Forum > Profiel

Gebruikersgegevens.

Het profiel van Reind

Gegevens van leden zijn alleen zichtbaar voor ingelogde gebruikers

Laatste 200 bijdrage(n) van Reind (Pagina: 3 van 10)

Topic: Opvolger Denon DN-S1000: de DN-S1200! (18-1-2008 21:06:00)

Victor schreef:

Gezien de korte tijd tussen de CDJ-400 en deze S1200 zal die laatste echt geen reactie zijn op de eerste. Voor de ontwikkeling staat echt wel meer dan een paar weken...
Na de presentatie van de HD2500 werd er destijds al naar gevraagd, wat voor soort platter er op moest komen, wat voor extra ondersteuning het apparaat moest hebben etc etc etc. Schijnbaar hebben ze toen erg goed geluisterd naar de ideeën want echt alles zit er op inclusief de verbeterde platter.

Ik denk dat dit wel eens een leuke opvolger qua verkoop cijfers van de DN-S1000 kan gaan worden.
Topic: Pioneer MEP-7000 Topic (18-1-2008 18:38:00)

Victor schreef:

Ik kan me moeilijk voorstellen dat de controller € 750 zal kosten als de complete unit € 1.800 moet opbrengen. Dat betekent dat het kastje met de 2 dvd-rom drives meer dan € 1.000 kost. Maar goed, de tijd zal het leren.
En toch is het zo,
while the SEP-C1 controller stands at €749 (excluding VAT).
Advies verkoop ex btw is vaak straatprijs incl btw. Prijs komt rechtstreeks uit het persbericht van Pioneer dus men mag er vanuit gaan dat het klopt.
Topic: Pioneer MEP-7000 Topic (18-1-2008 03:36:00)

Victor schreef:

OK, laten we hopen dat de adviesprijs inderdaad onder de € 1.800 blijft, anders zal het aantal liefhebbers wel eens kunnen tegenvallen. En zelfs met deze prijs is hij flink duurder dan zijn directe concurrenten. Afwachten geblazen of de extraatjes van de Pioneer daar tegenop wegen.
Ik denk dat geen hond de complete unit koopt maar het overgrote deel voor de controller zal gaan welke met een prijs van pak hem beet 750 euro een behoorlijke concurrent is voor de HC4500 van Denon. Hij is dan wel een behoorlijke peut duurder maar Pioneer heeft zijn software deals wel op orde en bied een controller met veel meer opties. Ik gok dat dit toch wel even slikken was bij Denon... heel hard slikken.
Topic: Denon DN-HC4500 en DN-HS5500 (18-1-2008 03:33:00)

YourLiVe schreef:

Das goed stom... De HC 4500 werkt misschien op dit moment nog niet 100% met alle software maar dat is een kwestie van tijd.
Nee het is mooi stom als fabrikanten er niet voor zorgen dat er tenminste 1 product is wat feilloos werkt met de controller. Het is gewoon een eersteklas misser van Denon om met zo'n pruts bedrijf als PCDJ in zee te gaan en daar plukken ze nu de vruchten van.
Topic: Now! FM had de primeur om de Dateq XTCII te showen! (3-1-2008 00:54:00)

Victor schreef:

Dat bedoel ik. Als ik Dateq was zou ik liever de primeur aan sites als Aboutdj hebben gegund. Maar goed, wie ben ik...
Het had ze meer en ook betere publiciteit opgeleverd, nu weet niemand wat het ding kan, niemand weet wat het exact voor mixer gaat worden en hoe de mixer in de markt gezet zal gaan worden.

Ik denk dat men zich die lastige vragen wilde besparen, bij Dateq weten ze namelijk AboutDJ heel erg goed te vinden na het Vibe verhaal. De Vibe die overigens langs gestuurd zou worden zodra deze 100% in orde was maar nooit gearriveerd is om welke reden dan ook.

