Forum > Profiel

Gebruikersgegevens.

Het profiel van Descon

Gegevens van leden zijn alleen zichtbaar voor ingelogde gebruikers

Laatste 179 bijdrage(n) van Descon (Pagina: 5 van 9)

Topic: Setje opnemen op laptop (13-1-2004 20:20:00)

Julien schreef:

Koop een externe geluidskaart, betere kwaliteit opnemen en zit line in op e.d, klaar ben je...
Precie , gewoon met een breakout box
Topic: grote party organiseren hoe en wat?? (10-1-2004 19:00:00)

roberto schreef:

ja waardeer ik wel, maar bij die agency had je ook zoiets van het gaat toch niet lukken enzo. Maar hoeveel ervaring heb je zelf met feesten organiseren enzo, dus hoe kan je weten dat het fout gaat?

back on topic
Ik zie kutkop niet echt als waardering............

Ik heb door mijn werk als LJ genoeg feestjes gezien om te zien waar je op moet letten. Ik ben op het moment bezig met een studentenfeest die een flink budget heeft ( genoeg om bekende namen te laten komen) en daar loop ik geen risico mee omdat we ons hebben ingedekt met een grote sponsor.
Topic: grote party organiseren hoe en wat?? (10-1-2004 18:47:00)

roberto schreef:

2 descon: het enigste wat je kan is mij afkraken in al mijn ideëen, dan denk ik gewoon: hou je k*p en zeg dan niks. Ik ga alles goed met eltoro bespreken, ik ben niet op mijn mondje gevallen, dus ik weet echt wel wat wel en niet kan!
Jezus , jongen , denk je dat ik voor de lol zo'n tekst zit te typen. Ik heb genoeg mensen op hun bek zien gaan met feestjes. Maar goed , ik probeer hje alleen maar te helpen en te waarschuwen. Maar je als dat niet gewaardeerd wordt...........................

En over de posters , Ziet er allemaal wel netjes uit maar bij de eerste poster vind ik dat rooie lettertype niet zo geslaagd , je moet haast met je neus er op boven op staan om te zien wat er staat. Op de onderste is dat beter te zien. Kun je dat zwarte niet vervangen door een andere donkere kleur ? Zwart knalt er zo uit en een andere donkere kleur past mooier in het geheel.

Ik heb meer als ik de flyer lijkt het dat het meer om een hardstyle feest gaat als om een schoolfeest : Banging zus , Pumping , Kicking enz. De flyer straalt dat niet uit kwa kleuren vormgeving.Wat de flyers betreft , goed geplaatste flyers scoren idd goed. In jouw geval dus de scholen.
ja, wij vinden zelf de 1ste poster mooier maar de 2de duidelijker. Iedereen in de klas vind dat ook. Dus of de 1ste poster wordt duidelijker of de 2de en die wordt dan nog wat aangepast met datum, waar het is enz.
Wat denk je zelf wat het belangrijkste is : Mooi en onduidelijk of Strak, simpel en netjes.
Topic: grote party organiseren hoe en wat?? (10-1-2004 00:25:00)
Tis dat ik het topic niet eerder heb gezien , maar anders had ik wel ff eerder gereageerd :

