Forum > Profiel

Gebruikersgegevens.

Het profiel van Han

Gegevens van leden zijn alleen zichtbaar voor ingelogde gebruikers

Laatste 51 bijdrage(n) van Han (Pagina: 1 van 3)

Topic: Koptelefoon voor onderweg (19-1-2005 23:14:00)
ik wil eigenlijk niet zo'n "achter-je-hoofd-koptelefoon". nog suggesties?
Topic: Koptelefoon voor onderweg (19-1-2005 13:55:00)
Ik ben opzoek naar een mooie koptelefoon voor onderweg. Hij is voor op de fiets of lopend, in de trein etc..Hij moet er dus mooi uitzien, niet te groot zijn en het liefst ook nog redelijk geluid geven. Ik heb zelf de SONY MDR-V300 al gezien, die vind ik opzich wel mooi. Weet iemand wat af van de kwaliteit van het geluid?
Ik wil er ongeveer 50euro voor uitgeven..
Topic: Nigeriaantje dollen (13-1-2004 22:21:00)
hehe :)
is toch juist leuk dit soort berichtjes :)
tis tenslotte de offzone
Topic: Vraag over service bij garantie (14-5-2003 19:01:00)
Ja ik geloof dat iedereen het eens is met je regeling dre.
Toch vind ik het ook begrijpelijk dat de klant het er niet mee eens is.
Hij heeft een product bij je aangeschaft, en nu hij defect is moet hij voor zijn garantiebeurt geld gaan betalen (de transport dan).
Hij moet nu extra kosten maken voor iets wat ook hem niet aan te rekenen valt, en in dit geval is het dus een beetje een peuleschil. Maar als je weet ik wat allemaal vervoert, zijn de verzendkosten velen malen hoger. In zo'n geval kan ik me goed voorstellen dat je er de balen van hebt.
Toch denk ik dat je gewoon 1 lijn moet trekken, omdat het zoals eerder aangegeven net zo goed gebruikersfouten kunnen zijn.
En daarnaast is het ook niet eerlijk naar jou, want jij kan er ook niets aan doen als je product defect gaat. Je hebt het tenslotte niet zelf inelkaar gezet, maar WEL ZELF gechecked.
Het lijkt me dan dat ook jou niets te verwijten valt.
Het spreekt wel voorzich dat het wel jou taak is om bij te houden of een bepaald product vaker kapot gaat. (En of het wel verstandig is het product aan te blijven bieden)
Topic: hoe maak je nou een mix? (14-5-2003 18:47:00)
ik had niet gezien dat er seconden bij staat, maar waarom ga je ingodsnaam seconden tellen?
Topic: filmpje cdj800?? (14-5-2003 14:57:00)
ik heb m al gevonden :),
ja ik vind hem een beetje onduidelijk die van roger sanchez was duidelijker.
nou ik ken wel iemand die dat ding heeft maar die woont niet bepaald om te hoek, zal wel vragen of hij het niet kan showen via een webcam ofzo.
Topic: hoe maak je nou een mix? (13-5-2003 22:41:00)
eigenlijk zelfs tot 32, maar 4 is ook al prima, vaak het is moeilijkst nog wanneer begin je met tellen. nou precies als je hoort dat het volgende stukje begint..
Topic: filmpje cdj800?? (13-5-2003 22:24:00)
zou je me een url kunnen geven? want op djsounds.com kan ik het echt niet vinden hoor.
Topic: filmpje cdj800?? (13-5-2003 21:55:00)
Weet iemand of er ergens een filmpje rondzwerft van de cdj800 in werking?
Ik heb welis iets gezien van roger sanchez, maar dat was wel heel kort..
En dat kan ik ook niet meer vinden, wie kan me helpen?
Topic: Techniek van het mixen met cd speler (4-5-2003 23:08:00)
Ja, ik draai ook met cd spelers en doe dat erg intensief.
Ik heb 2 spelers met fader start, en dit gebruik ik dan erg veel met nummers waar het beatmixen niet gaat. Ik heb al jaren ervaring van het mixen bij vrienden zegmaar, en toen ik mijn eigen spelers eindelijk kreeg kon ik al aardig mixen. Het beatmixen ging toen net niet net wel zegmaar.. Ik raad je aan, om gewoon 2 nummers allebei hardop te draaien, koptelefoon komt later wel.. Je kan eventueel de lage tonen harder zetten dan je hoge en midden tonen, om het nog makkelijker te maken.. Nou als je ze gelijk hebt qua pitch, dan geef je een tikje aan je jog zodat ie ze ook echt gelijk lopen en niet achter mekaar aan.. Als je dit lukt doe je het nog is en nog is en nog is. Totdat je het gevoel hebt dat je het kan en dat het niet meer geluk is.. Dan ga je het is realtime proberen..
Je zet 1 plaat in de laatste minuut, en ga je de andere "plaat" eraan gelijk zetten door je koptelefoon. In de laatste 30 seconden ofzo zet je beide platen aan. Nou dan hoor je gelijk of ze wel of niet gelijk lopen. Lukt dit je ook, dan kom je bij de laatste stap.
Het kloten met eq. Je hoorde al dat het niet echt lekker liep waarschijnlijk, omdat je bassen wel gelijk lopen maar de hoge tonen gaan volledig door mekaar heen.. Je kan dan de ene uitdraaien en de andere in laten komen.. Dat is gewoon creatief kloten, en het verschilt ook per plaat..
Nou mix ik echt door het omhoog schuiven van de fader, maar ik zie ook welis dj's die het anders doen.. Hoe ze dat precies doen.. geen idee eigenlijk. Met de fader gaat t mij prima af en heb ik veel controle over wat ik doe :). Dus ik doe het eigenlijk altijd zo.. Owja dan nog een laatste dingetje let erop dat je je gain goed bijstelt.. het ene plaatje klinkt gewoon harder dan t andere.. Laatste tip: probeer het mixen is met freeloader en awakening (radio edit) die hebben dezelfde aantal bpm voor een beginner is dat wel een heel groot voordeel.. Dan kan je leren hoe je 2 platen die wel gelijk lopen maar achter mekaar aan lopen gelijk te zetten.. Maar al deze stappen kosten je best wel even wat tijd... Geef niet te snel op, want mixen is gewoon erg leuk:)
Topic: Sony MDR-V900 (3-2-2003 22:35:00)
ik zeg ook niet dat hij slecht is ofzo happy :) . ik zeg alleen dat mensen zich veel laten misleiden door wat DE dj's doen. en die dragen meestal een sony 700...
Topic: Hoe mix je van trance naar pop en naar rock (3-2-2003 21:38:00)
in hoeverre gebruik je je eq dan?
Topic: Sony MDR-V900 (3-2-2003 21:28:00)

