Forum > Profiel

Gebruikersgegevens.

Het profiel van Dj Hugo

Gegevens van leden zijn alleen zichtbaar voor ingelogde gebruikers

Laatste 37 bijdrage(n) van Dj Hugo (Pagina: 1 van 2)

Topic: CDJ-800 MK2 & CDJ-1000 MK3 (3-9-2006 21:09:00)

calipso schreef:

volgens mij heeft Hugo het over de jogh wheel resistance adjust,

Niet de Break/start functie

klopt als een bus :-)
Topic: CDJ-800 MK2 & CDJ-1000 MK3 (3-9-2006 11:42:00)

Ken schreef:

Dus het cue punt zetten en het jogwheel,werken hetzelfde??
basic wel idd, alleen de cdj1000mk3 heeft een soort "rem" op het jogwheel, maar als deze op standaard staat, geen verschil in werking.
Topic: CDJ-800 MK2 & CDJ-1000 MK3 (2-9-2006 21:34:00)

Ken schreef:

Ik ben egt een noob wat betreft cd-spelers.
Mijn vraag is of de cdj 800 mk2 hetzelfde werkt als de cdj 1000?
Basic wel, maar de cdj1000 mk3 heeft meer/andere extra functies, en een wat uitgebreider display.

Maar als je de spelers puur als draaitafel gebruikt, en je kent je songs zoals bij je vinyl, zoals je je draaitafels gebruikt, dan is er met de basic use geen verschil.
Topic: Beter geluid in Disco (1-9-2006 19:45:00)
Hallo fokko,

Ik vind het een beetje vreemd verhaal(bedoel geloof je wel hoor), maar 2 speakers, en verder niets? Ik kan me niet voorstellen, als er 400 man in zit dat je het er nog boven uit hoort.
Ik heb wel eens in tenten gestaan waar ook weinig hing, 4 x 12 inch, en een crown versterker, goed voor 1200 watt, maar wel voor max 100 man.( een klein kroegje)

Ik neem aan dat het buget niet voor niets zo laag is gesteld, komt er nog wel veel publiek?, als je een discotheek hebt met een cap. van 400 man, dan heb je echt wel veeeel meer nodig, minimaal 4 kw, maar daar was je ook wel achter, in discotheek speakers in delft kan zon 600 man in de disco zaal, maar daar staat wel 4x dubbel 18 inch a 1800 watt, en 4 x 12 hornloaded top dm5 geloof ik.

Ik vind eigenlijk dat de eigenaar moet investeren, wat is nou 10k( dat kost een redelijke 4 kw set) voor een discotheek, bedoel als hij goed spul koopt gaat het ook lang mee, des noods 2e hands, heb je voor 5000 een redelijke goede set. maar 1000 heb je net 1 sub als je die echt voor house, gabber en top40 wil gebruiken.

Kijk een paar basjes erbij wordt het geluid wel voller van maar absoluut niet harder. Laatst zag ik een set op marktplaats van om en nabij de 5000 met ingebouwde versterkers, en dat zal incombi met die bestaande twee als back fill wel aardig klinken.

succes.

(rede dat ik reageer, ik heb namelijk hetzelfde meegemaakt)

Mijn Advies probeer de beste eigenaar te overtuigen dat het geluid zijn handels merk is, bedoel een goede show kan je alleen neerzetten als er ook een goede set staat anders valt je show helemaal in het niets, weg hoogte punt. zonde
Topic: Discotheken in Spanje (16-8-2006 17:17:00)
Over vage installaties gesproken,

Nou ik kan daar een boekje over open doen, bijv Lloret de mar, Tropics, veel JBL, (al 10 jaar) een echt oude eind bakken, en heeeel veel kroonsteentjes. Zal eens kijken heb vast nog wel foto's van optreden van mij daar waar die gevaren ook op staan.(hoe wel ik me daar ook regelmatig schuldig aangemaakt. tja tijdens het draaien ga je nu eenmaal niet effe nettjes solderen, e.d.) Ow mocht je de kans krijgen om daar te mogen draaien, check de monitor versterker wink ;) )

In moef gaga was alles beter geregeld, veel DAS audio, lekker hard dat wel. Maar daarvoor hadden ze veel bose(1998 hadden ze de bose set voor het laatst), ik las net iets dat in spanje weinig bose gebruikt word, nou ja eerder werd, moefgaga zat er vol mee, 4x4 802 dus 16 kasten plus de bijbehorende subs, versterker rack is het zelfde gebleven. en nee geen bose, anders mij onbekend merk, heb er niet goed opgelet, stond er met de rug naar toe immers.

