Forum > Profiel

Gebruikersgegevens.

Het profiel van Dewazige

Gegevens van leden zijn alleen zichtbaar voor ingelogde gebruikers

Laatste 200 bijdrage(n) van Dewazige (Pagina: 2 van 10)

Topic: Non-Newtonian Fluid on a Speaker Cone (maezena) (15-11-2009 01:44:00)
Ga eerst maar een spelen met water en maizena, samen vormt dit ook een niet-newtoniaanse stof. Wanneer er druk op wordt uitgeoefend wordt de stof hard.
Topic: Laptop meenemen tijdens het draaien (29-9-2009 07:00:00)
Ik denk niet dat dat uitschuifplateau los verkrijgbaar zal zijn.
Losse ladegeleiders, hout en verf dan weer wel. Je hebt dan alleen nog wat houtbewerkingsskills nodig.

Maar inderdaad, mooi kistje zowel door links én rechtshandigen te gebruiken.
En die prijs, ach, als je al een djm, mep7000 en een laptop hebt gekocht dan kijk je toch niet meer zo nauw naar het prijsverschil tussen bijv een prodjuser slant kist+laptop oplossing en de pioneer kist?
Topic: Ergenissen on stage/ tijdens het draaien (22-9-2009 22:24:00)
...en het plaatje al opzet voordat ze uitgesproken zijn.
Topic: geluids installatie in een restaurant (22-9-2009 17:54:00)
Een 100v eindtrap en dan 3 zone's maken is voor puur achtergrondmuziek misschien wel de goedkoopste oplossing. Heb je ook maar 1 amp nodig en maar 2 aders naar iedere ruimte (heb vandaag nog een paar 100v inbouw volumeregelaars gevonden die weg mogen)
Topic: Grootste opschepperij, bloopers en andere (eerlijke) onzin (22-9-2009 17:40:00)
Afgelopen week bij aankomst op locatie voor een bruiloft vroeg een dame achter de bar of we uit de voeten konden met CEE32 en of we daar misschien nog een verdelertje bij nodig hadden.
Zo kan het dus ook.
Topic: CEE16-3 splitter zonder zekering? (4-9-2009 06:36:00)
In België gelden wel degelijk andere normen en het klopt inderdaad dat ook de nul afgezekerd moet zijn.
Volgens mij heeft dat ermee te maken dat in sommige gebieden nog een 127/220 volt netwerk ligt, je sluit dan je 220/230 apparatuur aan tussen 2 fasen om zo tot 220volt te komen. De zekering in de "retourleiding" heeft dan zeker nut.
Topic: Opera Live 402 (7-8-2009 07:44:00)

RickU09 schreef:

Hebben wij beide het over de Troubadour in Maastricht?
Yep,
Topic: Opera Live 402 (6-8-2009 18:02:00)
Als dat dat ene cafeetje aan de brusselsestraat is moet dat wel kunnen. Ben er ooit eens eens geweest in een gekke bui en de DJ keek ons boos aan omdat we te hard stonden te hakken, de houten vloer bewoog te veel waardoor de platendraaiers oversloegen.
Ik denk trouwens dat een soundmate3 setje op die locatie sowieso een verbetering is ten opzichte van wat er nu hangt.
Topic: Wat voor werk doe je in de vakantie? (28-7-2009 18:44:00)
Vakantie? wasda?

Werk gaat door, eigenlijk had ik vanaf vrijdag 3 weken vakantie gehad van de werkgever maar heb me alweer laten overhalen om dinsdag wat dingetjes te doen, zal ook nog wel woensdag worden denk ik.
Onze eigen shows en verhuurdingetjes blijven ook gewoon doorgaan want het is zo leuk om te doen
Gelukkig mag ik nog een weekje weg met scouting als verkennersstaf ook omdat ik het zo leuk vind maar dat is wel stevig aanpoten (maar wel lekker een week buiten in de ardennen).

Veel vrije dagen in de zomer? Ja, graag!
Veel leuke dingen doen? Ja, veel!
Niet werken? Ben je gek joh, The show must go on!
Topic: subs voor 50 tot 300 man (26-7-2009 20:37:00)
Nope,
Ontwerp van Dré is 60 hoog, 54 breed en 60 diep en heeft 2 gaten van 10cm doorsnee voor de basreflex.
Topic: Wanbetalers (13-7-2009 19:43:00)
Tijdje terug iets soortgelijks meegemaakt.

Op de PA-markt wat licht en geluid gekocht bij een bedrijf en een dag later bij aflevering contant betaald, BTW bon zou worden nagestuurd. Netjes binnen een week een BTW bon in de bus en en 3 weken later een aanmaning angry .
Na een vriendelijk doch zeer dringend mailtje van mijn kant met de betreffende verkoper werd direct de fout erkend, opgelost en excuses aangeboden. Zo kan het dus ook.
Topic: HK Audio Deacon bassen vallen weg (5-7-2009 14:35:00)
Het feit is wel dat een serverruimte over het algemeen relatief klein is én afgesloten, de gegenereerde warmte kan dan de ruimte niet uit en de ruimte warmt dan enorm op, vandaar airco, dan kan die warmte verplaatst worden naar een andere ruimte (buiten)
Heb ooit werkzaamheden moeten verrichten aan de voeding van een airco in een serverruimte (@home/ ziggo), de temperatuur steeg in een half uur van 20 aar 30 graden celcius.
Voor kleinere serverkasten volstaat vaak enkel een flinke fan die de warmte buiten naar buiten blaast.

