Forum > Profiel

Gebruikersgegevens.

Het profiel van Reind

Gegevens van leden zijn alleen zichtbaar voor ingelogde gebruikers

Laatste 200 bijdrage(n) van Reind (Pagina: 2 van 10)

Topic: Numark dmc2 controller op BPM-studio (23-5-2008 00:36:00)

YourLiVe schreef:

Het is gewoon een MIDI controller die met elke willekeurige MIDI aanstuurbare software werkt. BPM studio heeft de software echter niet toegankelijk gemaakt voor MIDI controllers van andere fabrikanten, omdat zij zelf ook controllers verkopen.
Nope het is een HID controller, net even iets gecompliceerder en daarom niet altijd even makkelijk te combineren met alle software.
Topic: Wanneer KVK en BTW (19-5-2008 14:39:00)
Ach die paar factuurtjes van mij doe ik wel gewoon met de hand en een excell sheet. Daar een apart iets voor gaan fabriceren bezorgt me waarschijnlijk nog meer hoofpijn en ellende ;)
Topic: Wanneer KVK en BTW (19-5-2008 04:01:00)

Marc Ebbers schreef:

Hoelant duurt het trouwens voordat je de opgaaf van je bedrijf bij de belastingdienst terug krijgt?
Ik ben nu al een maand aan het wachten...
Ik heb er ruim 2,5 maand op kunnen wachten. Vandaag de dag is het overigens al bij een aantal KVK's beter geregeld als ik het goed begrepen heb laatst, daar krijg je direct een btw nummer mee bij inschrijving van een eenmanszaak. Hoe het precies zit weet ik niet maar ik meende zoiets gelezen te hebben laatst. Wat mij wel werd verteld is dat aanmelden bij de belastingdienst niet meer nodig is aangezien dat tegenwordig automatisch gaat als je jezelf inschrijft bij de KVK. Ik heb me overigens wel meteen gemeld omdat ik zo snel mogelijk een BTW nummer e.d. wilde hebben.

Overigens is het heel makkelijk, men neme je sofi nummer, plakt er NL voor en B01 achter en je hebt je BTW nummer. Geld overigens alleen als het je eerste bedrijf is anders word het B02 enzovoort. Zo heb ik het ook gewoon gedaan en dus gewoon facturen verstuurd met nummer terwijl ik officieel nog geen nummer had van de belastingdienst. AboutDJ is sinds januari dit jaar officieel een bedrijf en ik ben alleen ondernemer voor de BTW volgens de belastingdienst... en dat vind ik hartstikkende prima overigens ;-)

Administratie valt verder allemaal wel mee als je een kleine onderneming hebt. Gewoon een kwestie van op de stapel gooien, eens per week een uurtje of 2 gaan zitten, door rekenen en 2 keer controleren of je geen domme fouten maakt. Overigens niet de meest verantwoorde werkwijze ik weet het maar ik heb een pl**reshekel aan administratie werkzaamheden ;-)

YourLiVe schreef:

Open gewoon een zakelijke rekening bij de bank.
Gewoon een 2é rekening op je eigen naam openen en die alleen zakelijk gebruiken, kost je namelijk een stuk minder dan een zakelijke rekening. Ik kreeg vorige week een telefoontje van de rabobank of ik een zakelijke rekening wilde openen voor mijn bedrijf. Toen ik zei "heb ik al bij jullie" was het even stil. Uitgelegd dat ik daar gewoon mijn 2é prive rekening voor gebruikte en toen kreeg ik te horen dat dat officieel niet mocht. Ik heb tegen ze gezegd dat ze er maar wat aan moesten doen dan als ze dat zo graag wilden... niets meer van gehoord en de rekening is nog steeds gewoon in gebruik als "prive" rekening.
Topic: Opvolger Denon DN-S1000: de DN-S1200! (19-5-2008 02:18:00)
Nope.... keihard een disc error. Wat me wel duidelijk is geworden is dat de S1200 de vloer echt aan veegt (en niet te zuinig ook) als het gaat om midi ten opzichte van de CDJ-400. De S1200 heeft 1480 pulsen per rotatie van de jog ten opzichte van de 128 die een CDJ-400 heeft, daarnaast de pitch slider... op de S1200 1040 stappen, op de CDJ-400 128 stappen. In een 8% range betekent dat dat je met de S1200 gewoon hele mooie nette resoluties kunt halen van 0,05% als de software het toe laat, de CDJ-400 neemt echter op een 8% pitch resolutie al stappen van 0,125% en maakt in een 10% range al stappen van 0,155% binnen de software.

