Forum > Profiel

Gebruikersgegevens.

Het profiel van DjFx

Gegevens van leden zijn alleen zichtbaar voor ingelogde gebruikers

Laatste 157 bijdrage(n) van DjFx (Pagina: 1 van 8)

Topic: belasting (16-6-2011 12:30:00)
Hallo Frank,

Ik denk dat je echt pech heb gehad met de "beste" man.

Wanneer je nog een beetje vertrouwen hebt in de administratiekantoren, wil ik je best het adresje geven waar ik mijn boekhouding onder heb gebracht. Voor ongeveer 100 euro per kwartaal doet hij mijn kwartaal aangifte en boekt al je facturen in, aan het einde van het boekjaar krijg je een gesloten boekhouding welke wordt ingediend bij de belastingdienst. Ook jouw privé aangifte zou hij er naar willen en kunnen doen.

Al blijven er niet zo heel veel belastingvoordeeltjes over met die bezuinigingstour van het kabinet.
Topic: Custom Softcovers (2-6-2011 15:33:00)

pietje schreef:

Gewoon bij Muzip bestellen, zijn prima hoezen voor een prima prijs.
Kan ik alleen maar be-amen. Contact met die gasten is soms wat moeizaam, maar wanneer je duidelijke maten toestuurt even er achter aan belt heb je ze binnen 10 dagen.
Topic: Het bouwen van een case (18-2-2011 10:25:00)
Ziet er prima uit.

Wel zou ik er over denken om hem op wielen te zetten, je kunt op de deksel een wielplaat maken en even de handvaten en sloten uitzagen zodat je er nog bij kunt. Let wel op je de mixer direct op de wielen-kant laat steunen en niet op je houten kabelgoot anders splijt het hout op den duur.
Topic: Verzenden van grote of zware pakketten (13-2-2011 16:35:00)

roystraver schreef:

TNT heeft sinds vorige week een nieuwe regeling.
De maximum afmetingen zijn van ... naar 176 x 66 x 100 cm gegaan heb ik me laten vertellen door de caissière.
..
Dat klopt, maar zodra je hem niet op een TNT businesspoint afgeeft (maar in bijvoorbeeld de supermarkt) wordt je als nog opgelicht met te hoge port omdat het zondagsmeisje nog een oud TNT instructieboekje heeft. Vriendelijk bedankt meisje, ik rij er maandag nog wel even apart voor.

@ Frank, een dergelijke kist (semi-pallet formaat) zou al snel een eurotje of 50,00 gaan kosten. Wanneer je zulke zendingen vaker hebt kun je je aanmelden bij (bijvoorbeeld) Parcel International zodat je kunt profiteren van hun groter inkoop kortingen. Wel facturen betalen binnen 7 dagen anders wordt je afgetikt op hoge "betalen op rekening krediet kosten".
Topic: Drive-in show websites (2-2-2011 16:46:00)

DJJPCK schreef:

Beste mannen,

Bij deze wil ik even kort reageren op al jullie, al dan niet positieve, reacties.
Om jullie allemaal tevreden te stellen wil ik binnenkort best wel wat aanpassingen doen, al garandeer ik niet dat jullie dan niet iets zullen vinden wat jullie niet aanstaat. We hebben allen dezelfde doelstelling: een tevreden klant, daar draait alles om!

Ik hoop dat we in dit nieuwe jaar allemaal goede zaken zullen doen en dat we elkaar helpen, steunen en enthousiasmeren zodat het forum zijn doel niet voorbijschiet!

Groet,
Jan-Paul
Echt veel haast hebben we niet?
Topic: Drive-in show websites (2-1-2011 12:01:00)
Nogmaals, in een verkopende tekst zal je altijd aangeven dat je uitblinkt in dit of in iets anders, dat je met de beste mensen werkt en de leukste muziek hebt, het best te bereiken bent of stipt je afspraken na komt.

