Home > Geluid > Microfoon > Draadgebonden

Rode Videomic MKII Rycote

Super Cardioïde Mono Condensatormicrofoon

Rode Videomic MKII Rycote

Artikelnummer: 49221 | 103287
GTIN/EAN: 0698813002900

 


Geen reviews
Schrijf zelf een review


Microfoon Draadgeb.
Rode Microfoon Draadgeb.

Hou mij op de hoogte over dit product (i)

Discontinued

 

 

Dit product is niet meer leverbaar.

De volgende Rode producten zijn nog wel leverbaar:

De Rode VideoMic is een professionele on-camera condensatormicrofoon die is ontworpen om te worden gebruikt in combinatie met consumenten videocamera’s en personal audio recorders.

Het geïntegreerde shockmount systeem isoleert de VideoMic capsule en elektronica van de metalen “shoe mount”, ten behoeve van isolatie van externe fysieke factoren ongewenste bijgeluiden en vibraties in de microfoon kunnen veroorzaken. De standaard shoe Mount van de Rode VideoMic heeft ook een 3/8" draad in de basis voor eenvoudige bevestiging op een microfoonhengel of –statief.

Het super cardioïde polaire pickup patroon is zeer directioneel, focust op het object voor de camera en minimaliseert omringende geluiden. De microfoon heeft een native respons van 40Hz tot 20kHz, en een selecteerbaar high-pass filter op 80Hz waarmee voorkomen wordt dat lage bijgeluiden van bijvoorbeeld airo’s of het verkeer mee worden opgenomen. Via de binnenzijde van het batterijcompartiment kan -10dB en -20dB niveau PAD gekozen worden, zodat ook harde geluidsbronnen zoals live muziek of motorsport kunnen worden opgenomen.

Wordt geleverd exclusief camera.

Handige links

www.keurmerk.infoBetaalopties