De S1200 veegt de vloer dus echt aan met de CDJ op het midi vlak en niet te zuinig ook. Daarnaast is het zeken via keyboard e.d. natuurlijk veel makkelijker dan zoeken met de knoppen op de speler zelf. Ik heb de review bijna af en om heel eerlijk te zijn... kan ik me geen enkele maar dan ook echt geen enkele reden bedenken waarom IK persoonlijk een CDJ-400 zou willen hebben in plaats van een S1200 van Denon. De minpunten zijn er wel maar echt in de weg zitten ze niet en uiteindelijk is de 400 van Pioneer een stuk beperkter in zijn extra's dan de S1200.
Topic: Opvolger Denon DN-S1000: de DN-S1200! (14-5-2008 02:50:00)
Ik heb zojuist maar even een MP3 cd gemaakt (kwam nog een lege audio cd tegen... waar die vandaan komt mag joost weten want de laatste keer dat ik ze kocht was een jaar geleden o.i.d.) en zal hem er morgen eens in rammen bij de S1200, vreten zal dat kreng hem. ;-)

Er is overigens een software update voor de S1200 met o.a. Vista support op het midi vlak, snellere laad tijden bij het lezen van cd's en een aantal keyboard fixes. Hier een totale lijst + linkje zonder dat men hoeft te registeren voor de update.

[edit]... zag dat Victor de update ook al in een ander topic had gepost echter met de incomplete changelog, Denon heeft namelijk maar een halve log op zijn eigen website geplaatst[/edit]
Topic: Opvolger Denon DN-S1000: de DN-S1200! (9-5-2008 20:06:00)
Dat is inderdaad de "domme" fout die men heeft gemaakt, de hardware is er namelijk wel, de encoder voor het hele MP3 gebeuren zit tenslotte al in de speler want die heeft ie nodig voor het MP3 op USB verhaal. Ik denk dat ze het bij Denon gewoon stomweg vergeten zijn... OF ze zijn het vergeten op de doos te zetten en we schreeuwen nu allemaal wel dat het niet kan maar dan blijkt het uiteindelijk wel te kunnen... heeft iemand het daadwerkelijk al wel getest? Het zou wel een stunt zijn als het wel gewoon blijkt te werken ;-)
Topic: Opvolger Denon DN-S1000: de DN-S1200! (8-5-2008 19:07:00)

YourLiVe schreef:

Ik vind het geen slimme keuze van Denon om opeens geen MP3 cd's meer te ondersteunen. Niemand heeft er last van als het er wel opzit, dus waarom zou je die mogelijkheid niet meer bieden? Vreemd.
De mensen die verstandig zijn geweest in de 2 jaar dat MP3 cd's tot de mogelijkheid behoorde er geen gebruik van hebben gemaakt hebben er ook geen last van. Het gebruik van MP3 cd's is gewoon niet slim (druk ik me netjes uit) en het was te voorzien dat het een tussenoplossing zou zijn voor iets wat er aan zat te komen. Wanneer jij als gebruiker kiest voor een oplossing die NIET tot een standaard behoort (want wat is de standaard bij een MP3 cd? De ene speler ondersteunt een y aantal mappen en de andere een aantal x dus wat is de standaard) is dat natuurlijk heel jammer als die niet geboden word op een nieuwe versie. Jammer dat het er niet op zit maar onoverkomelijk... nee.
Topic: Opvolger Denon DN-S1000: de DN-S1200! (30-4-2008 17:00:00)

Sylvia schreef:

Klopt allemaal. En binnen nu en 2 a 3 jaar zal de MP3 cd terecht helemaal uit het zicht zijn verdwenen.
Maar hebben we niet altijd al geroepen dat je niet van de MP3 cd functie uit moet gaan, in het wild zwerven er nog genoeg 1000's MKII's en 800 MKI's rond en die hebben ook geen MP3 ondersteuning. MP3 cd ondersteuning is gewoon iets wat nooit een standaard is geworden en wat het ook niet meer zal worden. Als je zekerheid wil brand je gewoon normale audio cd's en over een jaar of 2 á 3 heb je de mogelijkheid om te kiezen voor CD en/of harddisk/usb sticks.

