Forum > Profiel

Gebruikersgegevens.

Het profiel van Sanu

Gegevens van leden zijn alleen zichtbaar voor ingelogde gebruikers

Laatste 24 bijdrage(n) van Sanu (Pagina: 1 van 2)

Topic: Beatmixen (16-4-2006 16:22:00)

djsteev schreef:

Ja true wink ;) Ben alleen wel huiverig als ik die ene plaat erop leg. Ergste is dat het een van de mooiste nummers is die ik heb..
Gewoon corrigeren via de platter, als ik van zulke platen draai, dan raak ik het label gewoon niet aan. Liever een wat sloppy overgang dan dat je de plaat via de label een te grote hengst geeft, of em teveel afremt (en die kromme platen zijn behoorlijk "onvoorspelbaar")

(en in m'n collectie van 200 platen komen er zeker 20 voor die zo reageren)
Topic: Je favo Hardstyle/Jumpstyle plaat (13-4-2006 14:49:00)

djpieterl schreef:

Bij mij momenteel:

01. Chicago Zone - Private Projection
02. Simbioze - The Dreamkiller
03. D-Noizer - Welcome to the newland
04. Funky Tribe - Exotix
05. Cherrymoon Trax - Acid Dream
06. Dark System - Space Wide
07. Tranceball - Calyptus
08. Lethal MG - Mary go wild! (orginal promo)
09. Tranceball - Dream or dream
10. Mystery - Punani

Allen reeds in mijn bezit happy :)
Lekker lijstje, ik heb zoiets soortgelijks:

01. Stunt Crew - Fuck That
02. Lethal MG - Going Wilder
03. Binum - Nervous
04. Binum - Chapter 1 (Greg C remix)
05. Dark System - Combo Drum
06. Greg C - 10-torsion
07. Cherrymoon Trax - Acid Dream
08. Tek Soldierz - Work This (of Latino Bitch, vind beide platen wel vet)
09. Snartz - Snartz (Original A&C Mix)
10. DJ Coone - Love

Ben dus toch meer in de french-tek dan in jump, maargoed, ik draai zowat alles in die richting (hardstyle, jump, french-tek en techno)

Oh ja, kben bijna Eternall Bliss Sampler 1 vergeten (met DJ Fox ft. Chicago Zone - Just A Melody). In feite zijn alle platen die ik heb vet, en ik draai ze dan ook bijna allemaal razz :p, dus een lijstje is eigenlijk onzin wink ;)
Topic: naalddruk instellen (6-4-2006 15:02:00)
Als je contragewicht maar tot 3 gram gaat, moet je je gewicht gewoon doordraaien. waarschijnlijk komt ie dan weer uit bij de nul, maar bv. 3+1 (van het getal 3 weer terug naar de 0, dus een heel rondje) is nog steeds 4 gram naaldgewicht.

Maargoed, voor de meeste elementen is 3 gram naaldgewicht al genoeg (mijn OM Pro's hebben ook maar 3g naaldgewicht, draait perfect)
Topic: Speling eens weg, altijd weg? (22-3-2006 14:06:00)
Ja ik heb ook wel eens zo'n "oepsje" gehad toen ik iets te hard backspinnde (was ook met een klote-techniek, daardoor waarschijnlijk... ashamed :$)

Ikzelf heb gewoon de Ortofon Pro's, maar over 2 maanden ga ik toch denk voor de Concorde DJ-S.
Topic: Speling eens weg, altijd weg? (21-3-2006 16:52:00)
Kijk eens op het AboutDJ forum in de AboutDJ Lounge happy :). Staan redelijk wat foto's op van SuperOEM bakken...

Hier is mijn acura trouwens: https://img382.imageshack.us/img382/3661/dscn03288ya.jpg
Topic: Behringer prijsverhoging... (23-12-2005 12:00:00)
Ach, des te meer reden om volgend jaar toch voor een Syrincs monitorsetje te kijken dan de (wat duurder geworden) Behringer monitors.

