Forum > Profiel

Gebruikersgegevens.

Het profiel van Dj Hugo

Gegevens van leden zijn alleen zichtbaar voor ingelogde gebruikers

Laatste 37 bijdrage(n) van Dj Hugo (Pagina: 2 van 2)

Topic: Belazerd?? (19-3-2004 07:19:00)

Hardstyle to the max schreef:

Hallo,

Ik heb hier op dit forum een tijd geleden een technics RP-DJ1210 gekocht van ene Rudy.
Na een paar mailtjes stelde hij voor om als ik het geld (€80) overzou maken, dat hij dan de verzendkosten zou betalen. Dit vondt ik wel een mooie deal en heb t geld overgemaakt. Hij heeft zn naam en adres en rekening nr gegeven.

Maar nu meer als een maand later zegt hij dat hij de koptelefoon heeft op gestuurd, maar ik heb nog steeds niks gekregen.

In dat zelfde topic zijn ook een Dateq XTC en 2 technicsen verkocht.

Nou wilde ik vragen of de kopers van die andere spullen ook zolang hebben moeten wachten op hun spullen?

Gr Hans
Hallo,

Veel mensen weten dit niet, maar je kan je geld terug krijgen als je dat wilt,...

Ik hoop dat je het volgende nog kan, ik heb het namelijk ook meegemaakt, maar dan met een pioneer set, van 1500 euro op marktplaats,

Ik ben naar de bank gegaan, en de situatie uitgelegd, en de mail contacten meegenomen, en de bank heeft het voor mij uitgezocht, en uiteindelijk heb ik het bedrag terug gekregen, je moet namelijk kunnen aantonen dat je bijv iets verstuurd hebt, kan je dat niet, grote kans dat je het geld terug moet geven. in dit geval dat jij je geld kan terug krijgen.

In mijn geval belde die kerel nog boos op, dat ie het echt had opgestuurd, natuurlijk!, verder nooit meer wat van gehoort.

Mij is het gelukt, ik hoop voor je dat het niet te laat is. Maar probeer het toch maar.

Nooit geschoten is altijd mis, ...

Even uitleg hierbij,
Ik heb voor de zekerheid de bank ABN gebelt, en je kan, het geld terug krijgen, maar dit gaat de bank dan uitzoeken of het wel terecht is, zekerheid dat je het geld terug krijgt heb je natuurlijk niet. Maar het is zeker het proberen waard.

En ja kan altijd aangifte doen.

Misschien heb je de mails nog, neem die dan mee, zodat je het enig zin's kan onderbouwen.

Ow en mail die persoon dat je dit gaat doen, bedoel het is niet jou probleem dat het spul weg is. Want als hij het gestuurd zou hebben kan hij dat regelen met de tpg zelf. en jij hebt je centen weer terug, hoop ik, of je krijgt als nog je product.

Veel succes,

Hugo
Topic: Ook een leuke promotie manier, idee?? ;-) (19-3-2004 07:08:00)
Hallo mensen,

Ik kwam een aantal leuke promotie foto's tegen, wellicht een idee dat dre& staf in z'n hempie ook zo een xtc gaat promoten laugh :D Ik wist dat het om de mixer ging laugh :D een extase wink ;)

www.the-music-house.com/webcat/images/xtcevelien3.jpg
of
www.the-music-house.com/webcat/
Das voor de rest van de pic's, ze zijn niet allemaal voorzien van vrouwelijk euh ondersteuning, maar goed wel geinig dacht ik zo....

Misschien hebben jullie nog wel orginelere ideeen wink ;)

groeten razz :p ,
Hugo
Topic: welke prijs moet ik nu vragen???? (6-2-2004 19:11:00)
jup oud onderwerp, vond deze toen ik zocht op de yamaha s15e, moest wat hoge tonen speakers hebben dus dacht deze jongen te helpen, met wat info, happy :) maar wist niet dat het topic al zo oud was, ... sorry ;-)
Topic: CD-spelers: CD-R en CD-RW lezen? (22-9-2003 17:01:00)

Dré schreef:

www.new-line.nl/v/11173
www.new-line.nl/v/11642
www.new-line.nl/v/11693
www.new-line.nl/v/12646
www.new-line.nl/v/11641
Jeeeeeee, the LIST, ..... finaly, thanks anyway's happy :)
Topic: CD-spelers: CD-R en CD-RW lezen? (22-9-2003 16:52:00)

Canard schreef:

Is er ergens een lijst van CD-spelers waarbij genoemd wordt of deze CD-R en CD-RW cd's ondersteunt?
Wat ik zo gehoord heb, is dat sommige CD-spelers wel CD-R kunnen maar geen CD-RW kunnen lezen.

Wat zijn jullie ervaringen?
Ik geloof dat een aantal mensen de vraag niet begrepen en een andere discussie zijn gestart, het ging over cd- spelers toch? correct me if i'm wrong. happy :)

Nogmaals gebruik je veel cd-r tjes, buy a denon of een goede speler met de kss213c aanboord, heb je veel orgineel, een pioneer of een denon of elk ander merk wat binnen je buget past.

Gebruik je cd-rw, koop een denon 4000, of een dergelijke multi player, denk ik bij aan een mp3 mogelijkheid, meestal heeft de fabrikant er dan wel voorgezorgt dat de cd rw wel draait Let op CD RW<--! Kijk voor de zekerheid bij de spec's.
Topic: CD-spelers: CD-R en CD-RW lezen? (22-9-2003 14:24:00)

Dré schreef:

Dj Hugo schreef:

Dus mijn advies, koop in iedergeval een goede cd-speler die ook snel gebrande cd's kan lezen, je weet immers maar nooit wat je in het veld tegen kan komen.
Nee, PRECIES. En daarom is jouw advies ook totaal NIET TE VOLGEN. Je weet NIET wat je in het veld tegen zult komen OFTEWEL... Gebruik CD-R discs die in zo goed als alle spelers afspeelbaar zijn! Want wat verandert er nu in 's hemelsnaam aan de CD-spelers die "in het veld" staan als JIJ een of andere XXX CD-speler koopt??? Juist, helemaal NIETS.

Dus: Goedkope CD's in een goedkope brander op een goedkope manier gebrand: Je krijgt waar je voor betaalt: BAGGER. Volgens mij is het dan wel zo slim om GOEDE CD's te kopen EN een goede brander en dan eerst eens te testen op welke snelheid je de hoogste compatibiliteit haalt (en dat hoeft dus NIET de hoogste maar ook NIET de laagste snelheid te zijn EN je hoeft echt niet de duurste CD's maar ook zeker niet de goedkoopste CD's te kopen).
stel je voor, even nog snel voor dat je gaat draaien een cd fikken, zou lekker wezen als je er een 30 min tot een 74 min zou moeten wachten of als je je platen collectie op cd wilt zetten,zo als ik.
Mag mij mij toch eens vertellen hoe lang het duurt voordat JIJ een 30 minuten PLAAT opgenomen hebt... Bij mij duurt dat nog altijd 30 minuten (en die paar minuten van het branden op (zeg) 12 speed kunnen er dan ook nog wel bij).

Overigens gaan Pioneers PRIMA om met CD-R discs van goede kwaliteit (Mitsui bijvoorbeeld). En onthou altijd de regel: Bagger in -> Bagger uit!
Dre, jou advies is lekker, in mijn advies ging ik er van uit dat iemand een cd-speler wilt kopen!, en mogelijk met de optie, dat deze speler instaat is alles te kunnen spelen. En dus deze speler meeneemt het veld in bijwijze van spreken. En dus ook wel eens cd's van andere aangeboden krijgt, of dat men een cd- speler wilt aanschaffen voor in een discotheek of kroeg en graag misschien wilt weten welke cd-speler deze disc's kan lezen. DUS ik denk dat je even iets te snel was met je geweldige reactie. wink ;)

En dus kan mijn advies dus ook, het is maar net hoe je het op vat.

Pioneers gaan lang niet goed om met alle cd-r's van goede kwaliteit, dit is trouwens bekend, dus ik weet niet waar jij het over hebt, ik gebruik meestal dure kodak cd's. Ik denk dat de praktijk hier in groningen en den haag niet anders is dan bij jou. Ow ja de 1 speed cd's willen ze wel eens lezen ja.

