Forum > Profiel

Gebruikersgegevens.

Het profiel van Djsteev

Gegevens van leden zijn alleen zichtbaar voor ingelogde gebruikers

Laatste 165 bijdrage(n) van Djsteev (Pagina: 2 van 9)

Topic: eerste setje (9-8-2006 17:14:00)
Ik zou die syrics eerst uit je hoofd zetten hoor. Je kunt je geld beter investeren in een goede mixer en goede cdspelers.

Als je toch niet van plan bent de monitoren mee te nemen naar eventuele feestjes, koop dan een leuk 2.1 setje bij Dixons ofzo. Dan heb je voor 50 euro ook goed geluid.

Wat is overigens je budget? En hoe ben je van plan uit te breiden? Wil je richting de Drive-In kant of juist een solo-dj worden?

Mn kameraad heeft overigens net 2 Reloop RCD800s gekocht: klik Prima cdspelers. Ook de QD6 is een prima mixer om mee te beginnen.
Topic: Het bouwen van een Dj Meubel (9-8-2006 15:49:00)
Het heeft weer ff geduurd, maar de complete how-to staat nu ook op mn site (incl. foto's die wél werken wink ;)):
Klik
Topic: Het bouwen van een Dj Meubel (9-8-2006 12:38:00)
Zo, dat ziet er goed uit Joey! Leuk idee met die uitschuifbare planken voor je cd-koffers! Ik vraag me alleen af of het ook werkt/stevig is. Zit er ook nog een soort van vergrendeling op dat de hele plank er niet uit lazert als je hem er te ver uitschuift?
Ik denk dat als ik dat had gedaan, ik dan had gekozen voor een alu schuifconstructie met wieltjes e.d. (Als je snapt wat ik bedoelrazz :p)

Ik vraag me ook af waarom je ervoor hebt gekozen om het middelste gedeelte zo laag te plaatsen (Je mixer staat op je versterker, toch?) Lijkt me een beetje onhandig.

Verder, post ook eens foto's als hij klaar is met verven! Ben errug benieuwd hoe het lijkt als-ie rood is! Succes overigens met de verlichting. Ikzelf heb spotjes gebruikt, maar ik denk dat led-tubes ook heel mooi kunnen worden!

Nogmaals, mijn complimenten!happy :)
Topic: Sensation Black edition (19-7-2006 08:16:00)
Het laatste gedeelte ben ik helemaal met je eens Reind.

Ik ben het ook met je eens dat vechtpartijtjes vaker voorkomen op feesten waar de hardere stijlen worden gedraaid. Dit komt mijns inziens door mensen die totaal niets met die muziek hebben, maar gewoon op zoek zijn naar ruzie. Je weet dat op een feest als Sensation black mensen rond lopen die drugs gebruiken. Heel veel mensen doen dit zodat ze de avond helemaal vol kunnen houden (dwz de hele avond helemaal uit je dak gaan). Zonder drugs is het heel moeilijk om dat vol te houden. Die mensen hebben het er wel voor over om optimaal gebruik te maken van hun 60 euro die ze hebben uitgegeven aan een feest als Sensation.

Maargoed, de mensen die drugs gebruiken reageren feller op prikkels en laat deze prikkels nou juist komen van mensen die op zoek zijn naar ruzie. Voila, een ruzie is zo gemaakt. Dat is niet omdat álle mensen aanwezig op zoek zijn naar ruzie, maar enkelen de groep in het negatief daglicht stellen door ruzie te veroorzaken.

Hetzelfde zie je bij voetbalwedstrijden. 99% van de stadionbezoekers zijn liefhebbers van voetbal. Ze kleden zich in voetbalshirts, helemaal in het Oranje (als ze voor NL zijn uiteraard) en genieten van de sfeer in het station. Dan is er ook net die 1% die op zoek is naar ruzie en dat typeert dan meteen het hele stadion.

Op feestjes waar de zachtere muziek gedraaid wordt, wordt naar mijn idee lang niet zoveel drugs gebruikt, dus zijn er lang niet zoveel mensen die feller reageren op prikkels van ruziezoekers.

