Forum > Profiel

Gebruikersgegevens.

Het profiel van DJ Stefan

Gegevens van leden zijn alleen zichtbaar voor ingelogde gebruikers

Laatste 59 bijdrage(n) van DJ Stefan (Pagina: 1 van 3)

Topic: Vastlopen denon controller hc 4500 (10-2-2017 19:30:00)
iemand toevallig al een hdd teste gedaan? Ik denk dat het zoizo verstandig is om er een ssd in te zetten ivm trillingen. Ik heb dat ook gedaan scheelt veel defecte harde schijven.
Topic: Muziek Style gezocht zie voorbeeldjes (14-7-2016 00:54:00)
Dat is inderdaad wat ik zocht heren. Misschien hebben jullie nog tips van bepaalde artiesten die in dit genre erg bekent is?
Topic: Muziek Style gezocht zie voorbeeldjes (12-7-2016 21:38:00)
Beste Fotum leden. Ik ben op zoek naar een muziek stijl. Ik heb wat voorbeeldjes op youtube gevonden maar vraag me af hoe ze deze muziek style noemen. Hieronder een paar voorbeeldjes:

www.youtube.com/watch?v=pM2DD-jrpuA
www.youtube.com/watch?v=souJM4aCk6w
www.youtube.com/watch?v=4zF7VS2ZovM

Ik hoop dat iemand mij op weg kan helpen.

Groeten Stefan
Topic: Showtek phantom led 50 spot master slave tegen elkaar in draaien met 50% van pan berijk (24-6-2016 23:42:00)
Goede avond,

Ik heb een vraagje. Ik heb morgen een drivein klusje en daar ga ik 2 phantom led 50 spots bij gebruiken. Deze komen aan 2 kanten van het dj meubel te staan. Nu dacht ik ze op master slave te laten draaien an dan van 1 de pan te reversen. Dit lukt mij maar.... dan komt ie als 1 spot het publiek in schijnt schijnt de andere tegen de muur. Nu weet ik dat er instellingen in moeten zitten dat dat je maar de helft van het pan bereik gebruikt (PA18 staat dan op het display) . Ook dan krijg ik het niet voor elkaar. Wat doe ik verkeerd?

Groeten stefan
Topic: Isolatie opslag (8-4-2015 13:29:00)

Frank76 schreef:

Kou is niet je grootste vijand, dat is vocht!
Isolatie zonder verwarming is slechts een vertraging van de kou. Zwaar geisoleerd, maar geen ventilatie zou alleen maar slecht zijn. Het vocht dat toch binnenkomt kan niet weg.

Beste zou zijn goed isoleren, goede ventilatie en een verwarming om hem vorstvrij te houden.

Nu zo tegen de zomer zou ik voorlopig alleen voor goede ventilatie zorgen. En natuurlijk zorgen dat de muizen er niet in kunnen. Een speakerhoes is wel een heel lekker zacht nestje ;-)

Edit:
golfplaten dak alleen dichtzetten met rooster/gaas tegen de beesten. Ventileert uitstekend (maar wordt daardoor wel koud!)
Als je niet isoleert een "regenjasje" eronder tegen de condensdruppels.
Heb een soortgelijk schuurtje staan (met tuinrommel erin overigens)
Frank,
Bedankt voor de tips ga hier zeker wat mee doen. Ik was van plan om inderdaad met roostertjes het dak dicht te maken en dan misschien ook wat gaten dicht stoppen(ongeveer 1/3 openlaten). voor de speakareset ga ik een soort van inrij kast maken van een balken frame met wat houten planken en hier wil ik nog wat rockwol tussen stoppen. Dan heb ik meteen een werkbank om wat te repareren of zo.
Dan hang ik er een digitale thermometer en vocht meter in die kast dat ik op mijn telefoon uit kan lezen hoe koud en vochtig het is en dan kan ik ze altijd nog binnen halen als het moet. Of eventueel een verwarming neerzetten.
Topic: Isolatie opslag (3-4-2015 15:37:00)
Beste forumleden,