En even over het branden van een plaat, ik VIND! het makkelijker als ik al een hele tijd zit op te nemen dat ik de cd's daarna wel snel kan branden omdat ik al lang genoeg dan achter het apparaat zit, en dat VIND ik persoonlijk wel prettig, en praktisch-er.
Topic: CD-spelers: CD-R en CD-RW lezen? (22-9-2003 13:52:00)

Victor schreef:

yoghurt schreef:

Nog trager is natuurlijk beter..maar jah snelle branders zijn niet uitgevonden om 2 uur over een cd-tje te doen.
De tijdbesparing is maar minimaal. Bij 48 speed doe je over een normale cd zo'n 1,5 minuut. Op 24 speed duurt dat 3 minuten, op 8 speed 9 minuten. Goh, wat een verschil. Vooral als je bedenkt dat je misschien voor lul staat als je 48 speed gebrande cd het niet doet tijdens een feest!
(correctie)

Koop een Denon 2600F, deze leest alle gebrande cd's zo ver ik weet leest hij wel philips cd-rw's (uit eigen ervaring! net nog even gechecked!) De denon 4000 die leest ze zowiezo wel, wat betreft de cd-RW.

De daar in tegen pioneer leest geen cd-rw (de meeste pioneers dan), en heeft er idd moeite met gewone cdr's, de cd werkt over het algemeen in een pioneer als je hem idd op 1 speed brand, maar goed, Mijn denon leest dus ook 48 speed, euh, .... nou ja snel gebrande cd's. en ja de goedkopere cd-spelers met een kss213c mechaniekje lezen over het algemeen die cd's ook behalve cd-rw's!

Ik stond idd een keer voor aap, toen ik wat classics gebrand had(en de heb ik het alleen al over gewone cdr's, en ze wilde spelen, op een pioneer, 5000 (de zilverkleurige dubbele player) enne deze wilde ze echt niet spelen, damn, o, ja, 1 track die halverwegen ging stoteren.

Dus mijn advies, koop in iedergeval een goede cd-speler die de meeste cds kan lezen, in dit geval Denon, je weet immers maar nooit wat je in het veld tegen kan komen.

succes,

Met vriendelijke groet,

Hugo
(from: Dj Hugo Entertaiment)
Topic: Master eind trappen elk 2 x 2400 Watt RMS by 4 Ohm (11-9-2003 14:41:00)

DJ Magister schreef:

Ik moet voor mijn stage een technisch verslag over de DPU 3K6 schrijven. Heeft er iemand een scan van of link naar een handleiding (die dingen raak je tenslotte altijd kwijt) en nog belangrijker; een stroomkringschema. Verder is alle info welkom. THNX Maarten. (mailto: luijks@dolfijn.nl)
Waarom over de dpu 3k6, het zijn toch goede erg goede versterkers(he dre [;-)]), ik heb ze nu een tijdje, enne, echte A klass, ook voor het laag. Anyway's ik zal eens kijken of ik de manuels nog heb, ik denk het wel maar beloof niks, ...

mvgr,

Hugo
Topic: Master eind trappen elk 2 x 2400 Watt RMS by 4 Ohm (8-5-2003 18:13:00)
dre, ik heb de 3k6 per laag kast geschakeld, dus, 4 versterkers, op 4 2dubbel 18inch laag master kasten(waren stervens duur trouwens), ik heb even goed gekeken, en rms zou ik per kast 1800 watt moeten hebben, de twee kanalen samen gevoegd van de 3k6 is volgens de duise handleiding, 900 watt per kant moet hebben rms van de amp, deze heb ik samen gevoegd. Voor het mid/hoog heb ik de 2k5, twee maal, met daarop 4 hornloaded mid/hoog. en een Lem speakers controller. er zitten idd digitale controllers in de versterkers incl limiter.