Ik gok dat Dateq zelf nog geen antwoord heeft op een aantal vragen en eigenlijk ook niet helemaal weet wat er nu precies met de XTC2 moet gaan gebeuren want waar zou Dateq nu beter op kunnen presteren dan bijvoorbeeld een A&H Xone:42? Op build quality gaan ze het niet redden als het een opgewaardeerde XTC word. De Xone mixers zitten gewoon mooier in elkaar. Features zal ook geen selling point zijn want dingen als send/return zijn bijvoorbeeld ook goed voor elkaar op de Xone:42. Dus wat wil men eigenlijk met de XTC2 en waar zal die neer gezet gaan worden in de markt?

Daarnaast heb ik in het verleden de Vibe er ook eens van langs gegeven met de bekende filter bugs... ik gok dat dat ook mee speelt.

KVM schreef:

Ik denk dat deze zet door Jan Kloppenburg met zijn nieuwe XTC II meer stof doet opwaaien wink ;)
Ik denk dat het helemaal niet zo slim is, in dit topic worden er alweer de nodige kritische vragen gesteld waar 0,0 antwoord op gegeven kan worden. Als je iets bekend maakt kom dan met voldoende info VOORDAT mensen die info zelf in gaan vullen met alle gevolgen van dien. Doe het gewoon zoals de grote jongens, niks aankondigen gewoon een pers bericht er uit zodra het product af is. Dan staat het overal en is de info in 1 keer bekend zonder dat daar gespeculeerd over hoeft te worden ;-)
Topic: Now! FM had de primeur om de Dateq XTCII te showen! (2-1-2008 02:09:00)

Sylvia schreef:

Nu weet ik dat Dateq bij de lancering van een nieuw product de reacties op diverse fora goed in de gaten houdt.
Ik zou me haast beledigd gaan voelen om het feit dat ik niks van ze gehoord heb omtrent de XTC2 wink ;)
Topic: Now! FM had de primeur om de Dateq XTCII te showen! (31-12-2007 13:22:00)

Now! FM schreef:

De Dateq XTCII heeft veel meer mogelijkheden als de voorgaande mixers van Dateq, dus het gaat nu echt een serieuze concurrentiestrijd worden tussen de DJM 800 en de dateq XTCII aangezien deze nieuwe mixer een "pielbak" geworden is (om het maar even in jouw woorden te zeggen).
Ik kan ze nog sterker vertellen maar dan moet ik gaan liegen. Dateq is geen pielbakken bouwer, dat hebben we wel met de Vibe gezien waarbij Dateq flink de plank mis sloeg in eerste instantie met als gevolg een mixer die nooit zo goed heeft verkocht als men had gehoopt.

Dateq kan maar 1 ding en dat is "simpele mixers" bouwen, dat hebben ze jaren lang goed gedaan (LPM, GPM series) en dat moeten ze ook vooral blijven doen. Voor een simpele no nonsens 4 kanaals mixer is echt wel een markt, voor een 4 kanaals mixer die het net niet is en van alles een beetje is helemaal GEEN markt. Ik mag dus hopen dat Dateq het simpel heeft gehouden en men er een goede prijs aan kan hangen. Met de Xone:42 voor 899 euro kon dat nog wel eens een verdomd lastige opgave gaan worden.

Daarnaast mis ik een aantal dingen op de XTC2 die vrij simpel te implementeren zijn. Om een voorbeeld te noemen, het lijkt er op de foto op dat er gebruik gemaakt van 60mm faders, Dateq staat bekend om zijn 100mm faders. Als Dateq slim is geeft men de gebruiker de keuze door een verwisselbare fader plate te gaan verkopen die het mogelijk maakt te kiezen tussen deze 2 lengtes.

