Forum > Profiel

Gebruikersgegevens.

Het profiel van RonnieB

Gegevens van leden zijn alleen zichtbaar voor ingelogde gebruikers

Laatste 200 bijdrage(n) van RonnieB (Pagina: 5 van 10)

Topic: Het Punisher baskast topic (16-10-2005 17:24:00)
ik ben ook van plan om punishers te bouwen/laten bouwen...

maar omdat ik nog niet uit ben wat voor tops ik erop wil, zou ik mijn huidige syrincs tops kunnen gebruiken??

volgens de manual, begint de top op 180Hz, kan ik de punisher tot deze frequentie door laten lopen??
bij de complete syrincs set, loopt de sub een stuk verder door, tot 375Hz, ik denk dat dat te ver is voor de punishers, of houden ze dat ook nog bij??
Topic: CDJ-200 vs. DN-S1000 (9-10-2005 16:36:00)

Niek schreef:

Trouwens, ik heb maar één functie kunnen vinden die de Pio wel heeft en de Denon niet (effecten strepen we tegen elkaar weg): wanneer je bij de Pio de CUE ingedrukt houdt voor bijv. je PFL en vervolgens je PLAY erbij indrukt speelt de speler het nummer verder af (en kun je dus CUE loslaten).
Hoeveel mensen hebben met een CDJ-100 wel niet een leuke mix gemaakt door de CUE in te drukken tijdens PFL, en mogen vervolgens tijdens het gehele nummer de CUE toets ingedrukt houden?
ik durf niet te zeggen hoe het bij de S-1000 is, maar als ik bij m'n s-3000 de cue ingedrukt hou, en ik geef de platter een klein tikje, dan gaat ie ook over op 'play', en kan ik dus de cue ook loslaten happy :)

dit zou iemand met een s-1000 dan even moeten testen!
Topic: Het Denon DN-S3500 topic (29-9-2005 14:18:00)

Dré schreef:

Aaah, mijn fout (had niet naar de datum gekeken). Excuus voor mijn gegrom.
no offence taken happy :)

ontopic:
prijs is best redelijk, nu mn s3000's nog kwijt zien te raken razz :p
Topic: Eigen track: Jeroen V. - Pleasant Experience (24-9-2005 22:57:00)
net ff geluisterd, en vind hem erg lekker klinken!

de 1e keer dat ik hem hoorde vond ik de strings iets teveel aanwezig, maar na hem nog een keer gehoord te hebben, maakt dat het nummer wel weer lekker! happy :)

als je binnenkort in de buurt wat gaat doen, laat het maar ff weten, kom ik wel een keer kijken! wink ;)
Topic: Beatmixen (23-9-2005 18:34:00)

Victor Junior schreef:

Jeromeskie schreef:

Ik wil binnenkort de Numark Cdn-35 aanschaffen, maar ik weet nog geen mixertje voor erbij (budget 200 euro). Nu heb ik een klein vraagje:
Stel je bent in een grote zaal aan het draaien en je wilt een plaat inmixen. Dan luister je dus met je ene oor naar de zaal (de spelende plaat) en met je andere oor luister je naar je koptelefoon waardoor plaat 2 te horen is. Stel dat de platen voor je gevoel gelijk lopen, is dat dan wel zo? Het lijkt mij dat je het nummer in de zaal een fractie te laat hoort. Door bijvoorbeeld de echo ofzo. Hierdoor kan het misschien zijn dat de platen NET niet helemaal gelijk lopen, ook al hoor je dat niet voordat je de fader van plaat 2 openzet. Begrijpt iemand wat ik bedoel?
Klopt dit? Zo ja; is het dan zo dat je de koptelefoon helemaal op moet zetten (zodat je het geluid van de zaal niet meer hoort) en er een knopje op het mengpaneel zit waarmee plaat 1 en plaat 2 alleen in je koptelefoon kunt faden?

