Forum > Profiel

Gebruikersgegevens.

Het profiel van Reind

Gegevens van leden zijn alleen zichtbaar voor ingelogde gebruikers

Laatste 200 bijdrage(n) van Reind (Pagina: 5 van 10)

Topic: Denon DN-HC4500 en DN-HS5500 (8-10-2007 01:12:00)
En dat is dus het probleem, zelf een mapping file maken.

Veel fabrikanten snappen nog steeds niet dat een gebruiker iets out-of-the-box werkend wil hebben. Denon zou er dus goed aan doen om deze mapping files zelf zo snel mogelijk beschikbaar te stellen omdat gebruikers anders zelf gaan lopen klootviolen en 3/4 van de gebruikers er weer niet uit komt. Als het overigens een "echte" midi controller is hoeft geen enkele software fabrikant zijn software geschikte maken maar zou de HC4500 direct al met de software moeten kunnen werken, dat is namelijk het voordeel van midi, het maakt geen hol uit hoe de hardware er uit ziet... als ie echt midi verstuurd zal alle dj software er mee werken.
Topic: Het Ecler Nuo5-topic (30-9-2007 00:10:00)
PC wel goed gekoppeld aan de randaarde en ook de Nuo5 netjes aan de randaarde hangen? Mij gebeurde het namelijk ook toen ik de pc aan een ongeaard stopcontact had hangen.
Topic: Reloop RMP1 en RMP 2 (29-9-2007 14:49:00)
De speler is niets anders dan een OEM speler in een "verbeterd" jasje, net als Stanton gedaan heeft met zijn C.303/304/313/314. Reloop maakt zelf helemaal niks, hooguit het design van de speler ;-)
Topic: Reloop RMP1 en RMP 2 (28-9-2007 23:02:00)
De KSS213V problemen lijken vooralsnog inderdaad verleden tijd te zijn, in de MCD570 van JB Systems hebben ze een hoop problemen gegeven maar in de Reloops houden ze zich voorlopig heel erg netjes.

Overigens ken ik 1 iemand die last had van een play button die hij wel erg hard in moest drukken in vergelijking met de cue button. Maar dan nog doet de RMP serie het erg netjes. Wat dat betreft heeft Reloop weer mooi mazzel met een speler als deze in het assortiment.
Topic: Denon DN-HC4500 en DN-HS5500 (28-9-2007 22:57:00)

Dré schreef:

VCI-100 van Vestax ziet er toch niet verkeerd uit?
Op dit moment DE BESTE midi controller die je vinden kan voor het geld in combinatie met goede en stabiele software. De keuze voor PCDJ reflex vind ik zelfs een beetje vreemd van Denon maar ach het blijven amerikanen ;-)

En als je echt een enkele controller wil hebben is er altijd nog de Xone:1D, werkt ook prima in combinatie met Traktor maar is net even wat aan de dure kant.
Topic: Booth-out (28-8-2007 02:08:00)

alleznet schreef:

De Reloop RMX-40 DSP heeft het wel, maar ligt mijnsziens toch zeker wel een stapje onder de DJM-400 met features (hoewel hij dan wel weer 4 kanalen heeft).
Qua features valt het reuze mee, de 400 mist een fader instelling per kanaal (sterker nog hij heeft er alleen 1 voor de x fader), geen kill switches en zo zijn er nog wel een aantal dingen op te noemen. Op het gebied van dingetjes (zo noem ik features altijd) wint de Reloop het dus. Op het gebied van effecten en build quality wint de Pioneer het ECHTER zijn de faders in een DJM400 kwalitatief weer minder dan die van een RMX40 maar voelt de mixer in het geheel weer een stuk mooier aan.