DJ Ardo schreef:

Erick E
Sven Vath
Underworld
Roog
Benny Rodrigues

Overtuigd?

Met zo'n enorme SPL max is hij ook uitstekend geschikt voor DJ toepassingen.

Ardo
Laat je niet misleiden door de bekende dj's, ze krijgen er gewoon geld voor om die dingen te dragen..
Topic: Hoe mix je van trance naar pop en naar rock (3-2-2003 17:05:00)

gijstettero schreef:

Beste Han,

Wat ik altijd doe in zo'n geval is twee nummers strak achter elkaar zetten. Hiermee bedoel ik dat je van het trance nummer de laatste seconden de bas eruit gooit en het volgende nummer er in knalt terwijl je het trance nummer langzaam uit-fade (als dat een werkwoord is wink ;) ) Zo krijg je meestal een goede overgang. Het is een beetje vergelijkbaar met wat ze op de radio doen. Dit doe ik echt alleen met nummers die echt niet te mixen zijn.

Ik leer dit mijn broertje nu, want die heeft nog geen pitch laugh :D

Ik hoop dat je snapt wat ik bedoel, anders moet je maar is naar 538 luisteren, daar mixen ze ook niet. (op speciale programma's na dan)
hehe, ja zo probeer ik het nu inderdaad, opzich klinkt het niet verkeerd maar ik hoopte dat er een andere manier was..
Topic: Hoe mix je van trance naar pop en naar rock (3-2-2003 16:07:00)
en ik heb 2 cdj100's en een djm300, maar een jogwheel terug draaien klinkt wel een beetje gaar dan, dan krijg je echt zo'n hele lage dreun..
Topic: Hoe mix je van trance naar pop en naar rock (3-2-2003 16:06:00)
Nou normaal draai ik trance en techno en beatmix ze lekker door mekaar, maar nu gaat dat dat dus niet, moet gewoon een feestje draaien met trance pop rock nederlandse rotzooi (watertoeter enzo happy :) ) en oudjes ofcourse happy :) . maar ik weet niet precies hoe ik dat doe.
Topic: Hoe mix je van trance naar pop en naar rock (3-2-2003 15:11:00)
Ik heb nu een tijdje lopen pielen, maar het lukt me wel om van een trance nummer naar een ander trancenummer te komen, (doordat ik het al wat vaker heb gedaan lukt het me zelfs soms om het te beatmixen) maar als ik van trance naar rock wil kom ik telkens uit op een veel te snelle overgang.
Wie kan mij hier meer over vertellen?
Topic: Pioneer HDJ 1000 vs Sennheiser HD-25 (28-1-2003 20:51:00)
Oke dat is heel duidelijk happy :) .
In Haarlem heb je meerdere winkels die hoge kwaliteitservice geven. Helaas hebben zij geen van allen echt scherpe prijzen op aanbiedingen na happy :) . Ik ben nog een lulletje van de oude tijd die nog steeds liever in de winkel koopt dan op het web, terwijl ik al een flink aantal webshops zelf ontwikkelt heb... happy :)
EN de online shops moeten altijd al een stukje goedkoper zijn ivm verzendkosten, om alleen al op gelijke hoogte te zitten.
Topic: Pioneer HDJ 1000 vs Sennheiser HD-25 (28-1-2003 18:56:00)
en hoe zit het met de technics? zit deze nou ook echt een kleine klasse lager?
of doet ook deze mee?
de technics 1210 (en dan bedoel ik de hoofdtelefoon happy :) ) is in de webshop van dre 155 euro (volgens mij is dit goedkoper dan elders maar dat weet ik niet zeker, en zoek dit altijd pas uit als ik zeker ben van dat ik dat produkt wil kopen..)
het enige negatieve wat ik over deze headphone lees is dat hij opgegeven moment irritatie geeft.
wie vertelt mij meer? razz :p
Topic: taal/spellingsfouten forum (22-1-2003 14:22:00)
hellup is ook een woord uit het Breezah-woordenboek wink ;) .
Ik denk dat er ook nog een hoop jonge forum gebruikers wel ABN spreken. ABN is niet eens het belangrijkst, als men maar goed let op spellingsfouten (vooral in werkwoorden). Ik lees mijn posts ook nooit door, heb wel wat beters te doen happy :) . Ik denk dat als je gewoon even denkt voor je iets opschrijft dat het al een stuk beter wordt happy :) .
En zelfs de breezah-gen heeft gewoon Nederlands op school wink ;) .
ajuparaplu wink ;)