Forum > Profiel

Gebruikersgegevens.

Het profiel van Stamplaaf

Gegevens van leden zijn alleen zichtbaar voor ingelogde gebruikers

Laatste 67 bijdrage(n) van Stamplaaf (Pagina: 1 van 4)

Topic: Keuze rackmount/desktop (4-5-2005 13:40:00)
Bedenk dus dat bij dell bestellen bijna hetzelfde is als je audiospulletjes uit duitsland bestellen.. okee, je hebt dan niet nog een grensovergang er tussen (al stelt dat ook niet zoveel meer voor tegenwoordig) maar een gewone PC uit de winkel "op de hoek" kan je onder je bureau vandaan trekken, daar op de balie neerzetten, je probleem tonen en dit op laten lossen.

bij dell:

probleem constateren, helpdesk bellen, 3 niveau's support doorlopen tot de beslissing "RMA" wordt gemaakt, RMA nummer aanvragen, computer verzendklaar maken en laten ophalen door koerier/versturen per post, hopen dat deze goed aankomt en geen transportschade oploopt (geldt ook voor de terugweg, hier heb je geen controle over), probleem laten constateren door helpdesk (en hopen dat het zich dan voordoet), probleem oplossen.

en dan is je computer nog steeds bij dell, en moet je weer wachten tot 'ie terugkomt. Dell biedt volgens mij standaard geen vervangende computerservice, in extreme gevallen is dat misschien anders. Ik bedoel hiermee niet te zeggen dat je genaaid wordt door dell op het gebied van support, maar het werkt wel een stuk minder efficient. Ik ben van mening dat je aan een bedrijfskritische PC niet moet gaan besparen ten koste van dit soort essentiele zaken.
Topic: Ik kom er niet uit... (1-11-2004 18:40:00)
MoH:

gooi je altijd de handleiding weg?
en snapte je de omschrijving "bass" boven die draaiknop niet?
dit zijn echt de pure basics hoor sneaky :V

schelden is natuurlijk helemaal overbodig, je wordt toch geholpen? en je kan denk ik zelf ook wel bedenken dat het "niet zo'n hele snuggere vraag is" (en dan druk ik me zachtjes uit shut up :X )

2 victor jr: je quote werkt erg leuk met deze post laugh :D
Topic: Time stretch bij Adobe Audition (3-4-2004 13:34:00)
vergeten te vermelden:

vergeet ad-aware niet te updaten vanuit het hoofdmenu voor het eerste gebruik.. anders zal het programma net zo effectief zijn als F-Prot 1.0 voor MS-Dos.

als je processen gaat killen.. zorg dan dat je niet met wat belangrijks bezig bent op de computer, en al je werk opgeslagen is.

zowiezo is het voor elke 'troubleshoot' aan te raden documenten e.d. te backuppen.. zeker als je niet precies weet wat de gevolgen gaan zijn van een bepaalde handeling.

gebruik bij het troubleshooten in task-manager je gezonde verstand.. processen als hooker.exe hijack.exe dialer.exe virtualbouncer.exe GAIN.exe en dat soort bud is al verdacht van zichzelf..

en als laatste gouden tip:

procesnamen in google intikken geeft je meestal binnen 1 a 2 zoekresultaten al uitsluitsel over de herkomst en werking van een proces.
Topic: Time stretch bij Adobe Audition (3-4-2004 13:28:00)
*verwijderen en opnieuw installeren
*windows in safe mode starten en kijken of het probleem nog optreedt (tip: google->safe mode)

mocht het in safe mode nog gebeuren, dan wordt het erg ingewikkeld, je zou dan eens kunnen kijken of een herinstallatie van windows tot de mogelijkheden behoort, aangezien je dan uit kan sluiten dat een ander programma je dwars zit.

Als in safe mode alles goed gaat, heb je hoogstwaarschijnlijk een proces lopen dat het programma dwars zit.. ik raad je dan eerst aan om eens ad-aware te draaien, dat verwijdert spyware, dit zijn programma's die je toch niet wil hebben en waar je niet om gevraagd hebt. www.lavasoftusa.com (vrij voor persoonlijk gebruik)

mocht het probleem na een scan nog steeds optreden, druk dan ctrl-alt-del (serieus wink ;) ) en klik op task-manager/taakbeheer. mocht je dit niet zien nadat je ctrl-alt-del hebt gedrukt, start het dan via start-programma's->bureau accesoires-->systeemnogwat (start->programs-accessories-->system tools)

in taakbeheer ga je naar het tabblad processen, waarbij je lukraak processen gaat killen.. wil een proces niet afsluiten, laat hem dan maar zitten en ga door met de volgende taak.
na elk proces dat je hebt gekilld, start je audition opnieuw op. totdat het werkt.

deze manier van troubleshooten is toepasbaar op elk stuk software dat problemen geeft.

succes! happy :)
Topic: USB-kaart (3-4-2004 13:16:00)

braz schreef:

weer een term die me niets zegt, helaas. sad :( Begin me echt dom te voelen, maar hoe ziet zo'n slot er dan uit? Is het trouwens niet vreemd dat deze dingen niet op deze laptop zitten? Hij is nog geen anderhalf jaar oud...
het lijkt me erg sterk dat er dan geen usb poorten op zitten.. ze kunnen ook op de zijkant zitten.

welk type laptop heb je? zoek ik het voor je op.
Topic: zelf mijn box maken (14-11-2003 14:56:00)
lijkt me eerder dat het handig is om de galm weg te werken uit je kamer.

hang een paar van die ouderwetse wandkleden op! happy :)
Topic: BREIN pakt Kazaa gebruikers aan! (15-10-2003 09:20:00)

inter-company schreef:

Het probleem is dat artiesten nu zo slecht verdienen, 50% minder per jaar. Die 50% is ongeveer 10 keer mijn jaarsalaris. Sorry maar ik heb nog steeds geen medelijden met de artiesten.
Ik wil best betalen, maar een normaal salaris zou ook leuk zijn voor artiesten. Als ik een CD koop van b.v. Marco Bosato wil ik niet mee betalen aan zijn nieuwste Porsche of 1 van zijn huizen. Ik wil gewoon een cd kopen en muziek luisteren.
Er proberen teveel mensen mee te eten van de opbrengsten van een CD.
Als ik voor een CD 10 Euro mag betalen doe ik dat graag maar 22.50 of nog meer. Wie is hier nu gek? Goedkoper is altijd goed, daar zijn we toch Hollanders voor!

Ps de meeste muziek wordt door amtenaren gedownload op PC`s van de overheid.
SUCCES BREIN
Als ik een CD koop, luister ik naar de muziek van de artiest, die daar zijn best voor heeft gedaan, dus die mag wat mij betreft de centen vangen. Ik betaal dan graag mee aan z'n nieuwe porsche of privejet, want hij werkt er immers zelf voor

Als ik een CD koop, luister ik niet naar het werk van de platenbonzen, ze hebben er wel wat werk in gestoken, en dat dient ook betaald te worden, maar 't is van de gekken dat meer dan 50% naar die flikkers gaat in plaats van naar de artiest.

Maak inderdaad een turbodatabase, waar muziek in alle genres zijn vertegenwoordigd en dan kunnen we daar mooi van downloaden.. Een redelijke prijs zou ik €0,50 vinden per nummer, dan ben je namelijk ongeveer 2x zo goedkoop uit voor een CD van 20 nummers, en da's nou precies die 50% die naar de artiest gaat..
Topic: nick voor "Tech-House/Techno"-DJ (26-9-2003 09:23:00)
DJ Bier wink ;) of ging het niet om skihut? razz :p

Iets van D-D-J? (Die-Die-Djee-->Didier)
Topic: Hardcore muziek verboden door burgemeester Zandvoort (13-9-2003 18:02:00)

Victor schreef:

Voor zover ik weet is dit idee van de burgemeester van Zandvoort alweer van de baan. Ik ben geweest op de laatste editie van Dancevoort en daar werden alle muzieksoorten gewoon gedraaid. Op het plein t.o. de Febo (ik weet niet hoe het daar heet) was het weer lekker "hakken en zagen".
helaas gemist, hoorde dat er een topsfeer heerste en goed gedraaid werd. sad :(
Topic: Hardcore muziek verboden door burgemeester Zandvoort (11-9-2003 00:17:00)

dj roma schreef:

Muziek
Met de hoofdletter M wel te verstaan!
Topic: Hardcore muziek verboden door burgemeester Zandvoort (10-9-2003 10:06:00)

SB1 schreef:

Dit slaat natuurlijk helemaal nergens op he, niet alle drugs geven je extra energie waardoor je nog ff langer door kan gaan. Kijk naar de escape daar zitten op zondag erg veel drugsgebruikers en dealers, en ik denk niet dat daar hardcore of harstyle gedraait wordt.
Drugs kan je ook gebruiken om je lekker te voelen en voor een intensere beleving van alles niet alleen om harder te stampen
Je begrijpt natuurlijk ook dat als ik het over drugs heb in de context van hardcore, dat ik het niet heb over GHB, DMT, LSD, THC en andere "ontspanningsdrugs" maar dat ik het hier gewoon heb over MDMA, speed, sos, alcohol en combinaties van deze drugs (al valt MDMA m.i. niet helemaal onder de "snelheidsdrugs")

en tuurlijk gebruik je drugs om langer door te kunnen gaan, en je feestje intenser te beleven, maar dat je het met die intentie doet, neemt niet weg dat dit spul gewoon als nadeel heeft dat de zachtaardige kanten van je karakter wegvagen. Rationeel nadenken is er niet meer bij onder invloed van deze stoffen, en kleine irritaties kunnen zo erg oplopen dat je geen andere weg meer ziet dan de irritatiebron maar te "elimineren"

dus:

dat je een pilletje slikt met de intentie om te feesten betekent niet dat het onmogelijk is om fout te gaan

dat je speed snuift om het langer vol te houden, betekent dat niet dat je niet aggressief kan worden

als je al 15 jaar met regelmaat hard en foutloos op de LSD loopt te trippen betekent dat niet dat je geen kans meer hebt om fout te gaan.

