Forum > Profiel

Gebruikersgegevens.

Het profiel van Larzzzie

Gegevens van leden zijn alleen zichtbaar voor ingelogde gebruikers

Laatste 200 bijdrage(n) van Larzzzie (Pagina: 5 van 10)

Topic: LED Controllers (14-2-2006 22:56:00)
Misschien even wat 'off-topic' maar is het bij jou ook zo dat wanneer je je controllers adresseert en de stroom van de controllers afgaat ze weer op '001' staan??
Topic: mini jack naar XLR (9-2-2006 08:20:00)
www.new-line.nl/v/6021
met 2 x
www.new-line.nl/v/6080
of is dit een heel gek idee? je zou ze altijd nog kunnen verlengen met 2 xlr's naar je speakers toe.
Topic: disco setup in kaapverdië (6-2-2006 19:07:00)
Daar heb je zeker gelijk in. Wel zou je dan naar multibarren of multiblokken moeten gaan met een multikabeltje naar je dimmerrack. Misschien qua kosten iets duurder maar beter te onderhouden en vaak hoger te belasten...
Niet geheel onbelangrijk: hoe zit het met je stroomcapaciteiten?
Topic: disco setup in kaapverdië (6-2-2006 18:58:00)
De effecten die je noemt zijn veelal hetzelfde (tricorno en derby zijn vrijwel gelijk qua effect alleen de behuizing is anders), flowertjes en goboprojectie effectjes. Niet heel erg bijzonder. Wil je toch met dit soort effecten gaan werken, dan zal je -zoals je vast en zeker al een keer bent tegengekomen op het forum- toch wat basisverlichting moeten hebben voordat je helemaal gek wordt. Neem wat parren op t4's en een DMX sturing. Neem daarnaast wat switchpacks op dmx waarop je je effecten aan kunt sluiten. Wat ik dan voor effectjes zou nemen zijn een paar flowers, (denk vanaf de 250 a 300 watt voor een beetje effect!!!) en, welke ook leuk zijn en waar je geen switchpack voor nodig hebt zijn de showtec BAT series. Vergeet je je bevestiging niet?
Topic: Neutrik Pluggen (31-1-2006 20:29:00)

dewazige schreef:

Komen ook nog de bnc chassisdelen van Neutrik in de webshop?
www.new-line.nl/v/5263 deze dus.
uhh...dat zijn ze toch? dus ze staan toch al in de webshop of begrijp ik jou vraag niet goed ashamed :$ shut up :X
Topic: DMX values Firestorm (24-1-2006 13:09:00)
Das toch wat je zoekt?? (of zeg ik nu iets heel doms shut up :X )
Topic: Vakbeurs Theatertechniek - Ahoy Rotterdam (18-1-2006 17:56:00)

Dj Nathan schreef:

larzzzie schreef:

- Bij lightco interessant verhaal over het wireless DMX gebeuren
Ik heb de folder van lightco hier liggen maar er staat niks over de reikweidte van het systeem. Moet ik denken aan 20m 100m 200m 1km?
Kan jij het me vertellen.
Ik ga morgen maar heb waarschijnlijk maar 2 uur de tijd dus....
Deze meneer had het erover dat ze in de UK tests hebben gedaan en later ook echt ingezet in een project in heel londen. Hierbij moest alles worden aangelicht. Voor het gehele centrum gebruikte ze 4 kastjes als ik het goed heb, dus reken maar uit... Kilometer zou 'ie makkelijk redden. Het is een mooi, en zeker slim systeem!
Je kan altijd even bellen/mailen naar deze mensen,ze zijn erg enthausiast over het systeem en willen je er graag wat over vertellen! happy :)
Topic: Vakbeurs Theatertechniek - Ahoy Rotterdam (17-1-2006 08:09:00)
laugh :D happy :)
Topic: Vakbeurs Theatertechniek - Ahoy Rotterdam (16-1-2006 23:01:00)
Vandaag ook geweest wat leuke puntjes:
- Yamaha digitale mixers
- Midas, verschil in kwaliteit tussen venice serie en zijn grotere broers eens gevoelt... (En ook bij Midas zit er een wereld van verschil in 2 tafels... shocked 8O )
- Lagotronics stand
- Bij lightco interessant verhaal over het wireless DMX gebeuren
- Bij rolight veel over de selecon spotjes te weten gekomen en over het
grand-MA + Video gebeuren met leuke demo.
- Bij electrolux even naar de Avolites Diamond gekeken.

Nog even bij de pyro-toko geweest, leuke effecten, veelal wel 'standaard' en verouderd, jammer dat er dan showtec sneeuwmachines in de stand staan enzo... Het DMX systeem voor confettie kanonnen was wel interessant.

De Martin primeur was ik niet zo kapot van, heeft rond het middaguur ook even niet gewerkt enzo, echt nog heel erg 'nieuw'. Ook het Martin maxys systeem viel me tegen, de vizualizer geeft toch echt heel erg andere kleuren weer dan wat er in het echt gebeurt: leuk geprobeerd maar lang nog niet zover als andere softwarepaketten en tafels...

