Forum > Profiel

Gebruikersgegevens.

Het profiel van Martinus

Gegevens van leden zijn alleen zichtbaar voor ingelogde gebruikers

Laatste 118 bijdrage(n) van Martinus (Pagina: 1 van 6)

Topic: Suggestie webshop en forum (20-3-2015 23:15:00)
Sinds kort loop ik op het forum tegen een "feature" aan als ik op ipad lees: bij alles wat ik open wordt de pagina een stukje ingezoomd waardoor een deel onleesbaar is, ik moet dan uitzoomen om op schermvullend formaat te komen. Enig idee wat er in de afgelopen weken is veranderd en daar de oorzaak van zou kunnen zijn?
Topic: kamer opvrolijken (18-2-2015 23:42:00)
Je weet zelf het beste of er in de toekomst nog wat meer mensen in die kamer komen feesten enzo, in dat geval zou ik idd 12" speakers pakken met een serieuze versteker zoals waar ik naar linkte. Dan heb je in ieder geval een leuke basis!
Topic: kamer opvrolijken (18-2-2015 23:31:00)
mijn excuses! ik heb tot nu toe gewoon wat rondgekeken, maar als jullie dezelfde opties bieden ga ik natuurlijk voor deze shop. ik zal zo de links even aanpassen
Top happy :)
de kamer moet je vanuit gaan dat die iets zal zijn van 5m bij 5m
en i.p.v van een 8'' woofer, 12'' dan?
10 of 12 inch Lijkt me een goede keuze!
Topic: kamer opvrolijken (18-2-2015 23:28:00)
Je hebt het niet helemaal mis hoor! Alleen voor zo'n net budget kan je gewoon meer (als je wil). Je hebt het zelf over "een feestje bouwen voor jezelf" en misschien zal dat ook wel eens voor je vrienden zijn ofzo, dus waarom dan niet iets grotere speakers? Dat was de hele strekking van mijn verhaal, puur behulpzaam bedoeld. Maar als jij liever gaat voor de door jou genoemde set, kan je bijvoorbeeld gaan voordeze versterker, de door jou genoemde speakers en zo'n soort mixertje

Kan je hier wat mee?
Topic: kamer opvrolijken (18-2-2015 23:12:00)
Hi Tim,

Welkom op het forum! Klein tipje als begin, New-line is een webwinkel, net als de concurrent waarnaar jij zojuist twee keer linkt sad :( hier in de shop staan om te beginnen al dezelfde speakers voor dezelfde prijs, dus als je je bestelling nou gewoon hier plaatst is dat wel zo netjes...

Tweede: je kiest vrij kleine speakers maar hebt voor een slaapkamer een leuk budget voor je setje. Je zou dus best naar wat serieuzere speakers kunnen kijken, en als de ruimte dat toelaat vooral iets grotere woofers. Je begint zelf over een goede bas dus dan zou ik iets groter kijken dan 8"...

Derde: om de tonen te kunnen regelen en daarmee de stemming van je ma ook, zou ik een klein mixertje kiezen. Die hebben vrijwel allemaal 3-bands toonregeling, een normale PA versterker heeft dat namelijk niet.

Misschien een idee om, meteen weer wat ruimtebesparing, gebruik te maken van actieve speakers? Zit je versterker ingebouwd. Mengpaneel erbij en klaar!
Topic: statiefadapter 36 - 36mm (9-2-2014 23:17:00)
Zoiets?
Topic: instelling mengpaneel Yamaha MG166CX-USB (23-1-2014 01:17:00)
Hallo Eddy, welkom op het forum. Uit de handleiding haal ik letterlijk (maar die had jij er zelf volgens mij ook al op nageslagen):
ST Switch
This switch assigns the channel’s signal to the STEREO L/R
bus.
To send the signal to the STEREO bus turn the ON
switch on
Ik weet niet waar die persoon uit opmaakt dat jij je microfoons niet naar de stereo L/R mag sturen? wink ;)

Succes en veel plezier met je tafel!
Topic: Achter dieven van je spullen aan? (3-9-2012 20:08:00)

Tom schreef:

ja, dat moet dan maar.
Ik denk dat dat te makkelijk gedacht is. Ik neem aan dat je niet echt verwacht dat alle bedrijven daarin meegaan, de grotere verhuurbedrijven al helemaal niet. Dus krijg je daarmee een oneerlijke concurrentiestrijd met het kleine bedrijf als benadeelde. Veel klanten zullen dergelijke borgsommen gewoon niet waarderen (en dan bedoel ik niet die 500 euro op een ringleidingset, maar meer een "dekkende borg" op een CDJ2000 set) en dus naar het grote, vertrouwde verhuurbedrijf stappen. Ikzelf zou een megaborg ook niet waarderen, wil gewoon mijn setje kunnen huren, paar honderd euro borg (maximaal) neerleggen en morgen terugkomen...

