Forum > Profiel

Gebruikersgegevens.

Het profiel van Greup

Gegevens van leden zijn alleen zichtbaar voor ingelogde gebruikers

Laatste 34 bijdrage(n) van Greup (Pagina: 1 van 2)

Topic: Wat kosten jullie nou? (8-12-2011 18:17:00)
moet hierin bombes wel gelijk geven.
250 ex is gezien de hoeveelheid en de transport eigenlijk heel weinig.

Natuurlijk begrijp ik ook dat je beter iets dan niets kan verdienen maar mij lijkt 400 euro ex normaliter een bodemprijs voor dit soort setjes, zonder bediening maar incl transport.

Moet daar wel aan toevoegen dat ik eigenlijk nooit in kroegen sta te werken. Vaak kwam ik er niet uit met de kroegeigenaren over de prijs laugh :D En ken die markt dus niet zo heel goed.
Topic: Wat kosten jullie nou? (1-12-2011 17:50:00)
hier kunnen we natuurlijk niets mee.
Er staat geen eens een merk bij....

Ook is niet bekend of je dit verhuurd incl. bediening of excl.

De prijzen omhoog doen is iets wat je zelf moet bepalen. Heb je veel, en wellicht dubbele aanvragen kun je iets stijgen met de prijs.
Heb je dit niet, gewoon blij zijn dat iemand iets van je wilt huren!!

het zijn vaak de last-minute setjes die echt flink duurder uitvallen.
Topic: Wat kosten jullie nou? (23-11-2011 20:12:00)
ik begrijp echt niet dat je er uberhaupt over na denkt om die 50 euro te gaan factureren.
(je zou ze juist dankbaar moeten zijn. Ik kan me niet voorstellen dat het in wat voor geval dan ook rendabel is om voor 50 euro te gaan werken. laugh :D)

Allereerst vind ik dat (en hierbij heb ik de prijs van de show in m'n achterhoofd zitten) de fout in een "vroeg genoeg" stadium is ontdekt. Het is hoogst onwaarschijnlijk dat jij nu aantoonbare onkosten hebt moeten maken.
Ook is het gezien de relatie tot "opdrachtgever" alles behalve slim om hier moeilijk over te gaan doen. Ze staan te dicht bij om er voor z'n klein bedrag een zakelijk conflict van te maken. Deze mensen zullen misschien wel meer jongeren/ eigen kinderen in hun omgeving kennen die ook feestjes willen geven maar de kans dat je die hierdoor verliest is behoorlijk. En gezien het feit dat jij voor 50 euro een avond draait zul je het denk ik van veel directe contacten moeten hebben.

verder zet ik vraagtekens bij de rechtsgeldigheid van je contract.

Bedenk trouwens voor de lol is wat er gaat gebeuren als ze zouden zeggen dat ze niet gaan betalen.
Ga je dit bedrag dan juridisch afdwingen laugh :D
Topic: Wat kosten jullie nou? (20-11-2011 22:41:00)

djgys schreef:

nou vandaag dan weer gedraait ( net terug )
waren niet te vreden en dan wilde ze mij eerder laten gaan.
willen ze de afgesproken 175 euro niet betalen.
dus ik van jawel da word gewoon netjes betaald.
uur sstaan te wachten en toen kreeg ik met veel 5e en 6e mn geld.
laatste keer daar bij HC mierlo.... angry
waarom waren ze niet tevreden dan? Had je onduidelijkheid in de communicatie met de opdrachtgever?, was de dj een probleem? of dachten ze dat ze je wel even konden belazeren.

verder vind ik 175 euro niet zo heel weinig hoor. Ik ken je leeftijd niet, maar toen ik begon vroeg ik ook niet veel meer dan 150 euro voor soortgelijke klusjes. Ik zag het toen als een manier om reclame te maken. Pas later zijn de prijzen echt marktconform geworden.

<edit, bovenstaande was me net voor met de vraag m.b.t. tevredenheid>
Topic: jaren 70/disco artiest (2-2-2011 16:13:00)
het is natuurlijk geen mega groot feest.
Ook al zal het kwa inrichting wel erg luxe worden om een degelijke uitstraling te creeren.

@tom,
ik had een mailtje van jou ontvangen, maar die heb ik denk ik verwijderd... Zou je mij wellicht nogmaals een mail kunnen sturen
maar dan naar [greup @ gdproducties.nl] dank je!
Topic: jaren 70/disco artiest (31-1-2011 12:48:00)
steef v heb ik inderdaad al op het internet voorbij zien komen. Het zal gaan om een zakelijkfeest voor ong. 70 man.

het totale budget is vrij fors, maar een groot deel zal in de levering van tenten en verlichting gaan zitten. laten we zeggen dat ik een budget van 500 tot 750 overhoud voor een dj/artiest die hier een showtje weet te maken..