Ik heb mijn actieve speakerset van mackie nu in een garage opgeslagen die enigsinds geïsoleerd is. In de winter vriest het wel binnen. Ik heb tot nu toe nog noot problemen ondervonden (er zitten ook dikke hoezen omheen) en voor gebruik laat ik ze altijd goed aclimatiseren. Nu ga ik verhuizen en heb daar een enkelsteense muur met een golfdak. Is het nog steeds slim om de speakerset daar in te zetten? Of moet ik eerst de garage goed isoleren?

Topic: Showtec creator 1024 Programeren (30-9-2014 00:53:00)
Beste collega forumleden,

Ik ben al een tijdje aan het spelen met de showtec creator 1024. Alleen begrijp ik er nog niet veel van. Uiteraard heb ik de handleiding er al bij gehad alleen om er niet uit. Zijn er misschien mensen die een soort van video tutorial zou kunnen maken of er hier wat meer uitleg over geven.

Waar loop ik tegen aan.

Ik heb 4 movingheads (showtec phandom led 50) 1 t4 met ledparren, een sterren doek en 4 led parren.

Wat wil ik gaan programeren? voor de moving heads wil ik verschillende programma's met kleuren een los programma met gobo's en dan met de shape generator een paar beweging programma's maken

tevens een schuif waar ik de shuter mee kan bedienen (ala stroboscoop)

Ik krijg het niet voor mekaar om programmatjes te maken en ze dus ook niet te starten.

Tevens hoe patch ik een 15 kanaals led T4 van showtec staan er de moving heads wel in maar daar houd het een heel eind mee op.

Als iemand mij hiermee op weg kan helpen zou dat fijn zijn,

Alvast bedankt.
Topic: dancemix of bootleg van bekende nummers (24-5-2014 20:05:00)

Malle Pietje schreef:

geef een titel of artiest van zo'n nummer eens in bij youtube en zet er remix achter....

deze bijvoorbeeld: geweldig!

ook geinig voor een keertje

Moet er wel bij zeggen dat ik dit soort dingen zelden, nee eigenlijk nooit op feesten draai, maar in mijn vrachtbus klinkt dat heerlijk via mijn 2 Mackie srm 450's laugh :D laugh :D laugh :D laugh :D
voor mij is het ook voor in de auto of op de motor. Alleen gebruik ik niet mn srm450's haha beetje over kill
Topic: dancemix of bootleg van bekende nummers (24-5-2014 20:03:00)

Jake schreef:

Er zijn bekende dj's die volledige pakketten gratis ter download aanbieden op goede kwaliteit, dus geen joetuub kwaliteit.
Ik heb zo al toch een 150 steengoede bootlegs en legaal.
kan je me een tip aan bieden waar deze te vinden zijn of misschien heb jij ze ergens staan waar ik ze mag downloaden.
Topic: dancemix of bootleg van bekende nummers (23-5-2014 23:38:00)
Beste forum leden,

Ik ben op zoek naar een aantal goeie remixen of bootleg mixen van bekende nummers. Dit mogen nummer zijn die al wat ouder zijn maar ook zeker de nieuwere nummers. Heeft iemand nog tips?
Topic: Pangolin fb3 usb controller (6-5-2014 19:09:00)
daar was ik helaas al bang voor er is niet toevallig iemand die hem 2e hands kwijt wil?
Topic: Pangolin fb3 usb controller (17-4-2014 18:55:00)
Beste,
Ik ben al enige tijd op zoek naar een 2e Pangolin fb3 usb controller aangezien ik voort 2 lasers heb en zo ook beide apart wil aansturen. Nu heb ik al verschillende winkels gebeld alleen ze zeggen allemaal dat ze het alleen verkopen als compleet pakket. Nu vroeg ik mij af of iemand weet of deze los te koop zijn en waar. Mag eventueel 2e hands mits de prijs er dan ook naar is.

