Forum > Profiel

Gebruikersgegevens.

Het profiel van StefanB

Gegevens van leden zijn alleen zichtbaar voor ingelogde gebruikers

Laatste 41 bijdrage(n) van StefanB (Pagina: 1 van 3)

Topic: Ohnee!!! Regen! (24-4-2003 12:22:00)
opbouwtijd:

Hangt er van af. Dre heeft zelf ooit eens een lang verhaal zitten te vertellen over dat dat gewoon een training bij hem is geworden, echt letterlijk met de stopwatch erbij.

Tevens hangt het ook nog eens af van al het apparatuur wat je op wilt hangen.

Tevens heb ik hier al meerdere malen advies gezien voor een vrachtwagen te huren.
Nu wil ik niet al te vervelend zijn, maar dit is een (in ieder geval naar mijn mening) zeer goede oplossing.

Stel je voor, het is een mooie warme zomerdag/avond. Lekkere temperatuur, zo goed als geen (of zelfs helemaal geen) wind. Voor de zekerheid gooi je er toch een zelfgemaakte zeil overheen voor het geval dat.

Je weet hoe onvoorspelbaar het weer hier in Nederland kan zijn. Het kan van prachtweer in 1 keer overslaan tot noodweer. Persoonlijk zou ik het zelf niet willen gokken hoor. De kans is dan misschien wel klein dat je in 1 keer noodweer heb, en met zo'n zeil zit je dan met je apparatuur misschien wel droog, maar als je dan opeens dus echt harde wind(stoten) heb, ja dan denk ik dat je zeil toch niet stevig genoeg zal zijn.

Let op!!! Onweer (en vooral noodweer) gaan juist zo goed als altijd gepaard met hevige windstoten. Harde wind maakt niet eens zo veel uit, maar windstoten komen gewoon veel harder aan. Als je zeil tegen windkracht 5 kan hoeft dat natuurlijk nog niet te zeggen dat hij tegen zulke stoten kan.

edit: en Victor was me voor ;)
Topic: CD-R's, Buma, Muziekrechten etc. (17-3-2003 11:59:00)
ok... sorrie sad :( and thnx happy :)
Topic: CD-R's, Buma, Muziekrechten etc. (17-3-2003 10:46:00)
accijns, werd dat er niet eens appart overheen smeten? (als ik stomme vragen mag stellen?)
Topic: Rookmachine (antari f80z) (12-3-2003 16:14:00)
correctie, gekookt water is nog steeds h2o (voor zover ik de basis van basis (ja, basis van basis) van scheikunde heb begrepen)

oftewel, er zit nog steeds lucht in. Wat je met water doet als je het kookt is, je dood de bacterien. maar je maakt het nou niet bepaald luchtvrij hoor

(mensen, correct me if I am wrong. heb liever dat als ik het hier verkeerd heb dat ik er op gewezen wordt happy :) des te meer leer ik er van happy :))
Topic: CD-R's, Buma, Muziekrechten etc. (11-3-2003 21:48:00)
Ik heb het ook niet over eigen gebruik gehad. voor eigen gebruik (huiskamer dus) vind ik dat je zelf heus wel mag downloaden.

Heel lullig, maar er gaat schandalig veel naar de staat. Staat wil gewoon zo veel mogelijk plukken. Ze plukken op elk dingetje waar ze op kunnen plukken. Levensmiddelen kunnen ze gewoon niet al te hard op plukken, maar dingetjes zoals cd'tjes, nou reken maar hoor. je betaald meer dan je denkt aan de staat..
Topic: CD-R's, Buma, Muziekrechten etc. (11-3-2003 13:21:00)
Dan moet je gewoon zorgen dat je alles heb. als je gewoon zorgt dat je van bepaalde tijd tot nu zo'n beetje alles heb en daarna gewoon 1 keer per maand de nieuwste hits erbij koopt, dan valt het nog redelijk mee met prijs.

Weet je wat ik jammer vind van illegale cd's? De boete die je oploopt als je betrapt wordt, slechte naam voor drive-in en als je dus pech heb dat je in 1 keer zonder muziek staat.

Maak je echt geen goede reclame mee wink ;)

Maargoed, het is je eigen keuze, maar ga niet achteraf lopen klagen als het misgaat. sad :(

Eventjes een leuke edit erbij

Stel je voor, je heb een idee voor leuke remix. Je heb echter zangers voor nodig, paar mensen die toetsen kunnen spelen etc. etc. en je betaald ofc. voor alle rechten.

Het heeft je handen vol geld gekost en het is af. vervolgens blijkt dat alle drive-ins gewoon je remix ergens van internet gedownload heeft. (misschien hebben 5 mensen hem gekocht.) Voel je je dan niet onmenselijk in de zeik genomen omdat andere mensen een beetje geld lopen te verdienen in iets waar jij bakken vol met geld, bloed, zweet en tranen in heb zitten investeren?

Mijn persoonlijke mening (zal vast niet echt op prijs gesteld worden) is dat als je illegale muziek gebruikt om dat je maar heel snel een andere hobby moet gaan zoeken en dat je het DJ'en niet waard bent.

Klinkt misschien heel lullig, maar het is de waarheid in mijn ogen.
Topic: biertjehhh??? tijdens het draaien... (11-3-2003 09:51:00)
Enige wat helpt tegen dronkenschap is een stof dat in appels verwerkt zit. Echter zou je helaas zo'n 10.000 appels moeten eten voordat je er maar een klein beetje effect van heb sad :(

Tevens moet je me de volgende dag niet direct koffie aanbieden. Anders hang ik binnen 1,5 minuut alweer boven wc. (of bij rand van metrostation, he DD? wink ;))
Topic: CD-R's, Buma, Muziekrechten etc. (11-3-2003 09:23:00)
Behalve dat, als proffesionele DJ mag je wel aannemen dat je geld verdient voor het draaien. Oftewel, je verdient geld door middelen die anderen hebben gemaakt.