Het hele MP3 cd verhaal en het ontbreken ervan op de speler vind IK persoonlijk nou niet echt dat je zegt een ramp te noemen.
Topic: Opvolger Denon DN-S1000: de DN-S1200! (30-4-2008 01:16:00)

Dré schreef:

Als we een eventuele bestaande situatie even volledig vergeten dan heb je helemaal gelijk. Maar in de praktijk geldt er vrijwel altijd WEL een bestaande situatie. En dan kan het toch wel een domper zijn om te horen dat je je mp3 CD's niet meer kunt gebruiken. Uiteraard een middagje rippen naar de USB stick en je probleem is opgelost (maar het moet wel even gebeuren).
Geen backup hebben van je MP3 cd is gewoonweg dom te noemen. Ik ben het met je eens dat het zonde is om je MP3 cd's aan de kant te gooien... een de andere kant heb je dan wel meteen een extra backup ;-)
Behalve dan het nadeel dat een mp3 CD niet in een USB stick gestopt kan worden... Zie ook recent topic over wat voor CD's je soms getrakteerd krijgt van je klanten... Een mp3 CD is een beetje gemeengoed geworden (en ineens wordt dat teruggedraaid). Ik snap die keuze niet helemaal.
MP3 cd's zijn de slechtste uitvinding na de belt drive turntable voor dj gebruik naar mijn mening. Men stouwt er immense collecties op weg en vervolgens kun je niets terug vinden, voordeel van harddrive's en sticks is dat je er een index op weg kunt schrijven met alle info die men nodig heeft en het grote voordeel daarvan is dat zo'n index ook ge update kan worden. MP3 op cd is leuk voor in de auto op weg naar Spanje of iets dergelijks wanneer je niet ieder uur een cd wil wisselen ;-)
En, als laatste, absurd veel features voor het geld. Maar ergonomisch zou ik, met een middag tijd en een kladblok, zo een kantje vol kunnen pennen!
Is dat niet altijd al een handelsmerk van het merk Denon geweest ;-)

Ik moet zeggen dat ik me kostelijk vermaakt heb met de paar uurtjes die de S1200 naast me heeft gestaan. Audio CD's en USB heb ik niet eens gebruikt, gewoon linea recta aan traktor hangen en midi mappings maken. Bepaal je zelf hoe je wil cue'en, bepaal je zelf of je gebruik wil maken van de onnodige functies als reverse, dump e.d. (ik had ze mooi geprogrammeerd als loop buttons in Traktor) en hoef je je al helemaal niet druk te maken over een eject van de cd want er hoeft geen cd in ;-)

Wat Denon alleen nog even moet aankaarten bij de diverse software boeren is het display, die werkt namelijk niet onder Traktor. Niet echt heel erg want de laptop staat er nog geen meter vanaf maar het was leuk geweest als dat ook zou werken. De CDJ-400 stond er overigens naast maar als ik moest kiezen koos ik NIET voor de CDJ-400, die 150 euro die ik extra neer moet leggen voor het apparaat vind ik niet opwegen tegen de Denon om heel eerlijk te zijn. Ik heb even heerlijk lopen katten op de S5500 waar nog steeds een vreemd motor gedrag in zit wat betreft de draaiende platter en het ding werkt ook alles behalve intuïtief (daar mag je echt wel een paar dagen voor uit trekken wil je er echt lekker mee kunnen werken) maar de S1200 is gewoon een schot in de roos, voor dat geld en zelfs wanneer je er een klein beetje bij legt is er gewoon niets leukers te koop volgens mij. Correct me if i'm wrong ;-)
Topic: Opvolger Denon DN-S1000: de DN-S1200! (29-4-2008 12:03:00)

Dré schreef:

De CDJ-400 heeft weer als voordeel dat hij mp3 CD's af kan spelen (iets dat je bij de DN-S1200 wel kunt vergeten).
MP3 op cd is natuurlijk al lang niet meer interessant wanneer je een harddrive aan het spelertje kan hangen in mijn ogen. Waarom zou je tenslotte nog een mogelijke probleem factor willen gebruiken. MP3 vanaf een USB stick heeft tenslotte alleen maar voordelen ten opzichte van mp3 op cd, je zit niet met het probleem van het niet kunnen lezen van het medium, het is herschrijfbaar en heeft geen slijtage, en mits voorzien van een goede indexering is het ook nog eens een peut sneller.