Ik heb sterk het idee dat de mixer nog helemaal niet af is overigens. Er moet meer uit te halen zijn zonder al teveel moeite namelijk.
Topic: Ecler nuo 5 aansluiten op Mac (30-12-2007 16:35:00)
Als je het over een pc hebt dan is dat een extern apparaat, misschien had het woordje "bijvoorbeeld" er tussen gemoeten ;-)
Topic: DJM 800 Defect? (28-12-2007 21:49:00)

djmouse schreef:

Verstandig is wel om de bijgeleverde euro weg te gooien en gewoon een eurokabel met aarde te gebruiken
Mag jij mij vertellen wat daar verstandig aan is als de mixer daar vervolgens 0,0 contact mee maakt...

Onderling uitwisselen van kabels doe je namelijk toch niet meer wanneer deze aangesloten is en op zijn plek blijft staan. Daarnaast past de 2 pins kabel niet eens op een 3 pins aansluiting met randaarde omdat als het goed is het randaarde gat op de aansluiting dicht gegoten (van de DJM800 kabel) is en je je daar dus niet mee kunt vergissen ;-)
Topic: Ecler nuo 5 aansluiten op Mac (28-12-2007 12:59:00)

JeroenVDV schreef:

Wat dacht je van syncen van externe effect-apparatuur met de beat?
Beter lezen, staat in diezelfde regel in mijn tekst ;)
Topic: Installatie traktor scratch (28-12-2007 00:25:00)

project schreef:

hoe heb je het juist gedaan? want heb hetzelfde probleem, behoorlijk bescheten, maar nu toch weer wat hoopvol...
Precies zoals het er staat, naar de NI site gaan, inloggen, de updates downloaden en die installeren... Dus zowel de software als de driver als de service center software en het zou allemaal gewoon moeten werken.
Topic: Ecler nuo 5 aansluiten op Mac (28-12-2007 00:22:00)

Dré schreef:

Meer wordt er in de producspecs ook niet geclaimd:
Midi Clock and Midi Start/Stop functions
Je hebt er in de praktijk dus vrij weinig aan. Het enige waarvoor de midi functie handig is is het clock signaal wat uitgezonden word en weer als BPM sync kan dienen binnen Ableton. Als je echt aan de slag wil met midi op een dj mixer kom je al snel uit bij de Korg Zer4 als betaalbare optie of bij de EVO5 als je wat beter in de slappe was zit. Voordeel van de EVO5 is dat je het midi gedeelte los gekoppeld hebt van de mixer functies en dus in tegenstelling tot op de Korg Zero4 GEEN mixer functies verliest wanneer je gebruik maakt van midi. Nu is het verliezen van midi functies op de Korg Zero4 alleen het geval wanneer je full midi uitstuurt op een kanaal, werk je met midi + audio als optie dan verlies je alleen de effect unit van het desbetreffende kanaal maar behoud je fader + eq functie.
Topic: Pioneer CDJ-400 topic (25-12-2007 23:48:00)

jelmer schreef:

Ik heb hier nu ook een cdj-400 staan happy :). Ik las dat er mensen waren bij het afspelen vanaf de i-pod wat moeizaam ging dus ik heb dat ook even getest. Vanaf mijn i-pod mini (zo'n oude) leest hij probleemloos alle bestanden, playlists enz enz. Dus tot op heden niets raars kunnen vinden.
Nieuwe iPods hebben een andere pin configuratie op de connector. Om die reden werken oude iPods dus zonder problemen en gaan nieuwe iPods nog wel eens over de pis. Pioneer is niet de enige met het probleem, ook Numark en Cortex zijn er al tegen aan gelopen. Beetje vreemd van Apple dat de pin configuratie omgegooid word zonder duidelijke reden met als gevolg dat overal weer adapters voor moeten worden gemaakt. Maarja tis en blijft Apple hé, speciaal voor mensen met een kronkel in de hersens ;-)
Topic: Hoe klant gegevens verwerken? (22-12-2007 03:25:00)

SebasVD schreef:

Niet om het één of ander, maar elk zichzelf respecterend 'bedrijf' heeft dit toch wel redelijk op orde. Hoe wil je ooit tegen je klant verkopen dat je een maand te vroeg op z'n stoep staat? Welk beeld laat dat achter van je bedrijf?
Een bedrijf runnen is niet zo simpel als het lijkt (zeker als je in een groeifase zit)!
Ach zulke fouten maak je 1 keer (ik overigens wel vaker omdat ik gewoon een chaoot eerste klas ben) en dan sta je voor lul, hopelijk hard genoeg om hem geen 2é keer te maken. Zolang je leert van je fouten is er niets aan het handje en gebeuren zulke dingen nou eenmaal bij iedereen wel eens.