Dan mogen CD's wel onmenselijk duur zijn, maar je bent het als een drive-in gewoon verplicht. Anders ben je niets anders dan een gewone dief
Topic: CD-R's, Buma, Muziekrechten etc. (10-3-2003 15:28:00)
Wederom eventjes over het draaien met illegale cd's,

echt mee oppassen, er zijn helaas nog wel dj's die het doen. Echter is het echt heel zonde als je gecontroleerd wordt. Behalve dat je veel geld aan boetes kwijt bent is gelijk je hele avondje naar de knoppen en geeft je drive-in ook absoluut geen goede naam.

Dus kopen die cd's wink ;)
Topic: Frankfurter Messe (10-3-2003 12:30:00)

Victor schreef:

Groot nadeel van het beursbezoek: je wordt er zoooo hebberig van!
Haha, had ik moeten gaan, hebberig ben ik toch wel :D
Topic: Favo Nr. (6-3-2003 12:00:00)
ik ook ik ook ik ook :) :) :)

als je het zou willen mailen happy :)
Topic: biertjehhh??? tijdens het draaien... (5-3-2003 15:06:00)
Yep, dat is dus waar ik ook een beetje op doel.
Topic: biertjehhh??? tijdens het draaien... (5-3-2003 09:26:00)
Tja, en het is inderdaad dat zo dat je er slechter van gaat draaien. Je raakt je concentratie kwijt en dan wordt de muziek absoluut niet beter.

1 of 2 biertjes op 1 hele avond zullen niet zoveel uitmaken.
Topic: biertjehhh??? tijdens het draaien... (4-3-2003 19:02:00)
ja, geloof je heus, maar stel je voor...

Ik ben zelf een aantal jaar geleden dronken geworden van 5 biertjes (ja, erg weinig I know) maar dat kwam omdat ik dus al vermoeid was.

Stel je voor, je bent vermoeid, je heb die dag perongeluk weinig gegeten, omgeving is warm, dan kan je al heel snel dronken worden.

kennis van mij was keertje in Griekenland. Is daar dronken geworden van 1 biertje. IJskoudbier in een warme omgeving, is niet echt lekker. happy :)
Topic: biertjehhh??? tijdens het draaien... (4-3-2003 18:55:00)
Nee, ik vind dat als je aan het draaien bent je moet weten wat je doet. Als je gaat rijden sowieso geen alcohol.

Als je halflazerus achter je draaitafel staat en op gegeven moment er iets verkeerd gaat zal je snel moeten kunnen handelen.

Naar mijn mening (maar dat is slechts mijn mening, wie ben ik? wink ;)) horen de weddenschappen van wie kan er het meeste alcohol op? aan de kant van het publiek.

het kan 100 keer goed gaan, maar het kan net zo makkelijk een keer misgaan (lees drank kan verkeerd vallen)

Maargoed, wel leuk om jullie reacties hierop te horen laugh :D
Topic: biertjehhh??? tijdens het draaien... (4-3-2003 18:13:00)
Ik hoef zelf nooit te rijden, dus is het voor mij altijd 1 martini ervoor en 1 martini erna laugh :D
Topic: Favo Nr. (3-3-2003 22:30:00)
Zelf Prive om te draaien... Ik hou eigenlijk van zo'n beetje alles behalve rap/R&B (dan zitten er natuurlijk ook gewoon hoop nummers bij wat ik gewoon niet leuk vind)

Maargoed, absolute toppers voor mezelf prive atm. zijn:

Groove Coverage - Moonlight shadow (dance remix)
Ruudaman - Heaven is a place on earth 2002
Groove Coverage - God is a girl (op een wat hogere pitching, hangt er net van af hoe ik me voel)

En dan tot slot (ja, sorrie, maar het is nu gewoon voor m'n prive collectie, en zoals ik al zei hou ik vanalles dus mag er een oudere ook wel tussen) nog een hele goeie die er zeker tussen moet:

Madonna - The power of goodbye (liefst de euro remix)
Topic: Reclame voor je Drive-in (3-3-2003 22:17:00)
aanvoelen van je publiek happy :)

Dat wordt over algemeen wel gedaan (bijv als er gevraagd wordt voor jaren 70 muziek, hoppa, paar cd'tjes mee, maar vergeet niet, jaren 70 is behoorlijk groot.)

Gewoon aanblijven passen tot je weet wat het publiek precies wilt.

Je moet kunnen zien wat het publiek precies wilt.

Zoiets bedoel je?
Topic: Reclame voor je Drive-in (3-3-2003 20:42:00)
Nou, weet niet. vind het behoorlijk ontopic wink ;)

Ik vind het zelf namelijk weer wat minder goede reclamen. Beetje meedansen achter je apparatuur, Perfect. want je moet ook beetje mee in de stemming zitten, maar ga nou niet gewoon beetje ergens op dansvloer dansen. Behalve dat, heb je niet heel toevallig op zo'n moment werk te doen? wink ;)
Topic: Reclame voor je Drive-in (3-3-2003 19:42:00)
Dat zeker. Je heb van die bedrijven (in alle soorten en maten) dat ze na afloop zoiets hebben van, ok we hebben gedaan waarvoor we betaald werden, klaar. niets meer, niets minder.

Geef je je klanten een extra stukje service, dan hebben de klant ook gelijk van, goh, die lui zijn echt aan te bevelen. Dus je moet wel je handen uit je mouwen ervoor steken wink ;)

En is niet om te slijmen, maar bij new-line is service ook verbazend goed hoog. Meeste bedrijven daarintegen beschouwen je gewoon als stuk schroot sad :(