Forum > Profiel

Gebruikersgegevens.

Het profiel van Sonic boom

Gegevens van leden zijn alleen zichtbaar voor ingelogde gebruikers

Laatste 200 bijdrage(n) van Sonic boom (Pagina: 10 van 10)

Topic: Zomerhit van dit jaar??? (21-5-2007 21:36:00)
Bob Sinclar en Cutee B - Sound of freedom
Gaat het goed doen van de zomer laugh :D
Topic: DJ-nickname (17-5-2007 20:54:00)
Of Kater laugh :D
Topic: Oplichters actief (16-5-2007 18:27:00)
Ik heb er inderdaad enige tijd geleden ook mee te maken gehad, Engelsman die mailde, zou cheque sturen, als dan alles rond was zou een "betrouwbare" zakenrelatie meteen de spullen komen halen. Maar niet op in gegaan, want ik wilde geld vooraf op rekening zien, of onder rembours (contant van die "betrouwbare" zakenrelatie had ook gemogen). Word op marktplaats e.d. ook veel voor gewaarschuwd.
Topic: Makkelijk DJ meubel (15-5-2007 21:59:00)
We hebben beide mogelijkheden, 0,5 en 1 mtr stukken.. dit biedt 3 mogelijkheden.
1. Halve meters geeft zicht op de dj als je op de begane grond werkt.
2. De metertrusjes eronder kan worden gevraagd als de klant wat minder belangstelling heeft voor de dj/ dj show, word ook wel vaak naar gevraagd.
3. Optie drie is de meter trussen er onder en achter de booth een podiumplatteau van 30 of 40 cm hoog (of zelfs 60 cm, met inleen van een podiumdeel van een collega), dit verhoogd de dj weer het zicht in met de spelers op de kabelkist, terwijl je de apperatuur van geluidssturing en lichtsturing netjes laag op de grond kan houden. Werkt erg goed bij kleine zaaltjes op de grond, maar ook op podia (soort extra hoogte effect. Overal is aan gedacht en alles is aan te passen. We bieden alledrie aan, verschil zit vaak in het doel van inhuur van de klant.

Wij vinden het zo in ieder geval lekker flexibel.
Klant bij deze show had bewust gevraagd om meter stukken zonder podiumdeel omdat we in dit geval ondersteunend waren voor een dweilband, die het middeldeel van de avond draaide. Het was dus voor de klant niet gewenst en nodig om ons continue in beeld te hebben. Mocht het dan stiekem toch nog gewenst zijn om wat hoger te komen, hebben we het podiumdeel wel bij de hand en er dus zo onder.
Topic: Makkelijk DJ meubel (15-5-2007 20:00:00)
Even offtopic: Protune, ik zie je overal foto's posten, check de regels van het forum even, alleen thumbnails toegestaan (en dan volgens mij alleen bij 2e hands), verder alleen linken.

On topic: wij gebruiken een stelling van trussdelen, met een net doek er aan (kleur kan varieren per gelegenheid), deze opstelling is te varieren van 2 t/m 4 mtr breed. Staat lekker stevig en je kan alles netjes achter de booth wegwerken.

dit is de 3 mtr opstelling

Voor ons werkt dit handig. Aanpasbaar aan elke locatie door het verschil in breedte. De spullen staan op de kisten waar ze in zitten tijdens vervoer, spelers op een groet kabel/ materiaalkist die altijd mee is.
Topic: Beginnen met DJ-en (12-5-2007 10:39:00)

palmboompie schreef:

ik heb al gezocht naar andere van dit soort topics maar of ik ben scheel of ze zijn er niet. (met mijn 2e vraag erbij dan)
Zoeken op beginnende dj of beginnen of starten levert heel veel op, Zijn wel meer zoektermen voor te vinden aangezien er elke week wel iemand deze vraag stelt sneaky :V, gewoon effe goed zoeken en de juiste termen uitproberen, verder is er ook nog de webshop. wink ;)

palmboompie schreef:

een vriend van mij gam mij deze link:
https://www.marktplaza.nl/DJ-SET-MDJ-01-nieuw-THE-BIG-ONE-3280838.php [sry dat het geen new-line is wink ;) schreef:

en deze:
https://www.marktplaza.nl/Stanton-CM-203-CD-Mixer-Set-Ongebruikt-nog-in-de-doos-3188719.php

hij zei dat dit goed was. Maar mij lijkt het een setje wat snel kapot gaat. voor die prijs
Doe het voortaan even zo:
link 1
link 2
dan hoef je je namelijk eigenlijk ook niet te verontschuldigen dat je de links van een andere site neer zet, omdat ze niet direct in beeld staan. En het leest en helpt sneller voor diegenen op het forum.

