Forum > Profiel

Gebruikersgegevens.

Het profiel van Iamd

Gegevens van leden zijn alleen zichtbaar voor ingelogde gebruikers

Laatste 10 bijdrage(n) van Iamd (Pagina: 1 van 1)

Topic: Wat te doen in deze warmte (19-8-2012 16:41:00)
https://www.mijnalbum.nl/Foto-KLP8FBSD.jpg

Tja... oud statief met dwarsbalk, gaatjes erin, tuinslang aangesloten en het is ZOMER 2012!!!
Topic: hoge piep (26-7-2006 11:54:00)
Ik heb het met een oude Koda versterker gehad, ding piepte zelfs al had je er niets op aangesloten. Ik heb hem uiteindelijk vervangen. Het was in ieder geval iets electronisch.
Topic: Verzekering apparatuur (5-2-2006 08:30:00)
nog even op de site gezocht hierbij de link:

www.aon.com/nl/nl/bedrijfstakken/sre/entertainment.jsp
Topic: Verzekering apparatuur (4-2-2006 20:21:00)
Wij zijn als stichting aangesloten bij de KCZB (bond voor (kinder)koren) en die hebben een collectieve verzekering afgesloten bij een verzekeraar hieronder staan de voorwaardes:

Naar aanleiding van onze aanbieding van de collectieve inventarisverzekering (dit is een inboedelverzekering, waarbij alleen dekking bestaat als de goederen van een vereniging zich in een of meerdere gebouwen (opstallen) bevinden, zijn er uit het land veel vragen gekomen.
Deze vragen hadden voor het merendeel betrekking op de vraag of goederen dan NIET verzekerd zijn als ze worden vervoerd van A naar B. In de inboedelverzekering is deze dekking inderdaad NIET aanwezig.
Daarom heeft de KCZB wederom contact gezocht met de verzekeraar en gevraagd of deze een verzekering kon aanbieden waarin deze dekking wel van kracht blijft. Hierop heeft de verzekeraar het voorstel aan ons gedaan om een speciale instrumenten-audio verzekering aan te bieden.
De premie hiervoor zal worden:
INSTRUMENTEN: per € 453,78 verzekerde waarde: € 1,82 premie per jaar
AUDIO/LICHT etc. per € 453,78 verzekerde waarde: € 4,08 premie per jaar.
De verzekerde bedragen kunnen alleen oplopen in veelvouden van € 2269,00.
Maximum verzekerde waarde per voorwerp € 13.613,00
Elke vereniging moet met de verzekeraar een individuele polis afsluiten, waarbij een opgave moet worden gedaan van de te verzekeren goederen, en de daarbij behorende nieuwwaarde (aanschafwaarde).

Dekking: Alle schade aan de verzekerde voorwerpen, die door onverschillig welke oorzaak verloren zijn gegaan, vermist geraken of beschadigd worden.
Er bestaat een dekking tegen de opgegeven te verzekeren waarde.
Uitsluitingen: Niet vergoed wordt schade o.a. ontstaat:
tijdens reparatie, reiniging of bewerking;
door opzet van de eigenaar;
door enig geleidelijk inwerkende invloed, zoals mot en ander ongedierte;
aan trommelvellen, balgen, haren, snaren, rietjes, alsmede schade ontstaan door krassen en schrammen;
aan electrische instrumenten ten gevolge van kortsluiting, overbelasting, te hoge spanning, zelfverhitting, stroomlekken e.d., tenzij hierdoor brand of explosie ontstaat;
De minimum premie die aan de verzekeraar moet worden betaald bedraagt € 25,00
Bovenop het premiebedrag komen nog assurantiebelasting en poliskosten.

Eigen risico bedraagt € 25,00 per gebeurtenis.

