Home > Onderdelen > Onderdelen Geluid

Sony KSM-213QCS Loopwerk

Incl. KSS-213Q Laser, voor diverse DJ CD-spelers

Sony KSM-213QCS Loopwerk

Artikelnummer: 60687 | KSM213QCS
GTIN/EAN: -

 

10
Bekijk de 1 review(s)
Schrijf zelf een review


Onderdelen geluid
Sony Onderdelen geluid

Hou mij op de hoogte over dit product (i)

Discontinued

 

 

Dit product is niet meer leverbaar.

De volgende Sony producten zijn nog wel leverbaar:

De Sony KSM-213QCS een compleet origineel Sony loopwerk met Sony KSS-213Q laser, zoals gebruikt in DJ CD-Spelers (met name spelers met een zgn "slikker" loopwerk). Speciale aan dit KSM213QCS loopwerk is het feit dat de motoren van het "slim line" type zijn. Ze zijn dus een stuk lager (platter / low profile) dan bij veel andere loopwerken het geval is.

Dit loopwerk kan in vrijwel alle gevallen óók gebruikt worden als vervanger voor de Sanyo SF-P101N (16Pins versie) in zowel versies met een lade alsook in slikker systemen. Ook kan in vrijwel alle gevallen het Sony KSM-213CCM loopwerk vervangen worden door deze KSM-213QCS.

Enige technische kennis is vereist bij het vervangen van een loopwerk. Een korte handleiding voor het verwijderen van de ESD brug wordt bij verzending (als pdf download) meegeleverd. Tegen een kleine vergoeding kunnen we de ESD brug verwijderen vóór verzending. Kies deze optie svp alleen als het niet vriest (dit ivm luchtvochtigheid).

Er hoeft aan dit loopwerk niets afgesteld te worden. Let ook goed op bij het overzetten van de "veertjes". Zet ze 1 voor 1 op precies dezelfde plek over (er worden namelijk 2 verschillende veertjes gebruikt en een verwarring is zo gemaakt met als gevolg een niet meer goed verend loopwerk). Meestal worden de zware veertjes van een kleurtje voorzien. Die zitten aan de kant van de spindle motor (maar zelf controleren is en blijft het beste).

- Schotelhoogte: 19,5mm
- Motordiepte: 17mm (incl. solderingen)
(Beiden gemeten vanaf bovenkant grondplaat)

Dit originele Sony loopwerk is voorzien van een Sony logo op het laserblok (grijze gedeelte) en op het loopwerk zelf (witte gedeelte van de slee, aan de onderkant van het onderdeel).

Vergeet niet vóór plaatsing de ESD brug te verwijderen (met desoldeerlitze en een soldeerbout). Doe dit uiteraard wel in een ESD veilige omgeving (dus geen synthetische vloerbedekking bijvoorbeeld). Met name 's winters dient hier rekening mee gehouden te worden (vanwege de lagere luchtvochtigheid).

1 review (Pagina 1). Gemiddelde waardering: 10

Sorteer op: relevantie | datum | waardering

 

Sony KSM-213QCS Loopwerk
Door: <anoniem>

Het loopwerk past perfect voor mijn cd AMR 77. Mijn cd speelt terug zoals nieuw. Ik ben super tevreden.Zeer snelle levering en aan goede prijs.Dank u.

Was deze review nuttig? Ja Nee (Score: 0)

Handige links

www.keurmerk.infoBetaalopties

Vaak gekocht met: