Forum > Profiel

Gebruikersgegevens.

Het profiel van Descon

Gegevens van leden zijn alleen zichtbaar voor ingelogde gebruikers

Laatste 179 bijdrage(n) van Descon (Pagina: 1 van 9)

Topic: Musik Messe / Prolight + Sound, Frankfurt, 2008 (10-3-2008 18:08:00)
Met Dj2Dj gaan we ook weer naar de Messe. Perfecte plek voor een hotel is Offenbach, gratis parkeren en met de trein zo op het Messe complex. Een taxi rit naar de Cocoon club is 8 euro laugh :D
Topic: Mixer: Reloop RMX-40 DSP of Vestax PCV-275 (2-2-2008 21:50:00)
De Vestax veegt de vloer aan met de reloop op gebied van kwaliteit. Vestax is in nederland nog steeds erg onderschat
Topic: Prijs van Cdj1000mk1 (8-7-2007 17:42:00)

rcthans schreef:

Hallo,
Ik kan voor 1200 euro aan 2 cdj1000's mk1 komen! Wat vinden jullie van deze prijs?
Mij lijtk het toch een koopje?

En wat zijn eigelijk precies de verschillen tussen de mk1 en de mk3?

Alvast bedankt
Redelijke prijs voor een CDJ-1000 mk1 is 500 euro. (eigenlijk nog te hoog imo)
Topic: Musik Messe / Prolight + Sound, Frankfurt, 2007 (2-4-2007 14:00:00)

Reind schreef:

descon schreef:

geloof dat we een bakkie zouden doen ?
Jullie waren er zaterdag geloof ik en wij donderdag + vrijdag. We zaten ook ram en ramvol met afspraken dus het was sowieso een moeilijk verhaal geworden. Voor het mooie kwamen we net 1 dag tekort om overal rustig doorheen te kunnen wandelen.
Wij zaten er donderdag,vrijdag en daarna naar Cocoonclub geweest in Frankfurt. (hele dikke aanrader trouwens). Zaterdag brak naar huis en daarom een flitspaal niet opgemerkt (werdt het alsnog een duur weekend)

Had je dan nog wel ff in het perscentrum verwacht tijdens het happy hour laugh :D
Topic: Musik Messe / Prolight + Sound, Frankfurt, 2007 (1-4-2007 16:14:00)

JeroenVDV schreef:

descon schreef:

Wij zaten op 10 min met het OV naar de Messe, ideaal trouwens dat je de perskaarten kon gebruiken als OV abbonement.
Dat was ook met alle Exhibitor-kaarten het geval (andere jaren ook al). Was dat ook niet zelfs het geval met normale toegangskaarten?
Geen flauw idee, vond het ideaal laugh :D scheelde weer genoeg aan parkeerkosten.
Topic: Musik Messe / Prolight + Sound, Frankfurt, 2007 (1-4-2007 15:35:00)

Reind schreef:

descon schreef:

Moet je de volgende keer toch een fatsoenlijk hotel boeken wink ;) Roog en ik zaten voor 25 euro per nacht per persoon in een 4 sterren hotel happy :)
Zal best, interesseert me weinig. Ik heb nog nooit lekker geslapen in een hotel bed dus dat zal vast ook niet in jullie knaken hotel zijn gelukt ;)

Enige voordeel dat we dit jaar hadden ten opzichte van vorig jaar als het om hotels ging is dat we nu zo'n beetje naast de Messe zaten.
Wij zaten op 10 min met het OV naar de Messe, ideaal trouwens dat je de perskaarten kon gebruiken als OV abbonement. Waar was je trouwens op de Messe, geloof dat we een bakkie zouden doen ?
Topic: Musik Messe / Prolight + Sound, Frankfurt, 2007 (1-4-2007 05:21:00)

Reind schreef:

Ik ben inmiddels weer terug en een kantje of 4 aan tekst verder... net alle pics uit zitten zoeken (ruim 600 stuks) en een gedeelte zitten resizen. Morgen met een beetje mazzel alles online.

Weinig nieuws, veel dealtjes kunnen maken en nu eerst slapen. Hotel bedden slapen al zo verrot en helemaal als je van de 6 uurtjes slaap die je kan pakken in 1 nacht er uiteindelijk maar 3 echt slaapt.