Ik moet zeggen dat het erg goed klinkt, ook met percussie erbij, lekker strak laag, dat wel. Ik mis toch wel een beetje mijn labjes, ik was eigenlijk nog steeds op ze verliefd laugh :D ... sad :(
Topic: Master eind trappen elk 2 x 2400 Watt RMS by 4 Ohm (7-5-2003 19:04:00)
Ten eerste hans en victor bedankt voor jullie info, maar heb toch HEEEEEEEEEEEEEEEEEL veel spijt, ver###, anyways, ik kan nog terug en doe dat ook denk ik, ik weet het niet, als je me kan helpen met een keuze, dre, kom ik je gebak brengen bij je gratis kopjes koffie ;-)
angry
Topic: Master eind trappen elk 2 x 2400 Watt RMS by 4 Ohm (6-5-2003 19:10:00)
oja, ik heb 4, 3k6 2, 2K4 sad :( niet goed??? euh, ik heb mijn grupie set je er voor ingeruild...... shocked 8O Oja, ik zie het 2x 1800 watt voor de 3k6, mmmm
Topic: Master eind trappen elk 2 x 2400 Watt RMS by 4 Ohm (6-5-2003 19:07:00)
Whahahahaha die dre, waar je mee kan lassen zegt ie, .... hahaha!

Nou, is het zo, dat ik geen gebruiksaanwijzing heb, maar achter op de unit, staat, 2 x 2400 watt rms 4 ohm, dus wat moet ik nou geloven, ik weet dat fabrikanten er van alles opzetten, maar mij is altijd gezegt dat ze in de handleiding kunnen liegen (en dat doe ze ook, druk fout zeggen ze dan, maar op de unit zelf mag dat totaal niet mocht er iets mis gaan.

Maar goed, dre, wat is nu het werkelijke vermogen? en weet jij wat leuks voor deze set? laugh :D
Topic: Master eind trappen elk 2 x 2400 Watt RMS by 4 Ohm (6-5-2003 18:44:00)
Hallo,

JEEEEE laugh :D , ik heb ze, ......(de master versterkers)

Master DPU 3K6 4x, elk 2x 2400 watt vermogen RMS geen PIEK! shocked 8O , by ofcourse 4 ohm.
Plus 2 master, elk 2x 1200 watt RMS (voor het Mid/hoog).

Nu, welke config is voor deze set het beste?

wink ;)
Topic: hoeveel personen (3-1-2003 16:59:00)
Heeeey hallo again laugh :D ,

Zoals ik al in mijn eerdere reactie al zei shocked 8O :

De sky versterker, kan WEL 4 ohm aangestuurd worden alleen het RMS vermogen is niet real, het echte vermogen ligt rond de 350watt by 4 ohm, als het niet minder is, op pagina 1 staat mijn uit leg over deze versterkers, de sky serie heeft een te zwakke voeding, en neemt max 750 watt uit het net op, dit houd in dat de versterker nooit 500 watt per kanaal zal zijn mits ze high eff. zijn maar dat zijn ze niet.

deze butget versterkers, kunnen allemaal 4 ohm worden aan gestuurd.
Maar het vermogen moet je met een correl zout nemen, verder zal warmte ook geen probleem zijn er zit een flinke ven in, dus niks aan de hand, let wel bij deze versterkers op dat je niet in de clip draait. Ze kunnen de pieken minder hebben als duurdere versterkers, omdat ze zoals ik net al zei een zwakke voeding hebben.

succes, en mocht je meer willen weten mail me maar wink ;) .

groeten, Hugo (a.k.a. Dj Hugo)
www.speakers.nl (from: DiscoverY NOW!)
Topic: Reacties op het "welke draaitafel voor welk budget" topic. (3-1-2003 06:27:00)
Heey hallo,.... laugh :D

Ik ben onlangs mijn trouwe Technics ontrouw geweest shocked 8O , met de TT1 en nog 1tje van Stanton,
maar toch blijf ik erbij dat de Technics 1200/1210 (ondanks zijn te kort komingen, ten opzichten van al die toevoegingen/"verbeteringen" van andere fabrikanten)de technics het beste is.(mits je butget er toe rijkt.

