Forum > Profiel

Gebruikersgegevens.

Het profiel van Jordiploum

Gegevens van leden zijn alleen zichtbaar voor ingelogde gebruikers

Laatste 19 bijdrage(n) van Jordiploum (Pagina: 1 van 1)

Topic: Geheime zenders (3-3-2006 19:58:00)
zeker als je ziet wat ze (soms) voor sociale bijdrage hebben in de maatschappij, het is meer een soort bar van waar ze uitzenden en als je ziet hoe trouw veel luisteraars zijn..ik zelf interesseer me vooral in de techniek van het zenden laugh :D
Topic: Geheime zenders (3-3-2006 17:19:00)

Diederik schreef:

Slechte of slecht afgeregelde zenders hebben vaak de nodige harmonischen en dergelijke zitten op frequenties vér buiten de normale FM-band. Die kunnen dus wel degelijk de luchtvaartband of een andere verbinding storen.
Dat is correct, ik heb alleen gezegd dat ze een alarmlijn (112) niet kunnen storen via de ether. De Luchtvaartband etc. zijn wel degelijk te storen zoals ik al eerder aangaf! wink ;)

@DJ.T: dat is ook niet volledig 'legaal' veel "internetpiraten" die hun plaatjes draaien zonder er voor betaalt te hebben willen nog wel eens post van de BUMA/STEMRA of SENA krijgen. Het is dus niet zo dat je op internet gewoon vrij kunt zenden. Veel "internetpiraatjes" huren dus een z.g.n. stream server in america en daardoor kunnen de nederlandse autoriteiten weinig tegen de internetpiraatjes doen omdat de muziek feitelijk vanuit america word uitgezonden. Maar van de regels uit america ben ik niet op de hoogte, daar zal het wel weer heel ingewikkeld worden omdat die zich denk ik niet druk gaan maken om bijvoorbeeld 'Jannes' uit nederland. razz :p
Topic: Wat kosten jullie nou? (2-3-2006 12:51:00)
ik vond hem goed, sterker nog kon hem kopiëren maar heb gekozen voor originele...
echter 1=beter dan geen laugh :D
Topic: Geheime zenders (1-3-2006 15:05:00)

djp schreef:

maar ze kunnen ook storen op alarmlijnen etc.
Dat is onzin, een zender op de FM of AM kan nooit een Alarmlijn (bijv. 112) storen via de ether! jij zult wel het portofoonverkeer van de hulpdiensten bedoelen, deze werden vaak door piratenzenders gestoord wanneer hun zender niet correct is afgestemd. echter tegenwoordig is dit (volgens mij) niet meer mogelijk d.m.v. het C2000 portofoonsysteem wat de meeste hulpdiensten gebruiken wat vorig jaar landelijk is ingevoerd. Hierbij wordt het portofoon verkeer gecodeert en ook weer ge-decodeert, dit is o.a. ingevoerd zodat men niet meer het portofoonverkeer kan afluisteren. Dit C2000 systeem gaat via het 'mobiele telefoon' netwerk en kan dus niet worden gestoord door geheime zenders wink ;)
Topic: Wat kosten jullie nou? (28-2-2006 15:05:00)
het is idd een mix cd, ik wil niet zeggen dat het perfect is, maar je kunt er i.i.g. wat mee.
en Sylvia, ik kan ook niet meteen 15 cd's gaan kopen, daar is simpelweg het budget niet voor !
Topic: Wat kosten jullie nou? (28-2-2006 14:28:00)
nu weer even on-topic.. happy :) ik heb vandaag mijn start gemaakt met het kopen van LEGALE CD's nl. DJ Maurice Après Ski Safari volume 1. Zoals jullie dus kunnen zien ben ik dus wel bereid om er geld in te steken razz :p
Topic: Mijn eerste spulletjes (25-2-2006 00:09:00)
Mijn eerste mengpaneeltje was de ME-2 van JB Systems, deze heb ik na een jaar ongeveer verkocht omdat ik iets professionelers wou (lees JB Systems MM-10). toen heb ik daar een tijdje mee gekloot en van mijn verjaardag en spaarcentjes 2 DAP P-12 boxen gekocht incl. kabels..helaas kon ik er toen nog niks mee omdat ik nog geen geschikte amp had, nu heb ik recentelijk de DAP Palladium P-700 gekocht en ben een gelukkig mens razz :p
vroeger heb ik nog wel meer van dat speelgoed disco licht gekocht zoals een lichtorgen en zo'n party flower van showtec. Het enigste waar ik nu nog wat mee kan is een lichtkrant die ik eens ooit bij de kijkshow heb gekocht, erg handig bij drive in! ook de 'partyflower' kan ik nog wel wat mee, maar heb eigelijk nooit licht bij me.. wink ;)
Topic: Wat kosten jullie nou? (22-2-2006 12:57:00)
Maar op het moment dat iemand dit doet, moet-ie niet gekke Henkie gaan uithangen als er kritiek komt van anderen.
Bedoel je mij hier soms mee ?? sneaky :V
Topic: Wat kosten jullie nou? (20-2-2006 18:34:00)
je hebt zeker gelijk maar om nu 10 à 15 illigale cd'tjes te hebben om te beginnen ? ik heb zeker geen koffers vol...achja lijkt me verstandiger om weer 'on-topic' te gaan laugh :D wink ;)
Topic: Wat kosten jullie nou? (20-2-2006 18:14:00)
nou..dan zal ik mijn illigale cd'tjes maar uit m'n CD koffer halen...
Topic: Wat kosten jullie nou? (20-2-2006 16:32:00)
Daar heb je zeer zeker gelijk in Sylvia! echter vind ik het redelijk normaal dat een 15 jarige nogal wat illigale CD'tjes heeft, echter keur ik dit niet goed. als je mijn berichtje verder door had gelezen heb ik ook gezegd dat ik in de toekomst meer Legale CD's wil gaan kopen om dit zo dan op te lossen. De situatie in dit geval is ook helemaal anders, jij draait zoals ik op kan maken uit jou bericht voor een club, en ik sta pas in de 'kinderschoenen'. Jij hebt op het begin toch ook niet zeker ALTIJD legale CD'tjes gedraaid..of wel ? Maar i.v.m. met o.a. het bovenstaande heb ik ook mijn vraag gepost wat ik zou kunnen vragen i.c.m. hetgeen ik kan bieden!
Topic: Wat kosten jullie nou? (19-2-2006 19:54:00)
daar heb je inderdaad alweer gelijk in razz :p wat betreft de cd's ik heb eigelijk weinig cd's en ook nog eens veel illigale maar in de toekomst wil ik wel meer originele cd's gaan kopen omdat je anders veel gezeik kunt krijgen. wat ik in ieder geval wel heb is de Hitzone collectie en nog zo'n 40 andere cd's. zolang ik nog niet voldoende CD'tjes heb gaat de pc gewoon mee razz :p
Topic: Wat kosten jullie nou? (19-2-2006 19:25:00)
Big Bang, daar heb je inderdaad gelijk bij, alleen ben ik bang dat als ik zo'n 60,- ga vragen voor een 4 à 5 uurtjes te draaien dat dan weinigen mij zullen nemen, aangezien ik nog niet echt lang met draaien bezig ben zul je het op het begin vooral van de disco-party's van je vrienden/klasgenoten moeten hebben (ik ben nu 15,5 jaar). Wanneer ik dan 60,- ga vragen denk ik dat ze hun verjaardagcentjes zo weer kwijt zijn, en de dus bij voorbaat en andere of helemaal gaan DJ nemen.. of zie ik iets over het hoofd ?razz :p

