Forum > Profiel

Gebruikersgegevens.

Het profiel van YourLiVe

Gegevens van leden zijn alleen zichtbaar voor ingelogde gebruikers

Laatste 200 bijdrage(n) van YourLiVe (Pagina: 4 van 10)

Topic: www.ikwilfeest.nl (7-7-2016 11:14:00)

Dré schreef:

Het ikwilfeest domein is nooit bedoeld om zoekverkeer af te vangen.
En daardoor is het naar mijn mening geen interessant domein. Dat het makkelijker te onthouden en in te typen is dan new-line.nl ben ik uiteraard met je eens, maar dat vind ik persoonlijk ook een slechte naam. De naam van je roze concurrent vind ik trouwens nog slechter, en ook zoover, zalando enzovoorts vind ik op zichzelf geen goede namen.

Dré schreef:

Ooh: Ik biedt het domein hier niet te koop aan (dus hou mij dacht ik keurig aan de regels).
Het is jouw site dus je doet maar wat je wilt hoor wink ;)
Topic: www.ikwilfeest.nl (7-7-2016 10:52:00)
Ik meen me te herinneren dat het verkopen van domeinnamen op new-line niet werd toegestaan maar vooruit sneaky :V

Ik zou er persoonlijk niets voor over hebben. Er wordt nooit gezocht op "ik wil feest" en de kans dat iemand uit zichzelf "www*ikwilfeest*nl" intypt is dus ook uitermate klein. Ik vind het ook niet echt een logische zin, ik heb nog nooit iemand aan de telefoon gehad die zei "ik wil feest". Daarnaast zijn er volgens Open Site Explorer slechts 4 links naar de site, dat geeft dus ook geen meerwaarde. Tenslotte is je drive-in-show al zolang niet meer actief dat er ook niet veel mensen zullen zijn die nog een visitekaartje ofzo met het webadres erop hebben.

Ik koop regelmatig domeinnamen (heb er een stuk of honderd) en ik betaal voor een redelijke goede naam meestal rond de 100 euro. De duurste naam die ik ooit gekocht heb is djgezocht*nl, daar heb ik volgens mij 300 euro voor betaald maar "dj gezocht" wordt dan ook z'n 500 keer per maand ingetypt in Google.

In dit geval wordt je zelf benaderd door iemand die interesse heeft dus je kunt proberen een wat hogere prijs te vragen (vraag en aanbod). Ik zou eens inzetten op 150 euro ofzo en kijken wat de reactie daarop is.
Topic: Ergenissen on stage/ tijdens het draaien (7-7-2016 10:33:00)
Ik sta vrijwel nooit buiten zonder overkapping, staat ook in mijn voorwaarden. Daar staat overigens ook in dat de opdrachtgever altijd aansprakelijk is voor schade.

Mensen moeten gewoon het benul en respect hebben om mijn spullen niet als tafel te gebruiken maar ja... je zou eigenlijk naar ze toe moeten lopen en een biertje op hun smartphone moeten zetten, kijken of ze dat normaal vinden. Meestal pak ik een glas direct van de speaker af, blijft grappig om dan de kop van zo iemand te zien als ie z'n biertje kwijt is laugh :D

Vroeger zetten mensen hun drankje ook vlot op mijn voorzetmeubel, een smalle rand met een hoop electronica erachter... stelletje idioten. Tegenwoordig zijn die voorzien van schuine randen dus dan valt er niks meer op te zetten, al heb ik het wel eens meegemaakt dat iemand zijn drankje dan maar gewoon op de inbouwpanelen van mijn mixer zette angry
Topic: Ergenissen on stage/ tijdens het draaien (6-7-2016 19:52:00)
Allemaal zeer herkenbaar weer... toevallig afgelopen weekend nog zo'n groep bejaarden recht voor de speakers gehad. Ik oma uitgelegd dat de mensen achteraan de muziek ook graag wilde horen maar ja, daar hebben ze natuurlijk geen begrip voor... ik kan het van die mensen ook wel voorstellen hoor, maar ja ze gaan daar zelf zitten.

Ook het wegdraaien van speakers heb ik al enkele keren meegemaakt, zeer irritant. Die staan niet voor niets zo gericht, dat geeft het beste geluid voor de hele zaal. Als je dat niet bevalt ga je maar ergens anders staan / zitten, of beter nog, naar huis.