Verder: geen van beide sets, je kunt er later niets mee, tenzij je alleen thuis blijft draaien. Verdiep je gewoon goed in wat er te koop is, en beslis dan wat qua budget mogelijk is.

Zelf zoeken leidt uiteindelijk tot het meest bevredigende resultaat wink ;)
Topic: Het begin... (11-5-2007 08:34:00)

Starting W schreef:

Bedankt voor alle informatie, trouwens zou ik een keer mee kunnen gaan met iemand die een keer ergens moet spelen in Leeuwarden?
Ben 15, dus heb geen idee of het mogelijk is dat ik uberhaupt wel binnenkom. laugh :D Maar erg goede informatie, mijn style is toch wel dance muziek, en wat meer bekende nummers. Draai absoluut geen Nederlands muziek.

Mvrgr,
Wiard
Is een heel apart topic voor wink ;) en je bent aan het flooden/ kicken, daar heb je ook een edit knop voor. Verder, kijk eerst zelf wat je wil, lees je rot hier, en dan kan je weloverwogen gaan kopen wink ;)
Topic: Tiësto geen trance meer? (11-5-2007 08:28:00)

Stevo_JD schreef:

Zeker de liedjes die ik ook zo met fruityloops kan maken vind ik gewoon ronduit slecht. In dat geval is Armin Tiësto helemaal voorbij gestreefd.
Verschil: hij doet het , en verkoopt! jij hebt het niet gedaan en hebt dus geen cd wink ;) . Ik vind dat er erg overtrokken word gereageerd. Uit een hoop reacties blijkt dat ook deze cd weer zwaar verkocht word. Verder spreek ik veel mensen die aangeven eindelijk de muziek van Tiesto te kunnen waarderen. Het is een verschuiving naar een ander muziekvlak, waar hij schijnbaar behoefte aan heeft, Laat m lekker zijn ding doen wink ;)
Topic: Tiësto geen trance meer? (8-5-2007 20:03:00)
Er worden steeds 2 dingen verward, in het ene geval vraag je hem letterlijk op een feest een voorgeschreven stijl te draaien, hier betaal je hem voor; of hij maakt een cd, hij produceert en doet dus op dat moment wat hij goed vind klinken en iedereen die dit goed vind koopt de cd.
Topic: Tiësto geen trance meer? (7-5-2007 18:05:00)
Blijft nog steeds kortzichtig, in mijn ogen dan.
Een dj in de plaatselijke club of disco staat 3/4 van de avond niet datgenen te draaien wat hij graag wil, omdat het publiek aldaar ook andere dingen wil horen. Daarom zal hij het nog wel geweldig vinden om er te draaien, anders staat hij er niet, ongeacht de muziek dus. Zo zie ik het dus ook met mijn drive in show, anders was ik wel gestopt met muziek aan anderen uit dragen.

Jij praat over feesten waar je naar toe gaat om specifieke muziek te luisteren, een DJ als Tiesto zal daar idd niet aan komen zetten met hip-hop of classic rock als er trance gevraagd word. Het ontneemt hem in ieder geval niet het recht om te produceren in elke stijl die hij wil, muziekmaatschappijen zien tenslotte de cd's wel zitten. Anders brengen ze hem ook niet uit.
Topic: Aztek Dj Robo/big robo (7-5-2007 15:44:00)
Net showtje, alleen dat richten van de laser op het publiek vind ik niet echt (filmpje 4), Laser is bij direct contact met het netvlies schadelijk voor de ogen.
Topic: Wat kosten jullie nou? (7-5-2007 15:10:00)
t begint wel een behoorlijk topic ter promotie van de illegaliteit te worden, zo. Vroegah is geweest en toen werd het ook niet gedoogd door iedereen. Verder lopen hier ook producerende partijen rond die het erg leuk vinden om te zien hoe er met hun centen om word gegaan.