De enige manier waarop je zo'n borg zou kunnen vragen is als je er een heel aantrekkelijke korting tegenover zet, maar heeft het dan nog wel zoveel zin om te verhuren?
Topic: Pa full range bas weergave (18-7-2012 20:58:00)

Gezelli schreef:

want xlr naar speakon heb ik nog niet gezien..
Niet?
Topic: We hebben een nieuw vip lid (22-3-2012 11:42:00)
Volgens mij hebben we alweer een tijdje een nieuw VIP lid? Gefeliciteerd Watje!
Topic: Weer bergen spam, allemaal met een ander e-mailadres... (19-2-2012 10:45:00)

kaos schreef:

Opzich is het reageren cq uitschrijven bij een spambericht erg onhandig.
Je komt dan meteen op een duurdere lijst te staan. Jou email adres bestaat dan niet alleen, maar wordt ook nog actief gelezen happy :)
Zit wat in. Nu komt deze mail dus nooit aan, dus dat scheelt weer.. wink ;) Moet zeggen dat het bij andere nederlandse "spam" wel altijd heeft gewerkt, maar ik denk dat dit meer mail was die ik ontving omdat ik ongemerkt op een of andere mailinglist was gepletterd... en als je dan dus dat linkje gebruikt wordt je netjes (via een website!) gevraagd of je écht wel wil uitschrijven. Vervolgens geen last meer van.

Dj pacific schreef:

*Knip*
Dit is inderdaad precies wat ik bedoel. Zag inderdaad ook de Ymail langskomen de laatste tijd. Ook hier: alleen zakelijk, nooit privé. Sterker nog: alleen aan het info@ account, niet de naamaccounts. Dus kan me ergens ook wel voorstellen dat er standaard gewoon gemaild wordt naar info@welkdomeindan.ook omdat de kans groot is dat daar toch wel een werkend account achter hangt... Hoop dat er een manier is om daaraf te komen!
Topic: Weer bergen spam, allemaal met een ander e-mailadres... (18-2-2012 21:50:00)
Ik krijg alweer ruime tijd spam binnen, en het lijkt in opzet allemaal op elkaar.

De onderwerpen kunnen varieren van gekoeld water tot ziekteverzuim tot telefoonkosten

Het e-mailadres van de afzender wordt weergegeven als info@"de achternaam van de zgn. verzender".nl

In de uitschrijflink onderaan wordt gelinkt naar een gmail adres, ook van die betreffende afzender. Helaas wordt de mail meestal gebounced wegens niet bestaand, of een overvolle mailbox. Daarnaast, morgen gaat het weer over iets anders met een andere afzender, dus er is geen grondige manier om je uit te schrijven...

Kennen/hebben jullie dit ook, en weten jullie toevallig waar de oorsprong van deze berg spam ligt? Omdat de opzet exact hetzelfde is MOET het wel via 1 punt komen volgens mij.
Topic: Slechtste ervaring (13-1-2012 15:38:00)

dj-olivier schreef:

Bij mij was dat dat we de laptop waren vergeten waarmee we zouden draaien shut up :X
Haha, vrij belangrijk ja. Maargoed, gebeurt iedereen wel eens toch? Ik moet zeggen dat ik sinds jaren geleden -de dag dat ik op klus stond en mijn speakerstatiefjes om de hoek van de deur thuis- ALTIJD een paklijst heb, voor welke show dan ook.
Topic: Logo voor Drive-in show (28-11-2011 01:33:00)
Ik vind je logo weinig herkenbaars hebben, geen beeldmerk o.i.d. Daarnaast weet ik niet precies wat het is aan de onderkant van de letters, maar in het klein komt het helemaal niet meer uit (visitekaartjes, stickers enzo). Ik zou (als het een van de door jou gegeven mogelijkheden moet zijn) gaan voor de 1e, of toch nog wat verder knutselen!
Topic: Drive-in show websites (17-6-2011 00:33:00)

hemske schreef:

In safari verspringt hij ook, ookal ben ik een van de weinige mensen denk ik die dat gebruikt shut up :X

