Forum > Profiel

Gebruikersgegevens.

Het profiel van Didier_S

Gegevens van leden zijn alleen zichtbaar voor ingelogde gebruikers

Laatste 200 bijdrage(n) van Didier_S (Pagina: 1 van 10)

Topic: Welke soldeerbout? (4-2-2006 13:55:00)
Ik volg zonder twijfel de Weller-fans hier. Ik heb ze leren kennen in mijn vorige job en bij de herinrichting van mijn afdeling bij mijn huidige werkgever, heb ik er ook voor gekozen om Weller-stations aan te schaffen. Enorm goed materiaal, maar uiteraard betaal je er wel wat voor.

Thuis en op verplaatsing gebruik ik ook Weller, maar uiteraard dan wel zonder station, die vind ik gewoon overbodig als je niet dagelijks zoveel uur ermee hoeft te werken. Uiteraard heb je met een station heel wat meer controle over je bout, maar of dat zo'n gemis is, vraag ik me nog steeds af... zeker als je het prijsverschil bekijkt.
Topic: Dj's die een instrument bespelen (28-1-2006 11:47:00)

Reind schreef:

Voor 3 maanden terug mijn eerste piano lessen gehad en daarna vanwege de drukte bijna niet meer aan toegekomen.

Daarnaast is het ook nog eens stervens duur en een Wibi zal ik toch nooit worden dus het is maar even vooruit geschoven naar de tijd dat het weer wat rustiger word, maar dat kan ook nog maar zo 10 jaar duren voor het zover is ;-)
Ik volg je, vorige zomer mijn eerste aarzelende pasjes gedaan en sindsdien staat alles hier stof te vangen wegens tijdsgebrek sad :(.
Topic: Rook uit Denon versterker (27-12-2005 16:26:00)
Trouwens, een ontplofte elco ruikt niet naar brand maar heeft een doordringende zuurgeur. Je zal het snel herkennen als je het ooit eens meemaakt wink ;)
Topic: Alvast prettige kerstdagen! (27-11-2005 19:16:00)
Met serieus wat respect van mijne kant... 'k Ben net een paar uur geleden teruggekeerd van een andere plaats waar ze maar al te goed weten hoe ze met licht en muziek de kerstsfeer kunnen aanzwengelen en ik moet zeggen: als je dat huis ziet, zou je direct zin hebben om terug te keren happy :).

Chante, c'est Noël
sing along, sing a song of christmas
Chante, c'est Noël
It's that wonderful time of year!

(wie er geweest is, krijgt waarschijnlijk al heimwee bij het lezen van de tekst alleen wink ;))
Topic: plaatjes blijven niet gelijk lopen.... (13-10-2005 17:03:00)

joep poep schreef:

ik ga maar weer oefenen
Doe dat zo'n maand of drie, elke dag een uurtje en als het dan nog niet lukt om de zaak enigszinds strak te krijgen, dan mag je van mij in paniek schieten! wink ;)
Topic: Beginnen met Dj (9-10-2005 15:36:00)

Emre schreef:

Ok dat ga ik dan doen. Eerst cds, dan cd speler met mixer en een koptelefoon.Kan iemand me tips geven welke cd speler of/en mixer ik zou kunnen kopen(omdat ik er nu helemaal niks van weet wat goed en wat slecht is). wink ;)
Dan ben je op dit forum aan het goeie adres! Terwijl je toch nog wel even zoet zult zijn met sparen en CD's kopen, kun je rustig eens de zoekmachine gebruiken en ik garandeer je URENlang leesplezier happy :). Tuurlijk kun je met extra vragen dan wel een nieuw topic openen of een oud topic aanvullen, maar om zomaar een pasklaar antwoord te geven terwijl dit forum overloopt van de informatie, dat zou toch niet echt slim zijn hé wink ;)

-- edit
zo hoor je het van twee mensen in één keer laugh :D
Topic: Toekomst van de House-scene. (20-9-2005 21:06:00)
Dat elektronische muziek steeds meer in commerciele muziek wordt gebruikt, dateert al van eind de jaren zeventig, begin de jaren tachtig... ik denk zelfs dat je al hard zal mogen zoeken om commerciele muziek te vinden die niet ergens zijn inspiratie heeft gevonden in de elektronische muziek, toch?

Dat er wel ergens een genre is dat vanuit de underground zijn hoofd laat zien om daarna een snelle dood te sterven, was altijd al zo. De laatste jaren hebben we Progressive Trance weten omhoog komen, daarna was iedereen knettergek van Minimalistic en vorig jaar was het niets dan Electro wat de klok sloeg. Zulke hypes komen vanuit de underground richting commercieel milieu, worden helemaal uitgemolken en zijn al snel weer vergeten terwijl de underground zijn wonden maar moet zien te likken... Ik kan je troosten: het is een fenomeen dat al altijd heeft bestaan en ook altijd zal blijven bestaan, je hoeft je dus geen zorgen te maken: het zal niet slecht aflopen met dat genre wat jij graag hoort wink ;). En een scheur kun je het trouwens ook niet noemen, eerder een uitstulping die straks toch weer verdwenen is! De oude rotten in het vak zullen wel begrijpen wat ik bedoel en de anderen zullen het binnen een paar jaar ook wel snappen happy :).