Morgen dus het complete verslag online, nu eerst mijn eigen bed waar ik lekker met de beentjes omhoog kan pitten ;-)
Moet je de volgende keer toch een fatsoenlijk hotel boeken wink ;) Roog en ik zaten voor 25 euro per nacht per persoon in een 4 sterren hotel happy :)

Zal morgen maar eens de fotos gaan uitzoeken, zijn er erg veel geworden. Vandaag niet aan toe gekomen, was te brak van de reis en het avondje stappen op vrijdag in Frankfurt laugh :D
Topic: Betalen met creditcard (24-11-2006 09:47:00)
Is het ook mogelijk om te betalen via creditcard ? Persoonlijk heeft dat voor mij de voorkeur bij het bestellen via internet.
Topic: vinyl mee in het vliegtuig... (22-11-2006 18:10:00)
London City........ geweldig vliegveld happy :)

Heathrow ben ik ook geen fan van , altijd erg druk.
Topic: vinyl mee in het vliegtuig... (16-11-2006 17:11:00)

Reind schreef:

descon schreef:

In welk land moest je laptop aanzetten ? Zoiets gaat altijd door de scanner en dan zien ze echt wel of er iets mis mee is. Zelfs in hartje afrika weten ze wel wat een laptop is shut up :X
Nederland, London, NY en laatst ook in Berlijn. Tuurlijk weten ze wat een laptop is maar ze zien hem ook graag even werken.... mischien dat ze denken dat er een bom in zit o.i.d
Vreemd dat ik na 40 keer vliegen geen 1 keer mijn laptop moest aanzetten of dat bij andere passagiers dat gezien heb. Naja, zie het volgende week wel. Die nieuwe regels zijn opzich niet zo vervelend, alleen beroerd dat er sommige mensen zo achterlijk zijn en die regels niet snappen angry
Topic: Aanschaf Nieuwe DJ PC (2-11-2006 13:18:00)

KVM schreef:

Petervv schreef:

Als ik nu meteen een goede computer koop, kan ie handig voor een lange tijd mee. En wat meer headroom kan nooit kwaad.
Een lange tijd is twee jaar.
Ik heb het idee dat je de toch wel vrij dure "headroom" niet gebruikt.

Vroeger ging ik ook altijd voor het snelste van het snelste, na verloop van tijd leer je dat wel af.
Ik ga nu voor "de laatste plank modellen" toch nieuw maar met een flinke kop eraf.

Een supersnelle computer, en helemaal als het een "hobby" computer is, is de slechtste inverstering.
Vandaar ook vaak dat mijn aanbeveling uitgaat naar een tweedehands "kantoor pc" (veelal net de 2 jaar gepasseerd) en te vinden voor "weinig".

Kijk maar naar de system requirements van Photoshop, dat draait zelfs nog op een krachtige PIII, monitor resolutie is echter wel belangrijk.

Martin.
Ligt er net aan wat je met je pc doet. Ik heb een pc die gebruikt wordt voor gamen,audio bewerking,produceren, programeren (heerlijk, een dikke bak met compileren), web/ftp server, internet bak en als multimedia bak (tv kaart enz).

Als je pc hierop inricht en onderhoud is het goed te doen. Bijvoorbeeld goed in de gaten welke processen er continue draaien, automatische backup procedures enz, virus scanner goed instellen (mp3 collectie hoeft bijv niet continue gescant te worden). Heb dan wel een vrij grote kast genomen (Coolermaster Stacker) en de koeling is goed voor elkaar (Idle CPU = 29 graden, Mobo 28 graden, videokaart 40 graden)
Topic: vinyl mee in het vliegtuig... (27-10-2006 17:14:00)

Reind schreef:

Als jij aan komt lopen met een tas vol vinyl loop je vaak niet echt recht, zelfs bij de meest grote blonde doos op schiphol gaat er dan een lampje branden en mag ie even op de weegschaal. Of ik tref altijd de verkeerde...... dat kan natuurlijk ook ;)
60 platen moet nog wel lukken lijkt me, 90 wordt een ander verhaal.
Maar stel nou dat het jou nou net overkomt? Daarom ben ik ook zo blij met Final Scratch, het is licht, past overal in, geen gezeik met bijbetalen en je kunt het gewoon bij je houden etc etc. Het enige wat ik tot nu toe iedere keer heb moeten doen toen ik richting buitenland ging is laptop aanzetten en daarna mocht ie weer uit. Meneer van de douane wilde 100% zeker weten dat het geen bom was o.i.d.
In welk land moest je laptop aanzetten ? Zoiets gaat altijd door de scanner en dan zien ze echt wel of er iets mis mee is. Zelfs in hartje afrika weten ze wel wat een laptop is shut up :X
Topic: vinyl mee in het vliegtuig... (27-10-2006 16:59:00)

renevanh schreef:

Ik hoor net op het nieuws dat die trolleytassen met 2 weken niet meer als handbagage mee mogen omdat ze te groot zouden zijn...

René
Nog niks van gemerkt op Schiphol en in Londen (waar ze toch een stuk strenger zijn als in NL). Je mag vanuit Londen max 1 tas ( met bepaalde afmetingen , info staat wel ergens op i-net) Hoop niet dat het strenger wordt, zoals het nu lijkt zit ik de komende maanden in Milaan en met mijn trolleytas de bagageband voorbij crossen bevalt me prima happy :)
Topic: vinyl mee in het vliegtuig... (26-10-2006 00:45:00)
Gewoon 2 stoelen boeken, 1tje voor jezelf en 1 voor je platentas. Kan je prima een dikke UDG 90 op kwijt ;)

Handbaggage wordt vrijwel nooit gewogen.Zolang je niet overdreven moeite moet doen om je koffertje door de scanner heen te krijgen is er niks aan de hand.

