Forum > Profiel

Gebruikersgegevens.

Het profiel van RonnieB

Gegevens van leden zijn alleen zichtbaar voor ingelogde gebruikers

Laatste 200 bijdrage(n) van RonnieB (Pagina: 2 van 10)

Topic: Slechtste ervaring (29-12-2008 22:29:00)

Watt-Xtra schreef:

Melo-G schreef:

Balen..

Weet je de dj naam van die gozer of tijden wanneer hij gedraait heeft?

Die geintjes kom je helaas steeds vaker tegen, de organisatie schiet in de min en peert 'm, en laat het feest voor wat het is. Dj's krijgen dus geen centen en nemen dus cd spelers of draaitafels mee. Rare gewoonte...
Het betreft een bekende dj in de hardcore scene, Welleswaar uit italie maar draait zeer geregeld in Nederland. In januari al een 5keer zeker.. en dan ook op de grotere feesten.
Ik weet alleen niet of het geoorlooft is zijn naam hier bekend te maken?

Ja rare bedoeling he? Zadelen ze eveneens gedupeerde met nog meer gekloot op!!
achterlijk, als het een bekende is in de scene, dan zal ie zelf toch ook wel snappen dat de apparatuur gehuurd is, en niet van de organisatie?

sterkte iig met het verhaal halen bij de organisatie...
Topic: Pioneer MEP-7000 Topic (16-12-2008 11:41:00)

Dré schreef:

DVD'tjes kopen, rippen naar harddisk, VMC of MP11 gebruiken en gaan met die kiwi.
Ik heb de karoake dvdtjes inderdaad geript naar AVI, en ik speel ze af met VirtualDJ. (Die ik dan weer met de MEP-7000 aan kan sturen)
Werkt erg leuk, ook voor gewone muziekclips dus!

@SpaceDeeJ: Check Reind zijn review: hier dus

Pioneer levert er standaard zijn eigen software bij, deze werkt uiteraard helemaal native.
Ook komt er support voor Traktor Pro, en als de speler goed aanslaat zullen de andere softwarepakketten ook wel de native ondersteuning inbouwen! wink ;)
Topic: Ethernet op evenementen (10-11-2008 22:36:00)

joepurlings schreef:

Haha Jeroen,

Je zou ook eens kunnen kijken voor aansturing van de laser met ethernet over laser laugh :D

Klinkt gek, is eigenlijk niet helemaal zo gek. Zolang je maar 2 gefixeerde punten hebt met een zichtverbinding, zijn hier standaard setjes voor.
https://www.geodesy.hu/en/geodesy_fso/main_menu/home.html

Of dit praktisch is bij evenementen even in het midden gelaten :P

Er zijn trouwens ook projectjes op internet te vinden om zoiets zelf te maken met enkel een beetje elektronica, wat ledjes en wat rioolbuis.

edit @ dre:
Wat verwacht je dan dat verder nog mogelijk is? Lijkt me lastig om nog meer informatie te superponeren op een onafgeschermde leiding die ook nog eens door allerhande apperatuur direct op de leiding gestoord wordt? Zelfde met draadloos... Lijkt me eigenlijk dat het einde voorlopig wel in zicht is. Hogere frequenties zijn natuurlijk mogelijk, maar dan wordt een zichtverbinding ook steeds belangrijker. Het radiosignaal gedraagt zich dan steeds meer als licht (3000Ghz is al infrarood).
laser is wel erg precies, ik heb voor bedrijven wel eens zo'n straalverbinding uitgericht, en dan komt best nauw.
Ook mag de line-of-sight niet verbroken worden, we hadden nog wel eens een vogel/duif die er precies voor ging zitten... (laser 20cm hoger zetten als de rand van het gebouw heeft dat opgelost)

Voor op evenementen: Ik weet niet hoeveel speling er op de constructie zit waar de lasers op komen te staan, maar dit mag dus uiteraard niet teveel zijn, omdat je met een paar cm speling al de verbinding kwijt kan raken.
Ook weet ik niet wat zo'n verbinding doet met een hoop rook ertussen. (al ga ik er wel van uit dat dit niet teveel uit mag maken, bij regen werkt de laserverbinding nog wel)

[edit schreef:

wat misschien nog wel het proberen waard is (als je van hobby'en houdt), is een wifi richtantenne maken. Een normaal wifi antenne straalt alle kanten op, maar er zijn ook richtantenne's, waardoor je je power kan bundelen, en hierdoor (misschien) een stabieler signaal kan versturen.
de ontvanger hoeft niet helemaal 100% correct te staan, daar mag best een paar cm speling op zitten.
Je kunt uiteraard voor een hoop geld 2 van die antenne's kopen, maar misschien voor test is het wel leuk om zo'n ding in elkaar te hobby'en met een pringles bus: https://www.turnpoint.net/wireless/has.html

via google is hier wel meer over te vinden, sommige gasten beweren zelfs over 10 mijl nog een stabiele 11mbit te halen ! (16km!)
Topic: RCF event of Fohhn Easysat (7-11-2008 15:12:00)

partyfish schreef:

Wel fijn dat jullie je druk maken over een topic uit 2003 sneaky :V
Volgens mij heeft RonnieB ondertussen een dynacord xa2 set staan wink ;)
Klopt inderdaad!

Uiteindelijk toch voor dynacord gegaan, bekend merk (goed voor eventuele doorverkoop), was wel iets boven het budget, maar de lichtgewicht kasten en dito versterkers maken een hoop goed. (en natuurlijk het lekkere geluid wat eruit komt!)
Topic: Pioneer MEP-7000 Topic (3-11-2008 12:22:00)

Reemski schreef:

Zo zou ik ook graag in het browse root menu de optie voor browsen in library en folders gewoon direct zien, en niet te hoeven schakelen in het UTIL menu. Soms is de ene optie sneller om te zoeken, soms de ander. Ik zie geen bezwaar om beide modi gewoon direct toegankelijk te maken.
Yep, ik vind inderdaad ook dat het browsen wel wat uitgebreid mag worden.

Ook als ik via library zoek, en ik kies een genre, dan zou ik daarna nog graag een album kunnen selecteren.
Vooral met een grote collectie is het niet handig om alle nummers uit een genre ineens te zien, dan heb graag nog een extra keuze. (dus: genre -> album -> nummers)
Topic: Pioneer MEP-7000 Topic (2-11-2008 14:12:00)

YourLiVe schreef:

Het lijkt me erg sterk dat het apparaat voor een software update naar de dealer moet, helemaal omdat er een USB aansluiting op zit... Bij Denon kun je het in elk geval zelf doen (maar ja, daar kun je ook zoeken op ID3 tags ed).
Na wat zoekwerk is de pioneer ook zelf te updaten, de eerste update staat zelfs al op hun site!
Ik heb ondertussen ook al een MEP-7000 hier staan, en hij bevalt erg goed! Wel zijn er misschien wat puntjes die dmv van een softwareupdate te verbeteren zijn, maar daar wil ik van de week even een mail aan wagen richting pioneer. (zoals het doorzoeken van de hele bibliotheek naar een string, dus niet de eerste paar letters, en ook het shuffle'en van een playlist lijkt me handig)
Topic: Pioneer MEP-7000 Topic (30-10-2008 11:47:00)
Ik denk dat dat ook wel een beetje afhankelijk is hoe de nummers getagd zijn, volgens mij zit er qua 'uitlees-performance' nogal een verschil tussen ID3v1 en ID3v2 tags.

Als ik dit zo lees kan de speler dus nog wel een softwareupdate gebruiken, en dan volgt direct de volgende vraag; zijn deze updates door end-users te doen, of moet hij daarvoor terug naar de dealer?
Topic: Pioneer MEP-7000 Topic (28-10-2008 15:47:00)
Ik kan me wel voorstellen dat hij misschien problemen heeft met VBR files (of andere vreemd geripte mp3s), daar hebben denon spelers namelijk ook best wat moeite mee.

Ook 1 van de redenen waarom ik m'n muziek zelf wil rippen, en dan uitsluitend CBR192 files...
Topic: Pioneer MEP-7000 Topic (28-10-2008 10:42:00)
Ik zit zelf ook erg te twijfelen om een MEP-7000 te kopen.

Heeft iemand misschien een antwoord op de volgende vragen?
- Is de speler nog een beetje snel als je externe HD aansluit met +- 40Gb aan MP3's?
- Kan je een playlist laten spelen (auto-mix), en dan ook nog nummers aan de playlist toevoegen/verwijderen?
- Kan er een USB-toetsenbord aangesloten worden om snel naar nummers te zoeken?
Topic: Beveiliging harde schijf muziekcomputer (11-7-2008 10:22:00)
NTFS is zeker niet veilig, geef mij een een met NTFS 'beveiligde' schijf, en binnen een half uur kan ik bij de data, en kan ik alles kopieren.

Over het username verhaal: elke gebruiker heeft inderdaad een SID (uniek ID), binnen een domein is daar inderdaad een domain controller nodig.
De gemiddelde gebruiker hier zal geen domein hebben draaien, wat inhoud dat er NTFS rechten ingesteld worden voor een 'lokale gebruiker'.
Het vervelende hiervan is dat de host dus de verificatie moet gaan doen (de schijf zelf heeft geen userdatabase, alleen de info dat een bepaald SID toegang mag hebben), Het OS gaat dus bepalen of jij als gebruiker toegang krijgt tot de bestanden.
In windows word dit dus nog wel redelijk tegengehouden, en krijg je niet direct toegang als de ingestelde gebruiker niet bekend is op de PC.
Een ander OS zoals linux heeft maling aan dit soort dingen, en kan dus gewoon de schijf uitlezen.
Maar ook in windows is hier omheen te werken, door opnieuw eigenaar te worden van de schijf. (Als dit niet zou kunnen, dan zou je nooit een HD met NTFS rechten kunnen recoveren in windows zonder het originele OS)

het is simpel te testen: Maak een testuser aan, geef deze user rechten op een bepaalde map, en verwijder dan de user.
Bij de rechten van de map zie je dan een SID nummer in plaats van een gebruikersnaam, hij ziet dus wel rechten, maar geen gebruiker meer.
nu zou je dus eigenlijk niet meer bij de data kunnen. (De gebruiker opnieuw aanmaken werkt niet, deze krijgt een nieuw SID, dus dat gaat niet werken)
Gelukkig ben je administrator, en kan je de owner (eigenaar) van de map aanpassen, en daarna weer opnieuw rechten instellen.
Topic: D2 en fat 32<> NTFS (13-6-2008 20:24:00)

Dré schreef:

Tom schreef:

geen lan, alleen usb2.
Gemiste kans (een NAS is namelijk een complete computer terwijl een USB schijf een verpakt "domding" is). Zeker als je al een netwerkje hebt (wellicht met meerdere computers) is het een genot als die computers automatisch en zonder dat jij het weet (EN VERGEET) hun back-upjes draaien naar de NAS.
De huidige consumenten NAS-apparaten zijn ook niet geweldig naar mijn mening.
Er is slechts een handjevol apparaten wat zonder extra software werkt. (dus via samba/windows filesharing)
Ik heb dan bijvoorbeeld een Lacie 500Gb NAS apparaat, werkt wel met samba network sharing, dus gewoon op unc pad kan ik dat ding openen. Alleen de schijf is qua performance retetraag, op een gigabit netwerk haal ik net 6 a 7Mb/sec, de snelheid met mijn 100mbit server ligt zelfs hoger.

De USB functie heb ik afgezworen, daarvoor heeft deze nas schijf weer software nodig, en maakt dan een virtuele netwerkverbinding met de schijf, waardoor ik als het ware een netwerkje opzet, met alle overhead die er dan weer bijkomt.

Ik heb ook NAS schijven van WD en freecom geprobeerd, maar deze hebben allemaal een software installatie nodig op de clients. (wat ik dus niet wil)

Voor de drive-in gebruik ik nu dus een Lacie rugged disk, dit is een 250Gb 2.5" schijf, word gevoed door USB-power en heeft dus heeft geen extra voeding nodig. en ik hoef er gelukkig ook geen software voor te installeren wink ;)
Topic: Nieuw: Driverack PX (13-6-2008 14:18:00)

Dré schreef:

Dit doe je dan ook met de gain fiks naar beneden (want een pink noise op full power kijken mensen je niet vreemd voor aan maar schieten ze je (terecht) voor af). Ik mag dan ook hopen dat de PX hoogstens -20dBFS uitstuurt in zo'n geval.