mvg,

Jerome
Daarvoor heb je nou een monitor speaker sneaky :V .
of de master ook via je koptelefoon gooien.. en dan eventueel zelfs met split cue... wink ;)
Topic: Het Denon DN-S3500 topic (16-9-2005 17:11:00)
is er al iets bekend wanneer ze in NL te koop zijn??
Topic: Database (11-9-2005 16:14:00)

Red_arrow schreef:

Ik heb voor school wamp server gedownload, dit pakket bevat meer dan alleen mysql, nl:
APACHE 1.3.33 LICENSE
PHP 5.0.4 LICENSE
SQLITEMANAGER 1.0.4 AND PHPMYADMIN 2.6.1-pl3 LICENSE
MYSQL 4.1.10a LICENSE

maar welke mysql het beste is, geen idee, zou voor de nieuwste gaan.
uit mijn hoofd weet ik het exacte versienummer niet, maar phpmyadmin heeft nog wat problemen met de nieuwere versies, daar zou je dan even naar moeten kijken...
Topic: T-shirt met werkend equalizer-spectrum (7-9-2005 22:54:00)

YourLiVe schreef:

Kijk dat zijn nog eens mooie mogelijkheden! Denk maar eens aan plasmaschermen, beamers, verlichte dansvloeren enzo... over een paar jaar zijn die dingen dan te vervangen door een stuk stof dat je kan opvouwen waarop je allerlei verschillende beelden etc kan projecteren!
uhuh, en dan word het draadloos, hebben alle feestgangers zo'n shirt, en de VJ zorgt dan voor de sfeer op de shirts wink ;) (of ga ik nu te ver? laugh :D)
Topic: T-shirt met werkend equalizer-spectrum (2-9-2005 23:48:00)
lol, had ook net telefoonnr enz. gevonden... zie nu pas dat het topic uit 2003 stamt razz :p
Topic: T-shirt met werkend equalizer-spectrum (2-9-2005 23:19:00)
ik ben er ook eens naar op zoek geweest, er schijnt een winkel in amsterdam te zijn die oa cyberdog spullen verkoopt...

helaas is amsterdam niet zo klein dat je die in een middagje hebt afgezocht... sad :(

maar misschien zou je naar ze kunnen mailen, en vragen welke shop in NL hun spul verkoopt!
Topic: Agenda-software (19-8-2005 11:29:00)

jeroenvdv schreef:

En waar doe je dat mee? Standaard zit het niet in Outlook. Er schijnen mogelijkheden me Exchange-server te zijn, maar daar ben ik nog niet helemaal uit.
exchange is een hele mooie oplossing, maar hiervoor moet je wel een windows 2000 of 2003 server draaien... en als je het legaal wilt doen, gaat dat nog redelijk veel kosten ook! (als je het toch legaal wilt doen, kun je zelfs beter voor small business server 2003 gaan, dit is een soort beperkte windows 2003 server versie, maar wel met exchange er al in)

het voordeel van exchange is dat je je mail (en agenda natuurlijk) ook via internet kan raadplegen, exchange heeft een hele mooie webclient...

mocht je vragen hebben over hoe exchange te installeren, dan kun je altijd even mailen... (gaat net te off-topic voor dit forum denkik) wink ;)
Topic: Het Denon DN-X1500 mixer-topic (16-8-2005 18:33:00)

DJ Cliff schreef:

Als je een DN-X1500 koopt, koop je zeker geen mixer die 3 jaar oud is, want door zijn software updates blijft dit altijd een mixer van deze tijd!
juist! na een software update zijn je faders ook weer als nieuw! shut up :X

En zoveel doen die software updates nou ook weer niet, we heb tot nu toe welgeteld 1 update gehad, en deze heeft alleen een paar kleine 'probleempjes' opgelost... (zelfs zo klein dat je ze zo niet eens mag noemen wink ;))
qua functionaliteit is er niet veel bijgekomen... (en vraag me ook af of hier uberhaupt nog plannen voor zijn)
Topic: Het Denon DN-S3500 topic (15-8-2005 19:03:00)
pffff, wat ziet ie er goed uit! razz :p

krijg zelfs neigingen om mn s3000's ervoor te koop te zetten!!