Juist daarom in het zo belangrijk om die teksten zelf te schrijven, je weet zelf wat je kunt en wat je wilt beloven.
Topic: Drive-in show websites (2-1-2011 11:26:00)
Vervolg:

Kan aan mij liggen, maar ik zie zoveel overeenkomsten dat ik er niet blij van wordt. Ik, of diegene die wel een zak met geld op tafel heeft gelegd om de teksten en het ontwerp te mogen gebruiken worden hier door benadeeld. Ik hoop dat iedereen dat toch wel met mij eens is.

Geen gedoe, pas gewoon je teksten aan naar je eigen stijl van schrijven.

Frank76 schreef:

Teksten in bewerkte vorm zul je altijd tegenkomen, beiden hebben nogal wat open deuren staan:
- de beste
- de veiligste
- de leukste
- de mooiste offerte
- ......
Dat soort dingen komt in 1 branche nu eenmaal vaak op hetzelfde neer en lijkt allemaal op elkaar.
Er zijn zaken die iedereen gebruikt, zoals jij aangeeft. Hier zal ook niemand over vallen. Ik heb in de bovenstaande citaten toch wel duidelijk een punt. En sterker nog, het is niet de eerste keer dat The DJ's dit soort praktijken uitvoeren. En dan ook nog op zijn eigen website durft hij te zetten "Niets mag zonder toestemming worden gekopieerd". Heb jij Jan Paul, wel toestemming gevraagd ???

Ik wil ook met deze reactie afsluiten op deze kwestie, zodat het topic niet vervuild wordt. The DJ's weet wat hem te doen staat, de teksten binnen een redelijker termijn herschrijven. Wanneer je een formeel verzoek wilt ontvangen per post ontvang ik graag jouw adresgegevens, aangezien deze overal zijn afgeschermd.
Topic: Drive-in show websites (2-1-2011 11:21:00)
Het boeit totaal niet of ik zoiets heb laten vast leggen, het is geen product ontwerp. Duidelijk mag zijn dat ik de auteur ben, en dat geschriften op internet websites vallen onder de auteurswet. Alle bepalingen kun je nalezen in de "auteurswet".
4 uur: € exclusief BTW € inclusief BTW
Extra uur: € exclusief BTW € inclusief BTW

Let op: Deze showprijzen zijn excl. reiskosten (buiten X) en extra opties. Slecht bereikbare locaties en last-minute boekingen zijn uitgesloten van dit tarief.
Show informatie:

De Compact Show voor de feesten, waarbij een spectaculaire lichtshow minder van belang is of al aanwezig is. De show is geschikt voor huiskamers en de kleinere zaaltjes. De show bevat geen basisverlichting, waardoor er gebruik gemaakt moet worden van zaalverlichting. Dit maakt de uitermate geschikt voor achtergrond, sfeermuziek of de lagere budget feestjes. De show is erg compact, waardoor hij vrijwel in elke ruimte past. Deze show biedt de basis voor een geslaagd feest tot 75 personen.

Deze show bestaat uit een net afgewerkt meubel waarachter een geavanceerde DJ set wordt opgesteld. Aan beide kanten plaatsen wij een statief met een topspeaker erop. Dit zijn kwaliteit speakers die op lagere en hardere volumes prima klinken

Bij deze show is geen lichtshow aanwezig.

Naast een goed geregelde techniek en een nette uitstraling beschikken wij over een resident DJ wat het publiek goed aanvult en de avond voorziet van een leuke & toepasselijke muziekmix geheel afgestemd op uw wensen en van het publiek. Daarnaast maakt de DJ ook feestfoto's die achteraf geplaatst worden op onze website.
Belangrijk om te weten:

Onze showopstelling bestaat zware flightcases op wielen, het is daarom belangrijk dat wij zeker weten dat uw feest locatie gemakkelijk bereikbaar is via:

- een vlakke ondergrond (geen grind- of modderweggetjes)
- doorgaande doorgang zonder trappen hoger dan 3 treden
- geen hoge podia

Om goed en veilig te kunnen werken hebben wij nodig,
- één vrije 230V/16A stroomvoorziening binnen 20 meter
- vlakke en stevige ondergrond
- vloer oppervlakte van 3 meter breedte, 2 meter diepte
Ik kopieer van TJ DJ's zijn pagina:
4 uur Drive In Show Compact: € X
Extra uur Drive-In Show Compact: € X

Let op: deze showtarieven zijn excl. reiskosten (buiten de regio X) en extra opties. Slechte bereikbare locatie en last-minute boekingen zijn uitgesloten van dit tarief.