(Boney M was erg leuk geweest ja!!, krijg je alleen wel weer een debiele dranklijst van het management)
Topic: jaren 70/disco artiest (29-1-2011 14:35:00)
Ik ben voor in april nog opzoek naar een jaren 70/disco artiest.
Het liefst zou ik een dj hebben incl zangertje. Feest is namelijk te klein voor een bandje.

Hebben jullie ervaring met verschillende artiesten in deze wereld?!

Ik werk normalieter alleen maar voor studenten en scholieren dus heb op dit gebied (helaas) weinig netwerk opgebouwd.
Topic: Turbosound TL-serie (4-5-2009 21:41:00)

sis schreef:

Frank76 schreef:

@sis:
waarschijnlijk bedoeld ie gebruikerservaringen etc. Ik mag aannemen dat ie wel de site van TS al zelf heeft weten te vinden!
Zou kunnen, maar ik heb mijn twijfels aangezien hij bijna niks of niks kan vinden over de TXD serie.
sis
Ging mij idd even om gebruikers ervaringen. Ik moet ook eerlijk toegeven dat ik van speakers-specs louter de basis beheers, en z'n lijst mij dus niet enorm veel zegt.
Dat de TXD even iets onder de reputatie van turbosound klinkt had ik ook zeker verwacht. De txd zit dan ook in het "normale" sigment. Ik was ook niet van plan om vele euro's uit te geven voor een paar dj monitoren. Maar de TXD is dus (smaakafhankelijk) misschien toch wel het geld waard!?!

zoals altijd zal het weer een kwestie van zelf luisteren worden, maar toch fijn dat ik al wat ervaringen van andere heb gehoord nu!
Topic: Turbosound TL-serie (4-5-2009 11:27:00)
Heeft iemand toevallig ervaring met deze budgetserie van Turbosound.
Ik kwam toevallig een setje tegen van TL-1201 incl met TL-1500 en TL-1800 voor een zeer laag prijsje.
Ik kan er op het internet niet zo veel over vinden helaas. maar misschien is het wel de moeite waard om het aan te schaffen.

Ook zoek ik nieuwe dj monitoren, de TXD-12M leek mij daarvoor best geschikt. Ook hier kon ik wederom weinig over vinden.
Topic: Pioneer DJM-700 topic (30-8-2007 12:41:00)
vraag me af of ze daar nog in gaan investeren. Je kunt tenslotte ook gewoon vinnen kopen zodag je djm 600/700/800 netjes in een 19"rackje past
Topic: Pioneer DJM-700 topic (28-8-2007 01:35:00)
En het het filmpje werkt ! wink ;)
Topic: Pioneer DJM-700 topic (28-8-2007 00:56:00)
Ben er ook verbaasd over dat de djm 600 zal blijven. de advies prijzen van de djm 600 en 800 zijn 1299 euro en 1799 euro. ** met een beetje geluk zal het filmpje deze nacht nog online komen**

*update*

Tada!
DJM-700

Geloof dat het linken naar andere forums is toegestaan,. De waarde is iig informatief. Anders hoor ik het graag

*edit*

Werkt nog niet helemaal. Zou binnen een minuut of 5 moeten zijn verholpen*
Topic: Pioneer DJM-700 topic (28-8-2007 00:28:00)
Mooi werkt van jeroen weer. Hoop dat de demo snel online komt wink ;) Misschien even over het hoofd gezien,. maar de prijs is nog niet bekend? Was bij de djm 800 en 400 geloof ik wel gelijk bekent.

*update*

De djm 600 zal NIET uit de productie gaan door komst van deze 700. Prijs wordt waarschijnlijk morgen bekent maar zal tussen de djm 600 en djm 800 liggen.
Topic: Martin MiniMac Profile Moving Head of GLP Ypoc 250 (9-4-2007 22:16:00)

LJ Onno schreef:

Hallo,

Met die 8 stuks parren valt echt niet veel teverdienen. ik vehuur ze in de zomer minimaal 5keer en dan heb ik ze over 10 jaar pas terug verdiend, en ik vraag al €50,- .

met vriendelijke groet,

Onno Janssen
Ik heb je site een beetje rond gekeken,.. En volgens mij is dit een beetje een droom topic. Voor jou aangegeven doeleinde zijn de aanschaf van de mh's sowieso raar, en scans van meer dan 600 p/s (zelfs daar onder) zijn ook alles behalve lonend.

Daarbij zijn de vragen die je stelt "gek" inverhouding tot deze prijsklasse.

Ook is je geluidsset zoals ik die kon zien op je site nog lang niet van het niveau dat je zou mogen na denken over MH's. En voor serieus verhuur zou je je site ook wel eens naar een hoger niveau mogen tillen....