Midi vond ik overigens nog een veel leukere toevoeging dan USB... ik heb mezelf wel kostelijk vermaakt met de S1200 in combinatie met Traktor.
Dat gezegd hebbende: Ik vind de DN-S1200 (op een paar "Denon quirks" na) een verdomd leuke speler voor het geld.
\

Eigenlijk de leukste speler voor het geld onder de 500 euro... maar dat was ook al wel een beetje verwacht door sommigen ;-)
Topic: D2 en fat 32<> NTFS (7-4-2008 22:27:00)
Nou... Ik heb even gezocht maar er zijn wel degelijk linux mogelijkheden voor het mounten van een NTFS schijf. En kans is groot dat de D2 onderhuids zo linux is als het maar kan. Dus wie weet...
Onder linux heb ik het niet geprobeerd (althans niet de afgelopen maanden) maar onder OS-X is het een ramp. Lezen gaat prima, schrijven wil voor geen meter en corrupte data als gevolg (al meerdere malen gebeurd met USB sticks) wil ook nog wel eens gebeuren.
Er is een minimaal verschil in performance (en dat heeft te maken met de manier waarop een NTFS partitie bijhoudt wat waar staat). In sommige gevallen is NTFS sneller, in andere gevallen FAT. Verschillen zijn op een snel systeem marginaal volgens mij (maar de D2 is GEEN snel systeem).
FAT is (zo lijkt het tenminste na enig onderzoek) sneller bij het gebruiken van kleine volumes waar NTFS een performance drop heeft (wel een minimale overigens) en NTFS zou het weer beter doen op grote volumes, Microsoftgeeft echter ergens aan wat hun onder een groot en klein volume zien.
Windows zelf claimt schijnbaar ook wat beperkingen qua diskgrootte waar het gaat om FATXX (maar volgens sommigen is dat om mensen om te krijgen NTFS te gebruiken zodat ze nog afhankelijker worden van Microsoft producten).
Mac heeft HFS en HFS+ en die laatste is pas echt een ramp als het bereikbaar moet zijn onder andere OS'en. NTFS onder Linux kan wel maar word nog steeds niet officieel ondersteund. Beetje zoekwerk leverde nogal wat resultaten op met corrupte data e.d. En ook Linux heeft zijn eigen file formats. Alle hebben zo hun voor en nadelen maar als het echt onder alle omstandigheden bereikbaar moet zijn en beveiliging van de data geen issue is dan is FAT eigenlijk de enige optie.
Topic: D2 en fat 32<> NTFS (7-4-2008 11:00:00)

Tom schreef:

NTFS werkt ook wel, maar niet met labairian.
Librarian kan prima overweg met een NTFS schijf, librarian draait namelijk op de pc waar jij je schijf aan hebt hangen en dus ook gewoon schrijf rechten hebt op de schijf. De data die uiteindelijk weg word geschreven alszijnde een library is exact hetzelfde als wanneer je dat zou doen op een FAT schijf.
Je moet elk nummer zoeken, duur langer, en inladen met ntfs duurt ook gemiddeld zo'n 6 seconden.

Met fat 32 is het zoeken 1 seconde, en het laden ook 1 a 2 seconden.
Echt veel beter en sneller.
Lijkt mij dat je zelf een fout hebt gemaakt bij het aanmaken van de muziek library's. Ik merk namelijk 0,0 performance verschil tussen NTFS en FAT32 en dat verschil mag er ook helemaal niet zijn wanneer men een goede database aan laat leggen door het programma.

dimi_v schreef:

Ik dacht ergens gelezen te hebben dat FAT32 een betere performance zou geven dan NTFS en dat evt schrijfrechten implementeren in de D2 op NTFS wellicht verbetering zou geven.
Implementeren zal niet gaan want NTFS is een gesloten protocol. FAT32 heeft als voordeel dat het op ieder systeem schrijf rechten heeft, dus of je de schijf aan een mac hangt, aan een Vista machine of aan een Windows 98 machine, je kunt altijd bewerken. Een NTFS schijf aan een mac hangen en er wat op weg schrijven word lastig en zal niet gaan zonder 3rd party programma ivm de schrijf rechten.

