
€99> 100x1000 cm
Prijs kabelbrug:
€69 per stuk> 80x60x8 cm

Google even voor verkoopadressen.
Topic: Het binden van kabels (12-3-2006 21:47:00)
Hallo, ik heb laatst een paar pakketjes Snap Fasteners gekocht, maar wat is nou eigenlijk de beste manier om die dingen aan je kabel te bevestigen? Want ik kom er niet echt uit razz :p

alvast bedankt
Topic: Stem uit liedjes halen (19-2-2006 17:28:00)
Er was hier eergister nog iemand met hetzelfde probleem, hij wou een instrumentaal nummer van Destiny's Child voor een songfestival.
Zelf heb ik de beat een beetje na proberen te maken en hij heeft wat pianodingen ingespeeld, die vervolgens via een midi signaal naar de digitale piano gingen en waarvan we dus het audiosignaal opnamen. Hetzelfde geld voor de baspartij en nog wat andere dingen. Daarna heeft hij nog de koortjes ingezongen.
Het is wel allemaal in 1 dag gedaan, omdat t nogal haast had, dus had geen tijd om alles volledig strak te doen, of af te mixen, maar in principe vond ik t resultaat wel goed happy :). (De instrumentale versie is trouwens wel iets lager, maar dat hoor je vanzelf wel wink ;))

origineel: https://www.indoctrination.nl/Studio/Destiny's%20Child%20-%20Through%20With%20Love%20(instrumental)%20sample%20(ORIGINEEL).mp3

instrumentaal: https://www.indoctrination.nl/Studio/Jordy%20-%20Through%20With%20Love%20(instrumental)%20sample.mp3
Topic: te weinig Stroom, te veel lampen (19-2-2006 17:07:00)

René Eppink schreef:

Volgens mij kun je bij standaard T4's al instellen wat de maximum sterkte van je lamp is. Lijkt me echter niet erg nuttig, dan kun je beter een minder sterke (en vaak goedkopere) lamp kopen.
Lijkt me juist wel nuttig, veel mensen kunnen geen 300 én 500 watt parren betalen. Juist die mensen nemen ook zulke opdrachten aan lijkt me wink ;) Dan lijkt me het beste om alleen 500 watters te kopen, dan heb je altijd genoeg en scheelt ook nog eens een hoop plaats/geld.
Topic: Welke soldeerbout? (4-2-2006 17:29:00)
Op ons werk gebruiken we Ersa soldeerbouten+station. Zijn verschillende "tippen" te bestellen bij "c*nrad". Zelf heb ik er een van rond de 70 euro geloof ik. Werkt gewoon goed. Maar er is ook nog een duurdere versie van 150 euro (die we dan op werk gebruiken) Als je een soldeerstation aanschaft, neem er dan wel een met een sponsje! Nooit meer vieze soldeerbouten!
Topic: BUBBELING NUMMERS ?!? (8-11-2005 00:35:00)
Hmm nou op elk schoolfeest is er wel veel vraag naar R&B en/of bubbling. Maar dit zou dan betekenen dat je nooit zo'n klus aan zou moeten nemen sneaky :V, daar schiet je natuurlijk ook niks mee op.
Maargoed, ik heb binnenkort ook weer een schoolfeestje en er schijnt toch vrij veel vraag te zijn naar bubbling.
Maar de laatste posts waarin concreet goede "echte" bubbling nummers werden genoemd, zijn al van bijna 3 jaar geleden. Dus ik zoek nu eigenlijk iemand die veel met bubbling bezig is en misschien bereid is een recenter lijstje van "echte" bubbling tracks (geen foute remixes van bekende nummers) te posten. Bij voorbaat dank.
Topic: Het binden van kabels (4-9-2005 14:42:00)

Dries Mees schreef:

een theaterknoop is 1 platte knoop, en dan een lus (zoals je je schoenen knoopt laugh :D )
Ook al raak je eens eentje kwijt, je hebt er altijd 2 in reserve mee hé ;)
Volgens mij wordt deze knoop ook wel een "trekknoop" genoemd.
Topic: Speakon versies (2/4/6/8 polig)??? (27-8-2005 12:54:00)
De enige reden dat mensen vaak een 4 polige speakon gebruiken waar ze maar 2 polig nodig hebben, is dat de 4 polige versie van Neutrik een stuk steviger schijnt te zijn.
Topic: FreeFloats voor CD Decks.... rare gedachte of.... (13-8-2005 09:50:00)