Showinformatie:
De compact show is voor de feesten, waarbij een spectaculaire lichtshow minder van belang is. Bij deze show zit basisverlichting en 1 led strip inbegrepen. De show is uitermate geschikt voor huiskamers en de kleinere zaaltjes. De show is erg compact, waardoor hij in vrijwel elke ruimte past. Deze show biedt de basis voor een geslaagd feest tot 75 personen. Ideaal voor gelegenheden als: verjaardagen, jubilea of kleine buurt- of bedrijfsfeestjes.

Deze show bestaat uit een net afgewerkt DJ Meubel zonder reclame waarachter een geavanceerde DJ set wordt opgesteld. Aan beide kanten van het meubel plaatsen wij een geluidssysteem bestaande uit: een Fullrangespeaker. Dit zijn kwaliteitspeakers die op lagere en hardere volumes prima klinken

Als lichtshow plaatsen wij een statief met vier gekleurde par spots en een led strip die wij met onze lichtsturing kunnen bedienen. Hierdoor krijgt u een tamelijk rustige lichtshow.

Naast een goed geregelde techniek en een nette uitstraling beschikken wij over een DJ Team dat het publiek goed aanvoelt en de avond van de juiste muziek voorziet. Daarnaast maakt de DJ of fotograaf indien gewenst feestfoto's die geplaatst kunnen worden op onze (afgeschermde) website en kunnen worden bekeken door uw gasten.

Extra opties:
Drive-In Show op maat Bij deze show zijn de volgende extra opties tegen meerprijs mogelijk:
X
Belangrijk om te weten:
Onze showopstelling bestaat zware flightcases op wielen, het is daarom belangrijk dat wij zeker weten dat uw feest locatie gemakkelijk bereikbaar is via:

- een vlakke ondergrond (geen grind- of modderweggetjes)
- doorgaande doorgang zonder trappen hoger dan 3 treden
- geen hoge podia
- maximale afstand tussen losplaats en ruimte waar gedraaid moet worden: 25 meter anders een toeslag van € 25,- ook als dit pas bij aankomst blijkt

Om goed en veilig te kunnen werken hebben wij nodig:
- één vrije 230V/16A stroomvoorziening binnen 20 meter
- vlakke en stevige ondergrond
- vloer oppervlakte van 3 meter breedte, 2 meter diepte
Prijs en regio informatie is door mij weggehaald.
Topic: Drive-in show websites (1-1-2011 20:00:00)
Je hebt veel geleend (foto's en teksten) van collega's waaronder mijn website (energybeatz.nl). En dan durf je nog in je footer te zetten

© 2006-2011 Alle rechten en typefouten voorbehouden.
Niets van deze website mag zonder schriftelijke toestemming worden gekopieerd.

Op alle diensten van The DJ's zijn de algemene voorwaarden van toepassing

sad :(sad :(sad :(

Zoiets staat ook op mijn website, misschien was het te klein om te lezen maar het staat er wel.
Topic: Martin Mac 250 op staande truss (14-12-2010 12:50:00)
Hallo Tim,

Wij hebben korte spanbanden (zwart) welke wij door het handvat (rechts), zo de truss naar het linker handvat trekken. Even vast trekken (niet te vast!) en klaar. Met (fix) tape kun je de overige band weg werken.
Topic: Verhoging BTW tarief cultuur (6-12-2010 18:27:00)
Misschien dan toch niet

Wordt vervolgt lijkt me..
Topic: Wat kosten jullie nou? (7-11-2010 23:35:00)

koen g schreef:

En dat is juist waar het probleem zit. ik heb voor hen een speciale prijs gemaakt. 50 % korting.
Ter vergelijking zullen er ook bedrijven zijn die 50% (misschien wat overdreven veel, maar als voorbeeld sneaky :V) extra kosten in rekening brengen tijdens carnaval ivm schade/risico, vraag/aanbod, schoonmaakkosten en verzin het maar. Als ze er niet voor willen betalen wilt een andere vereniging of horeca dat ongetwijfeld wel.