Maar goed,. Om ontopic te blijven. Als jij parren nog niet eens lonend kan maken,.. Dan gaat het verhuren van mh's je zeker niet lukken.
Topic: Verschil Scanmaster 2 en Freekie? (23-3-2007 20:13:00)

Niek schreef:

BSL schreef:

Over het programmeren, dit gaat bij al de twee tafels heel goed.
Yeah right! Programmeren met de scanmaster lekker makkelijk...Ik ben GVD een half uur bezig om 3 progjes te fixen met 4 scans, 2 MH's en wat effecten. En dan ken ik het tafeltje al erg lang...Geef mij maar een tafel met generator (en die komt er ook wel... wink ;) )
Absoluut waar. Daarbij zijn de bewegingen die je uit z'n generator haalt ook een stuk mooier dan wanneer je ze zelf gaat staan proggen.

Het grote verschil tussen de Scanmaster 2 en Freekie is denk ik wel de Smart macro functie.. Minpunt is idd wel weer dat de Freekie totaal geen live control kent. Wat bij je scanmastertje wel weer is.

Beide app. moet je alleen gebruiken voor (simpel) inteligent licht.

Voor jou doeleinde is een Scanmaster 2 ruim voldoende. Echter zou je wel iets mooiere shows uit de martin moeten kunnen halen,.. Maar of het het prijs verschil waard is..
Topic: Geluidsset boxen + versterker rond de 8000 eu (22-3-2007 23:28:00)
Kijk voor de lol eens naar B-52. Ik denk dat je aan een dubbele matrix 2000set waarbij je de toppen appart versterkt (is eigenlijk een actief setje namelijk) misschien al genoeg hebt. (dat durf ik zo aan de hand van foto's niet met zekerheid te zeggen natuurlijk)

Hier in de buurt worden ze ingezet met 2sub en 2 topjes voor schoolfeesten tot een mannetje of 600. Ook hebben ze laatst als main set opgetreden op een talentenjacht (600 man ruim!).

talentenjacht
schoolfeest

Toen ik voor het eerst het geluidsetje zag dacht ik... Dit wordt niets, hoezo zouden we dit ingodsnaam hier gaan opbouwen.... Toen ik eenmaal over het setje stond te draaien heb ik me alleen maar staan verbazen over het rendement, en prijskwaliteits verhouding.

Het setje kost je 2626,00 euro excl. per set. Je hebt er zeker 2 nodig, maakt 5252,00euro excl. Ik raad je aan om de topjes appart te versterken, en hier dus ook nog wat budget vooruit te trekken. Voor jou schooldoeleinde denk ik dat dit setje wel geschikt is, en daarbij hou je nog wat centjes over voor andere dingen. Natuurlijk zou je ook wel voor de veel duurdere reeksen van B-52, en andere merken kunnen gaan maar ga eerst een luisteren, en geef geen overbodig geld uit.

Momenteel kent B-52 dacht ik slechts 1 impoteur in nederland. (moet je even op google uitzoeken)
Topic: led tubes bevestigen (6-3-2007 16:27:00)
hoevaak vervoer jij 16 tot 20 leds dan?
persoonlijk zou ik liever 2* een kist voor 8 tubes hebben zodat ik geen idioot grote kist hoef te versjouwen bij een klein klusje.
Topic: led tubes bevestigen (3-3-2007 13:18:00)

luc2366 schreef:

ik doe het alleszinds 2x zo en met een safety:
https://groups.msn.com/S-P-ESoundLight/shoebox.msnw?action=ShowPhoto&PhotoID=90

't kost wat en 't kost wat tijd om de tubes te installeren maar ja, ik heb dan ook maar 16 tubes laugh :D
Precies,. en zoveel tijd ben je nu ook weer niet kwijt om ze te hangen.
Tube

Hier gaat het trouwens om de HQ versie
Topic: Aansprakelijkheid gehuurde spullen (2-1-2007 18:56:00)
de verhuurder heeft veelste lang gewacht, 2 weken na data hoort niet in dit soort gevallen. Doorgaans staat er in de AV dat huurder ( jij dus) aansprakelijk bent voor alle schade die toegebracht wordt aan de app tijdens de huur periode.

Wat is er eigenlijk precies stuk? wat had je gehuurd? gaat het hier om een kapotte versterker?
De verhuurder kan jij jou niet verantwoordelijk houden voor slijtage, alleen voor de schade die expres, danwel perongeluk wordt toegebracht aan de app tijdens de huur periode.

Ik zou iniedergeval niet zomaar je huurder tegemoet komen door de schade te vergoeden.
Topic: LEM Titanium of Pegasus (12-12-2006 18:43:00)
Ik ken de set niet,. maar de titanium inzetten voor 400 personen... Ik vrees dat je dat niet helemaal gaat redden.
er zit trouwens nogal een prijs verschil tussen deze sets. 4500 en een set van z'n 9000 euro. Als jij dat pegasus kunt betalen, en hij past bij jou afzet-situatie dan snap ik niet helemaal waarom je naar de titanium set kijkt. Hoezo kijk je niet ook nog naar andere alternatieven?