NTFS of FAT32 zou dus in de basis 0,0 verschil moeten hebben als het gaat om performance. Numark roept overigens al snel FAT32 omdat ze met een limiet zitten van het aantal nummers wat een library kan herbergen. Mensen met een 1TB schijf vol met muziek zullen deze dus moeten verdelen over meerdere library's. Om TE grote libraries te voorkomen heeft Numark een limiet waardoor onbeholpen grote collecties met alle problemen van dien voorgebleven kunnen worden ;)
Topic: D2 en fat 32<> NTFS (5-4-2008 23:48:00)
De D2 director dingen laten berekenen is alles behalve slim, het apparaat heeft een rekenkracht wat te vergelijken is met een casio rekenmachine (owke iets sneller) en zoiets kost veel teveel tijd. Analysen van nummers en ook het aanmaken van stripe views doe je via de PC. Laat die maar lekker een nachtje rekenen en het werk op knappen en alle nummers door lopen. Die paar bytes per nummer zullen je de kop niet kosten en je loopt ook niet meer te klooien met een trage D2 director qua analyzen.

Datbases aanmaken doe je dus op de pc, beheer van de database doe je op de pc, en de D2 gebruik je alleen maar om af te spelen...
Topic: D2 en fat 32<> NTFS (5-4-2008 14:39:00)
NTFS had gewoon moeten werken, je mist op dat moment alleen de schrijf rechten op je schijf in combinatie met de D2. Dat is echter geen ramp want collectie beheer verloopt via de PC dus de D2 hoeft niets weg te schrijven op de disk hij hoeft alleen maar te lezen. De D2 leest zo'n beetje vanaf alle mogelijke schijf indelingen, HFS+, HFS, Fat16, Fat32 en NTFS alleen mis je bij NTFS de schrijfrechten op de schijf. ;)
Topic: Opvolger Denon DN-S1000: de DN-S1200! (23-1-2008 13:24:00)

Victor schreef:

Ik denk dat het met de nieuwe harddisk/midi-spelers wel eens snel afgelopen kan zijn met de cd-speler.
Het word pas echt leuk wanneer we gebruik gaan maken van SSD HD. Oftewel een HD zonder bewegende delen, veel betrouwbaarder dan de huidige HD, zuiniger en vooral sneller. Ik denk dat de CD nog wel even aan zal houden maar dat de ontwikkeling op het harddisk vlak wel heel hard zal gaan komende jaren.
Topic: Opvolger Denon DN-S1000: de DN-S1200! (22-1-2008 22:50:00)

RonnieB schreef:

De missende cd-speler in de HS5500 vind ik ook een grote misser, leuk dat ie er extra bijgekocht kan worden, maar dat is dan wel gelijk weer een extra kostenpost.
Denon had/kan dat alsnog heel slim aan pakken door gewoon een slim size usb dvd reader te gaan verkopen als eventuele aanvulling. Ik denk dat dat harder aan slaat dan een interne drive. Ik weet niet hoe het nu zit met de S5500 maar als Cortex een speler in elkaar kan knutselen die met een externe reader kan werken kan Denon dat zeker. Voordeel is dat je dan niet hoeft te wisselen maar dat ding gewoon bij de S5500 in de case kunt mikken en alleen aan sluit wanneer nodig, zog je meteen dat het apparaat kan rippen en je hebt weer een erg leuke feature.
Topic: Opvolger Denon DN-S1000: de DN-S1200! (22-1-2008 11:21:00)

Victor schreef:

Huh? Op de HS5500 heeft Pioneer nog helemaal geen antwoord én de 5500 is nog niet eens op de markt.
Hoeft ook niet want het product word/is niet interessanter voor velen dan een CDJ1000 waar het merendeel van de gebruikers toch naar zal grijpen als de keuze gemaakt moet worden. Daarnaast kun je er natuurlijk vergif op in nemen dat Pioneer met een update komt van de CDJ1000.

MP3 is allemaal heel erg mooi en gewldig maar gebruikers willen de mogelijkheid houden hun oude media af te blijven spelen. Ja Denon komt met een drive bay die je kunt plaatsen in de S5500 in plaats van de interne harddisk maar die komt pas een tijd later na de introductie en als Pioneer net in staat is om daar tussenin een nieuwe CDJ1000 te lanceren word het natuurlijk een verhaal wat we al lang kennen.
Op de 4500 heeft Pioneer pas een paar dagen geleden een antwoord laten zien maar niemand heeft het ding nog in handen gehad én hij wordt zeker duurder dan Denon's HC-4500.
Denon heeft zijn eigen glazen ingekegeld door te kiezen voor pcdj en dat merk je aan de populariteit van het apparaat, de hype rondom het apparaat was er heel even voor de lancering en ebde daarna vrij snel weer weg toen bleek at de software ondersteuning matig was. Pioneer heeft het software gedeelte al voor elkaar voor de speler word gelanceerd en daar zit het grote verschil.