Waarom denk jij dat de pink noise hard uitgestuurd moet worden? Ben je van mening dat je speakers zo slecht zijn dat ze extreem niet lineair gedrag vertonen (want alleen DAT zou een reden kunnen zijn voor full power RTA MAAR ook een reden om de set gelijk de container in te donderen (want in zo'n geval is de set stuk)). Oftewel: De klankmatige een meettechnische verschillen tussen een Full power RTA en -20dB RTA zijn, normaal gesproken, nihil (kun je zelf prima testen in een ruimte waar je er niemand mee lastig valt).
Ik heb (voor de verandering wink ;)) eens eerst de manual goed doorgenomen, en daar werd vermeld dat de pink noise uitgestuurd moest worden op het level dat ik tijdens de show ook wil: 'Be certain to raise the pink noise level to the level of loudness intended during the performance.'
Auto EQ werkt ook niet echt/echt niet tenzij je heel veel dingen in kunt stellen (weg is gelijk het auto idee). Ook de gedachte dat je op één plaats gaat meten en dat bepalend laat zijn voor het geluid in de rest van de zaal is niet bijna van de pot gerukt maar volledig. Normaal RTA je dus op meerdere plekken in de ruimte en kies je een compromis tussen die meetwaarden. Smalbandige afwijkingen laat je daarbij met rust (want smalbandig corrigeren leidt tot ware gruwels in het fasegebeuren).
Dat verwachte ik ook al wel, ik was daarom ook razend benieuwd hoe de dbx hier mee omgaat en hoe dit zou gaan klinken.
Maar meervoudig meten is dus met deze auto-eq al niet mogelijk volgens mij. (alleen opnieuw meten op een andere plek)
Alleen kom je dan in de "ervaring valkuil". Je hebt de set nu afgesteld op jouw oren. Maar hoe getraind zijn die precies?
Ik ben zeker geen geluidstechnicus met zeer getrainde oren, maar hoor wel degelijk of een set 'lekker' klinkt of niet, en dat was in het auto-eq geval dus zeker niet.
RTA is een prachtig systeem MAAR alleen als je donders goed weet wat je doet. Is dat niet het geval, vergeet de optie dan in z'n geheel (want in zo'n geval kun je meer verklooien aan het geluid dan je lief is).

Overweeg de set éénmalig ruimte onafhankelijk te LATEN RTA'en (liefst met een gated meting zodat de ruimte echt volledig buiten beschouwing komt) en neem afwijkingen, veroorzaakt door de ruimte, gewoon voor lief (tenzij de set in een vaste opstelling en vaste ruimte gebruikt gaat worden).
Wat bedoel je met een gated meting? is dat het meten op meerdere plekken?

Zijn er boeken die dieper in deze materie gaan? (enige nadeel van boeken is dan weer dat je dus niks kan horen)
Topic: Nieuw: Driverack PX (13-6-2008 12:10:00)
OK, even mijn korte bevindingen over de auto-eq:

Heb er afgelopen dinsdag even mee zitten spelen, maar het inregelen vind ik erg ongemakkelijk, zeker 30 tot 60 seconden word er een pink-noise (ruis) de zaal ingestuurd, het personeel wat aanwezig was stond me al raar aan te kijken...
Eenmaal klaar met de auto-eq, klonk het geluid toch niet helemaal naar mijn zin, ik zag ook veel vreemde uitschieters (van wel +8db) in de equalizer staan.
Ik had een preset geselecteerd die het laag wat aandikte, en het mid-hoog/hoog wat lager zette, maar daar klonk het niet echt naar, ik vond er nog teveel hoog in zitten, en miste het lekkere laag.
wat ook vreemd was dat hij 40hz +2 gaf, 50hz -3.5 en 60hz weer +1.5. (lijkt me sterk dat de sub ineens zo'n afwijking heeft tussen 40 en 60 hz)
Nadat ik de uitschieters wat had teruggedraaid, en op gehoor nog wat aanpassingen had gedaan, klonk het een stuk beter.
Topic: Volgorde equalizer & compressor/limiter (13-6-2008 12:01:00)

René Eppink schreef:

In dat geval zou ik eerst de feedbackdestroyer doen en daarna het galmpje. Waarom heb je overigens een feedbackdestroyer nodig? Zou makkelijk zonder moeten kunnen voor wat er bij een drive-in met de mic gebeurt. Of is het voor de verhuur?
mwah, soms heb je wel eens van die feestjes dat mensen (die nog nooit een mic vast hebben gehouden) iets willen vertellen, en dan kan het best handig zijn. vaak praten ze dan te zacht, waardoor je de gain erg hoog moet zetten, wat dan weer de kans op feedback erg vergroot.
Topic: Nieuw: Driverack PX (8-6-2008 19:30:00)

driveinteam schreef:

Ondertussen hebben wij een PX in gebruik, moet zeggen dat het zeker voor het geld wel heel erg leuk speelgoed is. Alles werkt en klinkt zoals we van dbx gewend zijn dan ook goed. Meetmicrofoontje erbij is ook een heel erg leuk extratje.