En dan heb je nog de mensen die drank op mijn actieve sub gaan zetten, waar ook de versterker en processor zijn ingebouwd... normaal let ik daar natuurlijk heel goed op, maar ik heb het nu toch al 2 keer meegemaakt dat er een glas bier overheen ging... tja dan is het feestje direct afgelopen. De laatste keer heb ik er meteen een fles water achteraan gegooid (nadat ik de spanning eraf had gehaald uiteraard) en het direct zo goed mogelijk opgedroogd met een theedoek, maar toen ik het voorval met de klant ging bespreken zei die "tja dat kunnen wij nu niet meer controleren natuurlijk, wie zegt dat dat echt is gebeurd" shut up :X

Gelukkig kunnen die HK Lucas setje wel wat hebben, nachtje drogen en het werkt weer prima, maar in dit geval moest ik me echt inhouden om toch niet gewoon een dikke rekening te sturen... het is dat het via een goede klant (cateraar) was geboekt, toen ik die over het voorval vertelde zei die meteen "stuur de rekening maar naar mij".
Topic: Ergenissen on stage/ tijdens het draaien (24-6-2016 16:59:00)
Ik zei al, tegen beter weten in wink ;) Ik heb gewoon zo'n 32 ampère paddestoeltje met automatische zekeringen en aardlek, die sluit ik meestal standaard aan. Daar heb ik ook een verloopstekker bij naar een 16 ampère aansluiting (gemaakt door een bevriende elektricien). Maar goed, gelukkig is er niks kapot.
Topic: Ergenissen on stage/ tijdens het draaien (24-6-2016 09:09:00)
Gisteren weer zo'n krachtstroom knutsel momentje, zaal had zelf een verdeler waarbij gewoon 3 contra stekkers aan de rode stekker waren gemaakt. Ik - eigenlijk tegen beter weten in - daarop ingeplugd, geen stroom. Andere contra geprobeerd, nog niks. Gewoon stopcontactje geprobeerd om te kijken of het probleem niet bij mij lag, deed het prima...

Baas erbij, ja ik weet het ook niet zou het gewoon moeten doen, gisteren nog een band op gezeten, zal wel aan jou liggen angry Ik zeg nou ik pak mijn eigen paddestoeltje wel even uit de bus... de hele avond zonder problemen mee gedraaid shut up :X
Topic: Flighcase vraag. (6-5-2016 08:58:00)
Ik heb in mijn dj sets de stroom en XLR aansluitingen onder de CD lade gemonteerd, misschien is dat ook iets voor jou? Heeft mijn nooit in de weg gezeten op die manier.
Topic: We hebben een nieuw vip lid (12-4-2016 21:27:00)
Maar hij lijkt wel op een Hollander of niet wink ;)
Topic: Wat is het volgende onderdeel/accessoire van een platenspeler? (25-3-2016 16:17:00)

Dré schreef:

Ik heb in een vorig DJ leven (DJ in de tijd dat je er nog amper van kon rondkomen) vaak de spiegels naast de dansvloer moeten doen (schijnt in veel tenten taak van de DJ te zijn)
Dan had jij nog heel veel geluk, ik heb in een tent gedraaid waar de dj de toiletten moest schoonmaken shut up :X Waarschijnlijk om sterallures te voorkomen ofzo. Het enige wat ik tegenwoordig nog opruim zijn mijn eigen spullen, en dan krijg ik nog een stuk beter betaald ook wink ;)
Topic: akai apc40 mk2 i.c.m. vdj (6-3-2016 13:36:00)
Als je de legale pro versie van Virtual Dj hebt kun je hier een mapping downloaden voor de APC40 (geen idee of die ook voor de MK2 werkt trouwens, is al wat ouder zo te zien).
Topic: PA markt 2016 zaterdag 12 maart (29-2-2016 09:09:00)
Hahaha jazeker maar ik zit nog wel aan de goede kant van de 40 (maar al wel aan de verkeerde helft van de 30 laugh :D razz :p )
Topic: Wie verhuurt..... (Diversen) (29-2-2016 09:03:00)
Stuur me even een offerte als je wilt Bas. Ik heb al wel wat reacties gehad maar nog maar 1 concrete offerte... zonder prijs kan ik niets aanbieden natuurlijk.
Topic: Wie verhuurt..... (Diversen) (28-2-2016 16:36:00)
@ Tom, ik weet dat jij de benodigde spullen daarvoor hebt maar ik denk niet dat jij helemaal naar zuid limburg wilt komen om dit te verzorgen wel? Ik wil het wel compleet verzorgd inhuren, en het is voor mij ook niet interessant om 2 keer op en neer naar jou te moeten...