Overigens bedoel ik met hardere stijlen niet alleen hardstyle/hardcore etc, ook kun je hardrock e.d. daar bij rekenen.
Topic: Sensation Black edition (11-7-2006 19:39:00)
Ach, dat hoopte ik ook van dit jaar. Dat het beter zou worden dan 2005. Na 2005 dacht ik dat het niet veel slechter kon, wel dus. 2004 was voor mij absoluut het topjaar, heerlijke sets van Pavo en Promo, ik luister ze nú nog steeds. Promo blijft voor mij de beste afsluiter van Sensation. Ik vrees dat Sensation nooit weer zo zal worden.
Topic: Sensation Black edition (10-7-2006 23:17:00)
Ho ho, ik heb nooit beweerd dat ik de actie van deze feestganger goed keur. Uiteraard moet je nooit het recht in eigen handen nemen door iemand neer te slaan. Ik vind het daarentegen wél een logische reactie, vooral als je onder invloed bent van ofwel alcohol danwel drugs. Iedereen, dus ook ID&T, weet dat er op zo'n feest drugs wordt gebruikt en dat mensen vreemde dingen doen als ze (te) veel alcohol hebben gehad. Iedereen weet ook dat dit vaak leidt tot agressie. Als organisatie van een groot aantal mega-feesten moet je toch de ervaring hebben dat er ook iets mis kan gaan als je het publiek in een slechte stemming brengt. Ik kan me heel goed voorstellen dat deze jongen gewoon kwaad wordt omdat ID&T zijn avondje en zijn 60 euro heeft verpest.

Uiteraard heb ik dat filmpje ook gezien, meerdere malen zelfs. Ik weet dat die jongen de eerste klap uitdeelt, maar dan hoef je als Rob Gee zijnde niet meteen als een gek op zijn hoofd gaan trappen. En al helemaal niet onder het excuus dat zijn kameraad voor zijn ogen is doodgeschoten. Die gast had wel een zware hersenschudding kunnen oplopen, of zelfs wel kunnen overlijden. Nee dat is goed. Oke, als je hem een klap terug verkoopt dat is prima, maar met 5 man hem in elkaar staan trappen, sorry hoor.

Nogmaals, uiteraard keur ik zijn gedrag niet goed, maar ik vind dat hij niet als enige schuldige moet worden aangewezen.
Topic: Sensation Black edition (10-7-2006 16:42:00)
Ik vind ID&T hier de grootste schuldige. Je weet vantevoren dat op sensation black mensen komen om de hele nacht lekker te stampen. Als je dan gaat experimenteren met hard-rock, heavy metal dan is het je eigen domme schuld als er iets mis gaat. In dit geval een logische reactie van het publiek plus 1 gast die 1 bandlid een knal verkoopt.

ID&T had veel eerder moeten ingrijpen, sterker nog, had het hele optreden weg moeten laten. Hardstyle-liefhebbers zitten op een feest als Sensation niet te wachten op een half uurtje metal. Ze betalen 60 euro om dit spektakel mee te maken. Ze gaan ervan uit dat voor die 60 euro echte hardstyle dj's worden uitgenodigd en niet een band als slipknot of biohazard de sfeer komen verzieken.

Maargoed, ikzelf heb dit jaar, net zoals de voorgaande 2 jaren, de hele nacht achter mijn computer doorgebracht en alles van begin tot einde gevolgd. Ik moet zeggen dat ik dit echt de slechtste sensation vind. Ik heb geen goede dj's gehoord, alleen plaatjesdraaiers met de nieuwste hitjes. Er werd meer gedaan aan de show eromheen dan aan de muziek zelf. Ik heb geen technische hoogstandjes gehoord, geen dj's die zich in het zweet werken om een strakke set neer te zetten. Alleen ordinaire mensen die wat (soms ge-edite) hitjes komen laten horen. Na de set van The Prophet had ik mijn hoop gevestigd op Zany, dat hij nog wat leuks zou laten zien. Maar nee. Ik vond Catscan echt wel het dieptepunt van de avond. Als afsluiter van een mega-feest als deze verwacht je lekkere hardcore, waar je nog even helemaal uit je dak kunt gaan. Waar je je laatste energie gebruikt om helemaal los te gaan. Wat krijg je? Een industrial setje op hardstyle-tempo gevolgd door oude hitjes (nou, hitjes kun je ze niet eens noemen) die alles behalve strak worden gemixt. Helemaal was het laatste nummer triest. Een compleet niet dansbaar nummer die eindigde met een tempo van 1000 BPM. Leuk? Alles behalve. Vervolgens steekt Catscan ook nog eens zijn hand omhoog dat je helemaal uit je dak kunt gaan. Het enige dat het publiek deed was afvragen wat ze híer nou weer mee moesten.

Ik weet nu zeker dat ik niet een Sensation-feest zal bezoeken. Geef mij maar In Qontrol of Qlimax, waar tenminste wél goede muziek wordt afgespeeld.
Topic: Verzendkosten TPG gewijzigd! (9-7-2006 16:23:00)

GoeieGast schreef:

Jezus wat een gezeur, 70 cent man!
Als je meerdere pakketjes per week/dag moet verzenden zul je dit wel in je portemonnee voelen hoor..
Topic: Centraal Examens 2006 (15-6-2006 17:26:00)
En ook ik ben dik geslaagd happy :)
Topic: Inspiratie dj meubel (4-6-2006 20:12:00)
Ik weet niet of je hem zelf wilt bouwen, check anders deze topic over het bouwen van een meubel happy :)
Topic: Centraal Examens 2006 (1-6-2006 13:09:00)
Vandaag mn laatste examen gehad: latijn. Viel me erg mee! Al met al dus een erg goed gevoel over de examens!happy :)
Topic: Centraal Examens 2006 (31-5-2006 09:45:00)

