Forum > Profiel

Gebruikersgegevens.

Het profiel van Mr_jows

Gegevens van leden zijn alleen zichtbaar voor ingelogde gebruikers

Laatste 200 bijdrage(n) van Mr_jows (Pagina: 1 van 10)

Topic: Grootste opschepperij, bloopers en andere (eerlijke) onzin (3-8-2006 10:21:00)
Vorig jaar moest ik in Belgie draaien (Antwerpen). Dacht daar echt alleen maar jump/hardstyle te hoeven draaien, maar dat was verkeerd doorgegeven. Had gelukkig mijn cd-map bij mij met een berg top40 en R&B onzin. Was ik even blij dat ik die bij me had!

Uiteindelijk alles een beetje gecombineerd. Avondje was toch wel erg geslaagd. Daarna lekker liggen pitten in het hotel :D
Topic: Mix PER OVERGANG opnemen (28-7-2006 16:20:00)
Dat hoeft dus niet. Zet gewoon de naald terug en laat de computer gewoon doorgaan met opnemen. Opnieuw inmixen en klaar. Alleen het foute stukje moet je er dan even uitknippen.

Succes!
Topic: Mix PER OVERGANG opnemen (28-7-2006 09:07:00)
Waarom wil je dit als ik vragen mag? Iedereen maakt fouten in een mix, zelfs de allerbesten. Op een In Search Of Sunrise van Tiesto staat ook een heel klein foutje (d8 3) en dat is een studiomix.

Als artiesten een cd opnemen in een studio, dan mixen ze gewoon lekker door. Gaat iets fout, dan zetten ze de naald/cue terug naar het begin en doen ze het opnieuw (de computer blijft echter opnemen). Aan het einde van de mix zoek je de goede overgangen eruit en knip je alles, zodat je één lange mix overhoudt.

Als je dit voor jezelf doet (bijvoorbeeld een lekkere cd voor in de auto) dan kun je dit doen. Ga je dit doen, omdat je een demo voor een discotheek of organisatie wilt maken, don't do it! ;)

Ik hoor zo of iets echt zo gemixt is ja of nee, zeker als er een biografie bijgesloten is waarbij staat wat voor ervaring je hebt. Bovendien duurt eerlijkheid het langst.

Een echte goede artiest DURFT fouten te maken. Het klinkt gek, maar het is zo. Het gaat er echter om hoe je ermee omgaat. DJ Vince (hardcore DJ) heeft bijvoorbeeld een truckje dat hij de fader naar beneden haalt, de plaat heel snel corrigeert en de fader weer omhoog knalt (dit doet hij echt razendsnel). Hierdoor is het net of hij een truckje uithaalt, terwijl hij corrigeert. Hierdoor horen weinig mensen dat hij fouten maakt.

Ik zou me eerder daarop concentreren. Hoe kun je ervoor zorgen dat foutjes minder opvallen. Op de Q-Factor (Q-Dance) waar ik moest draaien, maakten de DJ's ook fouten. Toch stonden ze uiteindelijk op Defqon 1 en straks op Q-Base!

Niemand draait perfect....
Topic: Sensation Black edition (20-7-2006 10:10:00)
Bigfoot, de mensen die de muziek draaien, zijn vaak liefhebbers. Dat is het grote verschil. Daarom is het backstage altijd een stuk gezelliger.

Verder wil je niet weten hoeveel er geslikt, gesnoven, etc. werd in The Lexion. Overal gebeurd het. Zelfs in het voetbalstadion zie ik regelmatig figuren snuiven. Tjah, moeten ze zelf weten.

Zolang ze mij er niet mee lastig vallen, vind ik alles best.
Topic: Sensation Black edition (19-7-2006 12:59:00)

DJ.T schreef:

Ik wil nog even tegen Steev zeggen dat het compleet afhankelijk is van welke drugs er worden gebruikt hoe er gereageerd wordt.
Daarbij wil ik ook nog kwijt dat alcohol ook drugs is! Wanneer houden we eens op met die 2 te scheiden?
Jows praat over het over een kam scheren van mensen enz.. waarom dan wel het over een kam scheren van ''lonsdalers''?
Mag ik concluderen dat we hier dan toch wel te maken hebben met enige naiviteit?
Die kleding wordt heus wel door mensen met racistische opvattingen gedragen, maar ook een hele boel die dat niet hebben.
Lonsdale is gewoon een sportmerk, in het buitenland is het een en al donker wat dat merk draagt!
Als alle Lonsdalers slecht zijn, zijn dan ook alle negers slecht?
Of hebben we het in beide groepen gewoon over een deel dat het voor de rest verpest?
Een hoop (en dan bedoel ik echt een hele hoop) mensen zijn gestopt met het dragen van Lonsdale kleding door de slechte naam die er omheen hangt. Moet dit nou echt? Zullen we gewoon de ''Michael Jackson-behandeling'' in het ziekenfonds zetten en dat je die alleen maar krijgt als neger als je aan kunt tonen dat je niet slecht bezig bent?
Ik blijf het frappant vinden dat ''over een kam scheren'' niet mag bij donkere mensen/allochtonen/medelanders, maar verder wel bij elke andere bevolkingsgroep.
Heeft verder niet gewoon het hele begrip ''mode'' met al zijn stromingen te maken met kuddegedrag?
DJ.T, allereerst werd er de vorige keer dat ik er was allemaal boegeroep geroepen richting die maat van mij. Bovendien werd hij erop aangesproken dat hij een blanke vriendin had. Zo kan ik nog wel ff doorgaan.

Het is mijn feest, mijn vriend en meer mensen stoorden zich eraan. Daarom heb ik ze op mijn feest verboden om die kleding aan te doen. Ik heb ze gezegd, als je andere kleding aan doet, gewoon casual kleding, dan ben je van harte welkom.

Ik weet dondersgoed dat het maar een (sport)merk is. Maar dat is Hooligan ook en dat is Karl Kani ook. Je ziet echter bijna direct wat voor denkbeelden mensen hebben. Een oud-collega van mij (tevens partyfotograaf op enkele bekende sites) draagt ook Londsdale. Je ziet echter meteen dat hij niet achter de kudde aanloopt. Geen kale kop, geen rare kisten, geen rood, wit blauwe veters, etc.

Ten tweede: Iedereen weet dat er mensen zijn die graag ergens bij willen horen. Je hebt Alto's, je hebt Gothics, je hebt de "Londsdalers", etc. Iedereen weet dat die mensen zich zo kleden, omdat ze zich ergens tegen afzetten, of ergens bij willen horen. Deze "groepen" dragen een bepaald merk of hebben een bepaalde kledingstijl om aan te geven dat ze zich bij een bepaalde groep scharen.

Ook andere dingen zijn mogelijk. In Amerika heeft elke bende bijvoorbeeld een eigen logo die ze op hun lichaam tatoeren. Heb je een ander logo en je wordt toevallig gezien, dan ben je de lul. De zogenaamde Gang-wars.

Een groep "Londsdalers" die gewoon niet bepaald lief zijn/waren, hebben ervoor gezorgd dat veel mensen Londsdale niet eens meer aan willen trekken. Londsdale verhoudt zich tot Aggressiviteit, racisme, etc. Dat is het beeld wat er door een select groepje is ontstaan.

Kijk toevallig eens bij de gemiddelde "User Profile" op Partyflock met mensen die als favoriete genres Hardcore, Darkcore, Terror, Speedcore, etc. hebben. Je schrikt je soms rot.

Ik heb wel eens gevraagd waarom sommige mensen Londsdale dragen op een hardcorefeest. "Anders hoor je er niet bij, Londsdale = Hardcore". Dat is het gewoon een beetje.

Is dus niets over één kam scheren. Het is gewoon een algemeen beeld wat is ontstaan. Er lijden altijd goede mensen onder de kwade. Overal, op school, op het werk, op straat....

Ohw... en over alcohol! Alcohol is idd ook een vorm van drugs en teveel kan nare gevolgen hebben (net zoals bij pillen). Eén biertje heeft echter minder nare gevolgen dan één XTC-pil (nog maar hopen dat hij van goede kwaliteit is).

Als je elke 10min een biertje drinkt, dan haal je het einde van het feest niet nee. Haal je elk uur twee biertjes en combineer je dat met water en af en toe een red bull, dan haal je het zeker wel. Zonder te slikken, snuiven...
Topic: Logo ontwerpen (19-7-2006 11:22:00)

SoundExperience schreef:

Ons logo : https://www.amaudio.nl/foto/kopbrief2.jpg

Ben benieuwd wat jullie ervan vinden.
Gemaakt in illustrator? Vind hem idd wel wat donker, maar de letters springen er aardig uit. Moet hem toch iets groter zien, voordat ik er iets zinvols over kan zeggen.
Topic: Sensation Black edition (19-7-2006 10:22:00)

djsteev schreef:

Je weet dat op een feest als Sensation black mensen rond lopen die drugs gebruiken. Heel veel mensen doen dit zodat ze de avond helemaal vol kunnen houden (dwz de hele avond helemaal uit je dak gaan). Zonder drugs is het heel moeilijk om dat vol te houden. Die mensen hebben het er wel voor over om optimaal gebruik te maken van hun 60 euro die ze hebben uitgegeven aan een feest als Sensation.
Zonder drugs moeilijk vol te houden? Damn! Ga een beetje sporten. Ga de dag ervoor vroeg naar je nest. Ga ff een paar uur van te voren liggen. Zo moeilijk is het niet hoor. Ik blijf altijd tot 7.00 uur, zonder drugs. Je moet gewoon niet teveel alcohol drinken ;)

@ Reind: Die gasten van slipknot hadden er niet bij moeten springen. Die gingen zo tekeer. Rob Gee gaf later nog een tik tegen die gast zijn hoofd. Het had Rob Gee inderdaad wel gesierd al had hij die Slipnot "Dudes" van die gast afgetrokken en gewacht op de beveiliging. Helemaal mee eens. Maar achteraf is het allemaal makkelijk praten.

Veel vechtpartijen komen inderdaad voor in de hardcore scene. Een vriend van mij heeft een donkere huidskleur en word raar aangekeken als hij met een blanke meid praat, terwijl hij slimmer is, de taal beter spreekt en zelfs beter kan hakken dan de gemiddelde hardcoreliefhebber. Die mensen zijn gewoon zielig.

Heb één keer een feest georganiseerd waar hij ook kwam en heb toen duidelijk gezegd tegen de beveiligers dat ik géén mensen naar binnen wil met londsdale kleding aan, of kisten, etc. Gewoon normale casual kleding.

Kwamen toch een paar gasten binnen. Ben naar ze toegelopen en heb verzocht ze naar huis te gaan om andere kleding aan te doen. Hoezo dan krijg je dan naar je hoofd. Heb het uitgelegd en weg waren ze. Slechts 2 kwamen terug met normale kleding. Vroeg later waarom ze die kleding nou aandoen... "Omdat het lekker zit...."

Ik zeg: "Ik kan me niet voorstellen dat je lekker kan hakken op kisten en graag gezien wil worden in een bouwvakkersoverhemd met ruitjes." Was hij het eigenlijk ook wel mee eens. Kortom: Geen mening, kuddegedrag, etc.

Er is weer een nieuw merk dat gedragen wordt: Hooligan. Als je zoon/dochter daar in rondloopt, dan lijkt me het dat je als ouder toch echt zegt dat je het verschrikkelijk triest vindt? Ik snap die mensen niet, maar de ouders ook niet echt.

Veel hardcoreliefhebbers hebben een hekel aan hardstyle en al het andere dat zachter is dan hardcore. Tiesto is een sukkel, Armin is een mietje, etc. etc. Ze wensen die gasten allemaal dood. Iedereen die van trance houdt is een mietje in hun ogen, want het is veels te soft.

Ik voel me er ook niet altijd even prettig bij. Alleen heeft dit NIETS met hardstyle te maken. Mensen die hardstyle goed vinden, kunnen hardtrance, trance, electro, etc. namelijk ook wel waarderen. Ik tenminste wel. Heb genoeg CD's van Tiesto in mijn auto. CD's van Trance Energy, ik heb zelfs een stapel trance en hardtrance platen. Zelfs wat club.

Die gasten (en dus ook die loser die op het podium klom en een klap uitdeelde) vermoorden de muziek. Het is niet leuk meer...... De maatschappij gaat v.w.d.b. flink achteruit.
Topic: Sensation Black edition (19-7-2006 10:05:00)

DJ Delay schreef:

Sorry hoor, maar als je na 20 minuten boegeroep en bier na je kop roept dat het losgaat in de ArenA, dan ben je verkeerd bezig. Als je doorgaat, en je aanpast aan het publiek, DAT doe je. Ze huren je in om het publiek te vermaken, niet om voor jezelf op te treden.

En Rob Gee als hardcore dj, zeer gerespecteerd. En dan met Kurtis Blow (dj). Dan verwacht ik geen rock achtig iets! Ik ging ook zoizo voor de rest, en dat vond ik geweldig!
Rob Gee is goed bevriend met Duncan. Vandaar dat hij niet wilde stoppen (uit respect dus voor Duncan). Bovendien hebben ze flink lopen oefenen de dagen ervoor. Als jij ergens voor betaald wordt, dan maak je het af (reken maar dat het flinke bedragen zijn). Stel je voor dat jij betaald wordt voor een feessie, het publiek het niets vindt, boe begint te roepen. Wat doe je dan? Stoppen en weglopen, of probeer je er toch nog iets van te maken? Weglopen is gewoon zo makkelijk.....

De dag ervoor trad Rob Gee incl. Slipnot ook op in Studio 81 en toen dacht Duncan al dat het niet echt goed zou gaan (hij verwachtte al zoiets). Zoals hij zelf al zegt in zijn brief, wil hij altijd zijn zin doordrijven en heeft hij het er toch op gewaagd.

Hij had gewoon last minute een hardstyle rookie of iets dergelijks moeten oproepen. Bijvoorbeeld Trilok & Chiren of iets dergelijks. Die passen daar m.i. echt wel bij inmiddels en hadden even een half uurtje flink kunnen en willen beuken. Daarom voor mij: Q-Dance!
Topic: Zomerhit van dit jaar??? (18-7-2006 08:45:00)

Stevo_JD schreef:

Tribal Chef schreef:

hmmz kan hem echt niet vinden ook niet in zn discography, kan je me missch aan een site met een sample ofzo helpen? je hebt me nu wel nieuwschierig gemaakt razz :p

Ik moet trouwens nog zeggen dat ik Outwork - Electro ook veel in de clubs gehoord hebt.
Terecht Elektro is een superplaat!
Paa ba ba ba paba :P Wel origineel om een melodietje te maken met je stem! Nog niet vaak gehoord in een dance plaat.
Ben zelf ook bezig met een zomers trance-nr (een x iets anders dan de hardstyle die ik produceer). Me vriendin vind hem al erg lekker (vrolijk).
Topic: Draaitafel meubel (18-7-2006 08:40:00)
Dit is mijn meubel:

Booth 1
Booth 2

Gewoon opmeten hoe groot je meubel moet zijn. Afmetingen van je draaitafels + mengpaneel en evt. cd-spelers voortekenen op het blad en op de onderkant gateb maken, zodat je je apparatuur er van onderen uit kunt duwen (MDF > kost geen drol en is supersterk). Zijkanten afmeten (hoe hoog wil je dat het meubel wordt?).

Uit laten zagen (bijvoorbeeld door de 'Dat zeg ik' Gamma). Vergeet achterin geen gaatjes te maken, zodat je je kabels netjes kwijt kunt.

Mijn meubel 'zweeft' en is dus bevestigd aan de muur. Een beetje zoals Armin van Buuren het heeft (was ook een beetje mijn voorbeeld), maar ik wilde meer ruimte voor mijn platen.

Ik heb het overigens door mijn oom laten maken, maar heb wel zelf alles uitgemeten. Hij heeft hem alleen zelf gezaagd en nog netjes afgewerkt (rondingen etc.). Ook de platenkastjes heeft hij voor mij gemaakt. Onderin kun je je platen eruit schuiven, zodat je makkelijk je platen kunt kiezen.
Topic: Sensation Black edition (15-7-2006 11:16:00)

Reind schreef:

mr_jows schreef:

Die loser wilde die zanger zijn gitaar afpakken en hem een beuk verkopen. Verdiend dat die bandleden die gast terugslaan. Respect hebben is het toverwoord. Zij worden geboekt door ID&T en moeten zich aan hun contract houden. Zij spelen dus door, ook al vindt het publiek het niets (Publiek ging niet voor niets massaal zitten). >> ID&T had moeten ingrijpen, niet zo'n ongelooflijk triest figuur uit het publiek :(
Dat je een mep terug verkoopt op zo'n moment kan ik inkomen maar met 5 á 6 man inschoppen op iemand zijn hoofd die daardoor zelf niets terug kan doen noem ik heel erg zielig en niet echt getuigen van grote mensen gedrag.

Overigens vind ik het ook van de pot af gerukt dat er iemand het podium op komt en wil gaan meppen maar dat zo'n persoon door de security heen komt, vervolgens een tijd lang door 5 á 6 man in elkaar geschopt kan worden en Rob Gee er vervolgens mee weg komt door te zeggen dat ie meteen weer aan zijn vriendje moest denken die doodgeschoten werd vind ik allemaal net zo erg.
Gewoon eigen schuld van die gast die gewoon compleet de weg kwijt was omdat hij zonodig snoepjes moet eten als hij gaat feesten. Als je het ergens niet mee eens bent moet je praten, niet gelijk slaan. Maargoed, het niveau van Sensation gaat met het jaar achteruit. Vroeger was ik er altijd te vinden, techno > overgang naar hardstyle.
Nee sensation is al die jaren al een bout feest geweest, wij worden alleen ouder en beginnen dat nu in te zien ;)
Dat was vet, kwamen toen ook heel andere mensen op af dan nu.
Tis altijd al bout geweest wat er op zulke feesten rond loopt en dat zal ook nooit veranderen. Nu zal echt niet iedereen zo zijn op die feesten en heeft het meerendeel totaal geen kwaad in de zin maar de keren dat ik van die meelopers met witte veters in hun kisten naar binnen zie hobbelen en niemand wat zegt, er weer een zoveelste mat partij is met een stel stuff kikkertjes, er weer een drugs dode valt etc etc zeggen voor mij persoonlijk dat ik er echt helemaal niets te zoeken heb.

Wat mij persoonlijk opvalt is dat het "rot" volk wel erg vaak uit dezelfde hoek komt.

mr_jows schreef:

Laat dit gewoon een signaal zijn voor ID&T. Hun feesten worden steeds minder. Ze proberen nog steeds R&B en HipHop en andere muziek te combineren met dance-muziek. Soms kan zoiets, maar niet op een mega-event als Sensation. Die boodschap kregen ze al eerder na het floppen van hun evenement NJOY.

Sensation is Sensation niet meer.... Maar das logisch, want ID&T, is ID&T niet meer....
Toch grappig dat het Bryan Bout van UDC en kornuiten wel lukt, ID&T is een bedrijf geworden wat er een potje van maakt, hoorden we Duncan vorig jaar niet zeggen dat de kaartjes te duur waren en dat we weer terug moesten naar vroeger, volgens mij was het sensation kaartje dit jaar WEER duurder. De man lult maar een eind aan om geld in de lade te krijgen, helaas voor ID&T trappen mensen niet meer in de sprookjes verhalen en laten ze een bedrijf vervolgens lekker links liggen.

En UDC, tsja die maken hun kaartjes ook schofterig duur, verschil is alleen dat je Bryan Bout nooit openlijk hoort klagen over ID&T of een pers conferentie doet na een flop en allemaal loze beloftes doet...... daar heeft men bij ID&T een beetje een handje van en langzaam maar zeker nekt dat ze en mochten ze over de kop gaan, ik zal ze niet missen. Dat bedrijf heeft namelijk meer kapot gemaakt dan ze ooit goed kunnen doen met het overhypen van dingen (lees bloemendaal e.d)
Dat waren die gitaristen van Slipknot. Alleen hij gaf later nog één tik tegen zijn hoofd. Is net zo fout, maar ik weet zeker dat jij het ook doet als iemand jou zomaar een mep verkoopt op straat of wat dan ook.

Je verdedigt jezelf, je adrenaline stijgt. Is menselijk, al hadden ze idd eerder kunnen stoppen. Als die jongen niets had gedaan was het niet gebeurd, dus de schuld ligt wel degelijk bij die jongen. Daarom heb ik geen medelijden met hem.

En over het feit dat jij zegt dan Sensation een ruk feest is? Ben je ooit geweest?

Ik ben de allereerste keer geweest en de jaren daarna tot en met die van twee jaar terug (2004). Daarna hoefde het van mij niet meer. Te druk, te commercieel, te duur, noem maar op.

Waar jij op doelt zijn de echte meelopers in de hardcore. Soms weten ze niet beter met hun kisten e.d. en snappen ze niet dat hun kledingstijl aversie oproept.

Om ze echter allemaal over één kam te scheren gaat mij een beetje te ver. Defqon 1 komen ook alle genres bijeen. Paar jaar terug waren er nog vechtpartijen bij Black (hardcore). Overal heb je mongolen tussenzitten, ook bij het voetbal zijn er idioten tussen.

Dus ben het niet met je eens.
Topic: Sensation Black edition (11-7-2006 08:49:00)

djsteev schreef:

Ho ho, ik heb nooit beweerd dat ik de actie van deze feestganger goed keur. Uiteraard moet je nooit het recht in eigen handen nemen door iemand neer te slaan. Ik vind het daarentegen wél een logische reactie, vooral als je onder invloed bent van ofwel alcohol danwel drugs. Iedereen, dus ook ID&T, weet dat er op zo'n feest drugs wordt gebruikt en dat mensen vreemde dingen doen als ze (te) veel alcohol hebben gehad.

Nogmaals, uiteraard keur ik zijn gedrag niet goed, maar ik vind dat hij niet als enige schuldige moet worden aangewezen.
Oke, je keurt het niet goed, maar je vindt het wel begrijpelijk. ;) Mijn fout :D

Hoofdverantwoordelijke is en blijft ID&T. Zij moeten zorgen voor een goede beveiliging en dito line-up.
Jammer dat zo'n jongen het voor de anderen verpest. En ik snap die artiesten wel. Je wil niet weten wat sommige artiesten te verduren krijgen.....

Laat dit gewoon een signaal zijn voor ID&T. Hun feesten worden steeds minder. Ze proberen nog steeds R&B en HipHop en andere muziek te combineren met dance-muziek. Soms kan zoiets, maar niet op een mega-event als Sensation. Die boodschap kregen ze al eerder na het floppen van hun evenement NJOY.

Sensation is Sensation niet meer.... Maar das logisch, want ID&T, is ID&T niet meer....
Topic: Sensation Black edition (10-7-2006 20:34:00)
Steef, ik vind het belachelijk dat je de actie van die onder invloed verkerende snuiter enigszins goedkeurd.

Het was inderdaad niet gebeurd als ID&T (en natuurlijk de beveiliging) tijdig had ingegrepen, maar je moet nooit en te nimmer het recht in eigen hand nemen.

Ik vind het dan ook terecht dat die kerel in elkaar is gemept! Die jongen deelde nl. de eerste klap uit! Dat is ook te zien in het filmpje dat op Internet is verschenen:

filmpje

Die jongen is gewoon kansloos, of niet goed opgevoed door zijn ouders. Hopelijk leert hij hiervan. Bovendien is ooit een bandlid van Rob Gee voor zijn ogen neergeschoten, dus ik snap zijn reactie wel.

Als iedereen gewoon was blijven zitten hadden ze ID&T meer voor schut gezet. Nu heeft die jongen de partygangers voor schut gezet. Ik zou me diep schamen vanwege zo'n eikel....

Respect voor een ieder, ook als hij/zij je niet helemaal aanspreekt. Geweld lost niets op, komt alleen maar meer agressie van (zoals je ook in het filmpje kunt zien).

Stel je voor dat Armin van Buuren een mep krijgt van zo'n eikel, omdat hij trance draait (of te wel, zijn ding doet) op Sensation Black...?? Keur je dat ook goed?
Topic: Sensation Black edition (10-7-2006 13:01:00)

MysT8 schreef:

Zal je het nog beter vertellen. Die rock achtig iets was slipknot. En die slipknot gasten sloegen een feestganger helemaal naar de kl*te toen hij het podium bestormde.

Filmpje kan je vinden ergens op het internet. kan t ff nie zo snel vinden.
Die loser wilde die zanger zijn gitaar afpakken en hem een beuk verkopen. Verdiend dat die bandleden die gast terugslaan. Respect hebben is het toverwoord. Zij worden geboekt door ID&T en moeten zich aan hun contract houden. Zij spelen dus door, ook al vindt het publiek het niets (Publiek ging niet voor niets massaal zitten). >> ID&T had moeten ingrijpen, niet zo'n ongelooflijk triest figuur uit het publiek :(

Gewoon eigen schuld van die gast die gewoon compleet de weg kwijt was omdat hij zonodig snoepjes moet eten als hij gaat feesten. Als je het ergens niet mee eens bent moet je praten, niet gelijk slaan. Maargoed, het niveau van Sensation gaat met het jaar achteruit. Vroeger was ik er altijd te vinden, techno > overgang naar hardstyle.

Dat was vet, kwamen toen ook heel andere mensen op af dan nu.
Topic: Logo ontwerpen (12-6-2006 13:52:00)

lj/dj cono schreef:

hij maakte hele goede site's maar is alleen in verkeerde wereld geraakt en gokverslaafd geworden (nu niet meer).

mvg coen
Nou laat maar eens een site van hem zien dan ;)

Vaak zijn het namelijk hobbyisten die denken dat ze een "(web)design" bedrijfje hebben. Echt kwaliteit zullen ze echter nooit maken. Ik heb ook gedacht een eigen webdesign bedrijfje te beginnen, maar heb dat niet gedaan i.v.m. de opdrachten die je moet binnenhalen, drukte, etc. Bovendien ben ik ook niet super getalenteerd ontwerper. Ik kan het wel, maar om nou te zeggen dat ik super getalenteerd ben.

Ik werk liever voor een groot bedrijf, dan heb ik tenminste nooit zorgen.
Topic: Logo ontwerpen (5-6-2006 20:56:00)

lichtenlawaai schreef:

nu hier toch alle logokenners aanwezig zijn...

ik heb ongeveer een jaar terug een nieuw logo ontworpen voor mijn verhuurbedrijf (LICHT & LAWAAI verhuur). de naam geeft eigenlijk al aan waar het om gaat...

vind hem zelf wel mooi. lekker simpel, strak maar toch ook een beetje speels... happy :)

wat vinden jullie hiervan ??

mvg jos
Vrij standaard en niet origineel, maar het is zeker beter dan het gemiddelde logo wat ik hier tegenkom!
Topic: Logo ontwerpen (30-5-2006 09:37:00)
Het hebben van een eigen bedrijfje kost gewoon veel geld. Ik kan ook een design maken voor je website, maar daar vraag ik al snel 450 euro voor. Dat is dan wel incl. logo en huisstijl. Hij moet dan alleen geprogrammeerd worden in ASP.net of PHP, wat jij wil. Dat kost ook nog eens extra (doe ik niet zelf).

Een complete site (afhankelijk ook van je wensen) kost je dus al genoeg.
Topic: Logo ontwerpen (29-5-2006 16:36:00)

roderick schreef:

Nou omdat ik zelf 13 ben en het zonde vind om 75 euro weg te geven aan een logo. Misschien is het nu wat duidelijker.
Maar je wilt wel geld investeren in apparatuur? Voor je leeftijd is 75 euro inderdaad een hoop geld, maar hoe doe je het verder met je drive-in dan?

Vraag me af hoe sommigen hun drive-in cq. hobby bekostigen.....

Ik denk dat het voor vele jongeren een droom is om bekend te worden. Lukt het niet met voetballen, dan gaan we het op een nieuwe manier proberen : als deejay.

Toen ik 13 was kocht ik zo nu en dan een cdtje en speelde ik wel eens een computerspelletje. Verder hoefde ik niet veel te kopen, ik vermaakte me wel. Vooral door veel te voetballen en trainen (4x per week).

Geniet nu maar van je jeugd en ga straks lekker vaak stappen. Voor je het weet ben je 17/18 en wil je doorstuderen, heb je het wederom niet echt breed en voor je het weet ben je alleen maar aan het werk.

Of te wel: Ik vind het net zo onzinnig om 75 euro uit te geven aan een logo als aan zeven platen. Over vijf jaar weet je vaak niet eens meer dat je die zeven platen hebt. Een logo blijf je daarentegen nog tijden zien.
Topic: Zomerhit van dit jaar??? (29-5-2006 14:22:00)

DJYellow schreef:

Marco met rood kon nog wel eens HEEEEEL lang blijven hangen
Wat is dat een kutnr man! Het begint wel aardig, maar er zitten gewoon teveel dingen door elkaar heen. Totaal niet in de style van de oudere nummers van Borsato.
Topic: Logo ontwerpen (29-5-2006 14:19:00)
Waarom moet alles gratis? Voor niets komt de zon op. Wat is nou 75 euro voor bijv. een logo? Geheel naar wens, gevectoriseerd. Snap het niet.

Ga je naar een professioneel bureau, betaal je er minimaal 500 euro voor.