Forum > Profiel

Gebruikersgegevens.

Het profiel van Larzzzie

Gegevens van leden zijn alleen zichtbaar voor ingelogde gebruikers

Laatste 200 bijdrage(n) van Larzzzie (Pagina: 1 van 10)

Topic: Keuze Drummicrofoons (18-12-2009 15:17:00)
De E602 is inderdaad helemaal niets...

Ik heb regelmatig het verschil tussen de E604 en de E904 mogen ervaren voor de tommetjes. Ik heb uiteindelijk voor de 904 gekozen, net wat voller en strakker. Het verschil tussen de D112 en de B52 is hiervoor al enkele keren beschreven, toch zou ook ik kiezen voor de B52.

Snare doet zowel de SM57 het prima als ook de Beta 56!! Deze laatste is écht een fijn microfoontje. Lekker direct en haalt uit een snare wat je eruit wilt halen. Laat je budget het (ondanks het kleine verschil) niet toe, dan voor de 57 gaan.

Overhead en HiHat kan beide prima met de C430. Laatst een partij van in de verhuur gedaan en erg tevreden over. Ook Oktava is leuk en betaalbaar (al eerder genoemd).

Succes!
Topic: Focus Show Equipment failliet (8-12-2009 16:03:00)
Vrijdag had er een uitspraak moeten zijn over een definitief failissement of een mogelijke doorstart. Vanuit de wandelgangen gaat sinds vandaag de ronde dat Rentall Focus heeft overgenomen.........
Topic: Prolight+sound te Frankfurt (4-4-2009 11:44:00)

niles-inkognito schreef:

voor namelijk hal 8 en 4.1
helaas geen tijd meer voor licht:(
ben vanuit stage bedrijf daar geweest voor nieuwe ontwikkeling m.b.t. sennheiser
De G3 serie ziet er trouwens strak uit
Sennheiser G3 is vooral een commerciele zet van Sennheiser: veel te kort op de G2 (die er net een jaar of 2 is) met als enige concrete vernieuwing de sync functie...

Verder 2 dagen in Frankfurt geweest, overal even geweest waar we zijn moesten, maar zelfs dan is 2 dagen krap. Onder de indruk van de nieuwe Digico (sd8) en de Robin-reeks van Robe (en dan met name die met de plasmalamp); een mooie ontwikkeling die binnen niet al te lange tijd de markt zal gaan veroveren. Ook Allen&Heath doet een goede zet met de nieuwe reeks digitale tafels (i-serie) voor het midden-segment tegen een erg nette prijs.
Topic: PA markt 2009 (23-3-2009 18:12:00)
Bij ons op de stand goede zaken gedaan en vooral veel, heel veel gelachen! Prima beurs.
Topic: Wanbetalers (22-1-2009 13:57:00)
Je conclusies trek je wel heel erg makkelijk.. Gewoon eventjes afwachten en je niet vastgrijpen aan een telefoontje dat wel of niet zal komen.

Gebeurt regelmatig dat betalingstermijnen overschreden worden, pas na een aantal herinneringen worden er verdere stappen ondernomen. Het kan dus zomaar zijn -in het slechtste geval- dat je je betaling pas over een aantal maanden echt binnen hebt...Da's het risico van achteraf betalen. Je zou in het vervolg overigens nog voor een tussenweg kunnen kiezen, een aanbetaling vooraf en de rest na afloop/achteraf.
Topic: wysiwyg >>> autocad (18-12-2008 13:13:00)
Je kan je Wysiwyg tekening als *.dwg opslaan. Deze *.dwg file kan je zodoende importeren in AutoCAD. Dit gaat echter niet altijd vlekkeloos (en dat probleem zit ergens in Wysiwyg).
Topic: Wie verhuurt een Skytracer? (28-7-2008 17:26:00)
Ik weet dat Purple Haze Sound & Light in woerden ze heeft staan. Bezorgen/Plaatsen/Ophalen lijkt me geen probleem (want echt om de hoek is het niet).
Topic: Podium verhuur bedrijven (2-4-2008 07:57:00)

rabies schreef:

tp music service in oudewater heeft ook het een en ander.
van klein tot redelijk groot.
maar koninginnedag nadert al snel...
Maar dichtbij is anders wink ;) shut up :X
Topic: Podium verhuur bedrijven (1-4-2008 08:37:00)
Leliveld verhuur in Nieuwveen geloof ik, redelijk dichtbij A'dam.
Topic: info voor msd 250 Genius motorshow (24-2-2008 20:28:00)

Tom schreef:

Ik krijg af en toe de melding dat de lamp te heet word.
Iemand enig idee?
Ventilatoren draaien, en het maakt niet uit of de kap erop zit of eraf is.
Kan vaker voorkomen bij diverse merken koppen. Als je teveel achter elkaar wilt doen, of lamp bijv. twee keer vlak achter elkaar opstart verschijnt er een HEAT melding. Vaak is een minuutje of wat geduld genoeg.
Topic: Bedrijfsnaam gezocht! (10-1-2008 17:49:00)
Kijk eens wat verder dan hetgeen leuk klinkt. Zijn al verschillende bedrijven met 'beam' in de naam. (Beamsystems bijvoorbeeld). Op Kvk.nl kan je zoeken op bedrijfsnaam of deel van een naam... Je zal er van staan te kijken hoe veel namen die je bedenkt, al bestaan. Succes.
Topic: inprikken tape actjes (13-12-2007 08:40:00)

Wesley vd H schreef:

Uiteraard zijn er ook uitzonderingen, en gaat deze vlieger niet overal op.
Maar ik bedoel te zeggen dat je als het goed is niet radicaal hoeft te gaan eq'en aan de staande set.
Ach, en dat heeft ook weer met de kwaliteit en kundigheid van de technicus te maken. Had er een 1,5 maand geleden een, die vroeg waar de processors stonden. Kon die in de Xta processors even de EQ van de set aanpassenshocked 8O shut up :X. Toen we 'm op het EQ rack wezen, stond 'ie heel vreemd te kijken sneaky :V...
Topic: PR Pilot 150 Movinghead (10-12-2007 09:48:00)

JeroenVDV schreef:

larzzzie schreef:

Kleine reparaties zijn heel eenvoudig uit te voeren (zoals het verspringen van kleurenwielen etc; dit gebeurt nog wel is als je er veel mee sleept).
Fijn als je op klus staat..
OP zegt dat het is voor in een kleine kroeg als aanvulling, dus lijkt me dit geen probleem. Heb met de spotjes zelf weinig problemen gehad. Het verspringen van het kleurenwiel is een van de kleine problemen die voor kunnen komen. Pech als dit op klus gebeurt. Het zijn ook geen spotjes die je op een chique klus weg hangt. shut up :X
Kan ook niet voor dit geld. En ga je er voorzichtig, rustig, netjes in je wagen geladen etc. mee om heb je wellicht helemaal geen enkel probleem.
Manier voor het bevestigen van clamps is wat omslagtig met een inbussleuteltje.
Dus die moeten er in de kist aanblijven?
In de bijbehorende kisten van PR kan dit niet, gevolg dat je op iedere klus staat te klooie. wink ;)
Topic: PR Pilot 150 Movinghead (9-12-2007 21:18:00)
Is prima te doen hoor happy :)
Topic: PR Pilot 150 Movinghead (9-12-2007 20:23:00)
De PR Pilot kopjes zijn heel erg leuke dingen voor het geld. Prima stabiel, leuke lichtopbrengst en voor het geld veel mogelijkheden (roto gobo's etc.). Erg compact en licht. Bewegingen zijn redelijk snel.

Kleine reparaties zijn heel eenvoudig uit te voeren (zoals het verspringen van kleurenwielen etc; dit gebeurt nog wel is als je er veel mee sleept).
Manier voor het bevestigen van clamps is wat omslagtig met een inbussleuteltje.

Kortom, prima prijs - kwaliteit verhouding.

Aansturing met scanmaster kan, maar een tafeltje met standaard shapes is al een stuk leuker.
Topic: inprikken tape actjes (8-12-2007 09:32:00)

KVM schreef:

YourLiVe schreef:

Als ze 9 van de 10 keer de eigen set in de bus laten staan zegt het management van zo'n artiest dadelijk "laat je set maar thuis". En dat is niet zo erg, maar dan gaat het gage natuurlijk ook omlaag...
Nee, zo werkt dat niet. Of de technicus nu wel of niet zijn eigen geluid gebruikt de gage blijft gelijk.