Tien dagen is meestal een staffeling van huurprijs (je eigen listprijs) x 6,00.
Topic: Drive-in show websites (4-8-2010 19:09:00)
Als jij een html code in php script zet mag je niet met " werken, vervang die allemaal voor ' of "\
Topic: oprij ramp (24-5-2010 11:39:00)

Frank76 schreef:

Ik bedoelde deze waar ik mijn twijfels bij heb.
En terecht, ik raad hem ook zeker niet aan.

Bij intensief gebruik trekt die goed krom, ik werk zowel met de 1,50 meter versie als de 1,80 meter versie. Merk dat die 1,80 versie ook "doorbuigt" wanneer je er al met een tape rack over heen gaat.

Ze zijn echt heel erg licht, heel erg goedkoop en verwacht er vooral geen wonderen van. Twee honderd kilo's is echt wel een max. wat er over heen kan.
Topic: tips veilig begin verhuur (25-3-2010 00:09:00)
Ik denk persoonlijk dat het nut van zulke services minimaal is, als je overal aangeeft "onze apparatuur is beveiligd met gps zenders" met de bedoeling voor een preventieve werking. Is het voor elke boerenknul een koud kunstje om deze zenders eruit te halen.

Vooruit, de mens is slim en zegt het niet. Je spulletjes worden niet terug gebracht en jij vraagt een positie op, om over de nauwkeurigheid nog maar niet te spreken (ik heb het even op mijn telefoon uitgeprobeerd en zat "opeens twee straten verder op") deze is ongeveer in een cirkel van 600 meter nauwkeurig. Uitgaand van positionering mbv zendmasten.

Dan begin het juridische getouwtrek, jij mag niet zomaar iemands huis binnen treden om jouw spullen op te pikken zonder toestemming. Vergeet niet dat iemand die jouw spullen op dat moment onder zijn hoeden heeft, in het recht wordt gekenmerkt als "houder" (geen bezitter). Wanneer binnen Nederland de houder je spullen onderhands doorverkoopt en jij kunt aantonen dat jouw spullen in bezit zijn van iemand anders, kun je deze via een procedure terug laten vorderen. Dit zit redelijk ingewikkelde zaken. Wanneer jouw spullen zijn doorverkocht aan een particulier door een bedrijf/winkel geniet de beste koper van juridische bescherming en is hij wettelijk eigenaar/bezitter/houder. Je kunt dan wel je ontvreemder/exklant aansprakelijk stellen voor schade en aanvullende schadevergoeding (x tijd niet kunnen verhuren, klussen misgelopen, blablabla)

Het is verdomd lastig om aan te tonen dat jouw spullen, bij iemand anders zijn. Een GPS/GSM zender kan hierbij een hulpmiddel zijn, maar juridisch toont het niks aan. Hier zijn hulpmiddelen als Selecta DNA wel een oplossing, het zou ook nog een preventieve werking hebben. Selecta DNA is het onzichtbare spul wat je alleen met een blacklight kan zien, ook niet helemaal fris wanneer je op een feestje aan het draaien bent en op de DJM 800 allemaal "witte" vlekken oplichten.

Ik denk dat het verhuur ook een stukje vertrouwen is, Google voor de grap eens een naam na of bij zakelijke huur even controleren of deze daadwerkelijk is ingeschreven. Altijd netjes een borgsom vragen en een IDtje kopiëren; train je zelf om de echtheidskenmerken te herkennen en controleer deze ook.

Het is ook beetje aanvoelen, wanneer iemand met een te mooi plan aankomt op de dag zelf, of hij over een uur een CDJ 1000 setje kan komen halen. Krab je eigen eens paar keer goed achter de oren. Overweeg om echt gewilde objecten (movingheads, pioneer spelers, duurdere geluidssets) zelf te brengen naar de feestlocatie waar het feest gehouden wordt. Zo heb je een fysiek adres en kun je gelijk even checken of er een feestje is.

