Forum > Profiel

Gebruikersgegevens.

Het profiel van Ruud_schepers

Gegevens van leden zijn alleen zichtbaar voor ingelogde gebruikers

Laatste 200 bijdrage(n) van Ruud_schepers (Pagina: 1 van 10)

Topic: Pas op voor oplichting (11-10-2011 13:08:00)
Geld terughalen wat je zelf overgemaakt hebt is niet mogelijk.
Alleen indien het een (automatische of eenmalige) incasso betreft. Deze bedragen zijn te storneren.
Zelf geld overmaken via internetbankieren is zodra de opdracht verwerkt is niks meer aan te doen.
Topic: Waar vervoeren jullie de drive in mee? (13-4-2010 11:20:00)
Hier in de buurt al zelfs vanaf €275,-
Heb hem zelf ook redelijk snel achter mijn B rijbewijs aangedaan. Komt toch altijd van pas.
Topic: Musik Messe / Prolight + Sound, Frankfurt, 2010 (25-3-2010 21:46:00)

Yoghurt schreef:

Volgens mij was dat hem ja. Tafeltje deed me overigens wel degelijk aan. Goede topplaat erop en propere faders er in. Alleen had er erg graag een demo van gehad... om meer achter de potentie / het werkgemak te komen.
Heb er even met een van de engelse collega's mee gesproken die me er veel over wist te vertellen en mij ook veel van kon laten zien. Hij wou me tevens laten zien hoe de communicatie via de telefoon/pda werkte, bleek dat de router weg was. Adapter+netwerkkabel lagen er nog wel. Helaas dat dus niet kunnen zien.
Topic: Musik Messe / Prolight + Sound, Frankfurt, 2010 (25-3-2010 14:53:00)
Hier ook woensdag even op (en iets langer neer) geknald (auto hield er tussen frankfurt en Köln mee op op de terugweg sad :( )
Veel leuke nieuwe dingen gezien. Gehalte Chinezen die liever geen mensen op de stand hadden was inderdaad vrij hoog. Ook veelal kopieen van anderen zover ik het zag.
Links en rechts nog een beetje bijgebabbeld. Al met al een geslaagd dagje in het heerlijke weertje.

Verschil tussen de hallen vond ik persoonlijk wel groot. (kan uiteraard ook aan de tijd hebben gelegen dat ik er rond liep), maar in hal 9 was niks te doen, terwijl in hal 8 het erg druk was. Zelfde verhaal geldt voor hal 11 waar het druk was terwijl in hal 6 niet erg veel te doen was. Zal ongetwijfeld te maken hebben met de stands en bezienswaardigheden die er waren in de verschillende hallen, maar het viel me wel op. Al met al viel het kwa drukte wel mee en was het goed te doen. Wel een aantal keren een persoon met een DB metertje in de hand zien lopen en druk bellend (volgens mij stond het soms iets te hard wink ;) )

Yoghurt schreef:

Bij ADJ vonden we een nieuwe lichttafel met bijhorende software, jammer dat niemand van de stand wist hoe deze werkte omdat hij net nieuw was. Ook de LED wash kopjes deden het aardig, maar lijken mij prijs/product net iets te duur, lagen al aardig richting de GLP Impression qua prijs en dat lijkt mij het niet waard.
Bedoel je de Midicon? de tafel die gelinkt stond aan de Emulation software?
Topic: Musik Messe / Prolight + Sound, Frankfurt, 2010 (22-3-2010 11:29:00)

watje schreef:

Dj-Bpm schreef:

Het staat absoluut nog op mijn verlangslijstje om een keer heen te gaan ;) helaas kwam ik er zojuist pas achter dat het volgende week al is, dat is voor mij toch echt een beetje te kort dag helaas... hahaha achja volgend jaar beter.
ik ben ook nog steeds van plan een dagje te gaan.. Hengelo is niet zo ver... en geloof dat rene eppink ook interesse heeft..
Ik ga 99% zeker woensdag op en neer naar Frankfurt. Vertrek 's ochtends vroeg en 's avonds weer terug!
Als je interesse hebt, laat maar even weten.
Topic: In Memoriam: Martin (KVM) (20-10-2009 20:37:00)
Mijn oprechte deelneming.
Ik wil de familie, vrienden en kennissen veel sterkte toewensen.
Topic: Wat kosten jullie nou? (5-10-2009 17:59:00)

marijn schreef:

Hier werd ik ook net gebeld om een prijs op te maken voor:

Privé Fuif iemand die 40 wordt, van 21u tot 3u (indien het uitloopt in overleg langer).
Momenteel zit hij al aan 150 personen, de zaal waar het doorgaat is De Rietgaard in Bornem.

Hier een klein fototje ervan (loopt nog een stukje door) https://www.vzwagoriad.be/101_0113.JPG-for-web-normal.jpg

Qua licht kom ik wel toe met 4 fourbars op losse statieven, strobo, rook.
Qua geluid heb ik momenteel alleen 2 QSC HPR122i kastjes, dus ik denk dat ik minstens 1 sub ga moeten bijhuren (30 euro)

Als ik eerlijk moet zijn zijn de mensen steeds wel heel tevreden na elke feestje.. mijn prijs die ik nu vraag voor privé feestjes is 175-200 euro (naargelang wat ik mee neem)

Hebben jullie een mooie maar scherpe prijs voor dit alles?
Omdat ik eigenlijk geen idee heb hoe de meeste mensen die hier geen ervaring met hebben over denken..
150 man met een setje 12" ga je niet redden. Misschien net als je er 2 subjes onder hebt staan, maar dan nog zal het niet over houden.
Met betrekking tot de prijs is hier al vele malen besproken, dat is niet simpelweg te zeggen door een apparatuurlijstje.
Let er wel even op dat het hier om 6 uur gaat, wij berekenen onze prijzen op een standaard tarief van 4 uur, weet niet hoe jij dit doet?
Topic: Qsc, hpr serie. (3-8-2009 00:25:00)
Aan de ene kant zou voor mij de keus dan snel gemaakt zijn: 18" Aan de andere kant vind ik een 12" top nou weer niet echt mooi staan op een 18" sub en zou ik eerder de 15" pakken. Weet zo ook niet als deze verder goed elkaar aanvullen. Heb zelf een set van 2x 18" sub met 2x 15" top staan en dit gaat goed, als het iets groter moet 2 subjes erbij en klaar. Misschien ook niet onaardig om voor jezelf te beslissen wat je ermee gaat doen, ben je altijd 2 subs nodig? Kan je het 9 van de 10 keer met 1 sub af?
Topic: Wat voor werk doe je in de vakantie? (30-7-2009 00:34:00)

Bassie Rassie schreef:

patrickspan schreef:

bij de albert heijn moet je minimaal 15 jaar zijn..
Bij Albert heijn´s die bij Ahold zijn ingeschreven (krijg je een uitbetaling vanuit zaandam & loonstrookje) is de minimum leeftijd 15 jaar(overdag) en 16 jaar(s'avonds) voor een vakkenvuller.

Maar er bestaan tegenwoordig genoeg Albert Hein's die niet bij Ahold ingeschreven staan, maar alleen onder de naam van Albert Hein verkopen. Deze nemen niet altijd de regeltjes even sirieus.

Hierdoor zijn er verschillende bedragen dat je verdiend. (hangt ook van je contract-uren af natuurlijk)
Ga dan uit van franchise formules, en daar heb je uiteraard wel wat regels en richtlijnen vanuit Zaandam, maar mag je ook veel zelf bepalen en tja daar zou eventueel ook wel eens het persooneelsbeleid onder kunnen vallen. (ben niet echt bekend de AH franchise formule en durf het dus niet met 100% zekerheid te zeggen) Maar het kort door de bocht van niet serieus nemen van de regeltjes klopt hoogstwaarschijnlijk niet echt.
Topic: Laptop meenemen tijdens het draaien (23-7-2009 23:01:00)
Als ik de foto zo zie zou ik zelf voor een oplossing kiezen met een draaibare tv steun. Deze binnenin vastmaken en wanneer deze niet gebruikt wordt, lekker binnen laten hangen, wanneer deze wel gebruikt wordt deze naar buiten draaien.
Topic: DMX bedrading T-Bar (30-6-2009 00:35:00)
Omdat de connectoren nog niet binnen zijn heb ik het nu even opgelost met 0,5 meter kabeltjes.
Maar het heeft inderdaad te maken zoals Martin al aangeeft dat ik dan volledig de flexibiliteit kwijt ben (tenminste ook kwa snelheid met opbouwen, want kan natuurlijk altijd een langere kabel ertussen zetten, maar dat kost weer tijd). En die paar meter extra aan DMX kabel kost de hele wereld nou ook weer niet.
Inkorten van de stroomkabels zit ik al aan te denken, moet de parren zowieso nog open hebben om de extra beugel ervanaf te halen, dus wie weet dat ik ze dan direct even meepak.
Dat het iets kosten mag? Valt uiteindelijk allemaal nog wel mee. Ik ga niet zitten kijken op een dubbeltje meer of minder als het daardoor een stuk mooier/flexibeler wordt. Zal zo eens even kijken wat het ongeveer gekost heeft (ben bang dat ik er dan alsnog wel van sta te kijken maarja, je hebt me nu eigenlijk ook wel nieuwsgierig gemaakt laugh :D)
Even een optelsommetje:
- 2x Alu balk (incl. einddoppen) €47,- (ja, weet dat ik deze een beetje te duur heb gekocht maarja was ze snel nodig)
- 10x inbouw shucko €25,-
- 8x wurgwartel €5,-
- 2x spigot €12,-
- 4x G-Haak €10,-
- 16x XLR connector €4,- (weet dat het de goedkope soort is, maar als het goed is gaan ze er 1x aan en daarna niet meer af.)
- 4x Neutrik chassis XLR €10,- (Hier wel neutrik gekozen ivm aansluiting die elke show gebruikt gaat worden)
- 4x Neutrik chassis Powercon €10,-
- Metertje of 15 aan DMX bekabeling €7,50 (is wel een gokje kwa lengte, maar zal redelijk overeen komen)
- Wat bouten, moeren, zelftappers €10,-

Totaal zal het me exclusief de ledparren een eurotje of €140,- gekost hebben voor de 2 barren samen. Waar een kanttekening moet worden gezet bij de wat te duur betaalde alu kokers.
Topic: DMX bedrading T-Bar (29-6-2009 14:55:00)
Hier zijn ondertussen ook 2 T-barren gemaakt voor de ledparren.
Ze zijn nog niet helemaal af, de XLR connectoren waren niet op voorraad. Deze komt als het goed is volgende week binnen en dan kan ik ze helemaal af maken.
Maar om jullie niet langer in spanning te laten zitten hierbij alvast wat foto resultaten.
Als eerste zorgen we voor een aluminium koker (in ons geval hebben we gekozen voor een 70x50mm, 50x50mm is ook mogelijk.
Hier komen dan wat gaten in voor de stopcontacten.
Wij hebben er voor gekozen om 4 ledparren aan een balk te hangen en 1 extra stopcontact voor effecten enz. erop te zetten.
Naast de stopcontacten moet er uiteraard wat XLR bekabeling in komen. Hier hebben we ook gaten voor geboord.
We hebben er voor gekozen om de XLR door te lussen tussen de parren. Zo begint het al ergens op te lijken.
Spigot in het midden van de balk zodat hij ook op een statief kan worden geplaatst.
Voor de aansluitingen hebben we een powercon in en een doorlus naar een powercon uit gemaakt, aan de rechterkant komen nog een XLR in en XLR uit.
En zo komt het dan zo ongeveer eruit te zien.
En nu een volledige balk met haken.

Zodra de XLR connectoren binnen zijn worden de balken verder afgemaakt en word de bekabeling even mooi bij elkaar vastgezet.
Let verder niet teveel op de mooie ondergrond waarop gewerkt werd laugh :D
Topic: Keuze maken Led sunstrips of losse parren (28-6-2009 16:00:00)
Heb er eentje thuis liggen, maar nog niet de tijd gehad om er naar te kijken.
Zal van de week eens kijken wat het is, laat dan wel wat weten.
Topic: Welke nieuwe geluidsset zou jij kiezen voor +/-7000,- (24-6-2009 23:53:00)
Op de site van DBX staat ondertussen een Driverack PA+ als nieuw. Heb er verder nog niet echt nagekeken maar zomaar een wilde gok dat deze de PA op gaat volgen.
Topic: Apres Ski Party (23-6-2009 15:55:00)

DJ Robbie schreef:

Carre is idd aan de kleine kant maar de bedoeling is om zo min mogelijk geld uit te geven.
Sneeuwmachines is ook zkr een leuk idee maar wel te duur.
Het idee van Get-Right m.b.t. het uitlichten van de band zal ik zkr onthouden!
Heb nu al best veel over de lichshow gehoord, maar zijn er ook nog tips of ideeen over het geluid?
Ik hoor et graag.

Groeten, Robin.
Waarom zouden we nog meer ideeën moeten geven als zelfs een paar simpele sneeuwmachines te duur zijn? Die kosten hooguit een paar tientjes inhuur.
Verder krijg ik het idee dat er eigenlijk al iets is bedacht en niet meer vanaf geweken wordt.
Topic: 2 microfoons maar 1 ingang. (17-6-2009 10:37:00)
Heb het inmiddels al opgelost met een xenyx mixertje, werkt perfect.
Topic: Kingpul/Cresta RH-216R Lichtkrant (13-6-2009 22:18:00)
Dit heb ik toendertijd van Kingpul terug gehad via de mail:
"After we check it ! it's AC 9V 4A(max.)"
Met het forumlid waar ik hem aan verkocht heb, heb ik ook nog contact nadien gehad en die zei het volgende:
"ik heb vandaag een 1800mW adaptor gekocht, en hij doet t!"
Was een 9V adapter als het goed is. (net zoals Kingpul mij mailde, en ook achterop het apparaat stond bij de ingang)
Topic: Kingpul/Cresta RH-216R Lichtkrant (13-6-2009 18:52:00)

metalman schreef:

Beste , iemand die ik ken heeft ook onlangs een lichtkrant van cresta op de kop getikt .Hij mist echter wel de voedingsadapter . Deze zou ac 9 v / dc 12 v 25 Watt zijn . Dus dit stuk snap ik niet goed . Is de voeding nu ac of dc ?
Kan mij herinneren dat er best een zware adapter toendertijd achter moest.
Een forumlid heeft hem van mij overgekocht en als het goed is werkend gekregen met de juiste adapter.
Anders kan ik morgen nog wel even me mail nazoeken als ik nog ergens hier iets over heb staan.
Topic: Keuze beamer? Optoma EP728i? (12-6-2009 00:26:00)

DJ Delay schreef:

Ik had het over Acer in het algemeen, niet over de projectoren alleen.
Valt onder het stukje "prijs-kwaliteit" verhouding.
Topic: 2 microfoons maar 1 ingang. (11-6-2009 23:53:00)
Ik zit nu ook even met een zeer korte tussenoplossing.
Straks geen last meer als de nieuwe geluidstafel binnen is, maar momenteel wil ik 2 microfoons aansluiten en heb maar 1 ingang tot mijn beschikking.
Nu zat ik te denken om een Xenyx 802 of 1002 te pakken en daar de microfoons op aan te sluiten om vervolgens de Xenyx dan weer op een line ingang van het mengpaneel te prikken.
Kan dit, of loop ik ergens tegen aan?
Verder kan ik nog niet helemaal opmaken uit de handleiding als de RCA out nu ook een main out is of dat het alleen met 6.3mm jack gaat.
Waarom nu zo'n oplossing en niet de eerder aangedragen oplossingen denken jullie zeker. Als de nieuwe geluidstafel er is, zou deze gebruikt kunnen worden voor een simpel karweitje, het volume van 1 cd speler bepalen wink ;) die aangesloten wordt op een versterkerrack.