Forum > Profiel

Gebruikersgegevens.

Het profiel van Perfect Effects

Gegevens van leden zijn alleen zichtbaar voor ingelogde gebruikers

Laatste 123 bijdrage(n) van Perfect Effects (Pagina: 1 van 7)

Topic: moving led sunstrip (15-1-2015 22:41:00)
American DJ heeft ze onder de naam 'Crazy 8'. Dan heb je een movinghead met twee rijen van vier led's.

Heb ze ook met meerdere led's per rij gezien, weet alleen zo niet 1-2-3 het merk.
Topic: wat missen jullie op dmx of ander technisch gebied (21-6-2012 17:45:00)
Printje wat de topicstarter heeft gemaakt is ook al op de markt als switchpack voor effecten.

Magic FX, DMX FX Switch Pack

Heb hier 4 stuks liggen. Betrouwbaar, veilig, robuust en inclusief de safety feature tegen de 'full-on'-sturing grappen.
Topic: Problemen met movitec sl250 (31-10-2011 10:58:00)
Laatst heeft Stijn (stieno hier op het forum) een aantal movitecs voor mij geserviced die ook deze problemen vertoonden.

Hij heeft nog een aantal movitecs staan voor onderdelen welke hij kan gebruiken voor de reparatie. Wellicht is het interessant om contact met hem op te nemen.
Topic: Tour labels (30-10-2011 04:50:00)
Ik gebruik gewoon doorzichtige stickers met mijn bedrijfslogo. Deze plak ik op de tourlabels, werkt prima voor mij.
Topic: Pioneer SE-450 (3-10-2011 19:50:00)
Reclame maken voor een ander bedrijf terwijl Dré hier ook gewoon koptelefoons en oorkussentjes in de shop heeft is ongepast.
Topic: Showtec Ignitor-6 LED Strobe (20-9-2011 18:39:00)
Qua wattage en merken van flitsbuizen is zoiets natuurlijk variabel.

Maar met 750 Watt of 1.500 Watt stroboscopen kan je deze zeker niet vergelijken. Ik denk dat ie in de buurt komt bij een 150 Watt tot 300 Watt stroboscoop.
Topic: Showtec Ignitor-6 LED Strobe (20-9-2011 17:00:00)
Heb inmiddels vandaag deze stroboscoop binnen gehad.

De eerste indrukken:
- het apparaat oogt erg klein en compact
- de beugel is anders dan op de afbeelding in de webshop
- er zit een klein digitaal display op met knoppen in plaats van dipswitches zoals op de afbeelding.

Wanneer je het apparaat aanzet krijg je allerlei flitsen, maar ook looplichtjes door middel van de leds. Het apparaat kan bij lange na niet tippen aan een normale stroboscoop met flitsbuis.

Het is een leuke party stroboscoop voor kleine pubs en café's met weinig stroom ter beschikking, of voor de kleine drive-in show, maar zeker nog geen waardige vervanger voor een echte flitsbuis stroboscoop.

Voor de liefhebbers zal ik kijken of ik binnenkort misschien een filmpje of iets ervan kan maken.
Topic: Showtec Ignitor-6 LED Strobe (18-9-2011 17:52:00)
Iemand al ervaringen met de Showtec Ignitor-6 LED Strobe? (deze)

Ik ben vooral benieuwd wat zo'n stroboscoop met LED doet naast een 'gewone' stroboscoop met flitsbuis. En of zoiets echt kan tippen aan de intensiteit van een flits van een stroboscoop met flitsbuis.

Het energieverbruik van 30 Watt is natuurlijk prachtig en erg handig voor locaties waar maar weinig stroom voorhanden is, maar er moet natuurlijk ook wel wat van het effect te zien zijn en het effect moet niet 'wegvallen'.

Ik heb ondertussen ook al een exemplaar besteld en zal mijn bevindingen in dit topic plaatsen.
Topic: co2 jets (29-8-2011 21:20:00)
Tevens zijn bij veel kroegen en discotheken de CO2-installaties (zoals bijvoorbeeld voor biertappen en dergelijke) CO2-melders geïnstalleerd. Deze piepen bij een te hoog CO2-gehalte in de lucht (als er dus ergens iets lekt). Of dit verplicht is durf ik niet met zekerheid te zeggen, maar het is natuurlijk wel een extra veiligheid.

Ook zijn er apparaten in de omloop die je aan kunt sluiten op je CO2-effect installatie welke de toevoer van CO2 naar een effect-apparaat blokkeren wanneer het CO2-gehalte in de lucht te hoog is, of te veel gaat worden. Deze voert pas weer nieuwe CO2 door als het CO2-gehalte weer minder is.

Echter is het stoten van een klein aantal CO2-pluimen tijdens de hoogtepunten een 4 of 5 uur durende show natuurlijk niet erg veel risico. Zeker niet als er normale ventilatie aanwezig.

Wij installeren regelmatig de betrouwbare Magic FX CO2-jets en hebben nog nooit problemen gehad met téveel CO2. Wel hebben wij altijd een draagbaar CO2-apparaatje bij welke constant het zuurstof en CO2-gehalte in de gaten houdt.
Topic: Blacklight lampen (25-8-2011 12:09:00)
Heb een enkele tijd terug 8 blacklights aangeschaft, daar had ik in eerste instantie Omnilux lampen bij besteld, maar ik heb ondertussen ook alle lampen (op aanraden van een collega) vervangen voor Sylvania's.

Deze heb ik hier dus naast elkaar kunnen zien, en er zit inderdaad een merkbaar verschil in. Je pikt zo de fellere Sylvania lamp eruit. En voor de prijs hoef je het niet te laten natuurlijk. Inkoop maar 3,00 euro duurder dan de Omnilux.
Topic: Bellenblaas machine (23-8-2011 13:01:00)
Laat ook even weten of het gelukt is? Ik ben namelijk ook benieuwd. happy :)
Topic: Bellenblaas machine (22-8-2011 19:05:00)

Marc Ebbers schreef:

Iemand enig idee waar ik deze in NL kan verkrijgen:
klik
Even contact opnemen met Showeffects B.V. zij verkopen dezelfde versie van het Bubble Monster, maar dan van het merk Dorton.
Wellicht dat zij je verder kunnen helpen.
Topic: Zogenaamd bestelde advertenties (6-11-2010 15:55:00)
Ik heb ook ooit een 'zogenaamd bestelde advertentie' per post thuis gestuurd gekregen.

Het ging hierbij om een vermelding in de Gouden Gids die ik zou hebben aangevraagd, met een accept giro van 479,00 euro erbij. Het lijkt helemaal op een factuur die je dient te betalen, maar achterop in hele kleine lettertjes staat er een heel verhaal met daartussen: 'Dit is een aanbieding, dit is geen factuur'.
Topic: html-tips voor het maken van je site (4-10-2010 13:23:00)

YourLiVe schreef:

Ik zit zelf tot volle tevredenheid bij Yourhosting. Geen idee of ze dit ondersteunen, maar ze hebben een prima gratis helpdesk dus een telefoontje is zo gepleegd...

zijkstra schreef:

Je zou eens een mailtje kunnen sturen naar antagonist, erg goedkoop en ondersteunen veel ! happy :)

Sjoerd
Ik heb beide hostingbedrijven even een e-mailtje gestuurd. Dank alvast.
Topic: html-tips voor het maken van je site (3-10-2010 15:26:00)
Het is niet echt een HTML-tip of vraag, maar wel een vraag omtrent hosting van website-ruimte / domein.

Ik heb een paar dagen geleden een pakket aangeschaft wat ik moet installeren op mijn server, waarmee ik facturen en offertes kan maken, en voor klanten een account online heb zodat ze de status van hun facturen en dergelijke kunnen zien.

Echter wanneer ik dit pakket installeer op mijn server (gehost bij mijndomein.nl) krijg ik de foutmelding dat er 'Ioncube Loaders' geïnstalleerd moeten zijn op de server. Mijndomein geeft aan dat dat niet mogelijk is op hun servers.