Overigens moet je niet verwachten, wanneer iets iets gebeurd, dat de politie alles uit de kast voor je gaat trekken om jouw spullen terug te halen. Verhuur is een risico's factor (die ook hoog is), er kleven ook vette nadelen aan dat jij indirect aansprakelijk bent voor wat er wordt uitgevreten met je spullen. Pleurt net als in het noorden van Nederland je "lichtmast" om, heb jij ook een probleem; maak ze maar wijs dat jij alle veiligheidsvoorschriften hebt verteld tijdens het afhalen/voor gebruik door je huurklant. Ook zulke zaken zijn lekker ingewikkeld, kosten een hoop tijd en geld. Een goede W.A. verzekering moet je echt hebben.

Ben je een particulier en wil je per see verhuren, zal je hem moeten accepteren dat jouw rechtspositie iets minder sterk is als een bedrijf en je verzekeringen niets zullen dekken (diefstal is helemaal onbetaalbaar, voor wie dan ook). Bedrijven kunnen zich ook nog beetje schuil houden achter (niet onredelijke) algemene voorwaarden.

En als de dief uit is op je spullen, dan kun je daar verdomd weinig aan doen.
Topic: Drive-in show websites (24-3-2010 08:55:00)
Was de kleur op?

Je website oogt wel erg donker (lees zwart, grijs), daarmee creëer je niet bepaald feestelijk gevoel. Je, jij en u wordt door heel je website door elkaar geklutst, wat wil je nou formeel informeel?

Verder is het een mooi ontwerp, maar een beetje inkleuren zou fijn zijn!
Topic: tips goedkope groothoek beamer (25-2-2010 16:46:00)
Ik kan me herinneren dat BenQ ook groothoek beamers heeft (korte afstand projectoren).

Een redelijk basis model past zeker binnen jouw budget.
Topic: Drive-in show websites (12-2-2010 09:17:00)
Prijs is doorslag gevend? Ik kom op jouw website alleen een vanaf prijs tegen.

Misschien slimmer om enkele showpakketten zelf samen te stellen en er een vaste prijs(indicatie) aan te hangen? Naar mijn idee zet een gemiddelde drive-in shows toch altijd ongeveer dezelfde opstelling neer, en weet de klant al precies wat het kost. (Al bellen er nog steeds debielen om te vragen wat het kost)

Maar dat is natuurlijk een belissing die je waarschijnlijk al eerder heb gemaakt.
Topic: Drive-in show websites (11-2-2010 23:42:00)
Dus als ik morgen naar jouw bedrijf belt, nemen jullie op "Yo met (...), wat kan ik voor je doen" sneaky :V

Het je, jij u verhaal is een beetje met de normen en waarden die je zelf mee heb gekregen en hoe je zelf behandelt wilt worden. Wanneer een wat jongeren klant aan de telefoon hangt, zal je deze altijd met je en jij aanspreken dan wanneer een zakelijke klant aan de telefoon hebt hangen.

Respect dwingt je in bepaalde mate ook af door iemand aan te spreken met u.

Na de hand dat je een persoonlijke "band" met een klant opbouwt wordt het informeler. Op een website, daar gaat dit topic immers om, is het strikt afhankelijk wat je wilt gaan verkopen. Disco shows voor toekomstige bruidsparen, lekker in de jij en jullie vorm; is de tent meer gericht op bedrijfsfeesten zou ik sneller geneigd zijn om voor de u-vorm te pakken.

@Ideedeluxe, mooie website. Lees nog wel even op het gemakje de teksten door. Om te mieren neuken een voorbeeld als: "We hebben al een volwaardige show vanaf € 250,- inclusief licht, geluid en bediening." de Wij vorm klinkt hier een stuk aangenamer (of is dit cultuur verschil?)

Het is wel een kleine en bondige site, kan beide natuurlijk goed en slecht uitpakken. Je vliegt er snel doorheen, korte teksten en weinig pagina's. Vind de klant het genoeg om te blijven hangen en bij jou te boeken?
Topic: Musicasions Beurs op 6 en 7 februari (26-12-2009 15:47:00)
Ik heb nu nog erg het idee, dat het in de kinderschoenen staat. Website is eigenlijk alleen maar gericht op standhouders te trekken en niet om publiek/bezoekers te trekken.