Martin.
Het gebeurt namelijk bijna nooit dat een artiest zijn gage verlaagt. In enkele gevallen (artiest veel minder populair of echt totaal uit the picture) dan kan het nog eens voorkomen. Geluid zit bij dat gage in. Een gemiddelde artiest doet zoveel optredens dat die huursom in verhouding op het gage bijna niets is. shut up :X
Topic: inprikken tape actjes (6-12-2007 11:54:00)
Lijkt mij alleen maar gemak, daar wij als collega's er meestal niets voor hoeven te hebben (waar dit topic dan ook over gaat). Uiteraard zijn er genoeg locaties (zoals feesttenten) waar geen, of geen fatsoenlijke set staat. Dan is de C7 set hard nodig en ook een prima set. Maar zoals ik al eerder zei, totaal overbodig als er al een vergelijkbare of al dan niet betere set aanwezig is. Ik vraag me dan ook af waarom er zo snel daar de eigen set gegrepen wordt en wat de afwegingen zijn van deze technici (misschien dat er een paar meelezen hier op het forum en wellicht hun afwegingen willen toelichten?)

Kan me voorstellen dat er artiesten zijn die ook hun eissen stellen en sets die bij hun niet bekend zijn, al snel als slecht of niet goed genoeg bestempelen... Vaak heeft de artiest dan ook het laatste woord...

Wat meer ontopic:
Wat betreft een bepaald bedrag vragen voor het gebruik van de set (dus echt enkel inprikken) gebeurt vaak niet. Het is lastig om dit met je opdrachtgever te communiceren. Wie moet het betalen? De artiest (want die vraagt al veel geld) of de opdrachtgever zelf?(die al veel geld aan de artiest betaald?).
Indien er een complete tape-set mee moet is het een ander verhaal en makkelijker te verhalen op de opdrachtgever.
Topic: inprikken tape actjes (6-12-2007 10:14:00)

KVM schreef:

Naar mijn idee haal je nu twee dingen door elkaar heen, in bepaalde vaste discotheken is het namelijk niet gewenst om met eigen geluid te komen. (denk o.a. aan Dieka en Radstake) daar moet je het dus doen met de set die daar staat. Je kunt er dus vanuit gaan dat die sets dik inorde zijn. Misschien niet "jouw" merk, maar in dat geval moet je er niet optreden.
Heb het in mijn geval nu over de middel tot grotere festivals en evenementen, waar je met een prima set staat en niet over de discotheeks waar ook een prima set staat.

Zie het gewoon maar al te vaak gebeuren dat het standaard setje toch uit de bus wordt gehaald, ondanks dat er een kwalitatief prima merk met voldoende vermogen staat.
(en nee, heb het niet over de discojongensdapsetjes etc. sneaky :V )

De locaties waar geen andere sets in mogen, hebben de tech's in kwestie ook geen keus. Echter, hebben ze die keuze wel op een locatie waar het wel mag, wordt er naar mijn mening te vaak te snel gegrepen naar het setje achterin 't bakkie.
Topic: inprikken tape actjes (5-12-2007 22:21:00)

Wesley vd H schreef:

Zoals ik al zei, als er een prima geluid hangt waar ik op mag prikken GRAAG laugh :D Bill's bar markelo is zo'n tent.
Flinke EAW kasten aan het dak, dikke prima!
Maar zo zijn onze collega's lang niet allemaal. Eigenwijsheid is een vak (net als geluidstechnicus wink ;) ).
Topic: inprikken tape actjes (5-12-2007 10:31:00)

JeroenVDV schreef:

Nee man, D&B C7, klinkt overal fantastisch laugh :D

(Oh man, wat heb ik een trauma's overgehouden aan die tape-acts. Zelfs als er een prima banaantje V-dosc hangt, ingeregeld door een zeer goede technicus, zie je die tape-act mannetjes nog vertwijfeld de wenkbrauwen optrekken met een tersluikse blik naar hun bakwagentje waar de C7 in staat te trappelen. shut up :X laugh :D)
Hou op over D&B, busjes en tape-act-technici. Wat wordt je daar toch ongelooflijk moe van. Van prima Martin Wavefront sets tot synco line-arraytjes en dikke SP-sets... groot of klein... het bakwagentje met C7 lokt altijd... En er zijn er bij die het dan werkelijk waar nog neer zetten ook sad :( Drama. Verder zijn het wel aardige gasten wink ;)