Oftewel, ik zit met een prachtig pakket wat ik niet op mijn eigen server kan gebruiken. Ik ben dus op zoek naar een host die wel 'Ioncube Loaders' toestaat. En iemand die mij uit kan leggen wat dat precies inhoud, zodat ik zelf ook kan informeren bij hostingbedrijven / servers.

Mocht deze vraag niet helemaal in het juiste topic geplaatst zijn, bij deze mijn excuses.
Topic: Licht & geluid installeren in partybus! (14-7-2010 09:07:00)
Goedemorgen allemaal,

Door een opdrachtgever ben ik gevraagd om mee te werken aan een project. Het doel/project is om een partybus te ontwerpen, welke uiteindelijk bestemd is om personeel van een discotheek/uitgaansgelegenheid naar diverse uitstapjes en locaties te brengen. Tevens zal deze bus wellicht in de toekomst ook verhuurd gaan worden. Het volgende zou allemaal in de bus verwerkt / geplaatst worden: tapinstallatie / bierkoeling, verlichting en geluid en een simpele dj-set (door iedereen gemakkelijk te bedienen).

Ik heb aangegeven dat ik het erg interessant vind om mee te werken aan dit project, maar dat ik niet erg veel kennis heb op het gebied van het aansluiten van dergelijke apparatuur op 12 V / 24 V / danwel omvormers al dan niet lineair en/of met sinus. Want hoe weet ik bijvoorbeeld wat voor omvormer (qua maximaal wattage) ik maximaal op een 12 V of 24 V aansluiting kan aansluiten?

Ik ben me op dit gebied aan het inlezen en ben al flink wijzer geworden. Toch ben ik op zoek naar mensen die wellicht mijn kennis door middel van tips in dit topic kunnen aanvullen, zodat ik er een mooi project van kan maken.

Ook ben ik op zoek naar eventuele tips om de licht / geluidsinstallatie zo indrukwekkend mogelijk te maken voor een zo min mogelijk budget. Ik was zelf van plan om met led-verlichting te gaan werken (energie zuinig, en is niet veel onderhoud aan), tevens wilde ik een klein rookapparaatje, of fazertje inbouwen om toch wat stralen van de verlichting te kunnen zien.

Mocht het allemaal lukken dan zal ik uiteraard onze vorderingen posten, met eventueel foto's van het proces en het eindresultaat.
Topic: Drive-in show websites (1-6-2010 19:06:00)
Kan dat? Hmm, ik ben een beetje een noob op flashgebied. Ik heb in ieder geval veel voor die flashheader betaald. Fijn om er dan achter te komen dat dat spul in een library ergens staat wat zo voor iedereen te downloaden is...

Edit: als je maar niet dan ook de confetti gaat gebruiken wink ;) (mocht die ook zo te downloaden zijn..)
Topic: Drive-in show websites (1-6-2010 19:00:00)
Ik wil niet lullig doen hoor, maar die rook in je flashheader komt mij bekend voor... sneaky :V

klik
Topic: Musicasions Beurs op 6 en 7 februari (26-12-2009 18:50:00)
Schijnt tegenwoordig een rage te zijn je eigen tweedehands beurs beginnen.

Kreeg via marktplaats in reactie op een van mijn advertenties het volgende:

Beste,

Op 24 januari organiseer ik een beurs voor tweedehands (ook nieuw) licht en geluid materiaal.
Dit is ondertussen al de derde editie.
Heb jij interesse om op deze beurs een stand uit te baten en Uw materiaal te koop aan te bieden, dat kan je een standplaats reserveren.
Een standplaats heb je vanaf €5.
Vorig jaar hadden we al een opkomst van bijna 200 personen en de verkoop was behoorlijk. Diverse DJ’s en verhuurfirma’s kochten hier wat spullen. Ook carnaval verenigingen deden hier hun aankopen voor hun deelnamen aan de stoeten en lichtstoeten.
Indien interesse, stuur mij een mail of bel me op het nummer: ***
Ik stuur je dan ook de affiche door via mail.

Groetjes,
***
Topic: stroboscoop: Hungaroflash of Martin atomic? (20-9-2009 20:10:00)
Klopt, ik was even in de war met een andere strobe. De Turbo strobe (een ouder model).