Forum > Profiel

Gebruikersgegevens.

Het profiel van Piet Friet

Gegevens van leden zijn alleen zichtbaar voor ingelogde gebruikers

Laatste 120 bijdrage(n) van Piet Friet (Pagina: 1 van 6)

Topic: Het bouwen van een case (5-7-2004 22:34:00)
Ik heb mn noppelschuim gehaald bij de gamma ... gekeken naar geluidsisolatieschuim
Topic: Wat te doen bij bedreigingen (17-5-2004 15:30:00)
Gezien de leeftijd van Chris (en type feesten waarop hij draait) denk ik niet dat Alcohol of Drugs hier een grote rol heeft gespeelt. Verder sluit ik me bij de meningen van Tom en Dre aan (best onderbouwd en waarschijnlijk met het beste effect).
Topic: rave land systeem (25-3-2004 17:14:00)
Ben ik nou scheel of zijn er op die foto alleen maar parren te zien. Het ging toch om een Moving Head? Nou zie ik op de achtergrond wel nog wat bundeltjes maar het lijkt me niet dat ze voor die "kleine lichtstraaltjes" een foto moeten pikken.
Topic: Wind-ups voor 4 meter truss (27-12-2003 17:30:00)

DJ Chris schreef:

ik wil aan mijn truss 50 kg hangen wat moet ik allemaal hangen kwil geen hobby spul
truss : ??
wind-up : ??
verder nog wat : ??
Als je dat zou willen kopen zou ik als ik jou was nog even wachten. Misschien is huren voorlopig een goede optie.
Topic: WAAROM par's als basisverlichting?!? (3-10-2003 20:11:00)
Chris ik had je de url van dit topic gegeven om je ervan te overtuigen dat Parren belangrijk zijn en een goede basis vormen. Je bent nog jong probeer niet onnodig veel geld te besteden aan effecten en neem parren. Lees het hele topic goed door. Er staat volgens mij wel genoeg uitgelegd om je over te halen om parren te nemen. (en owja probeer niet te veel breezertaal te gebruiken -> Houden de mede-forumleden niet zo van)
Topic: Discomeubel Bouwen Tips (28-9-2003 18:25:00)
Amp is inderdaad zoals al eerder gezegd een beetje zwaar en daarom misschien minder handig. Ik zag de collega Kerstman dit "probleem" leuk had opgelost door amp-rek te gebruiken als soort van tafeltje voor de CD-Koffers:
www.vitality-show.nl/foto/album03/120_2045_IMG.jpg

Misschien zou je zo iets kunnen verwerken.
(Ik weet niet of je er iets aan hebt)
Topic: afscheid... (25-9-2003 17:09:00)
Ik kon dit topic niet verlaten zonder een berichtje achter te laten. Bij deze hoop ik dat je het draaien weer even goed onder de knie krijgt (en beter), Niet te vergeten de recst van 't leven, hopen dat het allemaal gaat lukken. Maar dat zal wel lukken met jouw instelling. Het had erger kunnen zijn (2 stompjes als benen en andere enge verhalen). Srry van de scheven zinnen en om met 1 woord mn post weer te geven: Succes! happy :)
Topic: Welke nummers passen lekker in de mix? (31-8-2003 12:01:00)
Starsplash - Wonderfull Days met Paul Maddox - Tension. Je hoort tension al opkomen waarna je als het goede stuk van Tension begint wonderfull days weg laat faden happy :)
Topic: Waar ga jij altijd stappen? (22-8-2003 20:58:00)
De Sax en de Bar en Boos in Den Haag en ook soms naar de Locomotion in Zoetermeer
Topic: hoe haal jij je moeder over? (22-8-2003 20:56:00)
Mijn moeder is zo van als je voor Natuurkunde 1 en 2 en voor Scheikunde 1 en 2 goede cijfers haalt krijg je een Showmaster. Alleen neem ik dan geen Showmaster maar een T4 met parren (vind ze overigens ook goed) zolang ik de dakgoot maar repareer of een kastje maak.
Topic: Boze buren (22-8-2003 12:22:00)
Wij hebben 80+ buren dus ik maak minimaal lawaai >> doen we maar bij een vriend die stomme Jappanner als buurman heeft (no offence tegen Jappenners had net zo goed een stomme Nederlander kunnen zijn).
Topic: Beginnen als DJ (18-8-2003 14:18:00)

speakerfreak schreef:

maar je sleept met deze case met deze "gear" erg veel lucht mee, vind je dat niet zonde?
We vinden het fijn om ruimte tussen de mixer en de CD-Spelers te hebben verder wilde we voor de CDJ-20 een bakje voor de Microfoon en achter de CD-Spelers een "CD-Houdertje" Verder zijn de afmetingen ook een beetje aangepast op de kist die eronder staat (effectenkistje) en aan het feit dat er nu ruimte word overgehouden voor een eventuele JB-Systems MX4 of zoiets dergelijks. Verder is alles plat omdat we een mixer die schuin hangt niet fijn vinden (zo PIETluttig als we zijn)
en waarom zoude zelfbouw cases nooit zo mooi als in de winkel worden????
Kijk eens naar die Pro-DJ user kisten ... Perfect glad en alles is kaasrechts ... zo net gezaagd dat je zelfs de naadjes bijna niet ziet. Het licht er maar net aan hoe veel ervaring je hebt en welk gereedschap je beschikbaar hebt.