Tis een beetje om het even met wat je wil naar mijn mening. Leuke mixer met veel kanalen een RMX40, mooie mixer met een nette build quality dan pak je een DJM400.
Topic: Nieuwe update voor Alcatech BPM Studio (Versie 4.9.8.3) - Vista compatible! (24-7-2007 00:46:00)

Reemski schreef:

Ach, als er veel werk is verzet om hem compatible te houden lijkt het me niet meer dan terecht.
Kosten vallen ook best mee...
Sorry hoor maar ik ken geen enkel ander bedrijf wat zulke regels hanteerd. BPM studio is naar mijn mening overigens vreselijk achterhaald en word voorbij gelopen door alle andere opties die je hebt en ook nog eens een klap goedkoper zijn.
Topic: iPod erin en mixen maar! De nieuwe iDJ2 van Numark (17-7-2007 03:42:00)

SebasVD schreef:

(want ik denk stiekum dat Interstate/Numark best wel iets betaald heeft voor dit artikel in de Metro)
Zulke dingen moet je niet roepen als je het niet zeker weet, ik ben ook op die pers dag geweest en in denk dat ik er het beste vanaf ben gekomen ten opzichte van alle andere pers mensen en ik heb geen enkele euro gezien. sneaky :V Een t-shirt en een gezellig etentje aan de gracht in Amsterdam en een hele hoop nuttige info en dingen die een ander nooit zal weten was wel het geval. Wat Metro schrijft is kant en klaar uit een folder opgenomen en geschreven door iemand die waarschijnlijk een half uur met de bek open heeft staan luisteren. Daarom lees ik ook geen krant als de Metro... als ze namelijk zelf een keer iets schrijven mag je er een pak jozo naast zetten ;-)

Toekomst van het apparaat, het is heel simpel... het is een volledig en goed werkend apparaat waar 80% van de plaatjes draaiers meer dan genoeg aan heeft. Wat houd mensen dan nog tegen, het idee dat men een all in one apparaat koopt dat wanneer het stuk gaat waardeloos is. Dat is waar maar wanneer jij met je volledige drive in show klaar staan en je mixer begeeft het op locatie ben je net zo hard de pineut als je geen reserve mee neemt.

Ik neem ook geen extra laptop mee, geen extra traktor scratch setje e.d. en als er iets stuk gaat ben ik het bokje inderdaad. Maar dat is iets wat bij de nieuwe generatie gear gaat horen ben ik bang en waar je als gebruiker mee moet om leren gaan. Alles zal kleiner worden en steeds meer op het digitale stand alone apparaat gaan hangen.

Nu is de iDJ2 nog lang niet zover maar de iDJ2 is wel een leuk apparaat. Waarom geen iDJ2 kopen in plaats van een losse mixer en 2 cd spelers? Het is een extra keuze die je hebt en wanneer een apparaat als dit goed in elkaar zit kan het ook een echt alternatief zijn. Ik heb er even mee staan werken op die pers dag en ik zou het geen straf vinden om er een avond op te moeten draaien. Natuurlijk gaan we dit voorlopig niet tegen komen in discotheken en waarschijnlijk zal het allemaal richting zolder cq slaapkamer gaan maar een zinloos apparaat? Nee dat niet al loopt Numark weer net zoals gewoonlijk weer iets te snel op de markt vooruit ;-)

SebasVD schreef:

Kijk eens naar de nieuwe Cortex table-tops, daar zit wat mij betreft de toekomst in.
Flexibel door de USB poort, je kan er dus elk storage device aanhangen die je zelf kiest. Kwa feeling zou ik graag zien dat ze de Pioneer methode gebruiken, ook kwa opbouw. Waarom? Heel de professionele wereld is daaraan gewend en heeft zichzelf ondertussen wel bewezen.
Bij de iDJ2 heb je de mogelijkheid van de USB poort ook, zelfs met een volledig functionerende toetsenbord optie. Way much better dan alle andere merken dat tot op heden hebben gedaan. Wat dat betreft kunnen Cortex en Denon nog een puntje zuigen aan de gebruiks vriendelijkheid van de D2 Director en de iDJ2.

