Forum > Profiel

Gebruikersgegevens.

Het profiel van Vanniekerk

Gegevens van leden zijn alleen zichtbaar voor ingelogde gebruikers

Laatste 200 bijdrage(n) van Vanniekerk (Pagina: 3 van 10)

Topic: Toppers in concert - Geluid ZEER slecht (6-6-2007 09:32:00)

martyndegraaf schreef:

Ik heb ze niet in de pauze even een array-tje bij zien hangen ofzo dus ben eigenlijk wel benieuwd wat er nou eigenlijk aan de hand geweest is en wat men er aan gedaan heeft.
Dat doe je toch niet "zomaar effe" shocked 8O een array-tje er bij hangen? Lijkt mij dat je daar dan ook op voorbereid moet zijn mbt bekabeling, hijspunten en dergelijke.
Topic: Forum Meeting deel 2 (4-6-2007 00:12:00)
Ook ik kom met het ov, Weet nog niet uit welke richting maar ik ga jullie proberen te vinden bij het "onvindbare" aanwijzingenbord!
Anders zien jullie mij wel in de stairway!

Ik heb er zin an! laugh :D
Topic: Flightcase voor reloop rmp-2 (29-5-2007 22:18:00)
Of gewoon de kist nemen die voor de 800 bestemd is?
Topic: Beginnen met DJ-en (15-5-2007 09:04:00)
Kan wel maar is niet ideaal, maar kom op hee, er is vast binnekort nog wel ergens een rommelmarkt bij je in de buurt waar je voor (en dat weet ik wel zeker) 30 euro of zelfs minder een leuk setje boxjes en versterker kan kopen. Iedereen verkoopt die dingen tegenwoordig ivm met die home cinema setjes!
Topic: Beginnen met DJ-en (15-5-2007 08:12:00)
Neem nou maar gewoon zo'n cdn35. Numark heeft wel bewezen dat ze leuke dubbele cd spelers kunnen maken. Ik weet niet of je voor dez prijs (dus 200 euro per stuk) zo'n complete enkele cd speler vindt!
qua mixer is een beat 4 oid dergelijks wel leuk. 19 inch is natuurlijk net zo breed als de controller unit en de cd speler unit van je cdn35 setje. Misschien dat diegene het dus gezegd heeft met de gedachte om het in te kunnen bouwen in een case!
Topic: dap soundmate aktive 2 of toch maar passief? (13-5-2007 21:48:00)
Ik zou ook voor de passieve set gaan. Draai (ongeveer) met hetzelfde en het is leuk te combineren aan alle kanten.
Je kunt er (met dezelfde amps) nog een setje x15b's bijzetten misschien en dan heb je een leuk setje!

Ik zelf ben nog een stapje verder gegaan en heb het nog allemaal wat uitbereid, zit nu op 8ax15b's en 4k115's
Ik kan het op verschillende manier combineren. Zo moest ik laatst op koninginnedag draaien ergens. Geluid binnen in de tent maar ook buiten op het speelveld. Ik heb toen op mijn P 1600 en P2000 vier k115's en vier ax15b's aangeloten. een setje binnen en buiten dus. Ik denk dat als je in de toekomst groter wil en makkelijker wil combineren (stel dat je alleen topjes nodig hebt voor iets heel kleins?) je beter af bent met de passieve set.
Ik moet je wel eerlijk vertellen dat ik geen ervaring heb met de soundmate set dus ik spreek een beetje vanuit praktisch oogpunt.
Vergeet je bij de passieve set de crossover niet btw? Ik heb een cx 3400 en dat voldoet prima!
Topic: Aztek Dj Robo/big robo (11-5-2007 17:47:00)
dank je, die moer had ik inderdaad al in gedachten alleen de tandveerring had ik nog niet aan gedacht! ik ga deze oplossing eens proberen, zeker de moeite waard!
Topic: Aztek Dj Robo/big robo (10-5-2007 20:51:00)

GateWay schreef:

- beugel moet je echt hard aandraaien anders zakt hij naar onder

voor de rest wel in orde voor het geld
maar niet te hard, want anders draai je het "dol" kapot, heb ik hier bij twee scans. Hoe ik het ga oplossen weet ik nog niet maar zit erover te denken om een geheel ander ophangingsysteem om te monteren, nu nog nadenken hoe ik dit wil gaan doen. Iemand hetzelfde meegemaakt en het anders opgelost?
Topic: Waar vervoeren jullie de drive in mee? (9-5-2007 09:58:00)
Niet zo minachtend over je eigen bus joh laugh :D
Ik denk dat dat dinge luxer is als de gemiddelde auto of niet?
En aangezien hij (vrij) nieuw is kan het best een potentieel object zijn!

