Forum > Profiel

Gebruikersgegevens.

Het profiel van Aquilta

Gegevens van leden zijn alleen zichtbaar voor ingelogde gebruikers

Laatste 65 bijdrage(n) van Aquilta (Pagina: 2 van 4)

Topic: De showtec Cyborg (7-4-2004 18:47:00)
dat wist ik niet maar alvast bedankt. Ik zag ze nog in een shop leverbaar waarbij ze sterk waren afgeprijst
Topic: De showtec Cyborg (7-4-2004 18:37:00)
kick!

ik hem 'm in een shop zien staan voor 279 euro. shocked 8O enfin, hoe bevalt ie nu na een aantal maanden? al ervaring mee gehad op feesten? kortom, wordt er nog steeds zo negatief over gesproken of zijn de meningen veranderd.(met name voor de mensen die heb in gebruik hebben )
Topic: Wat kosten jullie nou? (5-1-2004 22:51:00)
True true, waar ik op doel is: je hoeft er niet bij te zetten wat je qua app. hebt ( cd spelers, mixers, x-overs) alsof ze daar verstand van hebben. Als je alleen 2 cdj-20's kan veroorloven maar de kwaliteit van je geluid/muziek en draaikunsten is perfect maakt het niet uit wat je hebt. een cdj-20 doet het net zo goed als een pioneer of denon 2600F en een jbsystem doet het "net zo goed" als een vestax of een dateq oid. tuurlijk zijn de faders en duurzaamheid van de dateqs etc. beter maar alsof je dat merkt als die jbsystem goed onderhouden is. Ik vind het persoonlijk beetje onzin om te vermelden wat voor mixers en cd-spelers je gebruikt.
Topic: Goede/slechte DJ's?? (5-1-2004 22:15:00)
yup quincie, kort maar krachtig. Je hebt gelijk. En al draai ik in discotheken ( wat zelden voorkomt ) dan sta ik altijd open voor leuke suggesties mbt. nummers draaien. Maar al draai ik op evenementen of thema feesten dan draai ik een set en daar komt dus mooi geen aanvraag nummer doorheen. Stuur ik ze naar de bar om een pilsje te pakken.
Topic: Wat kosten jullie nou? (5-1-2004 21:53:00)
tja voor 30 euro draai ik mooi mijn kont nog een keer om in me warme dekens denkend aan de bikini-bus die me mee vraagt naar een warm land. Maargoed voor 250 euro wil ik wel een nachtje die bikini's en het strand uit me hoofd zetten. En daarvoor krijg ze nog niet het mooiste van het mooiste. een 3Kw geluidssetje. 8 par64 truss met 2 scans wat datamoons,strobe etc. en btw. wat kan het hun nou schelen of je met 2 cdj-20 en een jbsystem mengpaneel of een dateq apollo/gmp8.3 bla bla en pioneers draait.Als het geluid goed klinkt en licht beetje netjes eruit ziet, is het al gauw goed. 'Achter de schermen' hoeven ze helemaal niet te komen.
Topic: Langste discosingle ooit? (27-10-2003 10:56:00)
ben liebrand uuh titel ben ik kwijt, is met die sportauto's. origineel duurt 38 minuten ofzo

edit 1: ik ken er nog wel eentje die ook rond de 35 minuten duurt, ik zal binnekort ff opzoeken hoe die heet
Topic: Samenwerken (24-10-2003 00:44:00)
Ik ben nu helemaal alleen. Ik deed het vroeger met een vriend maar die had simpelweg niet de aanleg ervoor en moest ik elke keer alles uitleggen en hem verbeteren. Daar gaat veel tijd in zitten. Ik ben hier een van de weinige dj's in de regio en dus alles 'behoort' tot mij ( op 2 andere middelmoot drive-ins na). Ik wil wel graag een lj erbij want zoals al gezegd is, in je eentje is het te veel. ik ze de lichten op een paar programma's en focus me vooral op het mixen. Dus dat is best kut als er haast geen mensen te vinden zijn die met licht app. om kunnen gaan sad :(
Topic: Crossover hulp (20-10-2003 22:15:00)
wat eddie waarschijnlijk hoopte was dat je dmv een crossover (in zijn geval dan) tussen zijn versterker en boxen zet zodat ie dan Stereo geluid heeft ipv mono. Aangezien je versterker geen 4 uitgangen heeft(in de meeste gevallen). Dus eddie, met een crossover is het alsnog mono, dan zou je een tweede versterker aan moeten schaffen voor je tops OF subs
Topic: Plaatje of foto voor meubel? (20-10-2003 16:00:00)
zoiets als dit?
home.zonnet.nl/MMeegens/website/dj1.jpg
home.zonnet.nl/MMeegens/website/dj2.jpg
Topic: Plaatje of foto voor meubel? (20-10-2003 15:51:00)
Simpel is style, style is mooi happy :)
Topic: TT doet het niet meer!?! (19-10-2003 20:07:00)
Ben ik ook wel benieuwd naar. Zo te zien je aan je kosten was het alleen je zekering + hun arbeidsloon en niet een vernaaide printplaat. Vind ik trouwens nog spotgoedkoop happy :) 17,50 euro voor arbeidsloon
Topic: Backstage pas (17-10-2003 12:57:00)
een mooie dame hoeft echt geen pasje te hebben al wilt ze met mij backstage razz :p
maar om even terug te komen op het topic. Probeer het idd bij de lokale copy winkel. Daar doen ze het nog wel eens voor een klein prikkie. Je kan ook naar een drukkerij gaan maar daar moet je een minimale oplage van 2000 stuks doen oid. Geloof me,dat is duur.
Topic: Hoeveel kunnen wij vragen? (14-10-2003 18:37:00)
vind ik behoorlijk aan de lage kant. Maar als jij zo rond kan komen dan is dat natuurlijk mooi.