En dan bumpers, tja, wat moet je daarover zeggen gezellig maar het geluid, ow alsjeblieft zeg, naja, was er meestal om te chillen, achter in de "tuin" hehe!. shut up :X

Colosses, tja, echt nederlands, maar het geluid, is niet echt geweldig. Vind het zelf geen relaxede tent, maar goed misschien is dat inmiddels al verbeterd.

Verder, tja IBIZA, voor mij een paradijs, echt! wauw wat een geluid daar, Funtion one, echt het beste wat er is wink ;) vraag maar aan remco, (think-audio) ook hier te vinden.
Daar kan geen jbl of das tegen op.
Deze aankomende weekenden zal ik weer op IBIZA zijn en zal proberen leuke foto's maken van de installaties ;-)
Topic: CDJ-800 MK2 & CDJ-1000 MK3 (26-2-2006 22:50:00)
mijn mening:

Dat het geen "niet geheel compleet" nieuw product is das logisch lijkt mij, er staat immers mk3 achter(denk even aan technics, mk2, mk3 mk5 and so on) net als de mk2 zijn de verschillen tussen de cdj1000 (mk1)en de mk2 net zo groot als die van de mk2 en de mk3.

Was het nou nodig die mk3, ja TUURLIJK! mp3 is populair, en elke pro speler heeft het behalve die van pioneer, en pioneer is een commercieel bedrijf, en zal moeten blijven verbeteren om de verkoop constant te houden, anders kunnen ze beter stoppen.

Bedoel, hetzelfde met die ene mooie auto die ook telkens veranderd met een kleine uitbereiding, en toch wil de consument die extra's meenemen in hun beslissing tot aan koop van het product, zo hier ook de mp3 functie die echt niet ongebruikt zal blijven en dus ik vind dit een hele logische slimme stap. En ik ben meer geintresseerd geraakt hierdoor in de cdj1000 (mk3), dit ivm de mp3 functie, en de regelbare weerstand van de jog, het nieuwe display is mooi, maar maakt voor mij dan, niet veel uit, gewoon een positive bijkomstigheid.

Plus dat pioneer ook de concurentie aan moet met denon, pioneer was de enige die eigenlijk op hun main-lijn-spelers geen mp3 had, tenopzichte van alle andere. Dus Mp3 op de cdj800 mk2 de cdj1000 mk3 zijn opzich hele juiste verbeteringen, buiten het feit van de andere functies die ze erop hebben gezet/verbeterd(lees display e.d.)

Ow en de weerstand van de jog die nu regelbaar is, is zelfs nu geen mogelijk twistpunt meer om een andere te kiezen die minder zwaar is, je kan hem nu zelf instellen, echt super relaxed.

Nu de prijs nog, die moet zakken vind ik, maar das een kwestie van gedult denk ik.

Ben benieuwd of ik ze tegen kom van de zomer in the space, ... sneaky :V

It's all about money & marketing.
Topic: GAE users (19-1-2005 23:59:00)
Hallo,

Ik heb een GAE set gehad, 4x 15inch top's, en 4x master subs, dit was voor dat ik de bijbehorende master top's had, mijn ervaring:

Hard, heel hard, mooi? Nee absoluut niet. Super schel, en agrasief hoog. Tuurlijk kan je het een en ander bijsturen, dat moest ik ook bij de master tops, dus wel goed met master te vergelijken, maar nee, dit was het toch niet echt.

Solide? zeker, niet stuk te krijgen, dus dat kan je weer afwegen tegen het geluid, en de dure afregeling die je verplicht moet doen.

Ze hebben bijv in shooters in Groningen een set staan, klinkt wel aardig moet ik zeggen fullrange, 4x 12inch + 2 x 15inch, voor zo'n 150 a 200 man, meer past er geloof ik niet in, maar daar kwam weer dat vreselijke hoog naar boven, terwijl ze wel goeie amps van qsc 3x hebben en een dateq 7.3, en een controller.