Daarnaast is de Pioneer veel interessanter op het gebied van features dan de Denon en is het apparaat zijn meerprijs op papier meer dan waard. En dat Pioneer rotzooi op de markt gaat gooien is iets waar ik niet meer in geloof na de afgelopen 2 jaar waarin is gebleken dat Pioneer wel degelijk kan innoveren en ook nog eens producten van een hoge kwaliteit de markt op kan gooien. Pioneer heeft wat dat betreft de kritici aardig de mond weten te snoeren de afgelopen 2 jaar.
Topic: Onderteken petitie 'laat ons stappen' (22-1-2008 01:55:00)
Ik ben 27 en nog nooit dronken geweest.... hand op mijn hart zwerende op het graf van weet ik veel wie en ik ben er trots op!

Dat pubers van 14 de mogelijkheid hebben om zichzelf een stuk in de kraag te zuipen vind ik te gek voor woorden, oftewel van mij mogen ze de categorie onder de 18 jaar keihard aanpakken. Zowel ouders als horeca als jeugd zelf gewoon bestraffen op misbruik.

Wat iedereen even vergeet is dat voor iedere puber die zichzelf nu naar de kl*te zuipt straks wel weer een Melkert baan gezocht moet gaan worden om de doodsimpele reden dat ze drukker bezig zijn om zichzelf een stuk in de kraag te zuipen 3 dagen per week dan met de studie bezig te zijn. Ik werk zelf in de horeca en maak vaak genoeg mee dat die pubers heel stoer vertellen dat ze in het weekend zichzelf takkelam drinken, en op maandag en dinsdag heb je niets aan zulke mensen en op vrijdag beginnen ze alweer te feesten...

Overigens kom ik altijd in tenten waar je onder de 21 gewoon niet binnen komt en waar men er ook echt op toe ziet dat die regel keihard word gehanteerd. En laat juist in zulke tenten veel minder gedonder zijn met drank... oftewel jeugd + drank is gelazer en dus gewoon heel simpel afstraffen tot op het bot.

Uiteindelijk is er 1 regel die op gaat: van overmatig drank gebruik is nog nooit iemand beter geworden behalve degene die er zijn zakken mee vult en wanneer de drank moet zorgen voor een gezellige avond er iets echt helemaal mis gaat.
Topic: Opvolger Denon DN-S1000: de DN-S1200! (22-1-2008 01:24:00)

Erikk schreef:

ik las dat de verkoop prijs van deze cd speler in nederland 500 euro zal worden. Dat is toch niet duur lijkt me voor zon speler. laugh :D
Dat is een advies prijs, reken er dus maar op dat die prijs nog wel iets zal gaan zakken na de introductie en dat de speler op pak hem beet 459 euro uit zal gaan komen (denk ik!). Oftewel een echte pain in the ass voor de Reloop RMP2 en de CDJ400 van Pioneer als de speler verder natuurlijk echt doet wat ie beloofd.

Ik kan je zo al wel op een briefje geven dat mits er geen andere fabrikant komt met een soortgelijke speler tegen eenzelfde prijs dit de best verkopende speler gaat worden in dit prijs segment net als de S1000 dat een tijd lang geweest is.

Ik heb Denon niet eens zo bijzonder hoog zitten en na de introductie van de 4500 en de 5500 leek het mij een gelopen zaak voor Pioneer wat betreft hitjes voor 2008 maar ik denk dat de S1200 een hoop goed kan maken op de vlakken waar Denon het naar MIJN mening op dit moment laat liggen
Topic: Opvolger Denon DN-S1000: de DN-S1200! (21-1-2008 13:16:00)

Victor Junior schreef:

Jammer dat ie er zo sch**tlelijk uitziet razz :p ...
Dat zei men destijds ook over de DN-S1000 en dat is toch de best verkopende speler geweest van Denon de afgelopen jaren. Uiterlijk zegt uiteindelijk niet zo heel veel op een product foto. Ik vond de EVO5 op de product foto's ook maar lomp en niet eens echt mooi, in het echt valt ie 100% mee, hetzelfde geld voor de S-1000 wat ik in het begin ook maar een lelijk ding vond en in het echt reuze mee vond vallen.

Ik denk dat de S1200 gewoon weer rap op weg is de best verkopende speler te worden in het midden segment, zeker na de aanpassingen van het jogwheel is het gewoon een erg leuke speler geworden.