Goodfella schreef:

Algoed, tijdje geleden stond ik op de danceparade te Middelburg te draaien. Daar werd de dj tafel bevestigd aan het frame van de vrachtwagen, met kettingen en rubber. Hoe hard de tafel ook swingde, cd spelers sloegen niet over en de platenspelers nauwelijks. Wie kan mij in simpel natuurkundig taal uitleggen wat de theorie hierachter is, is 't hetzelfde als een vlieg in een auto die lekker rond blijft vliegen terwijl de auto 140KM per uur gaat?
Ik denk dat door de grote massa van de vrachtwagen, het frame van de wagen niet meetrilt. Hierdoor zou je dan de booth eraan vast kunnen maken, zodat hij ook deelneemt aan de massa van de vrachtwagen, en dus ook niet meetrilt.
Zie het als een groot betonblok midden in een cycloon. Als je je maar goed genoeg vasthoud aan het betonblok, zal je niks overkomen.
Topic: Welke schoenen voor het draaien??? (3-7-2005 19:14:00)

yoghurt schreef:

https://www.skateboard.com/products/20678.jpg

Deze meestal maar dan met knalgele veters erin...
Je bent toch geen meisje?laugh :D

wink ;)
Topic: Welke schoenen voor het draaien??? (2-7-2005 23:00:00)
Heb hier ook stoere DC's skateschoenen wink ;).
Ben echter wel steeds meer bezig met opbouwen met zware cases, en daarnaast moet ik op mn werk uren achter elkaar -staand- kabels trekken/knippen. Daardoor worden ze ook altijd heel vies door het witte poeder wat in de kabels zit.
Dus ik zoek eigenlijk nieuwe mooie, stevige "werkschoenen" voor klussen en op het werk. Graag wel ademend enzo, omdat ik er vele uren achter elkaar er op moet staan. Wie heeft suggesties?
Topic: Het Punisher baskast topic (2-7-2005 22:17:00)

Contour schreef:

Exploded views:

View 1

View 2

MVG Contour
Sweet!!
Even iets over de constructie, aangezien het moeilijk is om een mooi "onderhoudsluikje" te maken. Is het misschien niet handiger om nog een plaat aan de zijkanten te maken en dan op deze manier een "luchtdicht" luikje te maken? (Dit kan natuurlijk ook door i.p.v. 2*15mm platen 2*9mm platen te nemen om het een beetje tilbaar te houden.)
Topic: 2x antari f80z of 1x antari f800? (30-6-2005 12:04:00)
Dat dacht ik dus ook al, maar dan snap ik waarom Max een kwalitatief veel slechtere rookdoos erbij wil kopen voor kleinere klussenshocked 8O.
Topic: Video beeld (29-6-2005 18:43:00)
Bedacht trouwens net ineens wat, je kan een Line In plugin ergens downloaden op de site van winamp, waarmee je dus de line in af kan spelen in je playlist en zo dus beeld erbij krijgen. Nadeel hiervan is alleen dat er een klein beetje vertraging is, maar dat kan je instellen dmv geluidskwaliteit.
Topic: 2x antari f80z of 1x antari f800? (29-6-2005 10:20:00)

Max schreef:

Heb zelf een Z1500 laatst gekocht voor de grote shows, maar aangezien ik meer kleine dingen heb als grote schaf ik binnenkort ook een nieuwe F80Z aan. Prima voor de kleine feestjes.
Kan je bij de Z-1500 dan niet de output regelen? Zit er namelijk stiekem aan te denken de Z800 te verkopen voor een Z-1500. Maar aangezien ik vooral kleine feestjes heb, kan ik de Z-800 beter nog even houden?
Topic: Het bouwen van een case (28-6-2005 09:59:00)

Dré]Verkeerde maat overzethoekjes, overzethoekjes zitten hier en daar scheef.

