Forum > Profiel

Gebruikersgegevens.

Het profiel van Greup

Gegevens van leden zijn alleen zichtbaar voor ingelogde gebruikers

Laatste 34 bijdrage(n) van Greup (Pagina: 2 van 2)

Topic: Light - Geluid Nieuwjaar (11-12-2006 20:15:00)
Nou,.. als ik dit topic zo lees ben ik erg benieuwd naar je foto rapportage.

Je wilt dus een aantal macs, hoop truss, weinig parren, hoop geluid... En dan ook nog op de drukste dag van het jaar voor een spot prijs.
Hoezo heb je eigenlijk niet even een simulatie van je wensen gemaakt en daarmee langs een paar verhuur bedrijven geweest?

Ik heb laatst een feest uitgevoerd voor een school waarbij de wensen en budget enigsinds overeen komen met die van jou. Kijk anders even op www.picturetrail.com/greup en dan de foto's van het "verkiezingsfeest"

Kon je trouwens nog mensen van de beveiliging regelen zo vlak voor data.
Topic: Slechtste ervaring (10-11-2006 14:03:00)
Mijn slechste ervaring, en dat zijn er eigenlijk niet zo veel heeft gister plaats gevonden.
Een onderbouw feestje voor een klein aantal personen ( ik schat op 200 ). Absoluut geen moeilijk klusje dus.

Wegens omstandigheden ( o.a budgetair) had ik besloten om voor deze klus een geluidsinstalatie in te huren bij een andere verhuurder dan mijn standaard verhuurder.
Dit was de grootste fout die ik had kunnen maken.

Ik ben om 6 uur begonnen met opbouwen. De 6 boxen die ik bij me had even uit hun hoezen gehaald, en daar kwam probleem nummer 1. I.p.v 4 subjes en 2 topjes hebben de heren mij 3 subjes en 3 topjes mee gegeven. De verhuurder was inmiddels al niet meer te bereiken (Iets wat bij mijn standaard verhuurder wel altijd kan).

Naja,. Dan maar spelen op 2 topjes en 3 subjes. De versterker die hiervoor gebruikt werdt was een ad 2404 icm met een dbx driverrack PA. Vervolgens, toen het feest al z'n 3.5 uur aan de gang was hoorde ik een knalletje. De kant van mijn subjes op de versterker was uitgevallen. Gelukkig had ik nog maar 30 min op de klok.

Het publiek heeft hier slechts het minimale van gemerkt. De topjes bleven vrolijk doorspelen, en er zijn dus geen stiltes geweest. Ik heb even gedacht om de versterker die ik bij mij had voor de monitor te gaan gebruiken om 2 subjes dat laatste half uurtje te gaan versterken. Uiteindelijk heb ik besloten dit niet te doen vanwege het feit dat er niet zo denderend veel mensen meer in de zaal waren en het geluid nog steeds "acceptabel" was.

Dit was de eerste keer in mijn leven dat er echt iets mis is gegaan Tijdens 1 van mijn shows, ( terwijl ik er toch echt al wel een behoorlijk aantal gehad heb)

Nu is het even afwachten hoe dit verder zal verlopen met de desbetreffende verhuurder.
Topic: Slechtste ervaring (21-6-2006 19:59:00)
utrecht, pracht stad. Maar ik wil daar nooit een flightcase met mh's van een stadstrap moeten aftikkel om zo bij de werfkelders te komen! boxen idem. Dat is gewoon echt niet te doen, dat is echt een poging tot zelfmoord shut up :X
Topic: Het Pioneer cdj-200 topic (19-6-2006 12:10:00)

Steef schreef:

(laadtijd van een cd is wel vrij lang), maar voor het mixwerk zou ik deze speler niet willen aanraden. Het lukt wel, maar niet van harte. Gelukkig had mijn baas hetzelfde ondervonden en komen er zsm nieuwe 1000's happy :)
De laadtijd is als ik mij niet vergis korten dan bij de 1000mk2 ( tenzij je mp3 cd's gebruikt). De problemen rondom het jog blijven voor mij raadsel achtig. Het is gewoon niet stabiel. De ene keer corrigeerd die prima, echter laat hij het de andere keer afweten....
Topic: Het bouwen van een case (17-6-2006 21:33:00)
ik ben er zeer tevreden over, ook in vervoer en gebruik.

groetjes Kris wink ;)
is het niet raar om dat rooster helemaal onderin te plaatsen. Stel dat er bier of iets omvalt dan is de kans nu veel groter dat het in je computer terrecht kwam dan wanneer je dat rooster bovenin had geplaats. Daarbij vraag ik me af of dat je dat rooster uberhaupt niet beter had kunnen vervangen voor bijvoorbeeld 2 fans.

Verder zitten niet alle popnagels netjes...
Topic: probleem cue button cdj-800 (3-6-2006 18:46:00)
vraag me trouwens wel af hoe hard er op m'n knop gelagen is. het is mij nog nooit gelukt om een cdj play of cue knop te slopen. En ook gast dj's bij mij niet, en die gingen er lang niet altijd zo mee om als ik dat zou doen
Topic: probleem cue button cdj-800 (3-6-2006 18:33:00)
Ik heb het zelfde probleem met m'n cdj 200. Ik weet helaas niet hoe het komt. Ik heb hem zo retour gekregen helaas.

Ik moet nog steeds ter reparatie opsturen. het zelf verhelpen is super makkelijk, maar helaas verboden als je je garantie wilt behouden.

waarscheinlijk is het het zelfde als ik m'n een gemini cdj 20 had. gewoon een stukje van de knop gebroken waardoor die niet meer terug klikt.
Topic: Slechtste ervaring (27-5-2006 13:26:00)
bij uitval?? Moet ik daar onderverstaan dat als JIJ er niet bent, dat ze niet betalen.... (lijkt me logisch)
en als Hun "uitvallen" ( ik zou die term toch vervangen als ik jou was) betalen ze dan alleen jou niet??

Als ik jou verhaal zo lees heb jij ook app mee genomen die betaald moet worden.

In de regel "als het uitvalt wordt de dj neit betaald" staat niet dat de app ook niet betaald diend te worden.

Ik raadt je aan om die regel in je contract even drastisch te veranderen
Topic: Slechtste ervaring (27-5-2006 12:34:00)
dit zou in mijn geval vallen onder "annuleren op de dag zelf" en dan mogen ze 100% gaan betalen.

is natuurlijk wel van belang dat jij een contract met data hebt waarbij data door beide partijen erkent is
Topic: Filmpje lichtset (24-5-2006 18:38:00)
wat heb je d'r allemaal staan? En waar wordt het mee aangestuurd?

ik neem aan dat deze show op locatie toch wat ruimer opgezet wordt.
Truss moet je trouwens ff vervangen he....

Verder zit het er wel leuk uit. Vooral je parren vind ik gaaf. je laser, hoeveel mwatt is die?
Topic: CDJ-200 vs. DN-S1000 (9-10-2005 12:29:00)
mijn uitspraak over degelijkheid van de cdj 200 is inderdaad wat gewaagt, het is niet voor niets dat ik er nog altijd minimaal 1 cdj 100 naast heb staan. maar overzichtelijk is hij zeker, als jij ooit een bevriende collega meeneemt denk ik dat hij het fijner vind om een cdj 200 voor zijn neus te hebbe dan een denon. overigens nog wel 1 minpunte van de cdj 200, ik vind toch dat blauwe led onder het jog wheel wat irritant. bij het kieze van een effect gaat deze namelijk knipperen, als je dan je booth niet of nauwelijks heb verlicht is dit toch nog wel wat fel, en dus vervelend voor je ogen. Maar dit is natuurlijk makelijk op te losse door er een lampje boven te hange.
Topic: CDJ-200 vs. DN-S1000 (9-10-2005 11:57:00)
zit wel een redelijk verschil in deze 2 spelers. ik vind de denon echt een "leuk" spelertje voor thuis. hij voelt en oogt ook als instap cd-spelertje. ik vond de play en que knoppe niet fijn werken,maar dat is allemaal persoonlijk. als je regelmatig met je cd-spelers op stap gaat zou ik kiezen voor een cdj-200. die is overzichtelijk en degelijk. en als je niet of weinig op stap gaat zou ik voor de denon gaan, die is veel leuker om thuis mee te oefenen. de pioneer heeft slecht een loop-functie 3 effecten, die alleen nuttig zijn om de schade bij een fout lopende mix enigsinds te herstellen. de beat cutter die eropzit is niet te gebruiken, dat is leuk om thuis 3 keer te doen maar dat is het dan ook. dus voor thuis zou ik zeker voor de denon gaan.
Topic: Crown XLS (24-8-2005 19:16:00)
oeps shut up :X dat is inderdaad een mooi gewicht. Ik heb deze meerdere male gehuurd, 3 in 1 case maar had toen toch het idee dat ze 20 kilo per stuk ware! maar goed, feit blijft dat ik vind dat ze erg goed presteren. 8 uur lang blazen zonder erg warm te worden, en ook vind ik dat er voor deze prijs een lekere stoot geluid uit komt.
Topic: Crown XLS (23-8-2005 19:55:00)
ik zelf de 602 toch al redelijk vaak gebruikt. ik vind het een prima bak! nog nooit een probleem mee gehad. het eenige nadeel wat ik heb kunne ondervinde bij deze bak is dat hij niet echt leuk is om te tillen, zeker niet als er meer versterkers in 1 rack zitte. Maar dat mag in deze prijs klasse geen argument om hem Niet te kope.