Al met al een zeer geslaagde beurs, veel leuke dingen gezien, veel contacten op gedaan en natuurlijk een geweldig t-shirtlaugh :D wink ;)

Voor de echte disco/drive-in jongens niet echt aan te raden, veel standhouders zien je liever gaan dan komen, jammer maar daar is toch de PAmarkt en discobeurs meer geschikt voor. Toon je echt interesse willen ze je best wat vertellen. Er is ook weinig DJ gerelateerde apparatuur te vinden (hoogstens 4 dubbele cdspelers voorbij zien komen verstopt in een rackje...). Even gaan kijken kan natuurlijk altijd!
Topic: Inrichten van je eigen disco (9-1-2006 19:40:00)
reactie zonder chemische troep.... ben toch benieuwd hoe dat heeft gewerkt.......
Topic: waarom geen Dre's choice voor? (9-1-2006 18:57:00)
Zo daar zeg je me wat... Die dingen kun je goed onderschatten...Laatst 2 op klus... Had aan een halve al meer dan genoeg gehad... Die dingen hebben echt een enorme output...Zeker binnen staat het zo vol van de rook shocked 8O .. Overigens wel leuke speeltjes, daarnaast wel weer vrij zwaar. Daarnaast ook best roest-gevoelig: beetje vloeistof eroverheen of in vochtige omgeving beginnen ze na een poosje toch wel aardig te roesten...Niet zo probleem maar aangezien de apparaten -naar mijn mening- niet helemaal lekvrij zijn gaat dat dan toch hard. Heb er vorig jaar 1 op de PA-markt zien staan die was bijna volledig weggeroest... Iemand heeft 'm toen voor paar euro meegenomen..ben benieuwd of diegene er nog wat van heeft kunnen maken...
Zelf heb ik voor de kleinere klusjes een aantal skytech rookmachientjes staan. Ze waren destijds niet heel erg duur, geven een erg leuke output. Een groot voordeel is dat ze met jack te besturen zijn: geen gekloot met DIN kabeltjes of zoals bij de Z80 220 aansturing: ze zijn gemakkelijk (met een verloopje naar XLR) te verlengen dus lang op afstand te besturen. Heerlijke apparaatjes, de laatste is vorige week overleden. De gene die het vroegst de deur uit ging was 4 jaar, deze was 6 jaar. Erg tevreden over deze apparaten,zeker voor het geld..Helaas worden ze niet meer gemaakt. Voor mij zal het nog erg moeilijk worden om een rookmachine aan te wijzen welke een dre's choice verdient..........
Topic: Vakbeurs Theatertechniek - Ahoy Rotterdam (9-1-2006 18:49:00)
Ik ben aanwezig, op maandag de 16e.
Topic: Multikabels (2-1-2006 16:52:00)
Hoe kom ik dan op het verhaal dat er voor gewoon 220/230 (dus 16a)altijd 2,5 kwadraat kabel gebruikt moet worden (of het liefst gebruikt wordt)
Topic: Alvast prettige kerstdagen! (25-12-2005 23:38:00)
Ook van hier uit fijne kerst en een super 2006!
Topic: Factureren zonder BTW met VAR (30-11-2005 21:47:00)
Zwart gaat inderdaad wel erg ver. Echter zolang ze het niet kunnen aantonen in de boekhouding worden ze er niet erg vrolijk van. Een kopie is een oplossing. Ik denk dat een vermelding van je VAR gegevens, inschrijving kvk (enz.) op je factuur al prima zullen voldoen.
Topic: Factureren zonder BTW met VAR (30-11-2005 19:40:00)
Voor hun administratie. Wanneer jou klant ondernemer is (en dus BTW af moet dragen aan de overheid) kan hij BTW terugvorderen aan de hand van zijn ontvangen BTW facturen. In zijn administratie zijn jou diensten dus " zwart" 'ingekocht'.

Correct me if i'm wrong...
Topic: Alvast prettige kerstdagen! (21-11-2005 22:40:00)
WEL leuk om te programmeren laugh :D
Topic: Showtec RGB led tube (21-11-2005 22:30:00)
Dat is inderdaad zo, maar ik mis het niet, het zou leuk zijn maar niet noodzakelijk..kan voorlopig genoeg kanten op op deze manier...
(wat wel zo is, als tech ben je er op een gegeve moment wel op uitgekeken, dan ken je al z'n progs wel... publiek is het zeker op dit moment nog erg leuk voor...!)
Topic: Showtec RGB led tube (21-11-2005 17:44:00)
Ik heb sindskort de JB tubeled in huis (die gewoon op 220 werken, RGB zijn etc.)
Kan er best leuke dingetjes mee doen... voorbeeldje: afgelope vrijdag (licht)showtje gedaan op een school, 4 tubes gaf een erg leuk resultaat. Kijk maar!

Ik ben heel erg tevrede over deze tubes!
Een goede lichtopbrengst, voor effect en wash goed te gebruiken, zitten mooie kleuren en effecten in en natuurlijk ideaal dat ze RGB hebben!

Grz
Topic: nieuwe merken op new line (9-11-2005 10:28:00)
Als je goed hebt opgelet zie je dat bij je rotterdamse collega de shures op dit moment goedkoper zijn, ze staan daar ook maanden lang voor 109,- in de folder/op de site dus dat verschilt ook!! Ik had het wel geweten hoor... Die paar euro meer...