Forum > Profiel

Gebruikersgegevens.

Het profiel van Fabian

Gegevens van leden zijn alleen zichtbaar voor ingelogde gebruikers

Laatste 8 bijdrage(n) van Fabian (Pagina: 1 van 1)

Topic: Favo genre (21-1-2003 16:09:00)
Ik draai voornamelijk apres-ski (werk in een apres-ski tent). Op schoolfeesten e.d. veel top-40, met meer uitschieters naar trance dan RMB. Thuis heb ik meestal de wat relaxtere muziek op staan (K-Klass, Narcotic Thrust, ...)
Topic: Mijn eerste spulletjes (15-1-2003 08:22:00)
Ik heb nog een foto boven m'n bed hangen waar we op een houten tafel met een Sony huis-tuin-en-keuken CD-Speler en een stereotoren (die ik nog steeds (thuis) gebruik) en een Technics versterker (die ik ook nog steeds (thuis) gebruik). Via een kennis zijn we toen aan vrij grote zelfbouwboxen gekomen (ik schat ongeveer 1 kW per stuk). Gemini mixer erbij gekocht (nog steeds eigenlijk spijt dat ik die weer heb verkocht) en ja, van het een kwam het ander. Het resultaat kan je zien op de website;
Topic: Gebrande cd's (25-11-2002 01:55:00)
Even weer on-topic (en toch weer off...). Hoe zit het met MP3's? Stel je hebt een FinalScratch (ik zeg _stel_ wink ;) ), hoe wil de BUMA controleren of de MP3's die daarop staan legaal zijn?
Topic: Starten van een Drive-In Show??? (13-11-2002 00:36:00)
Ben ik het niet mee eens, ik vind dat elke show (hoe klein dan ook) minimaal een setje parren moet hebben (tenzij je TL-balken hebt...) Als je alleen effecten hebt, heb je nergens een rustpunt in je lichtshow, dan wordt je publiek dus echt gek...

Ooit al eens overwogen om een setje parren erbij te huren? Kost je niet echt veel...
Topic: Beat Counter (11-11-2002 00:57:00)
Ik draai in m'n vaste club altijd met een Pioneer CMX-3000 (of de 5000? naja, de oude versie iig sad :( ). Daar zitten standaard ook beatcounters op. Mooie van dat ding is dat hij zogauw je een nummer selecteert de BPM weergeeft. Zo kan je dus al voordat je het nummer hebt gestart hem enigszins op de juiste snelheid zetten.
Voor het echte mixen gebruik ik hem nauwelijks. Meestal zit ik met een schuin oog wel eens te kijken of ze inderdaad beiden hetzelfde aangeven, en het is dan heerlijk om te zien dat dat soms nog wel eens verschilt (niet veel), terwijl de muziek perfect loopt happy :)
Topic: Setje opnemen op laptop (25-9-2002 12:41:00)

BENjpt schreef:

Ach wat heet professioneel..
Ik heb zo'n sony 19" formaat, echter had ik een van de eerste met pitch control, misschien dat idd tegenwoordig dat probleem zich niet meer voordoet..
gr.
Ik gebruik zelf voor MD's de Denon M2300 (www.drive-in-show-udc.nl/apparatuur.php ), die werkt identitiek aan z'n CD-neefje en das echt wel makkelijk.
Topic: Rookmachine-Hazer (9-2-2002 14:07:00)
Ik heb toevallig laatst die Fazer gekocht van Antari, en ik moet zeggen dat het een grappig apparaat is. Het publiek krijgt niet in één keer zo'n stoot rook te verwerken als bij een normale rookmachine, maar toch kan je een zaal goed vullen met rook.
Ventilator voor de rookmachine doe ik altijd bij de drive-in show. Moet je niet denken aan 12V CPU-fans wink ;) , meer aan een bak van 0,5x0,5m. Op die manier (met 'flappen' voor de fan, zodat je de rook kan sturen), kan je de rook ook heel goed verdelen.
Topic: Stel je even voor... (15-1-2002 10:14:00)
Goed ik ben dus Fabian, voor de meeste mensen wel bekend van het DJ-Paradise forum. Ik geboren op 27 maart 1982 (jepz, weer bijna jarig happy :) ), en al ongeveer 13 jaar met muziek bezig. Dat begon op m'n 6e met piano-spelen (iets dat ik nu nog steeds doe). Op de middelbare school draaide ik op de klassenavonden altijd de muziek. Toen ik samen met een vriend een klassenavond thuis had gegeven, besloten we een drive-in show op te richten. Daar is toen vrij weinig van gekomen.
Ongeveer een jaar later onmoette ik bij de radio waar ik toen werkte een jongen die ook rondliep met het idee een drive-in show op te richten. Nog geen 2 maanden later stonden we ons eerste feest voor 300 man ofzo te draaien.
Daarna ging het vrij hard, de schoolfeesten liepen binnen. Dat is eigenlijk zo blijven gaan tot half 2000. Toen verhuisde ik voor m'n studie naar Enschede. We besloten het toen even iets rustiger aan te doen.
Na de vakantie kreeg ik een vaste baan in een café in Leidschendam (bij Den Haag) als DJ. Een maand later kwam daar ook een disco in Enschede bij, waar ik nu nog steeds werk. Ik heb daar nu de 'supervisie' over drie DJ's, het licht en het geluid, en dat bevalt me goed. De drive-in show loopt langzaam nog (komende vrijdag voor €1100,- een feest in Soest happy :) ), maar ik ben meer bezig met het draaien in die discotheek.