EDIT:
Ik zie dat hij nou wel blijft staan. Dus dat zul je al verandert hebben wink ;)
Ik heb niks veranderd razz :p maar zal het in ieder geval ook even melden!
Topic: Drive-in show websites (16-6-2011 09:19:00)

YourLiVe schreef:

In IE 7 en 8 verspringt je balk (het hele menu trouwens), in FF en chrome blijft hij netjes staan.
Crap, nu zie ik het ook. Wat dom dat ik IE niet meer heb getest achteraf... ik zal het doorgeven! Thanks
Topic: Drive-in show websites (16-6-2011 00:53:00)

SebasVD schreef:

Beetje kaal nog, heb je geen leuke impressiefoto's van je show?
Moet inderdaad wel komen, eerst had ik die foto op de home zelfs nog niet, als je ziet wat dat voor verschil maakt...
Is dat laserbeeld in je header van jezelf? Als het niet zo is (wat ik wel vermoed): gebruik een leuke foto van je eigen show, niet van iemand anders.
*Kuch* Good point. Eens wat meer foto's gaan maken, maar schiet er vaak domweg bij in. Die "tijdelijke oplossing" in de banner duurt al zo'n 3,5 jaar... wink ;)

hemske schreef:

probeer ook nog wat aan je css te doen.
Ik vind het persoonlijk vervelend als het balkje naast het menu constant van links en naar rechts springt per pagina.
Oh, bij mij staat dit tegenwoordig juist bij elke pagina hetzelfde, was vroeger wel een probleem! Heb je iets meer info over je browser etc.?
Topic: Drive-in show websites (15-6-2011 14:51:00)
Hele tijd geleden mijn website ook al gepost, inmiddels is dit topic zover opgeschoond dat hij er niet meer tussenstaat geloof ik wink ;) maar ik heb de kritieken (grotendeels) onthouden en laatst helemaal bijgewerkt. Mag ik nog een keer vragen wat jullie van mijn site vinden? www.beamsoundlight.nl
Topic: Zogenaamd bestelde advertenties (28-11-2010 23:44:00)

martinus schreef:

ideedeluxe schreef:

Op de een of andere manier komen al deze malafide bedrijfjes veelal bij ons uit de buurt... Wat ik nog de meest verneukeratieve manier van handelen is, dat ze een telefoongesprek met je aanknopen, met bijvoorbeeld de simpele vraag of je van bedrijf X bent. Je antwoord met ja, want je bent van bedrijf X.

Na een week of wat krijg je een rekening in de bus voor een of andere wazige website, met een belachelijk hoog bedrag. Ga je vragen naar je handtekening onder het contract, blijken ze het eerdere telefoongesprek opgenomen te hebben en het woordje ja achter een zin van hen geplakt te hebben met de vraag of je het abonnement wilt hebben.

Ze lappen echt iedereen erbij, van scholen tot reguliere bedrijven. De politie doet er weer eens niks aan, want civielrechtelijk (Volgens de dienstdoend beambte) dus, je bent de sjaak. Dan maar laten voorkomen; een gemiddelde rechter trapt hier toch niet in.
Ai, dat is inderdaad ook een mogelijkheid! Nooit bij stilgestaan... sad :(
En eigenlijk is dit toch ook niet te voorkomen, ik bedoel, je zegt altijd ergens in een gesprek "ja"...
Topic: Zogenaamd bestelde advertenties (25-11-2010 22:19:00)

ideedeluxe schreef:

Op de een of andere manier komen al deze malafide bedrijfjes veelal bij ons uit de buurt... Wat ik nog de meest verneukeratieve manier van handelen is, dat ze een telefoongesprek met je aanknopen, met bijvoorbeeld de simpele vraag of je van bedrijf X bent. Je antwoord met ja, want je bent van bedrijf X.

Na een week of wat krijg je een rekening in de bus voor een of andere wazige website, met een belachelijk hoog bedrag. Ga je vragen naar je handtekening onder het contract, blijken ze het eerdere telefoongesprek opgenomen te hebben en het woordje ja achter een zin van hen geplakt te hebben met de vraag of je het abonnement wilt hebben.

Ze lappen echt iedereen erbij, van scholen tot reguliere bedrijven. De politie doet er weer eens niks aan, want civielrechtelijk (Volgens de dienstdoend beambte) dus, je bent de sjaak. Dan maar laten voorkomen; een gemiddelde rechter trapt hier toch niet in.
Ai, dat is inderdaad ook een mogelijkheid! Nooit bij stilgestaan... sad :(