En ja, voor enigszing normaal gebruik van een versterker (geen 2 ohm gebruik of zware clipping) vind ik dat een omgevingstemperatuur van 30 graden celcius geen problemen mag veroorzaken bij een versterker. Kijk ook eens in de handleiding, daarin zal vast vermeld staan tussen welke temperaturen een versterker gebruikt dient te worden, binnen deze aangegeven temperatuurgrens EIS ik dat een apparaat geen problemen veroorzaakt mbt oververhitting.

Vergeet ook niet dat 60 a 70 graden geen enkel probleem is voor electronica, standaard elco's wil je niet warmer hebben dan een graadje of 80 maar menige transistor gaat bij zulke temperaturen gewoon door terwijl je dan al echt geen zin meer hebt een versterker aan te raken (auw)
Topic: Eerste DMX Lichtset (2-7-2009 22:55:00)
1) Ja, dat kan, verder geen ervaring.
2) Voor dimmer gewoon generic dimmer 4ch gebruiken, indien niet voorhanden gebruik een willekeurige andere 4ch dimmerpersonality
3) Niet nodig, zie antwoord hierboven
4) sorry heb ik niet
Topic: Muziek voor 50-60 jarige (2-7-2009 17:15:00)
Of mensen die ook zelf wel menen een avondje DJ te kunnen spelen en dan speciaal om philips cd-bakjes vragen want al die functies als pitch control en instant start/cue points zijn maar duur, ingewikkeld en heb je toch niet nodig.
Ze doen maar, mij zitten ze niet in de weg.

Maar ff terug on topic, een 50 tot 60 jarig publiek kan je (afhankelijk van enorm veel factoren) best wel herrie voeren hoor maar daar komt weer de factor ervaring om de hoek kijken en niemand kan ervaring hebben in iets dat hij/zij nog nooit heeft gedaan. Vraag een bevriende collega om met je mee te gaan al is het alleen maar om voor jou de hete kolen uit het vuur te halen, is nog gezellig ook, je leert er misschien nog iets van en de kans op een geslaagde avond is een stuk groter.
Topic: Catch voor frontdeksel (1-7-2009 18:11:00)
Ik heb je laatst adres gegeven van rousseau metaalbouw, zij kunnen zeker weten zo'n catch voor je maken. Ook heb ik eventueel ook nog wel een adresje liggen van een poedercoater.
Wordt misschien wel duurder dan 25 euro per stuk maar je zou altijd eens een prijsopgave kunnen vragen.
Topic: Michael Jackson overleden (26-6-2009 18:24:00)
RIP Michael Jackson.

Mijn eerste CD die ik ooit gekocht heb als 8 of 9 jarige was Dangerous van Michael Jackson. Trouw had ik wekenlang al mijn spaarcentjes aan de kant gelegd en toen ik eindelijk 44 gulden bij elkaar had verzameld ben ik met mijn moeder naar de lokale cd winkel gegaan. Volgens mij heeft die cd ondertussen al wel 3000 keer in de cd speler gezeten, ik heb hem nog steeds en heeft een ereplekje in mijn cd koffers (linksbovenaan).

Het nieuws van vannacht dat Michael Jackson niet meer onder ons is raakte me dus wel in zekere zin. Het was een paria en gekke dingen waren we wel van hem gewend. Ook de opgave om in zijn toestand 50 concerten te geven terwijl hij amper 2 minuten op een podium kon staan om die concerten aan te kondigen lijkt mij een helse opgave. Michael heeft laatst ook aangegeven "not amused" te zijn over het enorme extra concerten dat de organisator had gepland, tel daarbij op zijn financiële problemen, de rechtzaken over kindermisbruik, mislukte? operaties bij de plastisch chirurg, huidkanker en een chronische vorm van "Wacko". Er zijn mensen die zich voor minder dingen zichzelf van het leven beroofden....

Muzikaal staat Michael Jackson op grote hoogte (samen met een hoop ander muzikanten) zijn muziek heeft zeker in de jaren 80 en 90 de wereld muzikaal beïnvloed, wie herinnert zich die geweldige videoclip niet van thriller, de moonwalk of de intro van "heal the world"?

Michael Jackson is dood,
Leve de muziek, Leve ZIJN muziek

25 juni volgend jaar nationale Moonwalkdag?
Topic: Onderdeel dap mc 15? (20-6-2009 14:22:00)
Of even (eventueel met je filtertje in je zak, als je niet weet waar je naar moet vragen) langs de electroboer gaan, doorgefikte items kopen en even erin solderen.
Topic: Speakerflans zit niet goed vast naar mijn idee (19-5-2009 21:47:00)
Volgens mijn boeken van de MTS elektro grijpt bij een schroef de kracht om aan te draaien aan ín de schroef, bij een bout aan de buitenkant. Enige uitzondering op die regel zijn inbusbouten die dus technisch gezien een schroeven zijm maar toch bout genoemd mogen worden.
Dus ja, een m6 met verzonken kruiskop is imho een schroef. Denk ook eens aan bijv een houtdraadbout, hier grijpt de kracht duidelijk aan aan de buitenkant.

[edit] tegelijk met sgrovert verhaaltje getypt, laatste zin slaat het meest ergens op. [/edit]
Topic: Speakerflans zit niet goed vast naar mijn idee (19-5-2009 17:37:00)

Dré schreef:

nog mooi inbus ook
Anders heet het ook geen bout maar schroef.
Topic: House Festival (17-5-2009 20:37:00)
...Alleen eigen mateiaal of ook evt inhuur.
Mocht je een dosis mafheid nodig hebben en iemand die zijn handen uit de mouwen kan steken dan bied ik me iig wel aan om te komen klussen.