Crossover heeft het beestje overigens wel, maar hier zal ik binnenkort als ik er wat meer mee gespeeld heb wel eens meer. Overigens moet ik zeggen dat de backlight wel erg fel is van het apparaatje.

Wat ik dan weer wel jammer vind is dat hij voor de hele RCF Art serie wel presets heeft maar voor onze RCF TT+ weer niet.
Ik heb het apparaatje nu ook een 4tal dagen op een evenement in gebruik gehad, voor een dynacord XA-2 set. Ik moet zeggen dat hij erg lekker werkt.

Het apparaat kan inderdaad als crossover fungeren, je hebt 2 ingangen, en 4 uitgangen.
In de manual hebben ze het alleen niet over een crossover, maar over een filter. (hoofdstuk 5.5).
Je kan de frequentie aanpassen, type filter (butterworth of LR met een aantal verschillen slopes) en de gain. (waarom dit alleen op het high pass filter zit, vind ik dan een beetje vreemd)
Het live aanpassen van EQ of andere instellingen, gaat zonder stiltes, dus dat is wel erg lekker als je tijdens het draaien toch nog wat wil wijzigen.

Het is misschien niet helemaal duidelijk aangegeven in de handleiding, maar op alle 4 de uitgangen een volledig signaal uitsturen, is ook gewoon mogelijk (dat was dit weekend wel handig, omdat een cameraman ook graag het geluid op zn camera wilde)

Ook ben ik erg te spreken over het subharmonic filter, dit zorgt voor een behoorlijke boost op het laag, wat ik met m'n oude 15-bands EQ niet voor elkaar kreeg. (dit vreet dan wel weer wat power van je versterker uiteraard)

De meetmic heb ik nog niet gebruikt, geen tijd/zin gehad om op vol volume een ruis de zaal in te blazen. Ook hoor ik wisselende meningen over de auto-eq, maar daar durf ik zelf pas wat over te zeggen als ik er wat meer mee gespeeld heb.

Dinsdag gaat ie ook weer mee naar een bruiloft, en dan op een klein HK Lucas setje. Ik ben benieuwd hoe dat gaat klinken!
Topic: Opvolger Denon DN-S1000: de DN-S1200! (19-5-2008 09:26:00)

Reind schreef:

Nope.... keihard een disc error. Wat me wel duidelijk is geworden is dat de S1200 de vloer echt aan veegt (en niet te zuinig ook) als het gaat om midi ten opzichte van de CDJ-400. De S1200 heeft 1480 pulsen per rotatie van de jog ten opzichte van de 128 die een CDJ-400 heeft, daarnaast de pitch slider... op de S1200 1040 stappen, op de CDJ-400 128 stappen. In een 8% range betekent dat dat je met de S1200 gewoon hele mooie nette resoluties kunt halen van 0,05% als de software het toe laat, de CDJ-400 neemt echter op een 8% pitch resolutie al stappen van 0,125% en maakt in een 10% range al stappen van 0,155% binnen de software.

De S1200 veegt de vloer dus echt aan met de CDJ op het midi vlak en niet te zuinig ook. Daarnaast is het zeken via keyboard e.d. natuurlijk veel makkelijker dan zoeken met de knoppen op de speler zelf. Ik heb de review bijna af en om heel eerlijk te zijn... kan ik me geen enkele maar dan ook echt geen enkele reden bedenken waarom IK persoonlijk een CDJ-400 zou willen hebben in plaats van een S1200 van Denon. De minpunten zijn er wel maar echt in de weg zitten ze niet en uiteindelijk is de 400 van Pioneer een stuk beperkter in zijn extra's dan de S1200.
Hmmm, shit...
En ik dacht er eindelijk uit te zijn, en voor de CDJ400 te gaan, omdat ik toch alleen maar midi gebruik, en de andere functies dus niet echt spannend waren.