DJ.T schreef:

Gister met VWO Engels geleerd: Een goeie docent is er een die iedere leerling bij de les betrekt. happy :)
Haha, ja dacht ik ook aan toen ik het las wink ;)

Tot nu toe gaan de examens me vrij makkelijk af, voor mijn gevoel dan. Antwoorden op i'net nakijken doe ik niet aan, ik wacht lekker af happy :) Wiskunde was gister wel te doen, zaten een paar lastige vragen bij (wiskunde B1,2) over bewijzen.
Vanmiddag ff natuurkunde 1,2. Moet ook wel te doen zijn lijkt me.

Morgen mijn laatste, Latijn. Dat wordt een regelrechte ramp. Verschikkelijk. Ik ga voor de ene onvoldoende wink ;) En anders kan ik latijn nog altijd laten vallen laugh :D
Topic: CD-R's, Buma, Muziekrechten etc. (24-5-2006 16:10:00)
Als je muziek online koopt krijg je via de mail een factuur van je aankoop. Tenminste, zo is het bij Dance-Tunes geregeld.
Topic: Het bouwen van een Dj Meubel (24-5-2006 15:40:00)
Hehe, ja met de foto's is iets mis gegaan inderdaad wink ;)

Succes met het bouwen! Mocht je vragen hebben, stel ze gerust happy :)
Topic: Je favo Hardstyle/Jumpstyle plaat (24-5-2006 15:32:00)

DJ Tommus schreef:

owwjah en niet te vergeten DJ Tony - squelch / affraid in the dark
Afraid of the dark is inderdaad een heerlijk nummertje happy :)
Topic: Website Hosting+domeinnaam (22-5-2006 17:58:00)
Ik gebruik Hostplaats Ben zeer tevreden over de hosting. Paar maandjes geleden alleen een servercrash gehad (natuurlijk op de server waar mijn site stond..) maar alles is nu weer in orde met dezelfde snelheid. Prima host dus!
Topic: Centraal Examens 2006 (22-5-2006 17:52:00)
Vandaag Scheikunde Vwo gehad. Het viel me niet tegen! happy :) Ging net zo goed als biologie denk ik... goed dus wink ;)

Morgen inderdaad nederlands.. niet mijn sterkste vak sad :(
Topic: Sensation Black edition (21-5-2006 18:01:00)

RonnieB schreef:

tja, door te kijken vanachter je pc kun je ook niet echt meegaan met de sfeer natuurlijk! wink ;)
Hehe, daar heb je een punt. Ik vergeleek het ook alleen maar met het jaar daarvoor, toen ik de hele nacht met open mond heb zitten kijken. Ik ben overigens niet de enige die deze mening heeft... Er was gewoon een heleboel mis!
Het einde was dan helemáál het dieptepunt van de avond, toen ze afsloten met White tune ipv die van Black. Het ge-'BOEE' was duidelijk hoorbaar wink ;)
Topic: Sensation Black edition (20-5-2006 13:53:00)
Nou, ik kon er vorig jaar niet bij zijn wegens te weinig animo bij mn vrienden. Ik heb het toen via internet bekeken en vond het erg tegenvallen. Het jaar daarvoor heb ik ook de hele nacht live gekeken en dat was een stuk beter.

Dit jaar ga ik ook weer via internet kijken, hopen dat het nu wat beter is dan vorig jaar!
Topic: Centraal Examens 2006 (18-5-2006 21:30:00)
Hehe, nee dit is inderdaad de eerste keer wink ;)

Ten eerste: ik kreeg het makkelijk een half uur voor tijd af, heb het laatste half uur alles nog ff overgegeken enzo. Ten tweede: waarom zou het niet zo mogen zijn dat je de volle 3 uur nodig hebt? Het is niet alleen de bedoeling dat je de stof beheerst, maar dit ook op snelheid kunt doen. Dat je niet eerst de hele Binas moet afzoeken naar een plaatje die je nodig hebt voor een vraagstuk. Zoiets moet je binnen enkele seconden voor je kunnen hebben liggen. Dat is gewoon een kwestie van oefenen.
Ik ben al een aantal jaar getraind om snel zulke vraagstukken op te lossen. Ik kreeg altijd tentamens die je precies binnen de tijd af kunt hebben, en dat vind ik een goede zaak. vwo moet niet makkelijk te doen zijn, anders zou de eerste beste vmbo-leerling al kunnen slagen voor het vwo-examen en dat is niet de bedoeling wink ;)