Forum > Profiel

Gebruikersgegevens.

Het profiel van Sonic boom

Gegevens van leden zijn alleen zichtbaar voor ingelogde gebruikers

Laatste 200 bijdrage(n) van Sonic boom (Pagina: 1 van 10)

Topic: Hitzone cd overzicht (17-2-2009 16:55:00)
De nieuwste staat er in ieder geval nog niet op.
Topic: Containeropslag (21-9-2008 10:38:00)

eriswa schreef:

Een verwarming maakt de lucht toch alleen vochtiger?
Verwarming vergroot bij een verhogende ruimtetemperatuur de capaciteit van waterdampopname in de lucht. Zolang de warmte blijft hangen zal dit geen extra vocht doen neer slaan. Daalt de temperatuur dan zal dit vocht uit de lucht gaan neerslaan omdat de opnamecapaciteit dus weer daalt. Dit geeft dus extra condens op koudere delen.
Om dit vocht vroegtijdig weg te krijgen zal je dus om het vocht af te voeren de warme lucht moeten wegluchten (deuren op kier of raampje open), met de warme lucht die naar buiten word gezogen ben je dan meteen een hele hoop vocht kwijt, natuurlijke afvoer.

Zoek voor meer uitleg over vochtafvoer maar eens op de term mollier diagram.

Verwarming alleen zal dus niet helpen, om het goed te krijgen zal er ook een regelbare ventilatie aanwezig moeten zijn, b.v. een luchtraam zoals bij kassen. Het vocht zal moeten worden afgevoerd op een mechanische manier in ieder geval.
Topic: afscheidslied(je) (2-9-2008 19:53:00)
Van het weekend een bruiloft, in een strandtent, laatste nummer "Dansen aan Zee" van Blof, iedereen om het bruidspaar heen en ronddraaien met de groep. Erg mooi en iedereen meteen voldaan.

Het ligt gewoon aan de bruiloft of het feest, maar de klant bepaald meestal.
Topic: Climax voor confetti kanon (30-8-2008 22:48:00)
Van Halen - Jump
Europe - the final countdown
Topic: afscheidslied(je) (23-8-2008 21:09:00)
Andre Hazes - De hoogste tijd (de laatste ronde) is een veelgevraagde. We hebben niet echt een vaste afsluiter, ligt eraan wat de klant wil.

Wat ook goed wil werken is de afsluit-tune van Stuif es in - Dit is het einde, dat doet de deur dicht, vooral bij de oudere tv-kijkers onders ons.
Topic: Zomerhit van dit jaar??? (28-6-2008 15:10:00)
This Is The Life - Amy Macdonald

Doet het verschrikkelijk goed op drive in avonden om de dansvloer vol te krijgen.
Topic: Pismuziek/Plasplaat/Zeikplaat! (10-6-2008 21:38:00)
In ieder geval bedankt voor de bezoekjes op onze site, doet de webstats zeker goed, sneaky :V .
Topic: Pismuziek/Plasplaat/Zeikplaat! (10-6-2008 17:28:00)

Laxap schreef:

sonic boom schreef:

Ik vind het zowieso slordig om tijdens het pissen niemand achter de booth te laten staan, ziet er nou niet echt geinteresseerd uit voor het publiek.
Ik denk niet dat heel veel mensen merken dat je weg bent als je achter zo'n (hoog) meubel staat. shut up :X

Beetje raar dat jij het juist slordig vind als er niemand staat terwijl de mensen jou tijdens de hele avond (bijna) niet zien staan.
Beetje vreemd dat je uit de hoogte van het front van de booth kan concluderen dat we tijdens het draaien niet te zien zijn, al eens gedacht aan het feit dat we eventueel een kleine podiumverhoging achter de booth hebben waardoor we gewoon goed te zien zijn doordat dj en spelers wat hoger staan? En ook nog eens verschillende hoogtes qua poothoogte (70 cm en 100 cm) hebben bij het meubel? Verder zie je mij niet staan, echter een shanti-koor dat vóór onze booth staat te zingen. Je conclusie raakt dus een beetje kant nog wal sneaky :V .

Verder is het onze mening dat er altijd iemand achter de spelers moet staan als de muziek draait, daar hoeft uiteraard niemand het met me eens te zijn.
Topic: Pismuziek/Plasplaat/Zeikplaat! (10-6-2008 13:16:00)
"Child in time" deed het erg goed afgelopen weekend bij een motorclub bijeenkomst, geen enkel probleem dus om die te gebruiken (mits op verzoek of binnen het genre), meestal ook goed te combineren met "Stairway to heaven" van Led Zeppelin, en daarna de wat stevigere kant op, tot aan Manowar, judas Priest, Metalica, Limp bizkit, Iron Maiden e.d. aan toe.
Dit zijn geen nummers inderdaad om zo maar even op publiek los te laten.

En verder qua pisplaat, wij zijn altijd met 2 mensen aanwezig, die ook nog eens én licht én geluid kunnen doen, dus een pisplaat is niet nodig. Ik vind het zowieso slordig om tijdens het pissen niemand achter de booth te laten staan, ziet er nou niet echt geinteresseerd uit voor het publiek. Langere versies worden dus alleen bij uitzondering van de sfeer gebruikt, zoals Paradise by the dashboardlight, dit blijft echter wel een veelvuldig aangevraagde plaat en ook een dansvloer-vuller, lekker setje 80-ers er achter aan geeft bij drive in shows vaak succes.
En van betrefd de opmerking van Stevo-JD: er is altijd tijd voor een lekker setje dance van nu, drive-in show publiek is nu eenmaal divers van samenstelling, dus er komt van alles aan bod, dus zelfs aan de kinderen word gedacht met een setje lekkere dansnummers voor de kleineren aan het begin van de avond. Het blijft echter verder zaak om grotendeels te voldoen aan het genre dat is aangedragen door de gastheer/ gastvrouw en daar omheen te bouwen.