Nu nog ff het geld vinden wink ;)
Topic: Denon HP1000 (29-11-2005 14:53:00)

DJ Bastisito schreef:

IK heb zelfe nieuwe Technics, die is ongeveer even zwaar, zoniet nog iets zwaarder. Ik kan er prima mee draaien een avondje lang. Natuurlijk heb ik hem niet de hele avond op m'n kop laugh :D
Ach, het is maar waarom je er geen last van hebt... ;)
powered by bullit
Topic: Ergenissen on stage/ tijdens het draaien (15-11-2005 16:01:00)

Malle Pietje schreef:

Als er drank op mijn spullen wordt gezet, haal ik het er direct vanaf.
Als het er lekker uitziet drink ik het vaak ook nog op, het liefst terwijl de betreffende gast het ziet. Als hij of zij dan vreemd kijkt zeg ik bedankt!!
Ik vertel hem vervolgens wel dat ie zijn drankjes beter uit mijn buurt kan laten, en dat doen ze dan ook echt wel!
Meestal komt er dan wel een begrijpende glimlach en snappen ze wel wat je bedoelt. laugh :D
Totdat ze iets in dat drankje doen, jij het opdrinkt en daar ineens met een wause kop staat te draaien... Dan lachen hun ook eens wink ;)
Topic: Maffia muziek (2-11-2005 17:33:00)
In DJ Massiv vs. The Rebel - Maniac word er een sample gebruikt uit een bekende maffia-film. Kun je goed gebruiken als intro in ieder geval.

Ook Thugs/Freakz van DJ Zany zou goed passen in een wat "harder" setje (maar ikzelf draai dan ook die harde rommel wink ;))
Topic: Beatmixen (25-10-2005 17:50:00)

DJ Cuben schreef:

Dus eigenlijk moet je tempo van het nummer versnellen/vertragen als je het nummer nog niet aan het mixen bent(aan het voorbeluisteren zijt)?
Ja, je moet zo pitchen dat de BPM van de plaat die je erin wilt gooien gelijk is aan de BPM van de plaat die je aan het afspelen bent.

Logisch toch?
Pitch-bend etc. is vooral gemaakt om te corrigeren tijdens het mixen (als een liedje toch nét iets te langzaam gaat)
Topic: Reacties op het "welke draaitafel voor welk budget" topic. (14-10-2005 15:21:00)
Maar het ergste is dat je er dan nog helemaal niet bent. Zodra je draaitafels hebt moet je vinyl gaan aanschaffen, en uiteindelijk is dat veel duurder dan bv. een profi setje bij mekaar (100 platen en je bent er ongeveer al shocked 8O)
Topic: beginnende dj (14-10-2005 14:45:00)
Goedkope effectenmixers bestaan eigenlijk niet. Als je dan toch effecten op je mixer wil, kan ik je eerder óf de Reloop RMX40-DSP aanraden, of de SynQ SMX1. De Behringer DJX-700 kan ik je niet aanraden (de faders zijn k*t en de effecten klinken maar matig). Lager kun je waarschijnlijk niet gaan als je een beetje kwaliteit wilt...

Ikzelf heb trouwens nog mn SynQ SMX-1 te koop staan. Effecten zijn goed te doen, faders vervangbaar en van nette kwaliteit, en als je graag met effecten draait kan deze mixer nog lang meegaan (ikzelf ben erachter gekomen dat effecten niet het ding is wat ik echt wil)

En er zitten redelijke BPM meters op, maar ik zou daar niet zoveel op letten als ik jouw was wink ;)
https://www.aboutdj.nl/content/view/13/8/ <-review SynQ SMX-1
https://www.aboutdj.nl/content/view/15/8/ <-review Reloop RMX40-DSP
Topic: Favo Nr. (15-5-2005 23:24:00)
DJ Massiv - 7 ways (to blow the box)
klassiekertje wink ;)
Topic: Behringer VMX 300,jullie meningen (24-4-2005 22:43:00)