Trouwens, vroeger was het altijd beter... maar uiteindelijk hangt het voor een groot deel van jezelf af hoe je omgaat met de achteruitgaande muziekwereld. Je kunt gaan janken over hoe goed het vroeger was en hoe slecht het nu is, maar daar schiet je natuurlijk niets mee op. Is de hardstyle van nu slecht? Tjah, dan zoek je maar wat langer en koop je 1 goeie plaat in plaats van 10 slechte. En heb je niet genoeg met 1 plaat? Dan zal je jezelf wat flexibeler moeten gaan opstellen hé... zijn er misschien nog andere genres die niet zo bekend zijn maar die wel perfect passen bij hetgene je nu al draait? Zijn er misschien onbekende DJ's waar platenbonzen niet willen in investeren maar van wie jij wel af en toe een demo kan toegestopt krijgen?

Muziek is steeds in evolutie... laat ons zeggen dat dat voor mij de grootste les is die ik sinds het begin van deze thread geleerd heb. En dat die evolutie nu eventjes niet zo duidelijk op een dienblaadje wordt aangereikt, wil niet zeggen dat je er niet zelf naar op zoek kunt gaan.

Nou moe, tijd om te zwijgen, want ik heb het gevoel dat ik klink als een oude opa die de luie snotneuzen eens zal uitleggen hoe de wereld in elkaar steekt laugh :D.
Topic: Oordoppen (4-9-2005 12:39:00)

Smak-Krak schreef:

En mensen die zich afvragen hoe je die smurrie uit je oordopje krijgt:
Je krijgt bruis-tabletten mee, gooi het in water incl oortjes en het wordt heel erg schoon.
Heb je daar een merk/model/fabrikant van?
De zaak waar ik ging had geen ervaring met oordopjes (maar des te meer met gehoorapparaten) en die zei me dat er geen product voor bestond sad :(.
Topic: Agenda-software (25-8-2005 19:53:00)
Je zou er van verschieten hoe weinig mensen hun netwerkverbinding beveiligen, nochtans kan het zo simpel als wat... natuurlijk niet tegen de zware hackers maar wel tegen de huis-tuin-en-keuken dieven. Nee het mag niet maar als je het een beetje braaf houdt en niet volop begint downloaden, kan je er lang plezier aan beleven.
Topic: Ergenissen on stage/ tijdens het draaien (30-7-2005 14:05:00)

RobbieB schreef:

Neem je dan ook je eigen elementen mee??
Doet iedereen dat dan niet? ashamed :$
Eigen hoofdtelefoon, cellen/naalden en slipmatjes... owja, en eigen muziek natuurlijk wink ;). Zo'n uitzondering ben ik niet hierin hoor.
Topic: Einde aan de Db Schaal ? (21-7-2005 14:15:00)
Lastig uit te leggen
Probeer toch maar eens sneaky :V ... ik ben benieuwd in hoeverre het je zal lukken!
Topic: Ergenissen on stage/ tijdens het draaien (18-7-2005 09:43:00)

ideedeluxe schreef:

Mensen zijn geinteresseerd in je werkzaamheden, maar je mag niet van ze verwachten...
Tot er voor de honderduizendste keer iemand komt vragen aan je waarom je die koptelefoon ophebt, je hoort het toch goed in de boxen ook? laugh :D
Ik wil maar zeggen: alles 99 keer vertellen valt nog mee, maar wanneer de honderdste persoon afkomt, of wanneer er iets voor de honderdste keer foutloopt, dan knapt er iets ...
Ahja, zolang men hier zijn frustraties uit en niet tegen de mensen zelf, is er professioneel gezien nog niet veel aan de hand natuurlijk wink ;).
Topic: twee controllers 1 pc (14-7-2005 21:06:00)

Webbie schreef:

Een probleem waar menig "gebruiker" overheen kijkt, is dat een USB poort maximaal 500mA kan leveren (per USB-roothub 1000mA). Als de twee controllers (en misschien zit er nog wel meer op de USB aangesloten, zoals muis, toetsenbord, printer dmv een USB-hub zonder extra voeding) meer vragen dan die 500mA, dan krijg je problemen van het "niet goed" herkennen of functioneren van je USB apparatuur.
blablabla
Blijf je nu "spanning" te weinig houden, dan moet je er een "hardwarematige" USB-hub tussen zetten. Let er wel op, dat je een USB-hub neemt met een voeding erbij (die de aangesloten devices van energie voorziet, wat je nou net te kort kwam), anders zit je weer met zelfde probleem.
Webbie kan er mogelijks dicht vanzitten... Mijn MK-449c geraakt ook niet zondermeer gevoed door mijn USB-poort. Mijn laptopje geeft nog net genoeg vermogen af om hem te laten opstarten, detecteren door Windows om daarna netjes een foutmelding te krijgen dat mijn voeding door zijn knieen gaat happy :). Oplossing: inderdaad een externe hub MET voeding (uiteraard) ofwel de voeding van je MK-449c rechtstreeks aansluiten op je toestel natuurlijk. Doe dan direct hetzelfde voor je nieuwe 361, zo zit je zeker safe!