hij is wel zwaarder volgens mij, 7kilo volgens pdf! is wel iets meer als mn s3000's denkik! [edit: volgens mij verkijk ik me daarop, verzendgewicht in webshop is 8kilo? dus zal wel rond hetzelfde gewicht zitten!)

ik denk ook wel dat er een s5500 aan zit te komen dan, dat is dan deze versie, met dan ook nog eens alpha track en nog wat meer extra dingen, zoals op de s5000.

ben zeer benieuwd wat ie moet gaan kosten!!!
Topic: Ergenissen on stage/ tijdens het draaien (15-8-2005 19:00:00)

Sylvia schreef:

@RonnieB: wat jij beschrijft zijn geen ergernissen, maar een teleurstelling. Er ging een hoop mis, maar niets eens waar jullie veel aan hadden kunnen doen, lijkt me (behalve dan zelf van tevoren uitzoeken of laden/lossen in een weiland een probleem zou worden).
heb je ook wel gelijk in, avond is verder zonder problemen verlopen, mensen hebben toch nog een hele leuke avond/dag gehad!

het laden/lossen in het weiland zou ook geen probleem zijn trouwens, alleen door alle regen was het onbegaanbaar geworden... op zich had het wel gekund (dr staat een 4x4 voor de kar), maar daarmee word wel het hele weiland omgeploegd, en daar zaten ze ook niet op te wachten denkik wink ;)

je zit hem dan wel ff te knijpen, houdt het wel op met regenen, en hebben we op tijd alles staan!

Het was zelfs zo erg, dat op een gegeven moment het water in de tent omhoog kwam! tent stond op het laagste punt van het weiland, en dr lag alleen een houten-vlonder vloertje in... als je door de tent heenliep, kwam het water al tussen de vlonders door!

1 van de gasten (volgens mij familie van het bruidspaar) heeft toen maar zn overal aangetrokken, en heeft een aantal geulen gegraven, om zo het water weg te krijgen...
Topic: Ergenissen on stage/ tijdens het draaien (14-8-2005 22:10:00)
afgelopen vrijdag een behoorlijke ergenis: REGEN!

Was een bruiloft, alles was perfect gepland, mooie grote tent, achter een boerderij, in het weiland...
wij zouden er om 1 uur zijn, dan konden we alles netjes opbouwen, testen, en rond 3 uur zouden de 1e gasten er zijn. dan dus wat achtergrondmuziek, om het een niet al te saaie aangelegendheid te maken...

wij waren dus netjes om 1 uur aanwezig, maar het regende zo hard, dat we niet eens bij de tent konden komen met de auto+kar.
we hebben zelfs nog zeker 1,5 uur gewacht, tot het wat minder begon te worden met de regen.
toen snel alles uitgeladen, speakers e.d. over het zeiknatte weiland gedragen (wielen en nat gras gaat niet)...

geluk bij een ongeluk, door het slechte weer was alles een beetje uitgelopen, waardoor het bruidspaar iets later aankwam, toen hadden we gelukkig het geluid en wat licht staan.
De bedoeling was dat er een heel truss neergezet zou worden, maar door het tijdsgebrek is dat 2 T4s, moons, laser en wizard geworden...

na de openingsdans en de gebruikelijke stukjes, het feest al een uurtje of anderhalf helemaal los, iedereen lekker aan het dansen, ineens (om 12 uur al!!!) politie op het terrein!! blijkt dat er mensen uit de omgeving geklaagd hebben, en de muziek moet dus zachter, en als ze nog eens moeten komen, dan moet het helemaal uit!