Die lage midi resolutie is dan wel erg slecht van pioneer, doe het dan gelijk goed... shut up :X
Maarja, Ze willen natuurlijk nog een model ala CDJ800/CDJ1000 met MIDI uitbrengen, dus dat moet wel weer wat betere opties hebben...
Topic: Het centrale fotografie topic (partypics, apparatuur, tips) (14-5-2008 21:20:00)

SvG Sound And Light schreef:

Dj Spider schreef:

Even een Tamaron 2.8 28/75 erbij en je bent klaar voor minder dan 1000 euro.
Ik zat zelf meer te denken aan € 500,- dan € 1000,-. Ik begin pas net en ben dan ook een leek betreft fotograferen met Spiegelreflex camera's

Alleen wat ik eigenlijk nog wou weten heeft de Canon ook nog handige functies zoals D-lightning functie van de Nikon en heeft de Nikon verder nog zulke functies ?
Ik denk niet dat je (als beginner) het zozeer van de features op de camera moet hebben.
Ik ben zelf begonnen met een 400D met kitlens, en sinds ik een flitser en een lichtgevoelige lens (tamron 17-50 2.8) erbij heb, gaat het foto's maken in het donker zoveel stukken beter. vooral de lens doet het hem, ook zonder flitser of met slechts de popup flitser maak ik mooie foto's (check mn flickr profiel voor wat testfoto's: klik )

Canon staat bekend om betere ruisprestaties in low-light, vandaar dat ik ook voor een canon heb gekozen. Ik zou je aanraden om voor een (eventueel 2e hands) 350D of 400D te gaan, en daar een lekker lichtsterke lens bij te nemen. (en als het ff kan nog een externe flitser, maar dat kan ook later)
Topic: digitale EQ + meer voor Dynacord XA2 (13-5-2008 23:58:00)

Webbie schreef:

Hallo,

RonnieB schreef:

....... Dit is allemaal nog redelijk tijds-intensief, dus wil ik graag naar een digitale EQ, zodat ik ook de EQ met bijvoorbeeld een laptop kan inregelen.
Ook zou wat extra processing en andere opties (wat je vaak op de digitale apparaten ziet) geen kwaad kunnen uiteraard.
Presets maakt het ook erg leuk, want dan kan ik het apparaat ook voor kleine klusjes gebruiken, als ik met een actief HK setje draai .....
Waarom zou het bedienen via een een pc/laptop sneller gaan?
Ik zie dat niet zo een twee drie.
Op een laptop heb je vaak (wink ;)) iets meer pixels als op een display op een apparaat, wat het overzicht wel ten goede komt.

die SA ziet er wel aardig uit, maar lijkt me al wel een oud apparaat?

qua processing zou ik graag limiting zien, en een feedback filter is ook mooi meegenomen (als het goed werkt uiteraard)
delay is op zich niet nodig, denk niet dat de dynacord set snel als delay word gebruikt ;)

maar als er verder nog tips qua processing zijn, dan hoor ik dat graag natuurlijk...

budget ligt trouwens rond de 500-750 euro, en 2e hands is met dit soort dingen ook niet zo'n probleem denkik.
Topic: digitale EQ + meer voor Dynacord XA2 (11-5-2008 14:40:00)
Ik heb een dynacord XA2 set, en met een dbx 31-bands eq stel ik de boel op locatie een beetje af, om zo een lekker geluidje te creeren.

Dit is allemaal nog redelijk tijds-intensief, dus wil ik graag naar een digitale EQ, zodat ik ook de EQ met bijvoorbeeld een laptop kan inregelen.
Ook zou wat extra processing en andere opties (wat je vaak op de digitale apparaten ziet) geen kwaad kunnen uiteraard.
Presets maakt het ook erg leuk, want dan kan ik het apparaat ook voor kleine klusjes gebruiken, als ik met een actief HK setje draai.

Alleen het probleem waar ik een beetje tegenaanloop, is dat veel van die systemen gemaakt zijn om ook te crossen, in het geval van de dbx driveracks, 2in 6out (of meer).
crossen hoeft het apparaat niet, aangezien mijn XA2 versterkers dit al doen, ik heb 1 versterker per kant staan.

De nieuwe driverack px ziet er op zich wel leuk uit, maar heeft niet super veel opties vergeleken met zijn grotere broertjes, en kan dus ook niet dmv een laptop ingeregeld worden.

de dbx 260 is op zich een leuk apparaatje, maar die lijkt me meer gemaakt voor systemen die een x-over nodig hebben.

Weet iemand misschien een geschikt apparaat voor mijn toepassing?
Topic: Opvolger Denon DN-S1000: de DN-S1200! (23-4-2008 15:52:00)

mark_dabomb schreef:

Ik hoop echter wel dat je via de link optie ook een HD uit kan leze van je andere speler, dat zou wel erg handig zijn.
Dat werkt helaas alleen op de HD5500 sad :(