Kortom, het zijn zeer goede speakers, als je echt hard wilt, maar wil je ook nog eens goed, dan zou eerder voor F1 of Eaw gaan, dat gaat ook heeeel erg hard, maar ook nog eens mooi. (f1?? vraag remco, van think-audio)
Topic: Versterker naar de knoppen (29-12-2004 15:20:00)
Hoe is het met je amp afgelopen?
Topic: Versterker naar de knoppen (25-12-2004 02:12:00)
Idd, daar sluit ik me bij aan, een diode kan ineens doorslaan, en bye bye brugcel.

Het hoeft dus niet altijd over-belasting betekenen.
Trouwens bij die hertz(zijn leuke amps trouwens) zitten er 2 brugcellen in (35A elk) en er was geen sprake van overbelasting door het laden van die kanonen(elco's)80.000uf sneaky :V, want daar zit de softstart voor, die uitgefikt was, door de sluiting in de brugcel.

Die piek stroom zal hij nooit gehad hebben, er zat een Keramische weerstand voorgeschakeld, die dan gebruged wordt door een relais.

En dus denk ik nog steeds dat deze amp een defect daar heeft, omdat het ook zo ineens was zonder dat er iets raar's is uitgehaald met de amp.

groeten,

hugo (p.s. iedereen een fijne kerst he wink ;) )
Topic: Versterker naar de knoppen (24-12-2004 18:37:00)

JVS schreef:

De brugcellen in de peaveys PV's zijn 35A types. Deze krijg je normaal gesproken echt niet kapot. In vrijwel alle gevallen staan er een aantal eindtorren tegen elkaar in sluiting. (geeft overigens dezelfde uitwerking, het net ziet een volledige sluiting..)

Groet,

Joost
Beste Joost,

Ik weet dat jij zeker gedegen kennis bezit,

Maar die brugcellen zijn echt wel snel kapot te krijgen.
Ik heb namelijk het zelfde gehad met die hertz amp, en met een paar samick amps.

Jouw theorie klopt, in dat verband, maar ik denk echt dat het de brugcell is, omdat het geen wat jij omschijft vaker voorkomt bij overbelasting of kortsluiting aan de speaker klemmen. En dat is hier niet het geval, wat ik er van begrepen heb.

groet,

Hugo
Topic: Versterker naar de knoppen (24-12-2004 18:05:00)
Hallo,

Zonde zeg, maar ik kan je vertellen ik heb het gehad met een hertz linear 6.3, deze klapte gelijk alle stoppen eruit, bijwijze van spreken, wat veel voorkomt in mijn ervarings optiek, is dat je brugcell, en misschien als gevolg je soft-start naar de haaien zijn, maar ik denk alleen je brugcell.

Maar goed de eindtorren kunnen ook defect zijn idd, maar goed het lijkt me een voedings probleem, een brug cel die defect is geraakt, dit gebeurd heel snel en het kost je geen drol, het lijkt me namelijk heel onwaarschijnlijk dat je torren stuk zijn, want in die hertz amp, was ook de brug cell defect, waardoor m'n softstart uit fikte.

Anyway's ik wil je amp wel repareren voor een zacht prijs je, verzendkosten zijn voor jezelf, daar hou ik wel rekening mee,ik doe het voor de sport(en om het tegen deel te bewijzen van dat bedrijf angry ).

Als je brug cell defect is, ik denk echt dat dat het is, als je brug cell sluiting heeft dan slaan de stoppen ook door, meteen, bij sluiting in je eindtrappen, zal je niet zo'n agrassieve reactie krijgen over het algemeen.

mvgr,

hugo
(en weet je, veel van die bedrijven die kijken nooit naar die brugcell maar die is zo gevoelig voor stroom stootjes, nou ja, neem maar contact op, mail me, ik zal dat bedrijf eens een poepie laten ruiken, kan hier nooit goed tegen.;-) razz :p
Topic: Denon DN-D6000 (13-10-2004 23:14:00)

Niek Bolscher schreef:

Dj Hugo]Maar goed, prijs prestatie, is erg intressant t.o.v. pioneer. enne dat next track is typisch denon, en werkt perfect, als je niet uitkomt met je mix.