@ Frank, nooit geweten dat er ook van die hoorns zijn die muziek wel fatsoenlijk kunnen weergeven. De hoorns die ik ken klinken alsof je de muziek door een oude telefoon hoort, dat is niet wat ik wil aanbieden. Maar waarschijnlijk worden het gewoon een aantal simpele topkastjes inderdaad. Zou 4 a 6 kastjes aan 1 zijde voldoende zijn voor achtergrondmuziek en goed verstaanbare spraak over het hele veld (per voetbalveld uiteraard)?
Topic: PA markt 2016 zaterdag 12 maart (28-2-2016 16:29:00)

Tom schreef:

(oude) collega's
Oude collega's als in jou en Richard of oude collega's als in collega's waar je vroeger mee gewerkt hebt razz :p laugh :D
Topic: Wie verhuurt..... (Diversen) (27-2-2016 17:22:00)
Tja ik doe het ietsje anders, ik verzorg zelf de dj booth met dj (en wellicht het geluid voor het eerste sportveld) en huur het materiaal wat ik niet heb gewoon in. Zo verdien ik er zelf ook nog wat aan wink ;) Ik verkoop ook regelmatig drive-in-shows waarbij ik het materiaal wel zelf heb maar de dj inhuur.
Topic: Wie verhuurt..... (Diversen) (27-2-2016 17:03:00)
Nee heb ik ook niet, ik heb alleen gewone speakersetjes. Ik weet ook niet of die 100 volt hoorntjes de geluidskwaliteit is die ze zoeken, ik vind het zelf eerlijk gezegd helemaal niks...
Topic: Wie verhuurt..... (Diversen) (27-2-2016 15:58:00)
Ik heb een aanvraag gekregen om (achtergrond)muziek te verzorgen tijdens een sportdag voor ongeveer 1000 kids op 20 april in zuid limburg. De activiteiten zijn echter verspreid over 2 voetbalvelden, met daartussen nog een (niet gebruikt) voetbalveld.

Ik beschik zelf helaas niet over de juiste materialen (speakers + bekabeling) om dit te kunnen verzorgen. Wie zou ik daarvoor kunnen benaderen?
Topic: Compact array system (23-2-2016 14:14:00)
Misschien dat de Soundcaddy van HK Audio ook het overwegen waard is. Geen idee hoe die zich verhoudt tot een bose systeem maar wellicht is het de moeite waard ze even te vergelijken. De Soundcaddy heeft in elk geval wel een vrij uitgebreide ingebouwde mixer.
Topic: Wie heeft ervaring met chauvet intimidator 255 irc (18-2-2016 23:06:00)
Ik ben zelf ook wel fan van Chauvet. Ik heb zelf 2 Hurricane 1300 rookmachines en 2 bubble king bellenblaasmachines, allebei apparaten met een uitstekende output voor een prima prijs.

Je merkt ook dat er goed is nagedacht over de apparaten; zo heeft de rookmachine subtiele blauwe verlichting bij de vloeistoftank zodat je kan zien hoe vol hij nog zit en een knop achterop waarmee je kunt roken zonder afstandbediening, en bij de bellenblaasmachine kun je 4 schroeven met de hand losdraaien om de voorkant te openen waarna je het bakje met vloeistof er zo uit pakt. Ook erg handig met schoonmaken.
Topic: Op afstand muziek wisselen (5-2-2016 08:42:00)
Ok, ik was even aan het googelen en de eerste prijs die ik tegenkwam is 205 euro (niet meer leverbaar overigens). Maar ook 100 euro is een keer of 3 meer dan wat noodzakelijk is voor deze toepassing, vind je niet?