Home > Geluid > DJ Gear > Afspelers

Stanton STR8-150 Draaitafel

Super High Torque DD Draaitafel, incl. Element

Stanton STR8-150 Draaitafel

Artikelnummer: 12649 | 3261
GTIN/EAN: 0049292550749

 

9
Bekijk de 4 review(s)
Schrijf zelf een review


DJ Afspelers
Stanton DJ Afspelers

Hou mij op de hoogte over dit product (i)

Discontinued

 

 

Dit product is niet meer leverbaar.

Met de ST-150 en STR8-150 gaat Stanton back to basics. Deze "no nonsense" draaitafels hebben alles wat professionele DJ’s nodig hebben en niks wat ze niet kunnen gebruiken.

Daarom zijn de ST-150 (standaard S-vormige toonarm) en STR8-150 (skip-proof rechte toonarm) primair ontworpen op basis van kwaliteit. Beide modellen hebben een duurzame constructie om feedback tot een minimum te beperken, een zeer hoge torque motor - tot 4.5 Kgf-cm - en een ultrastabiele platter en toonarm.

Met features zoals Key Correctie, Reverse, tot 50% pitch aanpassing en S/PDIF digitale outputs zijn de ST-150 en STR8-150 sterke kandidaten voor de titel Turntable Supreme.

Belangrijke eigenschappen van de Stanton STR8.150:

  • ’s Werelds sterkste Torque Motor (4.5 Kgf-cm)
  • Heavy Duty stalen constructie
  • Ultra stabiele Platter en Toonarm
  • Inclusief gemonteerd Stanton 680HP Element + naald

De Stanton STR8-150 is geoptimaliseerd voor scratch toepassingen en tijdcodesystemen.

De Reloop stofkap past prima op deze draaitafel!
Vind vergelijkbare en/of gerelateerde producten.
Categorie: DJ Afspelers

Subcategorie: Draaitafel Direct Drive

USB ondersteuning: Nee

4 reviews (Pagina 1). Gemiddelde waardering: 9

Sorteer op: relevantie | datum | waardering

 

Paar details
Door: <anoniem>

Natuurlijk is de prijs belangrijk bij het aanschaffen van draaitafels maar de stanton verschilt wel degelijk van bijv. de synq enz.
de str8-150 heeft een rechte arm en is zwaarder. Het gewicht betekent dat deze minder zal gaan meetrillen met ander geluid en de rechte arm is perfect geschikt voor DJ's die veel scratchen.
Als je dus veel scratched is deze 200 euro wel degelijk de moeite waard, zo niet, ga voor de synq of akiyama ofzo. Verder is het een heerlijke tafel om op te draaien. Start en stopt heel erg snel (sneller dan een technics!) en is ontzettend stabiel. Met de juiste afstelling skipt je naald NOOIT!

Was deze review nuttig? Ja Nee (Score: +1)

 

vergeet de rest!!!!
Door: <anoniem>

goeiedag iedereen die dit leest

Ik was eerst vrij sceptisch over merken die riepen dat ze beter waren dan onze vrienden van Technics maar...... toen kwam Stanton met deze rakker. Dit is echt een lekkere tafel, technische troep zal ik je besparen maar dit draait echt super!!!!!! alles erbij en strak afgewerkt, uit de doos en genieten maar!

try it and experience the best

greetz dj wxs

Was deze review nuttig? Ja Nee (Score: 0)

 