Hmm zal er volgende keer wel op letten hoe anderen het hebben gedaan kwa materiaal, verder dat sommige scheef zitten kwam omdat hij vaak verschoof met het boren. Is daar eigenlijk een concrete oplossing voor?

Dré schreef:

Ook ben je schijnbaar stevig uitgeschoten bij het boren (toch maar centerpunteren de volgende keer?).
Met het boren in de hoekprofielen heb ik een totaal afgesleten boortje gebruikt van ca. 5 jaar oud, die mijn vader nog had proberen te slijpen maar waarbij hij alleen maar de boorkop botter heeft zitten makenwink ;). Er staat dan ook een nette kolomboormachine op het verlanglijstje.

Dré schreef:

Zijn dit je eerste zelfbouwkisten?
4e en 5eashamed :$ Maar de eerste waren nog veeel lelijker hoor, dus leer er elke keer wat bij.

Dré schreef:

PS: Volgens mij plaatste ik m'n 95 graden stoppertjes andersom (werkt de zwaartekracht mee in plaats van tegen volgens mij).
Ja had hier ook al aan gedacht maar dacht op de een of andere manier dat het zo beter zou zijn?! Maargoed bij nader inzien is omgedraait misschien wel water beter ja, volgende keer danwink ;).

Niek Bolscher schreef:

Ligt het aan mij of kon je met de hoeveelheid popnagels in dat deksel ongeveer nog een case bouwen?
Hehe, ja ik ging uit van de vuistregel om de 10 cm popnagels, maar bij nader inzien is dit minder handig voor lengtes van langer dan 50cm. Vandaar dat ik het overmatige popnagelgebruik gecompenseerd heb met geen extra popnagels in de sluitprofielen happy :).
Topic: Ergenissen on stage/ tijdens het draaien (27-6-2005 15:44:00)
Tsja, er is maar één oplossing voor zulke grappen:
Gaffa laugh :D
Topic: Het bouwen van een case (27-6-2005 12:12:00)

CyberDance schreef:

Waarom bij de kabelkist de sloten aan de zijkant ipv voorkant?
Dit viel me zelf ook al op! Elke keer zat ik dan ook met mn handen te grijpen naar vlindersloten aan de voorkant die er niet zaten laugh :D. Maar hier had ik gewoon niet goed bij nagedacht.

CyberDance]Is er een reden voor dat de popnagels op sommige stukken profiel verder tegen de zijkant zitten dan de rest?

Ja, had de eerste 2 per ongeluk verkeerd geboord (Wat wil je ook, na 5 uur achter elkaar boren) dus heb het maar zo opgelost.
Ook zitten als je goed kijkt trouwens aan de onderkant de popnagels niet in het midden.

CyberDance]En een tipje: zet naast de 2 stopscharniertjes nog wat gewone scharnieren bij, of beter nog was geweest inbouwstopschotels met gewone scharnieren. Die kleine stopscharniertjes vinden zo'n deksel niet echt leuk razz :p

Oorspronkelijk was mijn plan om 2 grote stopscharnieren te maken, maar de flightcaseboer rade mij dit af omdat er "iets" mis was met die dingen.
Uiteindelijk dus gekozen voor 4 kleinere stopscharniertjes. Alleen daarvan zijn er maar 2 opgekomen omdat de eerste een beetje scheef erop zat, en ik dacht als je er dan nog 2 "rechte" bij doet gaat hij heel stroef enzo... Maar tot ik ga merken dat de scharniertjes het niet meer houden o.i.d. laat ik het denk ik maar bij deze twee.

CyberDance schreef:

Versterkercase ziet er goed uit, alleen erg zonde van dat sluitprofiel sad :( , dan was ik toch ff een stukje bij gaan halen. Dat zal mede ook wel de reden zijn waarom de sloten niet in het midden zitten?
Klopt.

CyberDance schreef:

Verder vind ik op de kabelcase wat weinig handvaten zitten.
Hmm ja, dit zag ik ook al bij "concurrenten" wink ;). Op de korte kant was echter te weinig plaats voor 2 handvatten.
Maar ik zal er misschien als ik ooit weer eens de tijd en geld ervoor heb nog een stuk of 4 bijzetten op de lange kant!