Looptijd: ingaande op 1 januari van een jaar voor 36 maanden doorlopend.
Deze verzekering kan dus NAAST de inboedelpolis worden afgesloten, voor instrumenten en audioapparatuur, die ook vervoerd wordt. Als u ook al participeert in de inboedelverzekering, kunt u deze verzekering natuurlijk verlagen met het bedrag dat u eventueel gaat onderbrengen in de instrumenten/audio verzekering.

Wij hebben deze verzekering afgesloten en betalen nu 130 euro per jaar. Ik vermoed dat deze verzekeraar ook wel zonder de bond verzekeringen afsluit.

De verzekeraar is Aon zie www.aon.com/nl/nl/ kon even niet zo snel wat vinden op de site maar je kan ze het beste bellen/mailen.
Topic: TMF Awards 2003 (10-4-2004 21:21:00)
Kan bij het drumstel ook geen mic's ontdekken, toch knap dat ze zonder mic's zo'n zaal (en thuis) met geluid kunnen vullen..... laugh :D shocked 8O
Topic: Kabels Kabels en nog eens kabels (10-4-2004 13:19:00)
Ik gebruik voor de wat kortere (mic) kabels een soort haspeltje die je koopt bij de gamma of praxis om tuinsnoer (je weet wel, zo'n oranje snoer) mee op te rollen. Die dingen kosten ongeveer 2 euro en zijn super handig.
Topic: Welke Microfoon voor dwarsfluit (3-11-2003 09:22:00)
Kan iemand mij vertellen welke microfoon ik het beste kan nemen om een dwarsfluit te versterken?

budget: +- 100 tot 200 euro
Topic: Equalizer instellen? (19-5-2003 14:17:00)

Victor schreef:

Je kan een aantal dingen proberen:
1. experimenteren met de opstelling van de microfoons en speakers. Dit kan al een hoop schelen! En kijk eens naar het niveau van de monitors
2. andere microfoons (zie post van Tom)
3. een equalizer ertussen en proberen de frequenties die feedback veroorzaken eruit te halen. Dit werkt natuurlijk alleen met een equalizer met fiks wat banden!
4. een feedback-killer die het bovenstaande automatisch doet.

Of de kinderen vasttapen met gaffa wink ;)
Gisteren weer een uitvoering gehad, maar met bovenstaande tips ging het al aanzienlijk beter (misschien was de dreiging met gaffa tape al voldoende) in de toekomst wil ik wel zo'n multi-apparaat compressor/feedback-killer alles in 1 aanschaffen, dus Victor als je hem weg doet laat mij even de prijs weten, van Dre heb ik hem al gevonden.

in ieder geval bedankt voor al de reacties, en als jullie nog meer goede tips weten dan hoor ik ze graag (het gaffa effect zal binnenkort wel weer over zijn ;-) )
Topic: Equalizer instellen? (16-5-2003 17:05:00)

Dre schreef:

Als je WEL een EQ hebt maar geen manier om je speakers te meten, donder de EQ er dan maar uit (grote kans dat je het geluid alleen maar naar de klote helpt door een totaal verkeerde instelling te doen).
Dre (of iemand anders), zou jij mij misschien kunnen vertellen hoe je het beste dan de speakers meet? of/en hoe ik het beste van onderstaand verhaal af kom?

even mijn situatie uitleggen:

ik gebruik mijn installatie regelmatig voor een kinderkoor te versterken, het nadeel is dat de kinderen vrij bewegelijk zijn zodat ze vaak niet goed voor de microfoon staan en daardoor moet ik de gevoeligheid wat opschroeven. het gevolg hiervan is dat de boel weer gaat rondzingen, ik wil dit graag op 1 of ander manier een beetje beperken.

P.s. Ik gebruik voor een uitvoering van het kinderkoor in totaal 6 microfoons, nog geen EQ
Topic: Luidspreker kabels (16-4-2003 14:17:00)

dewazige schreef:

3mm^2? ben ik nog nooit tegengekomen. Misschien dubbel 1,5^2?
Ik heb zelf 3mm^2 Tasker luidspreker kabel, dus het bestaat!\

Martin