Back on topic:

Sylvia schreef:

Nah, ik ben ook "klein". Als in 1,63m razz :p , ik werk alleen en doe feesten tot 100 a 150 personen met een goeie, doch basic licht- en geluidsset. Toch ligt mijn tarief een flink stukje hoger, zeg 10x hoger.

Maar wellicht heeft dat te maken met 18 jaar ervaring en een zeer uitgebreide (legale) muziekcollectie.
Ons tarief 6 tot 14 keer hoger, afhankelijk van de set die gevraagd word uiteraard wink ;) En het kan nog gekker, maar dan is het meer productiewerk.
Topic: Wat kosten jullie nou? (6-5-2007 00:42:00)
Het valt ook niet mee als je 14 bent, maar illegaal is een BIG NO, helaas hiervoor geen begrip sad :(
Topic: Waar vervoeren jullie de drive in mee? (5-5-2007 17:21:00)
Niet bang dat je elke week een bus met spullen kwijt bent met zoveel reclame op de zijkant? of gaat ie meteen een loods in als je terug komt?
Topic: Wat kosten jullie nou? (5-5-2007 17:18:00)

YourLiVe schreef:

Tja, zet dat soort foto's dan niet op de site... geeft een behoorlijk verkeerd beeld. Of onder het kopje "geschiedenis" en dan in sepia kleuren laugh :D
Mee eens.... wink ;)
Maar we zijn allemaal zo eens begonnen, wij op bierkratten, geen foto's van, zeker niet op de site laugh :D
Topic: poster / flyer ontwerp (3-5-2007 11:52:00)
PDF is direct te opene met progs als photoshop, echter zie je ook daar het probleem dat je bestand in pdf al wat donkerder is en de belijnimgen en letter dikker zijn als het orrigineel.

Bel je drukker gewoon op en vraag hem even wat hij het liefst heeft. Hier is dat meestal .eps of .psd
Topic: Wat kosten jullie nou? (2-5-2007 22:27:00)
Die lichtopstelling met Pool veilingkratten laugh :D erg orrigineel shut up :X
Topic: Bevestiging Syrincs topjes (29-4-2007 14:04:00)
heb je al aan half-couplers gedacht, half-coupler op de buis, schroefdraad kan je speaker aan. Zie ik ook wel eens bij beurzen als er kleinere speakers opgehangen moeten worden. Je kunt ze in verschillende gewichtsklassen krijgen.
Topic: Uniek in NL, Jumping Water! (incl. Foto's!) (25-4-2007 20:03:00)

ws soundexpresse schreef:

regels zijn er niet, voor het gebruik van water in nederland.
Als je maar je verstand gebruikt, en de slang ff laat lopen, zodat legionella eruit.
???? Regels zijn er niet? Waarom is het ministerie van VROM dan met controleurs het nederlandse bedrijfsleven aan het aflopen om te kijken of de waterinstallaties op de bedrijven wel correct zijn, kranen goedgekeurd zijn, douches en kranen minstens 1 keer per week worden gebruikt, en zelfs of de keerklepjes van je koffie-automaten van het goede type en goed geinstalleerd zijn? wij hebben er controle op gehad, ze zijn in Zeeland behoorlijk bezig. Ik had controle op het bedrijf waar ik op de dag als bedrijfsleider werk en 2 dagen later ook nog eens op mijn eigen zaak.
Ik zou dit dus toch in de gaten houden.

Deze controleur gaf trouwens inderdaad aan dat het afdoende is om een kraan die minstens een week niet uis gebruikt, 5 minuten minimaal goed te laten stromen, de bacterien hechten zich niet aan de leiding maar zijn alleen in het water aanwezig (als het lang stil staat).

Laat de leidingen en bakken dus gewoon goed leeglopen en berg ze droog op, dan ben je een heel eind, verder bij de klant de kraan even goed laten lopen om het zeker te weten.
Topic: Waar vervoeren jullie de drive in mee? (22-4-2007 21:25:00)
Wij gaan in een Chevrolet Gladiator Van en een Mercedes Vito. En nu al bijna te klein, flink passen en meten.