Ik zit net even te denken dat dit mogelijk niet de oorzaak van je probleem is, Windows slaagt er immers in om je toestel netjes te detecteren zonder foutmeldingen... wat natuurlijk de situatie verandert.

Goed, volgende vraag dan maar: hij "pakt em niet" zeg je... bedoel je daarmee dat je software je nieuw keyboard niet detecteert of bedoel je dat je geen geluid krijgt uit je software? In het geval het om het laatste gaat, dan moet je eventjes checken of je nieuw keyboard wel als ingang gebruikt wordt, voor hetzelfde geld detecteert je programma het eerste keyboard als invoer en doet hij dan verder geen moeite meer maar moet je het zelf eventjes uitleggen eraan.

Ik lees ondertussen ook dat je een midi-interface hebt aangeschaft, wel dan kan ik je zeggen dat het eigenlijk totaal zinloos is om verder te foefelen met je USB-probleem (of het zou moeten zijn uit nieuwsgierigheid) want je zal er versteld van staan hoe makkelijk het werken wordt met je MIDI-ingang. Ik dacht zelf ook dat ik alles netjes onder controle had, tot ik overschakelde naar MIDI (en mijn USB-hub gebruik als permanente voedingsbron voor mijn 449c om het lekker moeilijk te maken laugh :D). Plots gaat alles stukken vlotter, is de reactiesnelheid op je aanslagen stukken sneller zelfs al dacht je al dat het snel gaat bij je... ach, gewoon doen!
Topic: Zomerhit van dit jaar??? (11-6-2005 16:44:00)

jop schreef:

Ja, want er is bij axel f precies de zelfde sample gebruikt als bij het feestteam (het vroem geluidje)
Kan er mij iemand vertellen welk ander sampeltje er ooit gemaakt werd van Albert Motard??? shocked 8O
Nou ja, voor dat laatste nummer hebben ze hem eindelijk een paar nieuwe woordjes geleerd: "I am the Crazy Frog" maar voor de rest heb ik nog niet veel zinnigs gehoord hoor laugh :D
Topic: Zomerhit van dit jaar??? (11-6-2005 14:20:00)
Om terug ontopic te gaan, volgens mij wordt onze Crazy Frog dus de zomerhit van dit jaar hé wink ;)
Topic: Zomerhit van dit jaar??? (9-6-2005 13:59:00)

big bang schreef:

Het meest vreselijke vind ik misschien nog wel dat dat nummer niet gewoon door een artiest geschreven is die het zelf misschien nog leuk vond, maar dat t n voortvloesel is van een of ander commercieel ***** frot beltonen bedrijf.
WRONG sneaky :V
Het geluidje werd opgenomen door een nietsvermoedende motofreak (daniel malmedah) die het geluid van zijn moto wou na-apen. Op de één of andere manier zwierf dit geluid maandenlang rond op het Net en kwam zo in het bezit van TurboForce3D. Na een tijdje kreeg die firma de opdracht om een animatie te maken en dat geluid paste 100% in het idee... zo gezegd zo gedaan, dus werd het zoeken naar de originele maker van het nummer om zo de credits te kunnen in orde brengen. Een heuse oproep leidde uiteindelijk tot succes. Meer info op de officiele site!

(ja, soms ben ik een meelopertje, maar ik vind dat beestje gewoon megaschattig ashamed :$)
Topic: Beste manier om ergens te gaan draaien ( hoe aan te pakken ) (16-5-2005 20:48:00)

DJ Nickazz schreef:

maar als je op een bepaalde event draait op of een discotheek met als thema hardstyle dan beuk je gewoon de ene goeie plaat na de andere erin.
Neen, zelfs dan ga je knutselen met muziek... zelfs in hardstyle heb je gradaties waarmee je kunt goochelen en zoals ik al zei: je hoeft het niet eens te horen dat de DJ het volk naar de bar jaagt, zolang de bar het maar merkt...
Topic: [van plaat op cd] hoe vinyl te digitaliseren? (16-5-2005 11:59:00)
shut up :X
Topic: [van plaat op cd] hoe vinyl te digitaliseren? (16-5-2005 11:54:00)

Dré schreef:

Ik wist niet eens dat er analoge PC's op de markt waren... Draait dat dan op Windows XP Tubes???
Analoge computers WAREN op de markt... Had je nu nog gezegd "Ik wist niet eens dat er analoge PC's op de markt ZIJN...", dan had je gelijk wink ;).
Meer info.
Topic: Beste manier om ergens te gaan draaien ( hoe aan te pakken ) (15-5-2005 16:44:00)
Sylvia: https://www.modelbouwforum.nl/phpBB2/images/smiles/worshippy.gifrespecthttps://www.modelbouwforum.nl/phpBB2/images/smiles/worshippy.gif
In één posting heb je het echt wel allemaal samengevat! Nu maar hopen dat er naar geluisterd wordt sneaky :V
wink ;)