Forum > Licht

Showlite controller en lamepn

(9 reacties. Pagina 1 van 1)
Moderator(s): Dré
YurianRogStandaard Lid
Uit: Nederland
Sinds: 28-4-2024
Laatste: 10-5-2024
Berichten: 5
28-4-2024 14:12
Hoi allemaal,
Ik heb afgelopen week een showlite dmx controller master pro gekocht incl 4 lampen van showlite. Bij het aansluiten van de lampen op de controller gaat maar 1 van de 4 lampen branden. De andere 3 reageren niet. Op het schermpje aan de achterkant van de lamp knippert een rood stipje bij degene die het wel doet. Bij de andere drie is dit rode stipje er niet. Ik heb het idee dat de lampen niet weten dat ze een connectie hebben met de controller. Heb al van alles geprobeerd dus hoop dat jullie kunnen helpen.
Groet
Yurian
BestekStandaard Lid
Uit: Nederland
Sinds: 2-8-2005
Laatste: 23-7-2024
Berichten: 290
28-4-2024 19:35
Klinkt als geen dmx signaal inderdaad, kabel van degene die werkt in de andere 3 proberen
YurianRogStandaard Lid
Uit: Nederland
Sinds: 28-4-2024
Laatste: 10-5-2024
Berichten: 5
29-4-2024 08:08
Dank voor je reactie. Alle dmx-kabels al bij de verschillende lichten geprobeerd. Lukt ook niet.
JoepurlingsVIP Lid
Uit: Nederland
Sinds: 31-10-2003
Laatste: 23-7-2024
Berichten: 2059
29-4-2024 08:46
Welke lampen heb je, met alleen een merk weten we nog niks.
Staan de lampen in de juiste modus en goed geadresseerd?
Niet goed, wel hard!
YurianRogStandaard Lid
Uit: Nederland
Sinds: 28-4-2024
Laatste: 10-5-2024
Berichten: 5
29-4-2024 09:29
De lampen zijn de showlite Flood light panel 144x10mm led rgbw. Heb de lampen op de verschillende kanalen gezet in combinatie met de kanalen op de controller. Ik kan de lamp die het wel doet als laatste schakelen van de 4 en ook dan doet die lamp het maar de rest niet.
DréAdministrator
Uit: Nederland
Sinds: 17-11-2001
Laatste: 23-7-2024
Berichten: 13461
29-4-2024 21:04
Heb je al eens, heel simpel, 1 voor 1 de lampen getest? Dus één lamp - kabel - sturing (en meer niet). Dat herhaal je dan voor elke lamp die je hebt.
-- Pardon my French, I'm Dutch --
JoepurlingsVIP Lid
Uit: Nederland
Sinds: 31-10-2003
Laatste: 23-7-2024
Berichten: 2059
29-4-2024 21:55
En ze eens allemaal op adres 1 (A001) zetten...

Is de lamp die het doet toevallig die met adres 1?
Niet goed, wel hard!
YurianRogStandaard Lid
Uit: Nederland
Sinds: 28-4-2024
Laatste: 10-5-2024
Berichten: 5
30-4-2024 10:46
1 x bewerkt. Laatst door YurianRog op 30-4-2024 11:02
Heb de lampen allemaal afzonderlijk getest met alle verschillende kabels die erbij horen. Als ik ze op a001 zet en afzonderlijk test doen ze het niet. Ook andere kanalen geprobeerd maar ook dan niets. Ik kan de lamp die het wel doet ook op verschillende kanalen zetten en die blijft het doen. Ik heb ook die lamp geprobeerd met alle kabels en die doet het steeds weer goed.
BestekStandaard Lid
Uit: Nederland
Sinds: 2-8-2005
Laatste: 23-7-2024
Berichten: 290
30-4-2024 10:53
Dan ga er maar voorzichtig vanuit dat je een kat in de zak hebt gekocht.
Zit er ook een standalone functie op en werkt die wel op alle parren?
YurianRogStandaard Lid
Uit: Nederland
Sinds: 28-4-2024
Laatste: 10-5-2024
Berichten: 5
30-4-2024 22:20
Ja de lampen werken wel via de verschillende standen van de lamp zelf. Ga het wel retour sturen dank allemaal!

Terug naar forum Reageer (zonder quote)