Maar goed, ik zou er ook gewoon reclame op plakken hoor. Toch weer dat beetje extra promotie! Kun je btw wel zien of de bus vol of belangrijker leeg is? Als ze zien dat het met licht en geluid te maken heeft maar daarna gauw weer zien dat de bus leeg is is het ook minder interessant natuurlijk!
Topic: DAP RW18B (8-5-2007 22:34:00)
Je kan de filters natuurlijk ook gewoon laten zitten om de zaak zo origineel mogelijk te houden (dan kan je ze later bij een eventuele verkoop er altijd weer tussen zetten)

Lus het zaakje dan wel effe netjes door anders heeft het natuurlijk ook geen zin!
Topic: krat radio (8-5-2007 22:28:00)
Het begint me nu echt op te vallen dat er veel mensen hier op het forum iets met scouting te maken hebben!
Zal wel met het soort mensen te maken hebben, denk dat er hier minder voetballers zitten om maar iets te noemen!

Uiteraard ken ik ook al dit soort radio's. Ik heb altijd het idee dat ze relatief duur zijn voor hetgeen je ervoor terugkrijgt. Ook zijn ze door de accu best wel zwaar. Ik denk dat je voor het geld wat je hieraan spendeert drie van die goedkope radio's kan kopen (die je natuurlijk ook op een accu kan aansluiten (8*1.5v = ook 12v)) en ik vraag me af hoelang deze dingen meegaan!

Die kist die hierboven genoemd is kan wel spatwaterdicht zijn, je speakers worden van water natuurlijk ook niet beter!

Aan de andere kant heeft het natuurlijk wel wat en kan ik me best voorstellen dat je aan het maken en aan het geluid van deze dingen veel plezier kan hebben!
Topic: Het bouwen van een case (8-5-2007 22:21:00)
Ik ben zelf niet zo'n goede case bouwer dus koop ze gewoon. Zodoende heb ik ook cases gekocht voor mijn cdj 800's, te weten die van Prodjuser (fijne kistjes) de cdj's zitten hier niet echt ingeklemd hoor. Er is zelfs een klein beetje (2mm aan iedere kant ofzo) ruimte over! Misschien heeft dit ook wat met warmte te maken?

In de deksels zitten twee stroken schuim die dmv klitteband te "verstellen" zijn (je kan ze dus op elke willekeurige plek in de deksel plakken) Bij mij rust een van de stroken op het display, net boven het draaiknopje (om je cd als een sl1200 "uit te zetten") en de andere net niet op de onderkant van de jog. Dus op dat kleine randje zilver wat er nog is.
Hierdoor blijven ze prima zitten hoor!
Topic: Het bouwen van een case (8-5-2007 11:18:00)
Haha schitterend!
heel origineel idee! Leuk idee voor bij een showroom oid!
Topic: belasting (7-5-2007 16:19:00)
Wat ik meestal ervaar bij scholen is dat ik betaald wordt door een feestcommissie, Die feestcommissie kan mij weer betalen door de opbrengsten uit kaartverkoop e.d.
Zodoende kan ik het dus allemaal handje contantje regelen.

Ik weet niet hoe het met jou zit maar op dit moment gaat veel van mijn verdiende geld weer in de apparatuur, als je dus het verhaal van victor leest heb je dan dus niet te maken met de belastingdienst tenzij je ervan zou kunnen leven natuurlijk en onzin dingen gaat kopen om maar niet mee te moeten doen met belastingen.

10 klusjes per jaar lijken mij niet echt rendabel om aan dit verhaal te gaan beginnen. Ook voor dat bandje hoef je je blijkbaar niet druk te maken omdat dat al goed verloopt (ook gewoon kleurloos neem ik aan).

