Home > Geluid > DJ Gear > DJ Mixer

Ecler HAK 380

Professionele Battle Mixer

Ecler HAK 380

Artikelnummer: 18253 | 3002002
GTIN/EAN: -

 

8
Bekijk de 1 review(s)
Schrijf zelf een review

Ecler DJ producten
DJ Mixer
Ecler DJ DJ Mixer

Hou mij op de hoogte over dit product (i)

Discontinued

 

 

Dit product is niet meer leverbaar.

De Ecler HAK Serie bestaat uit een geavanceerde reeks Performance Mixing Instruments, waarbij Old School traditie wordt gecombineerd met actuele turntablist trends en Ecler audio technologie.

De Ecler HAK-380 is ontworpen in samenwerking met topartiesten, ontwikkeld via een strikt R&D proces en “in-house” gefabriceerd zodat de gerenommeerde kwaliteit en professionaliteit van Ecler gewaarborgd blijven. De HAK mixers staan bij ’s werelds meest toonaangevende DJ’s bekend om hun indrukwekkende prestaties.

De Ecler HAK-380 beschikt over de meest recente high-end fader technologie met een intelligente Eternal inductieve crossfader en heeft een revolutionaire microprocessorgestuurde Scratch Cue mode aan boord.

Vind vergelijkbare en/of gerelateerde producten.
Categorie: DJ Mixer

Subcategorie: Battle Mixer

Toonregeling: 3-weg

Aansluiting Master: XLR (gebalanceerd)

1 review (Pagina 1). Gemiddelde waardering: 8

Sorteer op: relevantie | datum | waardering

 

Ecler Hak 380
Door: <anoniem>

Heb deze mixer nu zo'n 4 jaar. Beest van een mixer.

Ik ga jullie niet vervelen met allemaal technische verhaaltjes. Als je een 2 kanaals mixer zoekt zonder midi of usb en veel scratcht (intensief gebruik van crossfader) dan is Ecler 360/380 of Rane TTM56/TTM56S de ultieme keus.

De Hak 380 bied boven de Hak 360 de functie Scratch Cue (gebruik van crossfader alleen toepassen op het Cue (koptelefoon) signaal) en de Eternal crossfader welke onverwoestbaar en zeer licht is.

Ik twijfel nog wel eens om over te stappen op een Rane TTM56S omdat die 4 ingangen bieden die elk te switchen zijn (phono of line) i.p.v. de 2xphono en 2x line ingangen op m'n huidige Hak 380 maar verder ben ik dik tevreden met m'n Ecler, dus om die reden nou een andere mixer aan te schaffen...

Ecler for the Cut!

Was deze review nuttig? Ja Nee (Score: 0)

Handige links

www.keurmerk.infoBetaalopties