drugs heeft nadelen die zelfs met de beste intenties niet kunnen worden genegeerd

en nu verstandig allemaal weer aan je colaatje wink ;)
Topic: Hardcore muziek verboden door burgemeester Zandvoort (12-7-2003 18:50:00)
hardcore trekt drugsgebruikers aan.

de muziek is niet gemaakt voor de drugs, maar in het geval van hardcore/style lijkt de drugs wel voor de muziek gemaakt te zijn.

ben naar QT19 geweest 2 weken geleden, en overal waar je keek zag je pillenkoppen, speedkaken, en dronken boeren.

feit is gewoon dat geen nuchter mens langer dan 2 uur op 170/180 bpm kan lopen springen.. dus wat doe je, je grijpt naar een pilletje of wat speed. bijkomend nadeel is dat je lekker aggressief wordt, en je kan blijven meppen zonder eind, en gemept kan worden zonder dat je wat voelt.

ik geef de burgemeester gelijk dat hij actie onderneemt tegen dit soort taferelen, maar om te gaan discrimineren tegen muzieksoorten is niet de bedoeling.
als een discotheek (in mijn ogen vaak terecht) groepen marokkanen weigert, staat namelijk heel politiek correct nederland op z'n achterpoten.

wen er maar aan, 'vooroordelen' hebben vaak een heel groot waarheidsgehalte..

vanavond sensation black.. misschien ook een partynootje (getest en wel!) en voor de muziek en de vrouwen gaan.. dat wordt genieten! happy :)
Topic: Sandy rivera - feel this (robbie rivera tribal session mix) (13-6-2003 18:12:00)
club :)
Topic: COOL EDIT PRO 2.0 (2-6-2003 19:51:00)
als je zelf creatief wilt zijn, koppel dan die technics af, en ga zelf geluiden maken.

als je met samples gaat werken, mol je niet alleen je eigen creativiteit maar ook je portemonnee shocked 8O . Ook samples en loopjes die je opneemt vallen onder het copyright van de originele plaat. sad :(

met het sampelen van loopjes en deze aan elkaar plakken overstijg je het niveau van het gemiddelde 13-jarige Magix-Music-Maker-Producertje (NoFI) niet. sad :(

ga eens kijken naar mooie software zoals: (en ik hoop dat geen populaire vergeet.. staat garant voor flame wink ;) )

*logic
*reason
*orion
*fruityloops
*reactor
enzovoorts.

(zoek eens op google met '+software +synthesizer +download' en zorg voor voldoende schijfruimte)

mocht je toch op de (imo) niet-creatieve manier gaan werken, dan zijn programma's zoals Acid Pro en Ableton Live misschien meer in je straatje..
Topic: Foutje (20-5-2003 16:05:00)
voor de 'monotone beatdraaiers' onder ons:

een entertainer is z'n eigen MC. happy :)
Topic: Usb naar dmx converter zelfbouwen? (20-5-2003 10:28:00)
bedenk wel dat je op het gebied van prik erg uitkijkt..

USB is erg gevoelig op dat gebied.. en je zal niet de eerste zijn die z'n usb controller wegfikt door ge-experimenteer.. sad :(

en verder natuurlijk heel veel succes! happy :)
Topic: dj tiesto beste dj van de wereld? (16-5-2003 09:55:00)
Tiesto.. tja.. hij doet het gewoon verschrikkelijk goed.

Tiesto is een van de weinige DJ's die werkelijk het publiek inkijkt, mensen die aan de kant staan aankijkt en ze motiveert om te gaan dansen. hij weet wat het publiek wil, en hij geniet ervan... dat zie je!

DJ'en is hetzelfde als bier tappen.. als jij een kutavond hebt als barman.. dan zal je omzet ook kut zijn.. als je lol hebt achter de bar, dan slaat dat vanzelf door naar het publiek.

Erick E.. de man met de lach.. dat is er ook zo een. happy :)
Topic: Tijd voor een nieuwe mod? (15-5-2003 08:47:00)
een dre's choice keurmerk op goede posts laugh :D
Topic: hoe maak je nou een mix? (14-5-2003 11:33:00)
gelukkig heb ik dat nooit hoeven leren..

't is wel heel moeilijk voor te stellen voor me dat je niet 'voelt' wanneer je op de 32 beatjes zit..

erger nog, 't lijkt me verschrikkelijk om een hele avond achter m'n draaitafel te zitten tellen.. '1,2,3,4,5,6,7,8' enz.

(oja, voor degenen die tellen.. je telt dus niet de seconden, maar de beats.. snap je 't dan nog niet, tel dan het aantal keer dat je peak lampje knippert en je een lage dreun hoort wink ;) )
Topic: Zomerhit 2003, wat gaat het worden? (13-5-2003 19:23:00)
R.One - Happy TV

(this is H.T.V.I. Happy TV International, bringing you happy news from around the world, 24 Hours a day)

happy :) een erg fijn nummer happy :)