Forum > Profiel

Gebruikersgegevens.

Het profiel van DJDarkness

Gegevens van leden zijn alleen zichtbaar voor ingelogde gebruikers

Laatste 200 bijdrage(n) van DJDarkness (Pagina: 2 van 10)

Topic: Pioneer doet mee aan I-Pod hype? (4-9-2005 23:12:00)

Kobazz schreef:

Allemaal heel mooi en aardig die noviteiten, maar ik zit me af te vragen of dit allemaal wel goed voor de toekomst van het dj'en is. Ik ken genoeg jongens die thuis wat achter de pc te mixen ( met goede programma's niks op tegen trouwens ), het aantal bpm gelijk zetten en dan een knopje met de muis bewegen wat een crossfader voor moet stellen en dan hebben ze gemixt. Als ze dan mijn mixer zien, wijzen ze direct naar de crossfader en zeggen heel 'professioneel' dat je daarmee moet mixen en zitten je vreemd aan te kijken als jij de lijnfaders gebruikt en de bas van het andere nummer eruit draait. Iedereen denkt te kunnen mixen en het mixen wordt ook steeds makkelijker gemaakt met bpm counters e.d. Wat wordt de volgende stap? Dubbele op de pc aangesloten mp3spelers die automatisch alles gelijk zetten, het juiste moment om te mixen uitzoeken, automatisch de bas van het andere nummer terugdraaien zodat je geen aangedikte bas krijgt, storende melodielijnen of hoge tonen er automatisch uit filteren zodat je de perfecte mix krijgt? Zodat je nog maar 2 knoppen nodig hebt > Play en mix ?
Sinds ik mijn reloop RP 4000's naast mijn cdj100's heb betrap ik mijzelf erop dat ik bijna alleen nog maar met vinyl draai. Ik vind het gewoon veel leuker om zelf de plaat aan te raken dan dat je wat aan een wieltje draait die via de elektronica pitchbend.
De mensen zal het een worst wezen of je het op een pc, casette dek, cd spelers met bpm of zonder bpm, of echt op gehoor doet. Hoor jij het verschil als je er naar luister??? je doet het voor jezelf, wat is de uitdaging van de hobby als je geen platen gelijk kan krijgen? Dat is precies het zelfde als dat je als postzegel verzamelaar alles op de hoek van de straat kan krijgen. dan is de kick er toch van af???
Topic: Pioneer doet mee aan I-Pod hype? (3-9-2005 00:37:00)
ja, maar opzich als je een nummer van de ipod inlaat op het geheugen van de speler (net zoals je bij de pioneer dmp 555 je mp3 van het mmc kaartje haalt) dan werkt dat super , en erg stabiel.
Topic: Mensen letten meer op hun geld? (20-8-2005 22:09:00)
Iedereen kan de schuld wel aan de horeca geven, maar moeten de mensen in de horeca voor niets gaan werken dan????

Mensen kijken allemaal zo oppervlakig naar de horeca, ga voor de gein is in een plaatselijke eetgelegeheid werken. Denk dat je naar wordt wat er allemaal voor werk achter een kruienbotertje, etc zit... En daarbij zit de belastingdiens ook overal boven op, die eisen dat jij zoveel biertjes uit een vat haalt,
En ook happy hours zijn verboden, omdat dit mensen zou aansporen om te drinken.
Daarbij begint het schaamrood me al helemaal op de wangen te staan als iedreen hier in nederland loopt te zeuren om een biertje van 2 euro, en er in turkije zo 8 euro voor neertelt...

Geloof me de prijzen die op de menu/dranken kaart staan zijn echt wel nodig om een restaurant draaiende te houden. Helemaal nu ook volgend jaar het gas en electrisch weer omhoog gaan.

De horeca is echt niet zo'n gouden handeltje als men denkt, er komt een hoop bij kijken.....
Topic: nieuwe knaller van dj tiësto? (18-8-2005 22:47:00)
Ja ik vind het ook allebei best, maar vind het jammer dat mensen vaak reageren van wat een kut plaat alleen omdat deze comercieel is.

verder vind ik het gewoon super dat wij in ons kleine kikker landje gewoon super DJ's hebben!! happy :)
Topic: Zomerhit van dit jaar??? (18-8-2005 00:25:00)
Scholen staan op het punt om weer te beginnen, en ik denk dat het geen foute conclusie is om te zeggen dat we dit jaar geen échte zomer hit gehad hebben....

Volgend jaar beter sneaky :V
Topic: nieuwe knaller van dj tiësto? (18-8-2005 00:23:00)
voor mensen die echt trance luisteren???
En tiesto is geen echte trance ik snap het laugh :D
Maar dat raakt natuurlijk kant nog wal

Ze draaien allebei een andere soort trance, en hebben beide gewoon goede producties, al vind ik persoonlijk de plaatjes van tiesto net iets meer hebben. Het moet niet zo zijn dat tiesto minder goed is als armin omdat deze meer comerciele hitjes heeft.

Het lijkt wel als of iedere dj dj's uitkotsen als ze comercieel worden. Dat vind ik nergens op slaan. Als het gewoon goede plaatjes zijn wat maakt het dan uit dat je ze ook een paar keer op de radio hoort??

Als je als Dj wil doorbreken heb je gewoon airplay nodig, als mensen jou liedjes op de radio horen krijg je bekendheid, alleen met plaatjes draaien kom je er niet,,,

Dus laten we alsjeblieft stoppen met tiesto is beter als armin, want dat mag iedreen voor zichzelf uit zoeken,, de een houdt toch ook van blond en de ander van donker???? razz :p laugh :D
Topic: Zomerhit van dit jaar??? (23-7-2005 02:57:00)
heiko & maiko - glucklich.....

en een oficiele zomerhit.... die kom nie meer, is nu al veel te laat, zit gewoon niets tussen wat iedereen aan spreekt, dat glucklich is meer voor de dance lief hebbers, en rest wat ik doorlees is skihut of rnb....

Schiet me nu op eens te binnen,,, zal watsgeburt de zomerhit zijn sneaky :V
Iedereen kent hem, er zijn al remixen van gemaakt "waarismijnbird?"
dacht dat we naar mailahie mailahoo nie dieper konden zinken mja razz :p
Topic: koptelefoon (11-7-2005 15:46:00)
Die pro dj user, ging bij mij wel 2 jaar mee, die is allleen uit eindelijk gebroken bij de schanier punten. Moet wel zeggen dat het een hele fijne kop telefoon was, helemaal als je hem op je hoofdzetten en er een paar urtjes mee draaide , was deze heel erg comfortabel

Ik heb nu de hp 700 is erg fijn maar lang niet zo comfortabel als je hem een tijd opzet. Naar 2 uurtjes draaien begint het toch min of meer te irirteren, en te knellen. Maar verder echt een prima ding happy :)
Topic: nieuwe knaller van dj tiësto? (5-7-2005 17:06:00)
Naar de zomer gaat hij weer de studio in,,, in/na august dus. Voor de rest zijn er volgens mijn nog een paar platen niet uit, Magikal Circus, Goldrusch.

Voor de rest ben ik ook benieuwd wat zijn volgende plaat wordt.
Topic: Zomerhit van dit jaar??? (4-7-2005 03:16:00)
Ligt het aan mij of is de zomer hit aan de late kant dit jaar??

Rimini project maakt inderdaad ook een kans ja! vrolijk plaatje happy :)
Topic: Zomerhit van dit jaar??? (24-5-2005 22:31:00)
Carolina Vanquez - The killersong,,,,

Wordt al een tijdje gedraaid op slam fm... en komt nu ook net de hotlijsten binnen wandelen. Denk dat dze wel een goede kans maak, maar denk toch dat we nog iets te vroeg zijn. happy :)
Topic: Waarom wil iedereen DJ worden (6-4-2005 23:10:00)
Als ramon van barneveld in de finale van de ambesy staat, dart toch ook iedereen,
Als orange straks weer het EK in gaat voetbald toch ook iedereen weer,

Nu staat tiesto boven aan, nu wil iedreen draaien,

logies toch?
Straks, is het weer iemand uit engeland of timboektoe, en dan is het weer over.
dit had je zelf stiekem ook wel kunnen verzinnen denk je nie wink ;)
Topic: Record boete voor DJ met illegale muziek (1-4-2005 00:10:00)
[qoute] Misschien is een bezoekje op www.moppenweb.nl beter op zn plaats voor de poster
Ik zet er niets voor ik heb wel eens "GEHOORD" snapje laugh :D
Maar ik vaar constant tegen iedreen aan, op dit onderwerp.. Dus ik heb wijselijk besloten er maar niets meer over te posten,

Zoals stichting brein zelf zegt :"het is een grijs vlak in de wet".... en dus vaag, voor mij en voor iedreen.
Als jij wil weten of wat je doet legaal is en wat de risico's zijn, dan moet je maar gewoon met stichting brein zelf bellen.
succes! happy :)

edit: Sorry kon het niet laten, ga maar kijken op de site van stichting brein... www.anti-piracy.nl klink onder nieuws, en dan krijg je op de duur dit te lezen,

"De aanbieders tekenden een A(anti)P(iracy)V(verklaring) die hen in geval van herhaling op een boete van 500 euro per illegale kopie komt te staan en deden afstand van de illegale dragers.

Geplaatst op: 31-03-2005
Door: Alex
Bron: Stichting BREIN"
Topic: CD-R's, Buma, Muziekrechten etc. (31-3-2005 14:34:00)
Mijn visie hierop ken je nu inmiddels wel. Heeft iemand anders misschien ideen over hoe men t ook anders kan regelen?
Ja, als ze het echt simpel willen oplossen gaan ze zelf legen cd's verkopen met serial nummers erop, JIj stuurt naar buma, you tracklist die je op de cd zet, en dit wordt geregistreed, de artiesten krijgen hun centen, en jij betaald muziek rechten.

Maja, ik zal er wel te simpel overdenken ;)
Topic: CD-R's, Buma, Muziekrechten etc. (31-3-2005 00:17:00)
Als iemand muziek wil draaien of spelen in huiselijke kring, bij bruiloften en familiebijeenkomsten, dan kost hem dat niets. Ook bij het (af)spelen van muziekwerken waarvan de maker meer dan 70 jaar dood is, is de gebruiker de maker niets verschuldigd.
Dat betekend niet dat de zaal waar je in staat geen buma/stemra af hoef te betalen... dat bedoelde ik, jij zelf hoeft niet te betalen. Maar de horeca gelegenheid wel, waar jij jou besloten familie feestje geeft. Dit is in ieder geval wat ik van die beste man van stichting brein begreep. happy :)

edit: En ik denk niet dat ze thuis achter in de garage jou komen zoeken, of kijken of er wel muziek rechten worden af betaald... dan zouden ze het nog druk krijgen ook razz :p
Topic: CD-R's, Buma, Muziekrechten etc. (30-3-2005 23:29:00)

kvm schreef:

Ik doel hier niet op het antwoord van didier maar dat van DJDarkness.

Jouw uitleg/verhaal snap ik wel, daar gaat het ook niet om.

Martin.
Over welke post heb jij het van 2 pagina's terug?
Kan me namelijk niet voorstellen dat iemand van stichting brein mijn heeft saan voorliegen, Maar als je echt het zijne er van wil weten, dan moet je zelf even met brein bellen, Ik heb gebeld van uit mijn oogpunt, en dat heb ik gepost.
Topic: Record boete voor DJ met illegale muziek (30-3-2005 23:14:00)
Heb "gehoord" dat dit kan oplopen tot 500 per cd, maar volgens mijn moet je een anti-piracy verklaring tekenen, en als je dan weer gepakt wordt, dan ben je zwaar de pineut dan betaal je echt 10 duizende euro's.
Maar dit is puur van horen zeggen en wat ik af en toe lees, Als je het zeker wil weten moet je stichting brein bellen.
Topic: Pioneer DJM 707 (30-3-2005 22:41:00)
Maar dan wel rap want ik ga binnenkort een nieuwe mixer kopen laugh :D
Topic: CD-R's, Buma, Muziekrechten etc. (29-3-2005 21:33:00)
T komt de laatste tijd steeds vaker voor dat ik een plaat eerder op internet en de muziekzenders hoor dan dat ik de juiste versie in de platenzaak kan vinden.
Dit is wel waar ja, klein voorbeeldje, fred baker vs nyram - confirmation had ik in december al de vinyl via het internet van,

Dj Tiesto - adagio for stings (fred baker remix/phynn remix) heb ik ook reeds een week, en is naar mijn weten alleen pas op promo te krijgen.

maja,dit is geen excuus om de nummers ook in een discotheek te draaien, toch maar evene achten tot dat ze in de platen zaak liggen happy :)
Topic: Record boete voor DJ met illegale muziek (23-3-2005 23:13:00)
Downloaden is niet ilegaal,
Bij kazaa moet je alleen even de optie afvinken dat jij je muziek "shared"
De mp3tjes die je download zijn wel strikt voor eigen gebruik!