Laatste uurtje dus op een heel laag pitje gedraaid (flink balen, want dat zou het uurtje worden met flink wat feestmuziek ala tiesto e.d.)
rond 10 voor 1 even het bruidspaar de vloer opgevraagd, voor you'll never walk alone. daarna alsnog afgesloten met wat stampherrie in de vorm van 89'ers en tiesto wink ;)

Al met al een hele goeie avond gehad, bruidspaar en veel gasten waren helemaal tevreden!

wel laat weer thuis (rond half 5), omdat er erg veel kabels getrokken waren voor wat verlichting buiten e.d...
Topic: Denon DN-S3000 / DN-X1500 (3-8-2005 18:41:00)
waarschijnlijk worden die spelers daar behoorlijk 'gebruikt' als ik je zo hoor... paar weken terug merkte ik ook op dat mn s3000's de cds niet lekker meer pakte, ik moest ze een beetje helpen... (cd ging ook al draaiend naar binnen)

nadat ik de rolletjes even had schoongemaakt, slikte ze weer zoals het hoort wink ;)
(dus gewoon even een kwestie van wat onderhoud)
Topic: Het Denon DND4500-topic (24-7-2005 13:28:00)

basics schreef:

Mister V schreef:

Als je bij een denon een cue punt opslaat in het geheugen sla je ook de snelheid(pitch) die op dat moment ingesteld is, op. Als je dan het cue punt uit het geheugen laadt, laadt je ook de snelheid.
Klopt!
zeer stomme bug...
Ik heb de 6000
Moet je eerst pitch uit zetten( vaak 2 handelingen als je Masterte,po aan hebt)
Dan memo opslaan en weer 2 handelingen.
ach, ik maak er op mn s3000's geen probleem van (werkt via zelfde principe): als je een memo laadt waarvan de pitch niet goed staat, gewoon even de pitch slider heen en weer gooien, en hij pakt de pitch weer op.

ik snap alleen niet waarom iedereen zo gek is op de dubbele spelers, ik vind ze veel te klein om lekker op te kunnen draaien, doe mij maar een lekker grote tabletop wink ;)

wij hebben dan wel een DND4000 in een apart kistje zitten, maar dat is alleen voor als ik even een extra spelertje nodig heb, of als er een s3000 ineens geen zin meer heeft... (maar dat heb ik gelukkig nog nooit meegemaakt)
Topic: Wat doe jij in je vakantie?! (8-7-2005 00:54:00)
pff... vakantie??

ik zit (lekker) thuis, en heb nog genoeg te doen! vandaag de rolletjes in mn cdspelers schoongemaakt, morgen waarschijnlijk ff nieuw schuim voor mn speakers zetten, en ik moet ook nog steeds 2 cdkoffers in mn pc inlezen, en in nieuwe hoesjes doen!
en owja, ook wil ik nog even de binnenkant van een flightcase opnieuw maken, dus ik ben bang dat daarna mn 2 weken vakantie weer op zijn! (en dan moet er tussendoor ook nog gedraaid worden natuurlijk!)
Topic: Verdwijnen van pars uit de drive-ins (10-4-2005 16:07:00)

Viero schreef:

Tom schreef:

Niet regelbare effecten,
dus alleen goedkope effecten;
zoals mushroom, wildscan, moon, derby, flower, enz,
en verder geen basislicht,
is voor drive-in veel onrustig.

Als je daar de hele avond in moet zitten word je gek angry
Is wel waar... Ik heb nu ook ng parretjes mee, maar denk toch, eens dat ik groter zal beginnen, mss parren te laten, en beginnen werken met washes...
wat denk je dat het gaat schelen met de opbouwtijd? en de belasting van je truss? een T-4'tje met een paar parren, heb je zo in je truss hangen, en weegt net 10 kilo.
4 behoorlijke washes wegen al gauw rond de 50 kilo, en hang je dus niet zo makkelijk in je truss. (en nemen dan ook nog eens een stuk meer ruimte in)
Topic: Didgeridoo mic? (9-4-2005 13:33:00)
wat is didgeridoo? shut up :X