Forum > Profiel

Gebruikersgegevens.

Het profiel van GoeieGast

Gegevens van leden zijn alleen zichtbaar voor ingelogde gebruikers

Laatste 200 bijdrage(n) van GoeieGast (Pagina: 4 van 10)

Topic: Tv programma vanavond 21.25 (17-8-2007 20:33:00)

renevanh schreef:

thijlklerkx schreef:

Da's waar maar ik lach die man niet uit maar vind het gehele plaatje gewoon grappig, en met pro mengpanelen met honderd kanalen ofzo, bedoel ik gewoon dat hij naast een enorme P.A. tafel staat en dan staat hij daar zo een beetje beduusd te kijken met zijn 4 kanaals DAP mengpaneel.
Rare opmerking hoor... hij heeft Behringers razz :p

Pro mengtafels met honderd kanalen zijn er niet, zelfs een Midas H3000 of Digico D5 komen niet eens in de buurt van 100 kanalen... (64 is nog niet eens 3/4 razz :p)
Een Digico heeft in de juiste uitvoering er 96 (112 inputs in de racks) dus beetje in de buurt komt het wel hoor... wink ;)

En @ thijl... ok, dan zitten we weer beetje op één golflengte...
Topic: Tv programma vanavond 21.25 (16-8-2007 23:00:00)

thijlklerkx schreef:

Ik zit weer te kijken, ik wil nog weleens zien hoe die man zit te stressen omdat 'ie 'de adapter van die dmx' kwijt is laugh :D

[edit schreef:

Whahaha, gaat die man uit met zijn dochter, gaan ze naar zo'n concert staan er pro mengpanelen met honderd kanalen ofzo begint die man tegen zijn dochters, kijk deze kast gebruiken ze om het licht te sturen, kijk als je die lampen daar ziet in dat ijzeren hekwerk (ahumm truss) die sturen ze daarmee aan laugh :D
Wahahah??? De enige die ik hier écht dom vind ben jij... Je zegt nog zelf dat ie het tegen z'n dochter heeft. Zou die dochter er iets van begrepen hebben als hij zou zeggen 'Met die HOG drie daar sturen ze de MAC2000's aan op de voorste trek' ?

En daarbij 'pro mengpanelen met honderd kanalen ofzo'... je komt zelf ook over alsof je dr echt de ballen verstand van hebt...

Ik heb mij meen ik als eerder uitgelaten over deze vent... Tjah paar dingen zijn goed 'het is alleen mooi als het goed bediend wordt'. Maar z'n verdere plan de campagne en ergens ene huis kopen terwijl je het plaatsje nog nooit gezien hebt? Mijn god waar begin je aan...
Topic: Avolites Pearl TIGER (8-8-2007 21:11:00)

Andras schreef:

(de datum waarop dat gebeurt is nog niet bekend)
En dat terwijl ik al maanden geleden een 2008 van mn toenmalige werkgever uit de doos heb gehaald. Slechte zaak zeg...
Topic: Geluid Paradiso(A'dam) te slecht (23-7-2007 23:01:00)
Mwah ik heb een legio (25+) concerten meegemaakt in Paradiso, en vond zowel de oude stack als de nieuwe W8l altijd goed klinken hoor...
Topic: Geslaagd?!?! (28-6-2007 10:14:00)
Paar mensen uit mij klas die hebben feitelijk twee profielen gedaan, en die krijgen bij ons twee diploma's. Een voor NG en een voor NT dus.
Topic: Geslaagd?!?! (27-6-2007 17:12:00)

René Eppink schreef:

Kom ik ook nog eens achteraan gekakt...
Net te horen gekregen dat ik uiteindelijk ook geslaagd ben voor VWO N&T en N&G. laugh :D
Netjes. Ik ook vandaag. Profiel allemaal zessen maar gemiddeld een zeven. Had een jaar (5e) ook jouw dubbelprofiel maar heb dit jaar (6e) B2 eruit gebonjourd want dat ging royaal boven mn pet. Had et ook niet nodig voor mijn studie volgend jaar (tandheelkunde in adam)(UvA/ACTA) dus perfect zo. Jij krijgt alleen wel twee diploma's.
Topic: Geslaagd?!?! (14-6-2007 16:43:00)
Beter dan bellen naar je mentor die natuurlijk in gesprek is en als je em dan eindelijk te pakken krijgt horen dat je nog wiskunde over moet doen ja. shut up :X sneaky :V angry sad :(
Topic: waarom geen Dre's choice voor? (23-5-2007 21:58:00)
Ik betaalde tenslotte zeven jaar geleden ook al 1000 gulden voor een Cdj 100...
Topic: Tv programma vanavond 21.25 (6-3-2007 19:03:00)

DJ Bartje schreef:

15.000? Voor 15.000 kan ik meer kopen hoor laugh :D Ook gebruikt hij proffesionele woorden; Truss noemde hij 'ijzeren Hekwerk', Lichtsturing : Dit 'ding' en deze 'kast' laugh :D Wel grappig om nog te horen dat hij vroeger proffesionele drive-in's heeft gedaan! en hij heeft 15.000 te besteden, en hij heeft slechts 4x parren!
Kijk dan nog eens goed tegen wie -ie dat zegt. En jij hebt er ook vier, (alleen jij hoeft er je brood niet mee te verdienen). Ik heb wel een zwak voor hem, het lijkt me een aardige vent en hij heeft het best naar zn zin geloof ik. Ook vind ik dat -ie best redelijk is, kijk maar naar de teksten op z'n site. Alleen vind ik het erg naief dat je zonder enig onderzoek op een plek die je niet kent een bedrijf gaat beginnen, een bedrijf waar je ook nog eens niet echt de kennis voor hebt. Maar er zijn meer dingen hoor.. Als ik het goed begrijp heeft z'n vrouw dat huis nog nooit gezien. En met een investering van 15 K een bedrijf beginnen waar je een gezin van moet onderhouden gaat natuurlijk niet in deze sector.
Topic: Andere webshop gebruikt letterlijk tekst new-line! (21-2-2007 21:23:00)

sound-impulz schreef:

Ik geloof dat er nergens vermeld staat dat je niet een wit vierkant met ronde hoeken mag gebruiken met een glow... en een achtergrondje van wit en grijs...
Wel dat je niet zomaar andermans werk mag kopieren.
Ik durf te wedden dat zelfs wij niet de enige zijn die dezelfde "opzet" hebben, want dat is het wink ;)
Das natuurlijk BULLSHIT. Het is voor elke randdebiel duidelijk dat één van de twee websites klakkeloos is overgenomen.
Topic: T-bar in truss hangen (25-1-2007 13:44:00)
Als je een fatsoenlijke topictitel had gekozen en links gewoon klikbaar had gemaakt dan had ik best willen vertellen dat je dat gewoon met twee g-haken zoals (ik neem liever deze want deze draaien lekkerder) deze www.new-line.nl/v/8138 kan doen. Gewoon links en rechts een klem en een safetycable (zoals reeds aangegeven).
Topic: gevarengeld (11-1-2007 20:01:00)
Gewoon goed regelen (en dus écht goed, niet zomaar een contractje 'control-ceëen' van een andere verhuurboer) in een degelijk contract. Gevarengeld is om de genoemde redenen (en de term + gedachte alleen al, ik zou je echt zeven wijd geven als ik je klant was en je kwam er bij mij mee aanzetten) een waanzinnig (in de zin van waanzin welteverstaan) idee. Maar voorkomen is beter dan genezen (ook al moet je goede medicijnen hebben) dus je zou ook eens kunnen kijken op de locatie zelf en daar kijken wat de gevaren kunnen zijn en wat je het beste kan doen om shit te verkomen. (Bijvoorbeeld waar gaan we staan, waar zet ik de spullen en wanneer (als alle mensen aan boord gaan of als we goed kunnen lopen enz. enz.)
Topic: New-line meeting 7 januari (10-1-2007 20:39:00)

calipso schreef:

met alles eens, behalve het feit dat eindhoven een gat is wink ;)
Ik heb het ook niet voor eindhoven zelf maar over het altijd gezellige 'Oirschot' waar een forumlid eerder dit topic mee kwam. happy :)

Hoewel ik het me eigenlijk heel moeilijk ga maken in dit topic want ten eerste kan ik hier niet meer zeggen dat ik een locatie binnen Nederland te ver vind én omdat ik zelf in Blaricum woon (wellicht bekender maar als ik het zo zie op de kaart niet gek veelk groter dan Oirschot) laugh :D razz :p

Desalniettemin is het reizen gister voor mij een enorm stuk gemakkelijker geworden daar ik gister (in 1 keer) mn rijbewijs heb gehaald. happy :)
Topic: New-line meeting 7 januari (10-1-2007 18:04:00)
Ik vind eerlijk gezegd dat mensen (ook <18) die zeiken over de afstand zich echt moeten schamen hoor. Eindhoven - Utrecht is volgens 9292 50 minuten in de trein zitten... Als je dat teveel vindt (???maar wel weer tijd hebt om daar 3-4 keer hier uitgebreid over te zagen???) moet je je maar eens achter je oren gaan krabben... Want zeker in de studie/schooltijd, laat staan het gewone werk (zeker in deze branche) komt dat dagelijks voor. En je mag ook nog even gaan krabben als je met 15 - 16 jaar nog niet begrijpt dat als je iets organiseert waar mensen uit het hele land aan meedoen dat je dat op een centraal gelegen locatie doet en niet in een of ander gat bij Eindhoven...
Topic: Grootste opschepperij, bloopers en andere (eerlijke) onzin (5-1-2007 17:33:00)

James schreef:

Ik heb een keer mijn spullen gebruikt op de diploma-uitreiking op mijn oude school. Omdat ik zelf ook mijn diploma kreeg dus andere de techniek deden heb ik ook niet egt geholpen met afbouwen. Maar de gene die wel afbouwden waren even vergeten dat ik had gezegd dat er 2 kabels van mij bij waren (natuurlijk zei ik ook welke dat waren). Toen kon ik dus uit een kast vol kabels mijn 2 kabels zien te vissen.
Dat je het overleefd hebt, ongelooflijk!
Topic: Veiligheid: hoe ver gaan we? (4-1-2007 14:26:00)
Wat me een beetje verbaast is dat de safety vaak tussen de ophangbeugel en het ophangpunt zit. Als ik namelijk ergens geen vertrouwen in heb, dan is het vaak de connectie tussen de ophangbeugel en het effect / de par zelf.
Topic: Andere webshop gebruikt letterlijk tekst new-line! (29-12-2006 15:22:00)
Nou als in amsterdam op de noordermarkt 'New Line' gezegd wordt, dan versta je zeer gemakkelijk nieuw lijn. laugh :D
Topic: Andere webshop gebruikt letterlijk tekst new-line! (29-12-2006 00:18:00)
Ik had laatst spul gehuurd bij J en H. Daarbij kreeg ik een uitdraai in mn handen van mijn eigen tekst hier. (namelijk dat ik de verkoop niks vind maar de verhuur des te beter) Na de uitleg aldaar vroeg ik ook even naar de domeinnaamzaak, wat ze daar zelf van vonden. Dat vonden ze toch zelf ook 'niet zo netjes'.
Topic: vraagje voor de belgen (17-12-2006 18:19:00)
Weet niet hoe dat verder in Nederland is te regelen als particulier of bedrijf, maar ID's worden hier ook gescanned. (in ieder geval bi Holland Casino en KLM auto-checkin)
Topic: Jouw Top-10 (13-12-2006 18:04:00)

Dj Roy schreef:

En hardcore is meestal ook niet zo'n probleem
razz :p
Bij ons meer de oudere jeugd en dan vrijwel enkel de heren.