Ik weet het, werken hier met een 2600. Lekker makkelijk tijdens een pauze o.i.d. Auto Cue eraf, next track instellen en rustig naar het toilet kunnen razz :p
De functies die op deze 6000 zitten had de 2600 ook al behalve dan mp3, en het directe gebruik van de effecten, maar ik kan je vertellen dat ik de effecten wel gebruikte maar ook graag de sampler er naast, en dat kan nu
Effecten van de 2600 vind ik dus compleet ruk. Of je gebruikt het niet, of je verneukt de muziek. De effecten van de CDJ-100 zijn daarentegen wel leuk, zonder dat je de muziek verneukt.

De sampler van de 2600 werkt trouwens ook wanneer je de cd verwijderd hebt.
nou nou, muziek verneuken doe ik zo wie zo niet wink ;) (Dat doe ik alleen bij mensen die het mij proberen razz :p ), maar de echo functie gebruikte ik best vaak van de 2600, in een set, dit is erg leuk voor een dubbele drum, in een stuk, bijv in een 4kwarts maat 8 beats, erg leuk, wordt ook veel gedaan op vinyl door de plaat een tel later in te starten. Maar dat hoef ik hier toch niet te vertellen, de flanger gebruikte ik van de 2600f je moet hem alleen goed instellen enne omdat de 2600 geen auto bpm heeft moet je die dus even er in "tappen" en je effect loopt goed.

Maar goed dit behoort tot het verleden met de nieuwe 6000, en deze zal ik dan ook binnen kort aanschaffen.
Topic: Denon DN-D6000 (13-10-2004 19:31:00)

Niek Bolscher schreef:

Vind het uiterlijk van de dubbele Denon speler per nieuwe serie lelijker worden...Daarbij zijn de effecten minder leuk dan de Pioneers.

Maar die snufjes klinken wel weer leuk, alhoewel ik me wel afvraag wat je er op een gegeven moment toch mee moet.

Idee: misschien moet Denon eens een groter geheugen maken, waarbij je een nummer van een CD kan kopieren naar een harddrive, die afspelen, en intussen een CD wisselen. Dan "next track crossfader", etc.

Dus lekker draaien met 1 speler...
Welke effecten heeft pioneer dan volgens jou, volgens mij geen, (zover ik weet heeft de cdj100s wel effecten maar id niet tevergelijken), denon heeft filter, echo, flanger.

Maar goed, prijs prestatie, is erg intressant t.o.v. pioneer. enne dat next track is typisch denon, en werkt perfect, als je niet uitkomt met je mix.

De functies die op deze 6000 zitten had de 2600 ook al behalve dan mp3, en het directe gebruik van de effecten, maar ik kan je vertellen dat ik de effecten wel gebruikte maar ook graag de sampler er naast, en dat kan nu, de sampler is echt perfect, zelfs met cd eruit, kan je hem gebruiken, dus ideaal incombi met draaitafels, verder natuurlijk de loops, die nu wel te corrigeren zijn, en je hebt 2 loops/hotstarts/stutters, die de 2600 ook al had.

De 6000 heeft nu wel net als de pioneers een cue/stutter, das wel een goede verbetering.

Zoals ik eerder al heb vernoemd deze hebben nu ook slot in, dus erg nettjes.

En het mooiste, MP3, dat hebben de pioneers niet!, en de complete funtionaliteit van deze 6000 is bruikbaar met mp3, nu pioneer nog.... bedoel de dmp555 heeft het niet erg vergeschopt, de enige met mp3, vandaar dat je hem ook bijna overal van 999 naar zo'n 625 ziet zakken.
Topic: Denon DN-D6000 (13-10-2004 19:17:00)
Hallo deze speler zal rond de 1050€ gaan kosten, ik weet niet precies wat hij gaat doen hier in nederland, maar volgens mijn contact zal het rond die prijs gaan worden, erg intressant dus.

Ik kreeg te horen dat er al een topic was over deze speler dus kopieer ik mijn txt even hier.