Ik ben overigens ook een kei in administratie met als gevolg dat ik nu een stapel facturen heb die echt nodig netjes verwerkt moeten worden en de klapper in moeten. Soms kom je gewoon aan dingen niet toe en heb ik liever dat ik mezelf er mee heb dan een ander. Het worden alleen weer een paar nachtjes door halen om alles op orde te maken maar ach daar komt een mens ook wel overheen ;-)
Topic: Denon DN-HC4500 en DN-HS5500 (13-12-2007 23:16:00)
Lijkt me geen broodje aap, als ik die tafel zo eens bekijk waar ie op staat lijkt dat dezelfde als die op het demo kantoor staat bij de importeur (ik vermoed dus ook dat daar het filmpje gemaakt is). Was overigens het gerucht al met de HD2500 dat die compatible zou zijn met BPM studio maar dat werd toen ontkend. BPM studio was in ieder geval een verstandigere keuze geweest als PCDJ qua partnerschap.
Topic: Nieuwe Laptop-Studio Wat is Wijsheid? (12-12-2007 17:59:00)
Asio2.0 geluidskaarten hebben een latency die te verwaarlozen is. Gewoon even opletten wat je koopt en of het om een asio kaart gaat dan moet dat geen enkel probleem te zijn.
Topic: Denon DN-HC4500 en DN-HS5500 (8-12-2007 00:22:00)
Straatprijs komt volgens de importeur op 1199 euro te liggen, dat zal dus 1099 euro worden waarschijnlijk. Dat ga je dus wel redden Victor ;-)
Topic: Het Denon DN-S1000-topic (4-12-2007 16:05:00)

Victor schreef:

Het is natuurlijk niet moeilijk om alles negatief af te doen.
Heeft niets met negatief doen te maken, feit is en blijft dat Denon (ook op hun eigen forums) eerst beweerd dat het onmogelijk is en later toch de functionaliteit toe blijkt te kunnen voegen. Als men daar dan een kritisch vraagteken bij zet is dat ineens negatief?
Topic: Het Denon DN-S1000-topic (4-12-2007 02:31:00)

YourLiVe schreef:

Je zou eens moeten kijken wat de DN-HD2500 inmiddels allemaal kan t.o.v. toen het model pas geintroduceerd werd.
Allemaal geplande updates waarschijnlijk als het om de HD2500 gaat, het gerucht ging destijds al op de pers presentatie maar werd toen stellig ontkend door een aantal Denon mensen. Het zou hardware matig niet mogelijk zijn wat betreft de HD2500 werd toen gezegt. Schijnbaar zijn alle denons van nieuwe hardware voorzien via het stopcontact zonder dat iemand het wist want het schijnt toch te kunnen (iets wat ik altijd al heb gedacht en ook wel eens heb geroepen maar wat altijd werd ontkent door... jawel de Denon mensen uit de USA)
Topic: Numark ''Computer DJ in a Box'' (4-12-2007 02:25:00)
Alle producten worden geleverd met Cue LE BEHALVE Virtual Vinyl voor zover mij bekend. Je moet even kijken welke versie normaal bij de controller mee geleverd word en daar vanuit gaan. In het geval van de Total Control en de DMC2 is dat Cue LE.

En voor je met Cue LE uitgespeeld bent heb je ook alweer genoeg zakgeld bijeen weten te sprokkelen om de full version te kopen ;)