Verder back on topic
Topic: Beginnen als DJ (18-8-2003 11:57:00)

djmouse schreef:

erg nette kist! maar ga je ze nog inschuimen?
Wat bedoel je precies? De CD-Spelers zitten geklemd tussen het stof dat om de plank heen zit verder zie je als je goed kijkt in het deksel dat rechts verticaal staat noppelschuim zitten
Topic: Beginnen als DJ (18-8-2003 11:50:00)
Je kan natuurlijk ook zelf een flightcase maken (als je een beetje handig bent en het geduld hebt). Het voordeel van zelfmaken is dat je hem helemaal kan aanpassen naar jouw wensen. Het nadeel is echter dat ze bijna nooit zo mooi worden als in de winkel. Deze kist heb ik zelf gebouwd (incl. bakje voor microfoon en plankje om CD's tegen aan te zetten). members.lycos.nl/flipspitters/dj/Fc2cdj20bstsenn.JPG Als je niet te veel on the road bent is Flightcase overigens niet noodzakelijk ik vind het alleen wat netter staan. Verder denk ik dat bijna iedereen het wel met me eens is dat de CDJ 20 een leuke CD-Speler is om mee te beginnen.
Topic: Schuifel Nummers (10-8-2003 00:14:00)
Je hebt tegenwoordig ook veel dat er op veel albums candlelight versie staat. Zie:
DJ Sammay - Heaven (Candlelight Version)
Groove Coverage - Moonlight Shadow (Piano Version)
Topic: Meubel (5-8-2003 22:09:00)
Ik denk dat we Daan een beter antwoord kunnen geven als die de volgende dingen vermeld:
- Is het voor thuis of voor on the road? (voor vervoer wat voor auto/aanhanger heb je)
- Wat komt erin? CD-Spelers en Mixer, Parren, Lichteffecten enz?
- Wat is het budget?

Voordat ik mijn kist ging maken heb ik me ook deze dingen afgevraagd. Vaak zie je dat het prijsverschil tussen zelfbouw, de kist door een fc-boer laten maken, of 1 kopen die bijv. door Dap is gemaakt enorm oploopt naarmate de kist groter word. Verder was ik voor een kist voor een paar lichteffecten ongeveer 130 euro kwijt (zelfbouw) happy :)
Topic: Concurrentie... (3-8-2003 17:29:00)

Boellie schreef:

In de buurt zitten niet zo veel kleine Drive-Ins. Alleen een paar grote als UDC die ons typen feesten toch niet nemen omdat ze te klein zijn. Maar daar vergelijken wij ons dan ook niet mee.
Volgens mij worden hier een aantal dingen door elkaar gehaald (no offence, hoor)
Blablabla. Dit is geen beledeging, maar laten we geen appels en peren gaan vergelijken.
Ik bedoel deze www.drive-in-show-udc.nl/ happy :)
Ik weet dat die andere zo'n super groot bedrijf is.

Verder moet je concurentie verslaan met een groot aantal enthousiasten mensen die aan het eind van de avond je komen vertellen dat ze een leuke avond hebben gehad. Je hebt goed kans dat ze andere mensen vertellen over jou.

[edit] ik zie net dat ze ermee zijn opgehouden.
Topic: hardstyle & trance (7-7-2003 11:59:00)

hagele4life schreef:

RTC (Rotterdam Terror Corps voor de leken) racistisch? Dat slaat helemaal nergens op! Hun MC (MC Raw) is zelf zwart. En ze hebben ooit een van de dj's (kan me niet herinneren welke) eruit gekickt, omdat hij racistische opmerkingen begon te maken o.a. tegen eerder genoemde MC.
Dan was het iemand anders die de naam RTC gebruikte. Ik ken hun muziek niet zo goed. Maar back to topic hier is een lijstje wat ik heb gekregen van een jongen uit Tilburg. A
Alphaverb - Reconstruction (Original)
Blutonium Boy - Hardstyle Instructor (Hardstyle Mix)
DJ Isaac - Go Insane (Original)
Hardheadz - Wreck This Place (Showtek Remix)
DJ Gius - Puffganger (Giada Remix)
Deepack - Zero Crossing (Original)
DeeJ-010 vs DJ Michael - Depth (Original)
Mindcontroller - Mindcontroller (2003 Remake)
Fastfloor - Keep Rockin (MTW Remix)
Topic: hardstyle & trance (4-7-2003 12:20:00)

Nick schreef:

Wat is zijn die doorgestreepte nummers Piet Friet?
Gokje: wink ;) Jamai razz :p
Nummers met een racistische tint (RTC) en nummers die niet zo boeiend zijn maar die in die map met de rest stonden. Ook staan er een paar extreem oude nummers op van Sash.
Topic: Zware scan! (4-7-2003 12:15:00)
En welk "zeer populair merk" is dat als ik vragen mag. Zodat ik in de toekomst die in ieder geval niet zal kopen happy :) Ik wel een idee wat het is maar toch maar voor de zekerheid