En waarom voldoen aan een Pioneer feeling? Totaal irrelevant, riepen mensen dat ook niet bij de OEM bak? Vraag eens aan Dre hoeveel Technicsen hij nog verkoopt ten opzichte van de OEM bakken! Dat hele feeling verhaal mag je dus opzij schuiven en hoeft niet te lijken op een ander merk, wanneer iets goed is is het goed en daarvoor hoef je Pioneer echt niet te kopieren... de CDX en HDX zijn daar met een draaiende platter HET voorbeeld van dat het ook anders kan op een betere manier. Spelers verkopen welliswaar voor geen meter ten opzichte van de Pioneers maar het systeem is naar mijn mening absoluut beter voor het gevoel. Het idee is echter minder bestand tegen dingen als sleep duw en trek werk. Je ontwikkeld dus voor een markt en die markt kan totaal afwijken van hetgeen wat er nu is, je kunt met een keuze een nieuwe markt aanboren of de huidige aanvallen.

Het zal de gebruiker dus uiteindelijk (ook al beweerd men anders) een rotzorg zijn of het apparaat lijkt op product x, wanneer het apparaat goed is is dat namelijk niet nodig.

Wat betreft de Cortex spelers, het idee is goed ik hoop alleen dat de uitwerking beter is dan die op de dMix300 want die viel mij toch wel heel erg tegen met een fiks aantal domme fouten in het ontwerp.
Topic: 3 decks dj'en met serato, traktor scratch etc (7-7-2007 01:16:00)
Als je alleen tijdcode vinyl gebruikt maakt die afwijkende naaldtip natuurlijk vrij weinig uit, je zal een andere slijtage krijgen maar aangezien je niet met een factor geluids kwaliteit te maken hebt zou ik me daar nou niet echt zorgen om gaan maken.
Topic: 3 decks dj'en met serato, traktor scratch etc (6-7-2007 00:18:00)

Dré schreef:

Hmmm. Je link even gelezen. Zoals wel vaker zijn we het ook hier wel weer héél erg met elkaar eens! laugh :D
Duhhh ;-)

De M44-7 raad ik zelf aan niemand meer aan die met tijdcode werkt. Behalve dat tijdcode platen tot op sterven na dood af te draaien zijn gebruiken veel mensen ook nog normaal vinyl tussendoor (ik zelf dan weer niet) en dan wil je weer geen M44-7.

Daarnaast kosten tijdcode vinyls je ook de kop niet dus voor die paar euro extra die ik in het jaar aan tijdcode vinyls verslijt kijk ik liever tegen een Concorde DJ aan dan tegen zo'n pislelijke M44-7 ;-)
Topic: 3 decks dj'en met serato, traktor scratch etc (5-7-2007 04:11:00)
Het maakt geen hol uit welke naald je gebruikt, in tegenstelling tot wat sommige fabrikanten willen doen geloven. Ik heb er laatst maar een stukje over geschreven aangezien de vraag wel erg vaak aan de orde komt de laatste tijd -> https://www.aboutdj.nl/content/view/707/7/

Wat betreft meer dan 2 decks, Traktor komt straks met versie 3.3 waarin je 4 decks kunt gebruiken in combinatie met de Audio8. Nog handiger word het straks wanneer je 2 cd spelers hebt met tijdcode cd er in om mee te draaien en 1 draaitafel om mee te scratchen...
Topic: NUVJ van Numark (29-6-2007 04:22:00)

Dré schreef:

Ja, Ja, Nee. wink ;)
Nee op welke dan? De NuVJ is zo simpel dat ik er zelfs mee aan het werk kon vanaf moment 1. Of ik ben slim (niet dus) of ik heb talent (ook niet) of het apparaat is redelijk simpel te bedienen. (dat moet haast wel aangezien ik en niet slim ben en geen talent heb ;) )

;)
Topic: Laptop kopen. (24-6-2007 23:37:00)
Een laptop is een draagbaar apparaat, alles boven de 14 inch is me eigenlijk al te groot. Ik wil een laptop namelijk zo in een rugtas kunnen proppen en me geen breuk hoeven sjouwen aan een 17 inch breedbeeld laptop van 4 kilo.

Daarnaast hang ik mijn macbook zonder problemen aan mijn ACD scherm en zit ik op een 23 inch monitor te maccen. Liever een kleine notebook met een goede ondersteuning voor externe schermen als een te zware 17 inch notebook zonder ondersteuning voor externe schermen ;)
Topic: De nieuwe limited edition: Technics SL1200GRN (24-6-2007 12:40:00)
Hoogglans rood met een transparante toplaag, althans zo zie het er uit. Beetje deze kleur.
Topic: Het Denon DN-S3500 topic (24-6-2007 12:36:00)

Victor schreef:

Eén ding is zeker: uiteindelijk zal er weer een opvolger van deze speler.
Ik kan je ook 1 ding zeker vertellen, dat gaat dit jaar niet meer worden. Denon komt eerst nog met een uitgeklede versie van de HD2500 en de DN-S1000 gaat naar alle waarschijnlijkheid aangepakt worden begin 2008. De S3500 is daarna pas aan de beurt en dat gaat dus nog wel even duren volgens de laatste berichten.
Topic: Laptop kopen. (22-6-2007 13:19:00)
Ik vind de uistekende rand om het scherm helemaal niks, en waarom rode lijntjes op o.a de muis buttons en een kl*t in het midden van je toetsenbord. Afschuwelijk, het heeft alles behalve een zakelijke look naar mijn mening.

Beter plaatje, https://i.expansys.com/i/b/b116779.jpg

Als we het over mooie zakelijke notebooks hebben blijf ik de Sony TX serie en de Apple Powerbooks/macbook Pro's geweldig vinden. De sony is overigens van carbon fiber, oersterk, ultra licht en zo plat als een dubbeltje.

Overigens is 4 uur accu tijd niet zo heel bijzonder meer vandaag de dag, brightness op 3/4 en gebruik van airport levert mij nog altijd een accu tijd op van 5:13 op de macbook. Als ik echt minimaal ga werken moet 6 uur te halen zijn. En zelfs dat is niet zo bijzonder, maatje van me heeft een Dell die net geen 8 uur red op 1 accu lading.
Topic: Laptop kopen. (22-6-2007 01:05:00)

DeMennooos schreef:

IBM laptops tegenwoordig zijn van Lenovo, maar dat terzijde.
i know maar er staat volgens mij nog altijd IBM op, laatste keer dat ik bij de media markt was in ieder geval nog wel. Kan natuurlijk ook zijn dat ze er zo verschikkelijk lang staan omdat niemand met zo'n pislelijk ding gezien wil worden. Ze zijn namelijk niet een klein beetje lelijk nee ze zijn lelijker dan lelijk.

Toshiba ben ik zelf ook het meest gecharmeerd van en mijn volgende notebook word zeker GEEN apple meer maar een toshiba of sony vaio.
Topic: Laptop kopen. (20-6-2007 03:34:00)

JeroenVDV schreef:

Dat is weer een nogal gevaarlijke opmerking. IBM heeft namelijk ook hartstikke slechte series.
Hebben ze ooit iets anders gemaakt dan de thinkpad dan? Dat is namelijk de enige (overigens pislelijke) laptop die ik ooit in het wild van ze ben tegen gekomen.
Topic: Muziek kwaliteit (20-6-2007 03:32:00)
Het verschil 192kb/s 320kb/s en origineel is voor 999 van de 1000 mensen niet te onderscheiden van elkaar, ik ben er in ieder geval nog nooit één tegen gekomen.

En goede kwaliteits rips maken zijn ook niet zo moeilijk, ongeveer net zo moeilijk als in de pot pissen in plaats van ernaast. Een goede encoder gebruiken (ik gebruik zelf altijd CDex met lame MP3) en geen hond die het zal merken.
Topic: laptop kopen (17-6-2007 00:33:00)

thijlklerkx schreef:

( overigens niet bepaald een stevig ding, een aardrijkskunde boek van nog geen halve meter op het toetsenbord laten vallen was genoeg om een toets zodanig te beschadigen dat er een nieuw toetsenbord in moest shocked 8O , gelukkig viel het in de verzekering razz :p )
Daar zal geen enkele laptop tegen kunnen, ooit wel eens zo'n toetsenbord los bekeken van een laptop? Denk het niet want die dingen liggen in 99 van de 100 gevallen op een stukje metaal wat net iets dikker is als een stuk alu folie.