Groeten stefan
Topic: Video Jaarmix 2013 (23-12-2013 22:04:00)
Ik heb intussen iets gevonden. Namelijk: Philizz Video Yearmix 2013. En er zijn ook video mixen van de 538 dance smash cd's gemaakt door: Eddeped. Als er nog meer tips zijn neem ik die graag mee
Topic: Video Jaarmix 2013 (20-12-2013 19:58:00)
Beste collega muziek liefhebbers.
Ik ben op zoek naar een leuke video jaar mix van 2013. Dit voor de jaar wisseling. Dit jaar ben ik vrij met oud op nieuw en heb ik met wat vrienden afgesproken om door te doen. Nu leek het me leuk om dan een video jaar mix op te zetten van 2013. Vroeger kwam op TMF zoon jaar mix maar heeft iemand ideeën waar ik zoon mix vandaan kan halen. Het mag gerust op youtube staan word toch vanaf een laptop afgespeeld op een beamer. Alle tips zijn meer dan welkom

Groeten Stefan
Topic: Wit Stretch stof voor afrokken dj booth (2-12-2013 16:01:00)
zojuist contact mee gehad denk dat ik er met hun verder wel uit kom
Topic: Wit Stretch stof voor afrokken dj booth (28-11-2013 19:01:00)
Beste forum leden. Ik ben op zoek naar witte stretch stof die ook nog makkelijk schoon te houden is. Wat is het idee. Ik wil mijn DJ booth daarmee afrokken en dan daar achter 2 led parren of led tube te monteren. Nu zoek ik iets wat makkelijk schoon te houden is of iets wat niet te duur is zodat het na een paar keer gebruiken gewoon kan vervangen. Hebben jullie suggesties?
Topic: Enkele midi-controller (15-8-2013 12:34:00)
Ik heb het zelvde vroeger gedaan met de pionddr cdj 400 maar die is geloof ik niet meer leverbaar. Met de cdj850 kan het ook. Ik heb het ook al eens met de cdj2000 gedaan. Maar om nu zoon dure cdj te kopen om hem alleen als midi te gebruiken zou ik niet doen.
Topic: Daslight met QTX PB1 (12-7-2013 08:51:00)
Beide hebben een andere kanaal indeling. Maar ik heb gisteren een ssl file gekregen van daslight gekregen met de juiste indeling. Op de site van Daslight stond dat dat 5 tot 7 weken zou gaan duren maar had binnen een paar uur al reactie. Super Service van Daslight
Als iemand interesse heeft in de file mag die gene mij een prive bericht sturen en zal ik het zeker door melen. Dit Topic mag op slot Bedankt voor de ruimte
Topic: Daslight met QTX PB1 (11-7-2013 11:57:00)
Ik ga vanavond beide opties van proberen lukt het niet kom ik er morgen nog even op terug
Topic: Daslight met QTX PB1 (11-7-2013 10:23:00)
Beste heren.

Ik heb gekocht een QTX PB1 lichtset. Nu wil ik deze op Daslight gaan gebruiken maar deze staat er niet in. Nu ben ik niet heel handig met computers maar heb toch een poging gewaagd om zelf een fixure aan te maken. Helaas is dit niet gelukt. Weet iemand of er een zelfde product is van bijvoorbeeld een ander merk wat wel in Daslight staat. Of is er iemand wel zo handig die het zelf kan maken. Ik heb ook al bij Daslight in de online data base gekeken maar daar stond hij ook niet bij. Ik heb tevens een verzoek in gedient om het te laten maken maar dat kan 5 tot 7 weken duren. En laat ik hem nou net komend weekend nodig hebben. Ik zet hieronder de link naar de handleiding.

static.glowsticks.co.uk/products/LED-folding-par-bar-manual.pdf

Alvast bedankt voor alle hulp

Groeten stefan