Je wil graag profesioneel over komen met je dj bookings bureau , maar je vraagt op een forum hoe je een feestje moet organiseren shocked 8O . Je komt dan wel over als een amateur.
3000 flyers
weet je wel hoeveel dat is ? Je hebt met grote a3 posters een beter bereik als met flyers. Die a3 posters vallen nl veeeel meer op als een stapeltje flyers wat ergens ligt. (als je ze duidelijk ophangt)
800x5=4000 euro-laten we zeggen 500 euro=3500 euro. 3500 euro:2=1750 euro per persoon
Je rekent jezelf al weer aardig rijk........ geloof me , je mag blij zijn als je op je eerste feestje quitte draait. Er zijn weinig beginners die gelijk flink winst draaien.
Laat geen dj draaien die nog nooit 1 plaat heeft aangeraakt, schrap dj oscar dus!!
shocked 8O Oscar zal een beste vent zijn , maar zoiemand gooi je gelijk van de line up of hij mag het eerste uurtje draaien.
ik heb een leuke regeling getroffen die in vrijwel elke discotheek opgaat, de regel: wij krijgen de entree, jullie de drankomzet
Ik mag aannemen dat je ook een minium drankomzet moet hebben. De zalen waar ik laatst geinformeerd heb naar de prijzen e.d gaan uit van ongveer 2000 euro drankomzet (zaaltje van ongeveer 600 personen en dit gelde voor meerdere zalen van die grote ). Hou er bij een schoolfeest rekening bij dat er totaal niks gedronken wordt door de leeftijds categorie 14 - 18 jaar. Als je deze omzet niet haalt , mag je hem zelf gaan aanvullen.
Geven ze verantwoordelijkheid aan ons af, geen idee, ik denk gewoon dat er personeel enz loopt van eltoro dus dat die alles goed in de gaten houden. Anders kan ik altijd me pa ofzo nog inschakelen die de verantwoordelijkheid vast voor zich opneemt.
Zeg Pa , ik geef een feestje in El Toro , mocht het fout gaan , ben jij de lul.

Je vader ziet je aankomen, die van mij zou er niet intrappen. Ik weet niet of je meerderjarig bent maar er zal meerderjarige garant moeten staan voor evt schade of overige onkosten.
Oh, en wat ik nou weer helemaal vergeet Roberto, ik vind het heel erg leuk, al die initiatieven van jou. We zijn er natuurlijk met z'n allen steeds op aan het schieten, maar ik wil zeker niks afschieten.
Ik moet wel zeggen dat ik op het punt sta om te gaan schieten. Ik heb er zelf weinig vertrouwen in en aangezien Roberto grootse plannen heeft. Boekingsagency , Grote feesten en een webwinkel lees ik op je site. Ik vraag me af of je wel enig idee hebt waaraan je begint. Er komt veel meer bij kijken als je verwacht als je een beetje suc6vol bezig wilt zijn.

Ik zie veel vaker van dit soort inatieven op internet waar helemaal niks van terrecht komt.

en nog iets :

ALS JE EENMAAL EEN SLECHTE REPUTATIE HEBT , KOM JE DAAR NIET (SNEL) MEER VAN AF!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Maar goed , hou ons op de hoogte en vermeld de goede en slechte dingen van het feest. Mischien kunnen we er dan van leren.................

Zo de tering , zulke lange posts maak ik niet vaak happy :)
Topic: dj's gezocht (10-1-2004 00:01:00)

roberto schreef:

aardig zeg, in mijn topic je graantje meepikken razz :p

maar om het ff up to date te houden: heb de site van de designer gekregen, maar ik ben er nog niet erg tevreden over (menu enzo) deze maakt dj jows nu even voor ons. Dan plakken we de teksten erin enzo en dan isie hoop ik af.
Hoezo graantje mee pikken ? ik wordt er niks beter van als iemand van hier daar gaat draaien happy :)

Degene mag me natuurlijk altijd een biertje aanbieden , maar hij zal me niet snel in die toko tegen komen. Het is een mooie toko , maar totaal niet mijn muziek
Topic: dj's gezocht (7-1-2004 00:08:00)
Dan zal ik alvast een interesante oproep laten zien :
Hallo DJ's van Nederland! Wij zijn op zoek naar een nieuwe DJ voor De Draaibar en De Blauwe Engel!

Mocht je hiervoor interesse hebben en een keer willen proefdraaien voor ons stuur dan een mail naar DJ Justin en vermeld daarbij je:

¤ telefoonnummer

¤ werkervaring

¤ leeftijd
djjustin@draaibar.nl

DUS NIET NAAR MIJ MAILEN. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vooral voor een beetje Feestdj is er genoeg werk te vinden

[edit]

Gaat hier dus om de 3 gezusters in Groningen
Topic: Nieuw strobootje van Hungaroflash (4-1-2004 17:50:00)