Philip_Janssen schreef:

Het nadeel van goedkope en onboard geluidskaartjes is dat ze behoorlijk processor afhankelijk zijn en dat de geluidskwaliteit niet echt geweldig te noemen is. Als je een PC professioneel wilt gebruiken, zorg dan dat je een goede geluidskaart hebt. Geld ook voor CD spelers en draaitafels. Huis-tuin-en-keuken HiFi gebruik je ook niet voor professionele doeleinden.
Hierop moet ik toch een uitzondering constateren en dat is de ALC658 codec van Realtek oftewel Soundstorm. Dus als je toch gebruik wilt maken van onboard sound dan is Soundstorm erg geschikt voor professionele doeleinden [niet dat dit te maken heeft met de TS, maar om even op te merken wink ;))
Topic: Gevraagd: Tips voor beginnende DJ (28-3-2005 14:48:00)
Om maar even mijn mening te geven voordat dit topique word gesloten.

Als DJ zijnde moet je natuurlijk je eigen stijl draaien (liedjes die jij lekker vind klinken) maar je moet er altijd op blijven letten wat je publiek er van vind. Want zeg nou, je draait niet voor jezelf, maar voor het vermaak van de publiek. Dus een lied wat jij echt lekker vind klinken, hoeft niet persé in de smaak te vallen van je publiek. Daarom is het ook niet echt slim om een setje vantevoren voorteberijden, want stel je voor dat je publiek het niet lekker vind. Tevens horen dingen zoals spanning etc. er gewoon bij, maar dit zal wegtrekken zodra je lekker aan 't draaien bent. Ikzelf draai niet echt vaak ofzo (heb het maar zelfs een paar keer gedaan, verder ben ik gewoon een bedroom DJ), maar ik kan je wel zeggen dat ik hoe dan ook gespannen ben. Tevens als je lekker bezig bent, probeer er niet als een zoutzak bij te staan, maar vermaak je publiek eens met je eigen *moves* (maar die moeten er dan niet belachelijk uitzien ofzo, want dan sta je ook zo voor l*l)

Enjoy
Topic: biertjehhh??? tijdens het draaien... (15-3-2005 22:37:00)

Victor Junior schreef:

>>> Dat alcohol gebruik op steeds jongere leeftijd gebeurt klopt, maar ik heb er opzich niet zoveel moeite mee als een bruggertje "heel stoer" een biertje drinkt... Ik erger me meer aan al dat foute gezeik over alcohol. Als je bij ons op een schoolfeest bijvoorbeeld een biertje geeft aan een bruggertje, en je wordt gesnapt door een van de docenten kom je meteen op een "zwarte lijst" te staan, die ervoor zorgt dat je het volgende feest niet mag komen shut up :X...
Kijk, ik kan je goed begrijpen dat je die pieper ook een lol wilt doen door voor hem een biertje te halen, maar bier onder de 16 is eigenlijk simpel een no-go op scholen. Meestal hebben ze er zelfs problemen mee als je boven de 16 bent (bij onze school in ieder geval). Ik moest vorig jaar trouwens op ons schoolfeest draaien (mijn grootste draaisessie ooit, sinds dat er zon 1500 leerlingen op onze school zitten) en ik was de enige met bier razz :p. Je had die anderen eens moeten horen bedelen. Gelukkig heb ik maar een paar biertjes op om een beetje mn spanning te verliezen, maar als ik draai drink ik nooit teveel (meestal biertje of 3 of 4)
Topic: Nieuwe OEM-cd-speler? Iets waard? (15-3-2005 16:13:00)
Ik zal eens opschrijven wat ik heb geconstateerd bij de OEM Cd-spelers (dus de goedkopere zonder effecten) en wat hierbij het verschil is:

CD Spelers met andere software:
Reloop RCD-800S (deze heeft sampler functie extra)
JB Systems CD-200 (deze heeft scratch functie)
American Audio CDI-300 (deze heeft BPM meters, sampler functie en scratch)

Voor de prijs van 329 euro is de CDI-300 eigenlijk de beste keuze voor de OEM Cd-Spelers.
Voor de Super OEM CD-spelers heb ik nog niet gezocht, dit met de reden omdat ik geen interesse in deze spelers heb wink ;)

edit: de rest is dus allemaal standaard zonder scratch etc. (naar mijn weten, correct me if i am wrong)
Topic: hardstyle & trance (15-3-2005 15:53:00)

Infected Sounds schreef:

teknoknights schreef:

Al is het een dance/hardstyle/hardcore avond, toch denk ik dat je het volledig verkeerd aanpakt voor het publiek dat je zal trekken. De gemiddelde 14/16 jarige moet normaal niet teveel van hardstyle of hardcore weten. (althans in België.. dus Nederland zal toch wel niet zoooo hard verschillen zeker?)
Nou eigenlijk wel. Er zijn zat 14-15-16-jarigen die los gaan op hardcore/hardstyle, ze gaan ook naar BGP, MOH en Thunderdome. wink ;)
Meestal zijn dat toch de wannabe's... deze houden niet echt van deze muziek (gevoelsmatig) maar het is meer een soort hype volging (hardcore is op dit moment behoorlijk "in")

Ikzelf draai Hardstyle, en mn music preferences liggen daar ook, maar ik ken genoeg mensen die zeggen van: Hardcore is de bomb, terwijl ze toch veel liever naar trance (of hardtrance) luisteren.
Topic: biertjehhh??? tijdens het draaien... (14-3-2005 16:36:00)

SP-Audio schreef:

dress code was pink as possible. Dus moest ik toch maar ff roze polotjes laten maken razz :p
En er stonden zeker ook alleen maar jongens met een ietwat verwijfd uiterlijk op de dansvloer of niet wink ;)
Topic: hardstyle & trance (14-3-2005 15:54:00)

djberjo schreef:

een liedje dat het op dit moment goed doet bij de jeugd is : Darkraver - kom tie dan he

Gr Bjorn
Ja, dit liedje doet het erg goed bij de jeugd. Alleen ik kan dit liedje persoonlijk niet echt onder hardstyle rekenen, maar meer onder public wannabe hardstyle.

Ik post maar eens mijn top 10 trance + hardstyle:

Trance:
Armin van Buuren - The Longest Day
Yves Deruyter - Born Slippy
Saltwater - Serenity (Tom Parcell Remix)
Ridgewalkers feat. El - Find (Kyau vs. Albert Remix)
Chemistry - Heartbeat
Kareema - Cool your engines
Diamond - Reason
Frank Raven - Friends
Armin van Buuren - Blue Fear 2004
Ron van den Beuken - Endless (Club Mix)

Tevens doet het tranceliedje van Global Deejays - San Fransisco het ERG goed bij de jongeren. (Global Deejays zijn een soort wannabe Benni Benassi's, maar wel een lekkere sound)

Hardstyle:
DJ Pavo & Zany - S.E.X.
Trilok and Chiren - Destruction
Danielle Mondello - Commander
DJ Duro and the Prophet - Not E-nuff
Zany vs. Duro - Dissin
DJ Chaps - Born to be Wild
Blutonium Boy - Hardstyle Instructor Part 2
Showtek - Choruz (Phillipe Rochard Remix)
Ruthless and Vorwerk - Wake Up
ACL Team - These R the Beats

Dit is op dit moment mijn persoonlijke top 10, maar helaas niet op chronologische volgorde ;)

edit: Ook een heel erg lekkere tranceplaat van dit moment (hardtrance) Ueberdruck pres. Drugface - All your good buddy (DJ The Crow Mix).