Beetje jammer altijd weer dat aan de hand van een opmerking die hier gepost word mensen altijd meteen denken te kunnen bepalen hoe goed of slecht iemand het doet in de wereld. Zo slecht zal het toch niet zijn, gezien de snel groeiende lijst klanten voor de komende tijd bij ons bedrijf, dat ook nog eens een zeer snelle groei door maakt naar een aantal geplande richtingen.

Majah, happy :) , back on topic.
Topic: Pismuziek/Plasplaat/Zeikplaat! (8-6-2008 14:27:00)
Deep Purple - Child in time 10 min 17
Led Zeppelin - Stairway to heaven 7 min 04
Meatloaf - Paradise by the dashboardlight 8 min 28

Of gewoon met zijn 2-en komen, werkt ook goed laugh :D Bij drive in werk niet ongewoon.
Topic: Muziek voor Engelse Wals (7-6-2008 16:01:00)
Tom Jones - "Lady lay down beside me"

To Jones doet het altijd wel goed. laugh :D
Topic: Virtual DJ: problemen met automix (haperen) (27-5-2008 19:51:00)
Voor het forum bij virtual dj zul je even geduld moeten hebben op reactie, het zijn vrijwilligers dus de mods hebben niet altijd meteen tijd, lezen vaak wat later, dus gewoon af en toe even kijken wanneer je reactie krijgt.

Weet je trouwens zeker dat je op het dutch forum gedeelte zit? ik zie je vraag nergens staan namelijk.
Topic: Opdracht school mixen/remixen (25-5-2008 18:20:00)

djspiky schreef:

Dan kun je inderdaad beter BPM studio of een dergelijk programma gebruiken. Met audacity ben je 4x zo lang bezig om een goede mix te maken. BPM studio is wel betaald. Met de trial versie kun je 30 minuten mee werken als ik me niet vergis.
Volgens mij vraagt de leraar gewoon om een mix gemaakt met audicity, dus andere programma's adviseren heeft geen nut, denk ik zo.
@Lisette: Verder is het inderdaad huiswerk, ik neem aan dat je uitleg hebt gehad over werken met audicity dus succes sneaky :V
Topic: Virtual DJ: problemen met automix (haperen) (24-5-2008 14:32:00)
Stel je vraag hier even, die kunnen je de oplossing geven.
Zit er toevallig een demo versie van Vdj bij?
Topic: Inhoud van een flyer. (12-5-2008 19:06:00)
En gelukkig ben jij de moderator die daar over gaat sneaky :V shut up :X

@ davidkamphuis: Er lopen een hoop onderwerpen waarin visitekaartjes als voorbeeld zijn geshowed, naast de logo's van bedrijfjes/ bedrijven, even een deepsearch op visitekaartjes hier op het forum doet wonderen. En verder je eigen creativiteit er op los laten. Zoals al vaker gezegd, als je denkt dit niet echt in je te hebben kun je voor relatief kleine bedragen ook iets laten ontwerpen, ben je meteen orrigineel.
Topic: Inhoud van een flyer. (12-5-2008 15:49:00)
Ook nog nooit gebeld of mails gehad van geselecteerde bedrijven, je moet wel even opletten dat je in profielen e.d. niet aanvinkt dat je dat wilt. En bij de door hun verstuurde enquetes. Als ze wel je gegevens doorsturen aan de "geselecteerde" bedrijven en je krijg daar bericht (lees hier "last") van, kun je dit gewoon aanhangig maken bij Vistaprint, is in strijd met de privacywetten in Nederland. Gewoon even goed opletten wat je wel en niet aanvinkt overal, maar dat is bij alles wat je op internet doet.
Ik krijg in ieder geval alleen hun eigen reclame, en dat is af en toe best handig met de in de aanbieding veel goedkopere spullen. En verder is de prullenbak geduldig.
Spam krijg je over het algemeen door aanmeldingen op fora, als je een website hebt en je gebruikt je info@ account en als je een emailadres ergens op het web post. Dan ben je pas echt de sjaak. (Of de Gerrit laugh :D shut up :X )

Als je al die troep wel krijgt of zelfs word gebeld, denk ik toch dat je zelf iets fout hebt gedaan, i.i.g.
Topic: Inhoud van een flyer. (11-5-2008 21:21:00)
Bij Vistaprint.
Topic: Inhoud van een flyer. (11-5-2008 19:41:00)
Je kunt daar ook een eigen ontwerp uploaden, dus effe creatief doen en uploaden, tekst er bij en drukken maar.
Topic: Ergenissen on stage/ tijdens het draaien (19-4-2008 13:13:00)
Auto's halen ze vooral in duitsland, ik ken er wel een paar die hier komen werken en dan naar huis gaan met de duurste dj-equipment.
Topic: Boekje Met Informatie (17-4-2008 23:21:00)
Als je een maat hebt die DJ is, ook veel kijken, dat werkt ook om skills onder de knie te krijgen.