Forum > Profiel

Gebruikersgegevens.

Het profiel van Pietje

Gegevens van leden zijn alleen zichtbaar voor ingelogde gebruikers

Laatste 200 bijdrage(n) van Pietje (Pagina: 3 van 10)

Topic: Eurolite Kls Serie (9-7-2011 12:10:00)
Vandaag nieuwe set binnen gehad van de 801's! Gebruikte eerder de 800, maar moet zeggen de 801 zijn wel netter! Vind de LED's wat netter afgewerkt. De euro-uit zie ik zelf het nut niet echt van, maar misschien komt dat nog wink ;)
Topic: Het centrale fotografie topic (partypics, apparatuur, tips) (8-7-2011 14:29:00)
Zal op Youtube oid komen. Opbouw duurt enkele uren. Minuut per uur vind ik wel mooi. Bedankt voor de info.
Topic: Het centrale fotografie topic (partypics, apparatuur, tips) (8-7-2011 12:31:00)
Tijdje onderweg en erg tevreden met de camera, foto's worden steeds mooier!

Heb andere vraag:

Wie van jullie heeft er ervaring met time-lapse? Aanstaande woensdag wat grotere klus in sporthal en wil van de opbouw time-lapse maken. Vraag me alleen af om de hoeveel seconden ik hem een foto moet laten nemen? Om de minuut, 5 minuten of om de 30 seconden? Ik noem waar wat willekeurige waardes. Iemand hier beetje ervaring mee wat een leuk effect geeft?
Topic: Lichteffect van het jaar? (2-7-2011 15:51:00)
Waarom wordt er niet gewoon een bedrijfsnaam genoemd?
Topic: Zomerhit van dit jaar??? (27-6-2011 12:45:00)
Begint al aardig groot te worden hoor...
Afgelopen twee / drie weken is die in ieder geval bijzonder vaak aangevraagd bij mij! En hij ging echt keihard los iedere keer!
Topic: Amp rack eindelijk helemaal klaar (24-6-2011 10:32:00)

Victor Junior schreef:

Naar aanleiding van het feit dat ik gister dat kistje van Joost af heb gemaakt, heb ik vandaag mijn eigen omroepkistje even afgemaakt.
Heb dit setje al een tijdje staan, maar vandaag intern even netjes gemaakt.

Gebruik het voor omroepdingetjes, presentatiedingetjes etc. Bedieningsgemak is de hoofdzaak, en zo min mogelijk bekabeling.
In de meeste gevallen kan je af met dit ene kistje.
Er is slechts 1 stroomlijntje nodig voor de hele set, wil je uitbreiden met een extra CD speler of draadloze mics kun je deze gewoon achterin bijprikken en heb je geen extra stekkerblokjes nodig.

Voorkant
Achterkant
Ziet er bekend uit. Tijdje geleden een zelfde idee als dit rackje verkocht. Die Varytecs zijn geniaal trouwens! Jammer dat die net iets groter is dan 1HE waardoor het even rommelen wordt in het rack, maar zijn superhandig voor dit soort rackjes inderdaad! Daar gewoon een compleet stekkerblok op. Ziet er netjes uit.
Topic: Eurolite Kls Serie (22-6-2011 02:48:00)

Marc Ebbers schreef:

Waarschijnlijk gebruikt hij deze: klik
Deze gebruik ik ook en is prima te combineren met de kls-serie, controller vraagt welke type balk je hebt en vervolgens kun je diverse standaard programma's kiezen.
Yes! Die bedoel ik (voor zover dat nog niet duidelijk was). Vind de TRI-color leds veel netter (uiterlijk en lichtopbrengst). KLS-en zijn bij meerdere shops te bestellen dus dat zou geen probleem mogen zijn! Gebruik ze nu paar weken achter elkaar bijna ieder weekend en blijf het zeggen: ideale apparaten. Neemt superweinig ruimte in beslag, bijna geen stroom en doet net wat leukere dingen dan een normaal parrensetje.
Topic: Eurolite Kls Serie (21-6-2011 09:24:00)
KLS serie heeft ook van die simpele LED-controllers die ervoor geoptimaliseerd zijn! Persoonlijk vind ik de 800 serie er beter uit zien dan die van JB. Ik denk ergens ook dat de 800 serie een stukker feller is dan de JB-systems, maar dat is slechts een vermoeden!
Topic: Pioneer DJM-900nexus topic (15-6-2011 16:53:00)

bomdes schreef:

Dan heb je inderdaad nog nooit een 4 bands EQ gebruikt. Je kan er gewoon heel netjes het mid-laag mee boosten zonder dat je vocals gaat verzieken bv. En idd, zeker op de microfooningang zou dit mogen zitten. In mijn inziens mag dit eigelijk op elke degelijke DJ tafel zitten, maar ik vrees dat 90% van de plaatjesdraaiers het niet meer snapt als het verder dan Hi/Mid/Lo gaat.
Ja, ach. Ik draai EQ sowieso weinig in de plus. Voor partyknallen (korte, strakke mixes) of house (iets langer, maar heeft minder vocal dus is jouw punt niet echt een probleem) vind ik het teveel van het goede.
Topic: Pioneer DJM-900nexus topic (14-6-2011 19:17:00)

bomdes schreef:

Ik vind persoonlijk toch dat voor wat ze kosten er absoluut 4-bands EQ op mocht zitten zoals bv een XONE92
Ik heb nog nooit goed op een Xone mixer gedraaid, maar is dit nu echt zo'n toevoeging? Zie als ik eerlijk ben het nut er niet van een, 3-bands EQ is naar mijn idee voldoende.
Topic: Het centrale fotografie topic (partypics, apparatuur, tips) (7-6-2011 18:27:00)
Na mijn zoektocht heb ik uiteindelijk gekozen voor een Nikon D90 waar ik een mooie deal voor kon krijgen en ben er erg blij mee! Nu paar keer gebruikt en werkt erg prettig. Nu eens op zoek naar een externe flitser voor erbij! Iemand suggesties?
Topic: Custom Softcovers (2-6-2011 19:07:00)

pietje schreef:

Gewoon bij Muzip bestellen, zijn prima hoezen voor een prima prijs.
Topic: Custom Softcovers (2-6-2011 15:21:00)
Gewoon bij Muzip bestellen, zijn prima hoezen voor een prima prijs.
Topic: Amp rack eindelijk helemaal klaar (2-6-2011 09:53:00)
Geen amp-rack, maar wel een rack.

Klik.

Verkoopsetje voor evenementenbureau dat hele land door gaat. Setje is bedoeld voor muziekje met microfoon. Komen uiteindelijk 2 RCF-en aan te hangen. Zit nog 2 outputs extra op, just in case, omdat de ruimte toch nog vrij was in het patchpanel wink ;)
Topic: Het centrale fotografie topic (partypics, apparatuur, tips) (31-5-2011 11:35:00)
Heb een test gevonden op internet tussen de twee modellen, de D3100 lijkt het te winnen. Hier staat ook dat de Nikon een lagere ruis heeft als ik het goed bekijk.

Klik
Topic: Het centrale fotografie topic (partypics, apparatuur, tips) (31-5-2011 09:11:00)
Beste allen,

Al langere tijd loop ik met het idee om een fototoestel aan te schaffen en binnenkort heb ik eindelijk het budget hiervoor! Hartstikke mooi natuurlijk. In mijn zoektocht naar een goede beginners DSLR kom ik eigenlijk uit bij 2 camera's: de Canon EOS 1100D en de Nikon D3100. Qua prijs met standaard kitlens (18-55) liggen deze aardig bij elkaar.

Nu is mijn vraag; welke is beter geschikt voor mij? De Canon heeft een hogere ISO waarde (6400 tov 3200 Nikon) wat mij belangrijk lijkt bij het maken van dipsko-foto's waar de camera ook voor gebruikt gaat worden. De Nikon heeft daarin tegen weer een hoger aantal megapixels en nog wat zaken.

Omdat ik een beginner ben op dit gebied is het voor mij moeilijk om goed te kiezen wat nu echt belangrijk is.

Zijn er meer mensen die deze keuze hebben moeten maken? Wie kan mij tips geven waar op te letten en wat hier belangrijk is? Moet vast en zeker lukken aangezien er genoeg fotografen op het forum rond lopen.
Topic: Plaats hier je eigen productie/mix/remix! (19-5-2011 15:42:00)
Afgelopen week een edit in elkaar gezet!

Is Vato Gonzales remix van Like A G6, gecombineerd met een oude bekende: Zookey!

Klik hier!

Laat maar weten wat jullie ervan vinden!
Topic: Bevindingen rookverbod in de horeca. (18-5-2011 09:48:00)

eddy wally schreef:

Hoe is de situatie na twee jaar in Nederland?
Word het verbod opgevolgd en worden er bij overtredingen sancties genomen?
Grotere kroegen / clubs wordt het rookverbod redelijk nageleefd. Kleine kroegen daarin tegen niet meer en in de kroegen waar ik vaak kom heb ik eigenlijk altijd door gerookt!

Door het nieuwe kabinet worden er op het moment volgens mij geen controles uitgevoerd. Controles die in het verleden wel zijn gehouden en waar ook boetes zijn uitgedeeld zijn voor het grote deel aangevochten en worden nu niet meer bestraft. Ging vaak om kleine kroegen waar men stug door rookt. Huidige kabinet heeft dan ook het idee om kleine kroegen (waar de eigenaar ook de enige medewerker is) niet meer te controleren.
Topic: Ergenissen on stage/ tijdens het draaien (16-5-2011 20:24:00)
"Heb ik niet bij me" werkt vaak prima!
Topic: Ergenissen on stage/ tijdens het draaien (16-5-2011 11:31:00)

watje schreef:

3 man security die helpt de bakwagen in te pakken met wat lampjes! Zeer nice (FC Twente kampioenswedstrijd)
Ja, die hadden toch niks te doen. Iedereen was toch al weer naar huis. razz :p