edit 1: tja er zijn hier maar 2 drive-ins waaronder ik. Ik kan 'zoveel' vragen als ik wil.
Topic: Sponsors (14-10-2003 17:52:00)
Sponsoren zijn wel degelijk van belang.(imo)
Ik heb het weliswaar iets anders aangepakt als dhet gros van de mensen hier, maar dat wil niet zeggen dat sponsoren niet voor anderen zijn weggelegd. Ik ben na een tijdje zelf feesten gaan geven ipv. dat mensen mij gingen huren. Ik heb zo vaak NEE tegen iemand gezegd omdat ik gewoon geen zin had om op bruiloften te draaien. DUS... dan maar zelf organiseren. Sponsoren hebben hier heus wel interesse in. Ik heb als standaard sponsor Hagemijer en T for Telecom en voor grote feesten van 4000 man haal je grote sponsoren binnen, zoals Coca Cola of Flugel. Dit geld is meer bedoeld als start kapitaal op je drukwerk te financieren en movingheads en hele truss systemen te huren. En uiteraard hou je er zelf ook redelijk wat aan over. In ruil voor hun bijdrage hangen er grote vlaggen/borden in de ruimte, en natuurlijk op het drukwerk. Het is niet hinderlijk en ik hoef mijn eige flightcases niet te verneuken met HUN stickers. Ik zie zelf weinig verschil tussen een organisatie en een drive-in show.Je schrijft een formele brief met daarin je bedoelens. Waarom je hun als sponsor zou willen hebben. Waar je zelf vaak draait, voor welk doelgroep oid. En zet erbij als ze interesse hebben of ze willen reageren en dan ga je praten over het geld of app. en wat in ruil daarvoor.
Topic: Hoeveel kunnen wij vragen? (14-10-2003 17:18:00)
Vroeger kocht ik ook wat special effects etc. ik had snel een mengpaneel en 2 cdj 20's. Geluid kocht ik zeker niet en tot op heden heb ik dat ook niet gedaan. Geluid kan je gemakkelijk lenen of huren. Geluid vind IK!!! vele malen belangrijker als licht. Als het geluid belabberd klinkt, dan is het al gauw een slecht feest. Tuurlijk kan je sparen voor 4 dap mc 15 en 2 subjes ofzo maar wat heb je dan. Geluid voor 100 mensen (max?) dat is ook niet super. Ik kocht/huurde regelmatig app. bij stagelight in den Bosch. Heb er ook stage gelopen en nu kan ik voor een paar euro's een leuk 4 KW setje huren en dan wordt het nog voor me afgeleverd ook.
Al met al, koop wat basis licht en huur je geluid. En over de prijs... ik denk dat 60 euro heus wel een net bedrag is voor wat je nu hebt. Als je daaronder ga zitten maak je alleen maar verlies. De levensduur van je lampen is ook niet oneindig
Topic: Database (24-9-2003 00:04:00)
is allemaal heel leuk dat cbbc of hoe dat gezeik ook heet :) maaruh werkt dat ook met niet bekende cd;s of zelf gecompileerde cd's?
Dan is het handig.
Topic: Grootste blunder tijdens draaien? (22-5-2003 00:58:00)
Beter een wat slechtere overgang dan geen overgang happy :)
Topic: dj tiesto beste dj van de wereld? (15-5-2003 14:18:00)

luc2366 schreef:

en dan nu het topic wat leven inblazen: WETEN JULLIE EIGENLIJK WAT DIE KEREL VERDIENT PER UUR??? laat de speculaties maar komen happy :)
We hadden een keer de optie om hem te huren maar dat ging als snel over aangezien hij toen 15.000 euro per uur wou. Toen zijn we voor Johan Gielen gegaan. Beste keus overigens( was top feestje en hij koste 2750 euro voor 2 uur )
Topic: Popnagels (15-5-2003 14:13:00)
Wat je ook kan doen ( heb ik ook gedaan happy :) ) je belt een bedrijf op waar ze lichten etc. verhuren en je vraagt of ze dat ff willen doen. Is zo gedaan ( 10 minuutjes) en het scheelt echt veel geld/tijd. Vaal kost het niets ( in mijn geval was dat zo )

MVG
Topic: dj tiesto beste dj van de wereld? (14-5-2003 19:29:00)
Misschien is hij wel zo gewend aan die koptelefoon. Ik vind mij oude broeken lekkerder zitten dan nieuwe. Omdat ze lekker zitten en je eraan gewend bent. Maar weer ontopic, ik vind tiesto echt niet zo super geweldig. Hij is te commercieel en de mixen/nummers te saai en simpel. Waarom hij de beste van de wereld is gekozen omdat hij zo commercieel is. Iedereen heeft zoiets van; "ohhhhhh dat is tiesto, whahaaaa" alleen omdat hij beroemd is. Ik heb zat dj's gehoord waarvan ik nog nooit gehoord had maar die wel veel beter zijn qua mixen en het publiek bespelen. Maar zoals er waarschijnlijk hierop gereageerd zal worden: Dat is jouw mening.