Probeer wat met die school te regelen, een school is geen commerciele instelling wat betreft de feestjes die zij geven, hierdoor zullen ze ook geen winst op deze feestjes (of heel weinig) en dus ook geen btw (belasting op de waarde die zij toevoegen op de feestjes) hoeven afdragen. Jij hoeft het ze (lijkt mij) daarom ook niet in rekening te brengen.

succes!
PS: Vroeg de school je om een rekening? ze kunnen hier natuurlijk ook gewoon een papier mee bedoelen waarop staat waar de kosten naar toe gaan, dit kan je natuurlijk wel voor ze maken (logotje enzo) mag misschien niet maar misschien is het alleen maar zodat ze aan het (financiele) bestuur kunnen laten zien waar het geld naar toe is gegaan (naar het feestje dus want geld kan niet zomaar verdwijnen)
Topic: Forum Meeting deel 2 (7-5-2007 16:08:00)

pietje schreef:

Je stond er al in wink ;)
Ok! zag me nog niet op die link staan maar begrijp dat dat dus nog wel komt, anyway lijkt me erg leuk! Wanneer wordt ongeveer de knoop qua datum doorgehakt?
Topic: Spuiten met compressor (7-5-2007 16:07:00)
volgens mij is wasbenzine een klein beetje vettig en dat wil je natuurlijk niet bij je verf...

Maar goed, thinner kost nou eenmaal niet zo heel veel (zeker niet meer dan wasbenzine) dus arm zul je er niet van worden, en als de prof's ook thinner gebruiken zou ik het ook maar doen! laugh :D
Topic: Forum Meeting deel 2 (2-5-2007 22:53:00)
Ik wil me ook graag inschrijven:

Jan van Niekerk vanniekerk 1 persoon eten ja 10-24 juni
Bedankt!
Topic: Rookvloeistof ergens anders inspuiten (26-4-2007 20:51:00)
Wel effe kleppie tussen maken zodat het niet de zuigers in kan lopen (via spruitstuk en open kleppen) wanneer het voertuig uitstaat en de toevoer van koelvloeistof p.o. doorgaat.
Dan ben je verder van huis kan ik je vertellen! Misschien dan beter idee om de koelvloeistof om de uitlaat te doen (tegenaanspuiten ofzo). Denk btw niet dat je uitlaat er veel mooier van wordt maar goed.....
Topic: Uniek in NL, Jumping Water! (incl. Foto's!) (26-4-2007 20:46:00)

deWit schreef:

Tom, ik vraag me af of hydroliek vergelijkbaar is met water, en dan denk ik met name aan regels. Hydroliek werkt immers in negen van de 10 gevallen met olie...
Hydroliek werkt inderdaad met olie, maar daar zit zo'n enorme druk op, weet zeker dat ws soundexpresse dat niet gaat halen met zijn pompen!

De gemiddelde trekker van tegenwoordig heeft zeker 150 pk. Vaak zitten er machines op die op hydroliek werken. Het wil best wel eens voorkomen dat wanneer je de hydroliek te zwaar belast (te snel iets optilt, te zwaar oid) dat de motor (dus 150 pk of meer) vermogen verliest door deze zware belasting.
Ook is er bij hydroliek sprake van een gesloten systeem wat een veel kleiner resevoir heeft dan ws soundexpresse, De olie kan echt gloeiend heet worden als de hydroliek flink belast wordt.

Vindt het zelf ook wel een aparte vergelijking inderdaad, waar bij hydroliek met geperste leidingen en snelkoppelingen gewerkt wordt denk ik dat ws soundexresse met gewoon slangenklemmen afkan.
Topic: Waar vervoeren jullie de drive in mee? (24-4-2007 14:32:00)

CyberDance schreef:

Verhaal over dikke bus
Hoe laden jullie deze bus? Gewoon met de laadklep of gebruiken jullie een oprijplaat? Gaat misschien ook best wat tijd in zitten, telkens die laadklep op en neer? En kan je in combinatie met deze sprinter de laadklep ook lekker "vol" zetten of past er niet veel op (gewicht natuurlijk)

Verder een hele mooie bus! Personeel heeft het goed bij je!