Home > Licht > Statisch Licht > Led Par Spot

Showtec LED Par-56

Polished short DMX

Showtec LED Par-56

Artikelnummer: 13991 | 42422
GTIN/EAN: 8717748015594

 

8
Bekijk de 3 review(s)
Schrijf zelf een review


LED Par Spot
Showtec LED Par Spot

Hou mij op de hoogte over dit product (i)

Discontinued

 

 

Dit product is niet meer leverbaar.

De volgende Showtec producten zijn nog wel leverbaar:

De Showtec LED Par 56 Short is een Par 56 met RGB colourmixing. Dankzij het gebruik van LED's is de levensduur extreem lang en het energieverbruik erg laag.

De Showtec LED Par 56 bevat 153 LED's (51 x rood, 51 x groen en 51 x blauw) en kan automatisch worden aangestuurd via 6 DMX kanalen (RGB en voorgeprogrammeerde chases en kleuren) via de ingebouwde processor of worden aangestuurd door muziek via de interne microfoon.

De lage prijs zie je terug in de verpakking (die is matig). Hierdoor kan het product kleine deukjes in de achterkant oplopen tijdens transport. Daarnaast zijn het aantal dimstappen erg beperkt.

Wij zijn gestopt met deze LED Par vanwege de te hoge uitval.

3 reviews (Pagina 1). Gemiddelde waardering: 8

Sorteer op: relevantie | datum | waardering

 

Goed(koop)!
Door: <anoniem>

Er leuke lamp, welke ik heb gebruikt voor mijn interieur. Geeft veel licht, en met 2 van deze lampen heb ik echt heel veel licht in huis.
De automatische functie (kleurenwissel) werkt prima, en is nog in snelheid in te stellen.

Conclusie: absoluut waar voor mijn geld!

Was deze review nuttig? Ja Nee (Score: 0)

 

Mooi
Door: <anoniem>

Opzich leuke dingen heb er nu 4 in mijn bezit waarvan 1 al kapot was bij aankomst, en er was 1 met een los schroefje in de behuizing. Hopen dat het defect een fabrieksfout is (moet haast wel, de helft van de rode ledjes deed het niet). Voor de rest leuke dingen om te gebruiken op kleine feestjes. Redelijk fel valt me echt niet tegen en op dmx werken ze ook lekker! Daarom 4 sterren. Ik weet niet hoelang ze het gaan volhouden maar ik houd jullie op de hoogte!

[Na 2 maand]

Inmiddels al wat feestjes ermee gedraait. Zijn fijne parren. Vooral als het donker is komt er echt genoeg licht uit. Inmiddels heb ik ook voor alle 4 een frost filter ervoor (Vandaag binnen gekregen). Je kleuren komen er dan echt veel mooier uit. De lichtopbrengst gaat wel achteruit. Ik weet niet hoe ze het doen in het donker met de filters ervoor. Voor de rest prima dingen, alhoewel ik er al 3 keer wat terug had moeten sturen, maar dat lag ook mede aan de importeur. Ze houden het nu prima uit en kunnen echt wel tegen een stootje! Caseje eromheen kan geen kwaad denk ik. DIe ga ik zelf gewoon bouwen

Was deze review nuttig? Ja Nee (Score: 0)

 

gewoon oke!
Door: <anoniem>

Op zich een mooie spot, welke niet snel kapot zal gaan!

voordeel: hij geeft geen warmte af!
nadeel: lang niet zo mooi als een echte parlamp. Is net als met TL boven een eettafel... het hoort eigenlijk gewoon niet in een discotheek oid. Echt parlicht is echt mooier!

Wij gebruiken ze elke show als spot op de dj/artiest en op cds etc... ideaal omdat je dan een mooi blauw kleurtje kunt neerzetten zonder de dj af te branden!

Was deze review nuttig? Ja Nee (Score: 0)

Handige links

www.keurmerk.infoBetaalopties

Vaak gekocht met: