Forum > Profiel

Gebruikersgegevens.

Het profiel van Dj marco

Gegevens van leden zijn alleen zichtbaar voor ingelogde gebruikers

Laatste 42 bijdrage(n) van Dj marco (Pagina: 1 van 3)

Topic: Drive-in show websites (27-1-2011 09:27:00)
Lekker frisse site. De tekst op je homepage is wat magertjes (volgens de geleerde houdt google er van dat 15% van je "script" daadwerkelijke tekst is. daar kom jij bij lange na niet aan wink ;)

Het valt me op dat die drie fotos van beneden op elke pagina het zelfde zijn. Je zou hier een "rotate" scriptje aan vast kunnen hangen zodat er elke pagina een andere afbeelding komt (maar niet elke keer dezelfde op elke pagina).
Topic: Waar vervoeren jullie de drive in mee? (21-12-2010 19:01:00)
@ fritz, klopt helemaal laugh :D . Persoonlijk vind ik alleen dat partys meer zegt dan parties en daarom heb ik bewust deze keuze gemaakt wink ;)
Topic: Waar vervoeren jullie de drive in mee? (19-12-2010 21:34:00)
BE uiteraard wink ;) seat is een 1.9 diesel en trekt het zonder probleem. (oke, tenzij het sneeuwt zoals van het weekend glijd het wat meershut up :X ) (en volgens de papieren mag die het ook trekken wink ;) )
Topic: Waar vervoeren jullie de drive in mee? (19-12-2010 17:57:00)
Nette aanhanger Ronnie, ik heb precies de zelfde (alweer 2 jaar) ik heb hem vorige week opnieuw laten stickeren omdat de oude stickers er af vielen shut up :X kwam wel mooi uit aangezien het logo iets gewijzigd is van het jaar.

foto van aanhanger

overigens heb ik ongeveer 35cm vanaf het dak ook 2 laadstangrails laten monteren. hier liggen al mn trussen op. de lagen tijdens het laden altijd in de weg sneaky :V
Topic: Ledverlichting op batterij (7-7-2008 22:24:00)
Dre zit in de goeie richting ;-) alleen hoeft het niet zo groot (en duur shocked 8O laugh :D ) te zijn. het is de bedoeling dat de ledjes net vel genoeg zijn om een semi doorzichtig doek van kleur te doen veranderen. ik denk dat een ledpar dus ook al iets te vel is.. dat wordt dus doe het zelfen?
Topic: Ledverlichting op batterij (6-7-2008 22:11:00)
Mensen,

ik ben voor een projectje op zoek naar ledverlichting op batterij. het is de bedoeling dat deze om de zoveel tijd van kleur verandert. zelfde effect als een ledtube of tegel, maar dan dus op batterij. weet iemand of dit al bestaat, of wordt het dan doe het zelfen?
Topic: Het bouwen van een case (20-1-2008 21:16:00)
zo te zien is het een bak die er in gaat en liggen er onder die bak ook nog 4.. wink ;)
Topic: Het bouwen van een case (18-1-2008 20:12:00)
maar ook de manier van indeling... ik heb daar gewoon een eigen idee in. sowieso ben ik ook niet echt van van prefab kisten... ik vind de afwerking vaak "net niet"
Topic: Het bouwen van een case (18-1-2008 15:57:00)
dat wordt dus zelfbouw shut up :X laugh :D

iemand int bezit van de fotos van cyberdance (of een link ervan?) anders stuur ik hem even een mailtje namelijk wink ;)
Topic: Het bouwen van een case (18-1-2008 15:50:00)
haha, moest wel lachen om sommige reacties laugh :D

oke.. sorry, misschien mijn fout... hier de verduidelijkte versie..

wij gebruiken ledtubes voor verschillende dingen.. in ons truss meubel enzovoorts. de dozen waardeze inzitten (het gaat overigens over de jb system outdoor versie) hangen ondertussen met ducktape aan elkaar... het is echt waardeloos... ik heb nergens prefab kisten gezien voor deze tubes? verder zijn al onze kisten blauw... dit wil ik graag zou houden omdat 90% van alle bedrijfen zwarte kisten gebruikt of andere kleuren en wij met ALLES blauw dus net iets anders zijn zodat we bij grote producties snel alle kisten uit elkaar kunnen houdenwink ;)

misschien al wel handig om mijn idee van kist te geven:

we willen ze in kisten van 10 per stuk gaan vervoeren. omdat 10 naast elkaar veel te breed zou zijn willen we ze in 2 lagen van 5 doen. de bovenste laag wordt dan een inleg bak. de eerste kist wordt uitgevoerdt met wielen... de volgende kisten willen we met stapelhoeken daarboven op kunnen zetten. (en als deze stapel te hoog wordt nog eentje met wielen wink ;) ) mijn grootste probleem/twijfelpunt zit hem in de stekkers... waar ik deze laat... ook hier heb ik een idee voor, namelijk met schotjes en dan op de kopse kanten van de tubes een inkeping maken in hetschotje en daar de kabels door heen leiden... dan heb ik meteen een ruimte voor overige kabels en controlers...

kzou het fijn vinden als mensen hun gedachte hier over geven.. (voor en nadelen)

zijn er fotos van cyberdance??
Topic: Het bouwen van een case (18-1-2008 12:37:00)
zijn er ook mensen die al een poging hebben gedaan om ledtubes in kisten te bouwen? de zoekfunctie leverde niks op... en ik twijfel zelf nog een beetje over de manier waarop wink ;)
Topic: Ergenissen on stage/ tijdens het draaien (10-9-2007 23:55:00)
om dit soort redenen vind ik het altijd zeer fijn om van te voren al op de locatie te zijn geweest...om er voor te zorgen dat je niet voor verrassingen kan komen te staan... natuurlijk heb je altijd kans dat als locatie eigenaren zeggen dat ze het een en ander aan tafels opschuiven om een dansvloer te maken en dit vervolgens niet doen.. maar dat is eigenlijk het ergste wat er dan nog "fout" kan gaan. happy :)
Topic: Hitzone cd overzicht (29-8-2007 09:34:00)
misschien een idee om een cms te gaan gebruiken hiervoor??dan heb je namelijk iets meer mogelijkheden als alleen html;-) en tis nog veel makkelijker ook in gebruik laugh :D
Topic: Grootste opschepperij, bloopers en andere (eerlijke) onzin (30-7-2007 22:19:00)
misschien omdat je daar ook je verstekers en speiekers kan laten inbouwen dat kan die gozert ook voor je doewn en dat voor een klijn bedrag laugh :D misschien moet hij eerst eens opzoek gaan naar een taalcursusje voor een "klijn" bedrag shut up :X nooit van me leven dat ik hem zoiets zou toe vertrouwen laugh :D
Topic: Waar vervoeren jullie de drive in mee? (13-7-2007 19:13:00)
en dat hoeft toch niet allemaal in 1x.. als een iemand hem nu als eerste haald ben je voorlopig ff gered...dat van die boete vind ik echt lomp.. want khebt al keer zien gebeuren dat ze de aanhangert gewoon mee nemen naar buro.. leg dat je klant maar uit shut up :X
Topic: Waar vervoeren jullie de drive in mee? (13-7-2007 18:42:00)
wat vind jij prijzig dan?? die kan je voor 450 euro al halen hoor.. 6 lessen plus exame wink ;)
Topic: iPod erin en mixen maar! De nieuwe iDJ2 van Numark (13-7-2007 10:17:00)
zoals wel vaker gezegt is op het forum...de klant snapt er hoogst waarschijnlijk niks van wat het is, al zet je er een koelkast tussen ist ok. het is gewoon een kweste van eerlijk zijn tegen de klant. de klant betaald jou dus heeft hij het recht legale diensten terug te krijgen.

ik denk dat het 2 kanten op kan gaan met de iDJ, of het wordt een MEGA succes, of de GROOTSTE flop van Numark. ik denk niet dat ik hem ooit in mn assortiment zal krijgen, tenzij de vraag er naar is natuurlijk, maar dat betwijfel ik laugh :D, we zullen zien.
Topic: iPod erin en mixen maar! De nieuwe iDJ2 van Numark (12-7-2007 19:53:00)
dat je dat bedoelt snap ik ook wel, maar de manier zoals jij ut zei (zo kwam dat op mij over) alsof niemand dit zou kunnen betalen.. en daar ben ik het absoluut niet mee eens, daarom het voorbeeld van de cdj1000 wink ;)

wat betreft illegale muziek ben ik het wel mee eens, had ik nog niet eens over nagedacht.. nou ist toch wel zo dat een heel groot deel aan "hobby drive ins" toch wel illegale muziek gebruiken... maar goed... shut up :X
Topic: iPod erin en mixen maar! De nieuwe iDJ2 van Numark (12-7-2007 19:12:00)

DJ Bartje schreef:

Ik vind persoonlijk €800,- wel veel... Niet iedereen kan dit zomaar betalen. Voor €800,- heb je toch wel een mooie Cdspeler - mixer - cdspeler combinatie... wink ;)
mjah of een deel van 1cdj 1000 mk3 of djm 800.. dus dat zal wel mee vallen dat weinig mensen dit kunnen betalen...
Topic: Waar vervoeren jullie de drive in mee? (12-7-2007 14:24:00)
zowiezo vraag ik me af of die fiat fieste dit wel leuk gaat vinden.. ik heb met mijn megane al moeite om een tunnel uit te komen... shut up :X