Remco schreef:

net even gezocht naar foto's van de strobe op www.awakenings.nl en gevonden. Ik kan helaas geen link geven. De foto van de stobe staat op fotopagina: 9.
www.awakenings.nl/upload/graphic/5533.jpg
Deze bedoel je ? razz :p
Edit Mod: Plaatje veranderd in link
Topic: Pioneer HDJ 1000 (26-12-2003 15:13:00)

leon_feyenoord schreef:

Ik heb de pioneer nu al een 3 maandjes, maar is echt een fijn ding, nooit problemen mee gehad. Dus er valt zeker nog wel wat positiefs te melden hier over dat ding happy :)
Na 3 maand kan je nog niet veel over duurzaamheid zeggen.
Topic: levertijd DJX-700 (25-12-2003 12:44:00)

sylvia schreef:

ideedeluxe schreef:

Welja, gewoon eigenwijs blijven, iedereen raad je af om af te zien van de bestellign, inclusief Dré, die het apparaat notabene moet leveren en jij blijft stug volhouden dat het je allemaal niets kan schelen ?
Moet je opletten wat er gebeurt als het apparaat defect blijkt te gaan: hupsakee terug naar Dré voor de garantie shocked 8O .
En terrecht , alleen moet ie dan niet raar op kijken als hij een poosje zonder zit.
Topic: Lage prijs .... (23-12-2003 22:47:00)

sylvia schreef:

Je hebt toch gewoon webshops en webshops. New-Line is één van de weinigen (ik geloof zelfs de enige) waar ik 100% op vertrouw. D'r is ook een concurrent van Dré waar ik eens een speler wilde gaan halen omdat ik toch in de buurt was van dat adres, bleek het gewoon bij die jongen zijn moeder thuis te zijn.

Vind ik persoonlijk niet zo erg, maar daar stuur ik dus geen vrienden heen, omdat ik in het geheel niet kan instaan voor eventuele service. (Tenzij z'n moeder erg handig is met een schroevendraaier laugh :D .)
Een drukke winkel heeft meer kosten,dan een rustige winkel. Zo werkt het ook met webwinkels.Al denk ik dat webwinkels in verhouding meer kosten krijgen maar dan doe je toch iets fout als je dan niet uit de kosten kan komen.

De winkel waar ik mijn apparatuur haal levert ook gewoon vanuit huis. Terwijl die jongen toch genoeg kennis van zaken heeft en tegen een lage prijs levert.Ik ken ook wel winkels die een nette winkel en loods hebben en minder kennis van zaken hebben. We hebben het niet over dezelfde winkel omdat deze jongen niet meer bij zijn moeder woont wink ;)
Topic: dj's gezocht (14-12-2003 13:12:00)

roberto schreef:

dit topic mag dicht, we hebben onze dj's. Degene waar we net een demo van hebben gekregen, krijgen nog bericht van ons.

De site is bijna af, alleen de teksten nog. We gaan dan iets met de kvk doen en dan kunnen we van start happy :) champagne!
Wat mij betreft mag ie wel open blijven. Ik ben nl erg benieuwd of dit inatief het gaat redden. happy :)

Ik verwacht zelf dat het niks wordt , maar hou me op de hoogte
Topic: eigen muziek op CD zetten (13-12-2003 14:03:00)

DJJD schreef:

Beste Lisa,
ik heb een klein home studiootje en daar zou je het wel gratis op mogen nemen, alleen weet ik niet waar je woont ofzo maargoed... Je kan ook misschien iemand om advies vragen die er meer verstand van heeft en die je kan helpen.
als je intresse hebt moet je maar melen... happy :)

Groeten, Menno
Jouw kennende stelt dat weer geen fuck voor laugh :D laugh :D laugh :D
Topic: Technics nieuwste CD-speler (11-12-2003 19:36:00)
Kwa uiterlijk vind ik hem zelf op het moment wel wel het mooiste
Topic: Nu kopen en later betalen. (10-12-2003 16:31:00)

de kawaman schreef:

Je kan het ook anders bekijken. Als je nu het geld hebt en echt geen rente hoeft te betalen, wat regelmatig voorkomt, dan moet je het doen.