Hallo,

Eindelijk heeft denon een leuke tussen oplossing gevonden, de dn6000 twinplayer.
Met mp3 functionaliteit, die dan ook nog een volledig ondersteund wordt.

Het concept is vergelijkbaar met de funties van de oude legende dn2600f, alleen zijn de functies nu wel direct bruikbaar, en kan men mp3 spelen, en natuurlijk niet te vergeten heeft deze een slot-in systeem.

Kijk maar, eens, echt een topper, overzichtelijk, en toch het oude vertouwde dn2600f met dan wel nieuwe extra's.

www.d-mpro.eu.com/users/folder.asp?FolderID=4050&Tab=Overview

mvgr,

Hugo

DJ Hugo Entertainment

Ik kan verder nog mededelen dat er nog tot op heden niks bekend is bij penhold, de importeur van denon, maar volgens mijn contact, zal hij waarschijnlijk rond november in de winkel liggen, ik hoop dat het ook voor nederland geld.
Topic: Ook een leuke promotie manier, idee?? ;-) (20-3-2004 15:12:00)

Reind schreef:

sylvia schreef:

Patser laugh :D .
Nee no shit. Al m'n vriendinnetjes woonden of studeerden in Utecht.

Ik ben er namelijk niet zo kapot van als je een vriendinnetje hebt wat te dicht bij je in de buurt woont en zomaar ineens voor de deur kan staan. En tis altijd makkelijk als ik uit ga in utrecht -> Ik heb altijd een slaap plek (al is m'n huidige vriendin er absoluut niet kapot van als ik zoiets doe)

Wel leuk trouwens dat ik foto's tegen kom van producten die niet eens meer gemaakt worden (zoals de PT2100)
What ever Dude!, dat je dit moet vertellen om je ballen te laten zien, zegt al genoeg, laugh :D Maarre je bent best grappig, ik heb ook iemand in de kroeg werken, die net zo praat wink ;)
Topic: Ook een leuke promotie manier, idee?? ;-) (20-3-2004 15:09:00)
Songe, kep weer eens goed kunnen lache, zei ut toch dat het lach was of is laugh :D
Maarre hebben jullie ook voor zulke foto's of promo ideeen? wink ;)
Topic: Ook een leuke promotie manier, idee?? ;-) (20-3-2004 15:07:00)

CyberDance schreef:

En dan nu het leuke spul met leuke dame:
www.licht-verhuur.nl/forum/rmf1.jpg
Na de street parade in middelburg even een locale danseres gescharreld en gevraagd of ze op de foto wilde met Rob en Michel van PB audio (Imp. Funktion One). razz :p
Ja maar zij staat daar alleen opverzoek, enne niet omdat mooie funktion-one te promoten, hoewel, .... wink ;)
Topic: Ook een leuke promotie manier, idee?? ;-) (20-3-2004 15:03:00)

Dré schreef:

Ik dacht dat die "tieten om een product" reclame alleen werkte bij auto's???

En hoe plezieren we onze vrouwlijke klantenkring???
Nou dre ga je toch in je zwembroek staan?? laugh :D
Topic: Je eigen Mix opnemen en op CD-Branden (19-3-2004 08:59:00)
Hallo,

Als je een creative sound card hebt zit op de bijgeleverde cd, een perfecte recorder, verder raad ik jullie soundforge aan, das een perfect programma voor dit soort dingen, bijwerken, pitchen, effecten en sample aanpassen, en wegschrijven in mp3 voormaat behoren tot de mogelijk heden, en nog veeeeeel meer, ik gebruik het met m'n extigy en m'n laptop, perfecte opname, s/n 100db, cd kwaliteit dus. En geen ruis of computer gerommel op de achtergrond.

succes, dit wilde ik even kwijt,

hugo
Topic: Ook een leuke promotie manier, idee?? ;-) (19-3-2004 08:21:00)
Nou ja ach vond sommige wel mee vallen, maar wat je zegt, ik moest er gewoon om lachen, hehehe laugh :D kijk het zijn mijn type ook niet helemaal maar wel creatief toch?

ik denk dat ie ze gewoon van straat heeft geplukt,...

Bij-de-weg, ik had het toch over een extase, dat kan maar 1 ding zijn in dit geval, ..... X...T...C wink ;)