Baggage kwijt raken gebeurd niet zo gek snel. Dit jaar ongeveer 40 keer gevlogen en 1 keer problemen gehad. Dit lag echter niet aan de baggage afhandeling maar aan een of andere spaanse trut die mijn tas van de band afhaalde.
Baggage die kwijt raakt is geen overgehyped iets, ga voor de gein eens een keer bij schiphol kijken bij baggage band 1 waar alle later aangekomen baggage staat die nagezonden moet worden..... dat is namelijk nogal wat ;)
Daarnaast ken ik genoeg dj's die wel eens een platentas zijn kwijt geraakt en pas na een aantal dagen terug kregen OF helemaal nooit meer terug zagen. In dat geval ga je dus mooi op je spreekwoordelijke *** wanneer je s'avonds een gig hebt. Gewoon mee als handbaggage dus en bij je houden.
Wat je niet ziet zijn de wagon ladingen koffers die wel aankomen wink ;) Zorg gewoon dat je koffer duidelijk gemarkeerd is. Maar je kan je idd niet permiteren om je koffer kwijt te raken.
Topic: Hema DJ Cursus (25-8-2006 13:00:00)

Reind schreef:

Sorry?

Het ziet er uit alsof het hele zwikkie binnen een uur in elkaar geramt is. Heel amateuristisch gedaan naar mijn mening en dat kan beter, en niet zo'n klein beetje ook.

En om te bewijzen dat het veeeeeeeel beter kan ben ik met éénzelfde idee bezig alleen dan A) Netter vorm gegeven B) Doe ik aan bron vermelding waar nodig en vraag ik om toestemming voor ik iets gebruik sneaky :V en C) Ga ik werken met wat bekendere dj's die bereid zijn hun trics te laten zien.

Ik gok dat ik in totaal nog een maandje of 1,5 á 2 nodig heb om alle dingen voor elkaar te krijgen en dan gaat ie online -> GRATIS.
Heb je de cursus al totaal gezien ?

Reind schreef:

Het strijkt een beetje tegen mijn principes in om mensen te laten betalen voor bij elkaar geraapte informatie die ook met 1 simpele google opdracht te vinden is. En om te alten zien dat dat beter kan EN dat het gratis kan zijn wij met een alternatief begonnen.
Beter kan ik niet over oordelen, heb de inhoudelijk cursus niet gezien. Aangezien de Hema geen stichting is zal er geld verdiend moeten worden. Jij kan niet leven van je aboutdj site wink ;).
Topic: Logo ontwerpen (23-8-2006 21:36:00)
https://www.djdescon.com/logo.jpg

Wat vinden we hier van?
Topic: kosten dj line-up (17-3-2005 23:28:00)

v-max schreef:

ik heb een keer ergens gelezen (weet niet meer waar, en dus ook niet hoe betrouwbaar het is) dat je voor hem 15.000 euro per uur betaald shocked 8OWat ik wel zeker weet is isaac, die kost je 1200 euro per uur.
Het verschilt per dj en als je het graag wil weten bel je toch het boekingskantoor van een dj ?
Topic: biertjehhh??? tijdens het draaien... (10-3-2005 23:27:00)

fredje schreef:

dat doe je ook alleen maar in de deep underground scene sneaky :V
Daar is niemand nuchter.
En wat denk je...
je maakt nog naam ook dan met je supermuziek-boekingen geen probleem.
groet
Ik zit net te denken. Er is tot nu toe 1 boeking waar ik nuchter heb gedraaid en dat was in een kledingzaak. ashamed :$

Wat betreft undergroundfeestjes, om de een of andere manier drinken ze daar altijd erg veel spa blauw. sneaky :V wink ;) De leukste feestjes zijn de illegale feestjes. Zelf je drank meenemen en gewoon lekker feesten in een oud pand in the middle of nowhere happy :) .
Topic: biertjehhh??? tijdens het draaien... (7-3-2005 22:31:00)
Ik drink gewoon tijdens het draaien , zolang ik maar fatsoenlijk blijf mixen en het publiek op de dansvloer blijft is er niks aan de hand

Het voordeel is dat ik ook meestal hardstyle aan het eind draai en dat is bezopen best goed te mixen , tis toch simpele muziek.
Topic: kosten dj line-up (7-3-2005 22:15:00)
Wat nog wel eens wil schelen is te kijken of je via contacten dj's voor een vriendenprijs kan boeken. Dit heeft mij soms flink gescheeld op een boeking. Heeft mij in 1 geval 1000 euro gescheeld op een bekende dj.