Het geld zet je 1 jaar vast opde bank.
De rente steek je in je zak en over 1 jaar betaal je alsnog!
Tenzij de rente lager is als de korting die je ergens anders krijgt als je gelijk betaald!
Bij de bedragen waar het bij Feedback omgaat is dat niet echt de moeite met de huidige rentestand
Topic: Service van Gemini slecht? (5-12-2003 17:53:00)

Dré schreef:

descon schreef:

Het geldt voor alle kanalen en je ziet de led meter ook wegvallen. Het maakt niet welk kanaal je gebruikt.
Dan is het een ander verhaal.
Het mengpaneel is volgens hun gerepareerd.............. Maar ze willen hem niet terug sturen omdat de rekening er niet bij zat.

Tis verdomme de 4e keer dat ie daar staat en de vorige 3 keer zat er een kopie bij de van rekening angry , hoezo de administratie klopt daar niet.

Ik krijg toch echt neigingen om het mengpaneel anaal in te brengen bij de directeur van gemini. angry
Topic: Pioneer HDJ 1000 (5-12-2003 16:48:00)

Reind schreef:

De sony MDV-R700 en Pioneer HDJ1000 zijn gewoon koptelefoons waar je een beetje zuinig op moet zijn omdat ze snel uit elkaar flikkeren.

Voor sommige mensen is het best wel moeilijk om zuinig met de koptelefoon om te gaan (ik ben er zo'n 1) en dan moet je gewoon een MDV-R900 nemen of een Senheiser HD25.
Erger me er alleen dood aan dat de MDR-V900 nergens te krijgen is op het moment angry
Topic: Beste koptelefoon? (4-12-2003 00:20:00)

fredje schreef:

Dre,ik begrijp precies wat je bedoelt met de pro uitleg van de verschillen in een aantal soorten koptelefoons.
maar waar ik naar toe wilde is dat er versch. klasses zijn en elk heeft specifiek iets.
degene die niet vaktechnisch bezig is met muziek!!!valt over het algemeen die verschillen niet op,dat is gebleken op dit topic-men heeft het bijv over een bepaald merk/type koptelefoon en je ziet zo maar drie/vier versch. meningen.
wat de een dof vind-vind de ander schel
daarom nogmaals-het gaat erom wat jezelf prettig vind,maar gebruik het advies/review van Dre/new-line voor een verstandige koop.
TIP!!het is lastig om diverse types koptelefoons uit te proberen-loop div. platenzaken af en beluister daar de platen,ook een platenzaak heeft een voorkeur voor bepaald type koptelefoon,op die wijze kan je alle tijd nemen om een koptelefoon op je hoofd te zetten,geluid te beoordelen,hoe deze zit etc etc
groet
Kwa geluidskwaliteit kun je er wel een cijfer op geven.

Comfort e.d verschilt per gebruiker.
Topic: Beste koptelefoon? (3-12-2003 15:37:00)

roberto schreef:

ja, ik heb mijn sony mdr-v700 ook bij de media gehaald. Daar staan alle koptel's op een rijtje, je kan ze allemaal op je kop zetten wink ;)
In groningen hebben ze hem niet
Topic: Beste koptelefoon? (2-12-2003 22:18:00)

Saithn schreef:

Ik zit nu al een tijdje te denken aan een nieuwe koptelefoon en ga nu dus ook een nieuwe kopen. Na wat onderzoek moet ik nog de afweging maken tussen de HD25 van Sennheiser en de v900 van sony.
Omdat deze koptelefoons best prijzig zijn wil ik ze natuurlijk eerst op m'n kop hebben gehad. Dus ik heb vandaag de hele dag rondgefietst door amsmtelveen, maar geen een shop had de v900 of de HD25 op voorraad sad :(

Mijn vraag: Weet iemand een shop waar ze (waarschijnlijk) de v900 en de HD25 WEL hebben, en waar je hem ook mag testen? In de buurt van amsterdam.

Alvast bedankt wink ;)
Ik ben de MDR-V900 nog nooit in reallife tegengekomen. sad :(
Topic: DMX-besturing via PC voor discotheek (2-12-2003 15:33:00)
Ik heb zelf ervaring met de ALS Enigma , ik vind hem zelf wel lekker werken.Maar ik hoor dat ie wel lastig te progameren is.