Tom, ik heb deze hele topic al doorgelezen! ik kan alles vragen voor een paar uurtjes te draaien maar het gaat er hier om wat reëel is in verhouding met mijn apparatuur!
Topic: Wat kosten jullie nou? (19-2-2006 17:46:00)
Hallo,

ik heb al een aantal dagen hier in het forum gezocht en uiteindelijk ben ik bij deze topic uitgekomen laugh :D de vraag is eigelijk simpel, wat kan ik vragen voor wat ik heb ? er zijn hier veel prijzen genoemd maar daar zat niet echt iets tussen waar ik iets mee kon. ik heb in het verleden wel eens op een feestje gedraaid maar dat was met de bekende Huiskamerboxen. Na deze fuif ben ik van mijn zakcentjes 2 DAP's P-12 gaan kopen met bijbehorende kabels, toen was het geld op, ik dus weer verder sparen voor de versterker zodat ik in ieder geval zelf betrouwbare geluidsapparatuur heb. Deze versterker heb ik van de week binnen gekregen, nu heb ik het volgende:

2x DAP P-12
1x JB Systems MM-10
2x JVC CD Player (deze worden in de toekomst vervangen wanneer de beurs dat toelaat)
1x DAP Palladium P-700

Het eerst volgende dat ik van plan ben om te kopen zijn 2 statieven voor de boxen.

Hier nog wat afbeeldingen!

nu is mijn vraag wat mag zoiets opbrengen voor een avondje incl "DJ" ?!
en (offtopic) tips zijn ook welkom razz :p
Topic: Carnavals muziek 2006?! (19-2-2006 13:50:00)
Hallo,

zelf kom ik vanuit het zuiden des lands en heb zojuist even een lijstje gemaakt met platen die het hier in zuid-limburg (maar ook de rest van limburg) goed doen.

Taai Taai Viva Tirol
Ummer d'r neaver Tante annie oes bennekom
Frans Kronenberg
Frans Theunisz Sjeng oan de geng
Beppie Kraft Dich kins mich tralalala
Hans Dupont Mèh me lepke
Big Benny Riet op die tap
t merretkoer de merret
Ammezasie Veer geve gaas
ziesjoem de blomme boete zette
Paul & Leo d'r loemele krieëmer
Onbekend ing moal ing moel va dich
Die Höhner Der sultan hat durst
Die Räuber Schau mir in die augen
Topic: De beste partyhits (16-2-2006 21:46:00)
sorry ik weet dat ik vééél te laat ben met deze post maar deze wilde ik jullie niet onthouden:

Hi Skool - Summer Nights! wink ;)
Topic: Horeca PC systeem (3-10-2005 22:14:00)
ik heb wel eens gehoord dat SAM Party DJ https://www.spacialaudio.com ook goed blijkt te zijn, zelf geen ervaring mee..
Topic: DAP RW-12 of de DAP MC-15 (3-10-2005 22:03:00)

alleznet schreef:

Ok, ik heb even alles nageteld, en dan zou ik uitkomen op 503,40 laugh :D Nu even wachten op mijn verjaardag dan krijg ik die 2 RW-12, die sluit ik tijdelijk aan op een of ander oud versterkertje dat 2x150 Watt ZOU MOETEN produceren, maar volgensmij komt er naar het geluid nog geen 2x50 uit maarja ... De versterker die koop ik dan zelf wel ietsje later :)
Hej,

ik heb nu de DAP P-12 gekocht maar net zoals jou, nog geen versterker.
let dan wel even op of je speakers ook een ouderwetse speaker aansluiting hebben zodat ze je op een oude huiskamer versterker kunt aansluiten. Ik heb met de P-12 alleen maar Speakon aansluitingen dus ik kan er pas iets mee als ik mijn versterker heb..ohja..mocht je speakon kabels willen kopen (2x10m.) kost ook nog eens €50,- , men zegt wel dat dit de kwaliteit van het geluid ten goede komt wink ;)

Jordi
Topic: Redelijke versterker? (27-9-2005 07:59:00)
als ik jullie was zou ik geen mcrypt versterker kopen, ze zijn niks waard en je zult er zeker na een aantal weken/maanden spijt van krijgen. vraag desnoods of je ouders je iets kunnen voorschieten voor de Palladium P-700.. ga niet vlug vlug wat kopen. Hebben ze op die school dan geen geluidsinstallatie ?! anders zou je kunnen vragen of je daar wat van mag gebruiken! maarja ik zou zeggen succes ermee wink ;)