Ik bedoel ga maar na, hoe vaak kom je een andere draaitafel tegen dan de technics in een club? of een gehuurde set? Bijv. op het strand (scheveningen) gebruiken ze alleen maar technics, en in Lloret de Mar al helemaal. Er zijn mensen die zeggen dat technics concurentie heeft shocked 8O , maar dat vind ik niet.
Bedoel, een technics, zekerheid voor alles toch?? of toch niet? wink ;)

Ik heb het idee (correct my if í'm wrong) dat als de tt1 of een andere tafel in zijn prijs klasse toch wat moeite heeft met het verwerken van feedback via het chassie bij hoge volumes.(Bij mij in Speakers hadden ze zwaar te voorduren, 18 kw)de TT1 bijv. Een collega Dj heeft twee TT1's, en vroeg aan mij of dit er uit te halen is? zonder een special plateau te komen tegen trillingen en schokken. Welnu is mijn vraag is: is dit er uit te halen sad :( ? Mijn technics daar in tegen, hebben daar stukke minder last van. shocked 8O

Effe een mening van Dre?, wat vindt jij nou de beste tafel over het algemeen, met name je eigen ervaringen, en waar draai jij nou het lekkerste op? En wat is volgens jou de beste tenopzichte van de technics.Alvast bedankt wink ;)

Enne dre, jij ook nog de Beste wensen en een gelukkig 2003 wink ;)

Groetjes, Hugo (a.k.a. Dj Hugo)
www.speakers.nl (from: DiscoverY NOW!) laugh :D
Topic: Clubcharts (3-1-2003 00:58:00)
Hallo allemaal,

Tja goede club charts, kijk de charts van www.only-djs.com geeft aan wat het meest gekocht is daarmee, worden de nummers een hit, door ons DJ's.

Je zal zelf moeten kunnen kiezen, waarvan jij denkt dat het een hit wordt, daarmee moet je denken aan je publiek.

Wat ik wil zeggen is dus, dat je als DJ, zelf die charts maakt. Als ik een platen zaak binnen loop dan kies ik naar mijn publiek en mijn eigen style(wat dus bij jou past), want chart's zijn moeilijk te bepalen, als je voorop wild lopen.

succes, en nog een gelukkig nieuw jaar wink ;)

groetjes, Hugo (a.k.a. Dj Hugo)
www.speakers.nl (from DiscoverY NOW!) laugh :D
Topic: hoeveel personen (3-1-2003 00:35:00)
Hallo beste mensen,

Ik kan het toch weer niet laten razz :p , om hier even een reactie op te geven.
Toevallig ken ik de sky 2500 ik heb er 2 weken geleden een nieuwe trafo in moeten zetten, ze hebben bij deze serie een te zwakke voeding geinstalleerd, de voeding neemt ongeveer max 750 watt op, inprinciepe genoeg als hij HIGH eff. zou zijn, maar dat zijn ze niet, en ze "liegen" over het werkelijke vermogen sad :( . Het werkelijke vermogen ligt rond de 350 watt bij 4 ohm als het niet minder is. Ik moet er wel bij vermelden dat ik de fabrikant er meerdere malen er op gewezen heb angry .
(ik heb bij meek it gewerkt, deze zaak is ook van dezelfde eigenaar als sky)

De eindtrap kan makkelijk 4 ohm aan per kanaal (!LET OP DEZE AMP KAN GEEN 2 OHM per kanaal aan DUS LET OP!) , dus, mocht je, je setje evp 15, uitbereiden met een 200con./500max. sub, heb je een leuke set, je speakers zijn 8 ohm, en dat wordt 4 ohm als je er nog een speaker, in dit geval een sub, van 8 Ohm en hem parrallel er overheen zetten op 1 kanaal, dit kan je versteker makkelijk hebben. let wel op dat als je een sub aansluit dat ie wel een filter heeft. Beter is om bij uitbereiding een tweede versterker tegebruiken, of zoals Tom al zei, een set je huren. wink ;)

Ik had de evp 15 een tijdje geleden verkocht, samen met de bij behorende sub, ik moet zeggen dat je evp 15,aan ongeveer 50a 75 man (mist je hem alleen als full range gebruikt),kan voeren, met een sub en extra versterker, (2x 500 watt, mist goed afgeregeld ongeveer, 300 max, mijn ervaring met deze speakers happy :) ).

Succes, met je draaien. (en nog een gelukkig nieuw jaar!! laugh :D )

Groetjes, Hugo (a.k.a. Dj Hugo)
www.speakers.nl (from: DiscoverY NOW!) happy :)