Voor scratchen een goede tafel, maar onnige topzwaar-->wiebelen
Door: <anoniem>

Hallo, ja ook deze heb ik zelf gecreeërd uit een st.150, waar ik een andere arm op gezet had en aangezien er totaal geen data gegeven wordt over de oemtafels+onderdelen, (1 van de reloop 6000ltd gevonden),heb ik mbv een vriend welke deze tafel heeft de boel opgemeten en de s zit gewoon geschroefd, dus eenvoudig na te maken.
Ik heb toevallig een stanton uit elkaar ligen en alle materialen(incl.platter,bodem,trafo,motorenz.)wegen grof weg 6kg....., dus de stalen plaat weegt 10kg en e staat leuk bij hu advertentie, van de grond af opgebouwd, maar dat is onzin. De voetjes zijn goedkoopje weggooivoetjes, totaal niet berekend op dit gewicht, je kunt e dan nog beter een technics voetje onder zetten..., maar ze hadden de bodem moeten verzwaren,, zoals sommige audiotechnica's hebben, en het staal met de helft moeten verminderen. Dan zou je een goede tafel hebben(even buiten de gebruikte matige onderdelen...su'scon condensatoren...erg low) .Motorconstructie is oke, alleen de as draait op een plaat en heeft geen omhulsel dus het vet waar ze al niet erg gul mee zijn moet je even aanvullen soms.klein beetje, iig vlak na de aankoop verstandig)
Anders slijt het gewoon sneller,en je ziet het nu bij veel technics draaitafels welke niet onderhouden zijn en nauwelijks of niet meer omhoog gaan bij de draaiiarm...geklontert vet.... en nooit lagers op nieuw ingevet.

Ik vind de pitchfader van alps nauwkeurig en fijn aanvoelen qua weerstand als de knoppen, wat voor alle knoppen geld, het microlaagjerubber geeft een fijne touch..srart/stoptorque weerstanden voelen ook oke aan.
Ben blij dat er eens een normale algemeen gebruikte geaarde stekker in kan. Connectoren zijn goedkope dingen,
20eurocent per paar op een stukplastic. Schakelaar tussen lijn/phono zijn ook goedkoop en het zicht is slecht..en met dat gewicht is het hinderlijk...hadden ze bovenop een knop voor moeten maken,wat helemaal geldt voor de groundlift.
Erg prettig is de motor aan/uit, welke ook lekker aanvoelt. De toonarm vind ik te lich gebouwd, dat heeft technics beter gedaan en vestax ook. De speling weghalen is zo gebeurd, niet te vast draaien. Alleen jammer dat de dj-winkels het gereedschap niet verkopen. Als je de standaardvoetjes helemaal indraaide en uiteraard zorgt voor een stabiele dj tafel...en de platteraflstelt, dmv hard dun stukje rubber, mits het nodig is, kun je er prima mee scratchen met veel naalden, maar faviriet blijft shure en qbert. De slipmatten en platen haal ik altijd in duitsland,
omdat simpel suzuki hier nog niet lang leverbaar is....perfect zwevende mat en dikker dan de thudrumbles, welke ook prima scratchen. De meegeleverde stanton valt ook nog wel mee. De vraag blijft of deze beter is dan de vestax pdx3000mk2, welke een erg goedkope abskunstof,wat troep is ,bovenkantgebruikt, maar veel beter in evenwicht is als hij uit de doos komt. Als ik voor de stanton's evenveel zou moeten betalen, als de vestax, zou ik voor vestax gaan.
De stantons moet je gewoon nog wat wat extra gewicht onderin doen...voetjes...en technics komt op een leeftijd dat de condensatoren e.d. het gaan begeven en de motor en 16% max bij een pitchfader is iet meer van deze tijd... En de meeste hebben geen verstand van elektronica, dus die belachelijke prijzen zijn eerdaags weg.

Conclusie:voor het prijspeil van nu is het de beste scratchtafel welke je kunt kopen, maar het is niet het slimste ontwerp. Voor 300euro extra kun je er een kwaliteitsbak van maken. De verflaag in trouwens dun.Maarja, hij is makkelijker te spuiten(iit abskunstof) en wees niet banghem te openen... Het spreek voor zich.

Cijfer 7, ik zou voor de pdx2000 gaan geldtechnisch gezien welke op deze site nog te koop staat....
gr.rich

Was deze review nuttig? Ja Nee (Score: 0)

 

HOT-HOT
Door: <anoniem>

shit......wat moet ik zeggen ik heb paar keer meegdraaid en het einige wat ik jullie kan zeggen is kopen die handel.....
want betere tt`s kom je niet tegen zo wel halla at me.

mvg dj daddy E.

PS, wel een beetje duur dus als je de DO niet voor hebt zal ik dan SynQ XTRM hallen want die zijn beter dan techniecs........

Was deze review nuttig? Ja Nee (Score: -1)

Handige links

www.keurmerk.infoBetaalopties