Home > Geluid > PA Versterker

DAP Palladium P-900 Black

Versterker, 2 x 525 Watt (4 Ohm), 2HE, Zwart

DAP Palladium P-900 Black

Artikelnummer: 11479 | D4134B
GTIN/EAN: 8717748287601

 

7,9
Bekijk de 23 review(s)
Schrijf zelf een review


Versterkers
DAP Versterkers

Hou mij op de hoogte over dit product (i)

Discontinued

 

 

Dit product is niet meer leverbaar.

De volgende DAP producten zijn nog wel leverbaar:

De DAP Palladium P-900, Zwart is een 19" versterker met een hoogte van 2HE. De Palladium P-900 levert 2 x 350W aan 8 Ohm en 2 x 525W aan 4 Ohm. Deze eindtrap is voorzien van clip limiters.

Deze volledig herontworpen Palladium versterkers zorgen voor “good looks” in je versterkerrack! De Palladium Vintage serie is geïnspireerd door de retro look van buizenversterkers en 19” rack-apparatuur en biedt voldoende vermogen in een stijlvolle behuizing voor een scherpe prijs!

Output Power DAP Palladium P-900:

  • 8 Ohm Stereo Power (RMS): 350W
  • 4 Ohm Stereo Power (RMS): 525W
  • 8 Ohm Bridge Power (RMS): 1050W

De complete serie bestaat uit maar liefst 7 modellen, ieder met een eigen vermogen en prijsklasse, leverbaar in het zwart en het zilver.

Alle units zijn 2 HE 19” (483 x 400 x 89mm B x D x H).

23 reviews (Pagina 1). Gemiddelde waardering: 7,9

Sorteer op: relevantie | datum | waardering

 

Ontwerp foutje
Door: Rob Nijhuis

Deze versterkers hebben orgineel 2SA1941/2SC5198 en deze zijn te krap voor deze voedingsspanning.

De VCE is max 140VDC terwijl er 160/170VDC kan staan bij clippen en power-on, waardoor het steeds weer stuk gaat!

Als je over gaat tot reparatie gerbuik dan een 2SA1943/2SC5200 paartje. Deze kunnen 230VDC hebben.

EDIT. Na het vervangen van de eindtorren 0 problemen meer. Het is dus een afrader om deze versterker nieuw te kopen omdat deze met "verkeerde" eindtorren zit.

Dus gewoon een lichtere of zwaardere versterker te nemen, want alleen de P900 is zo slecht bedacht.

Was deze review nuttig? Ja Nee (Score: +2)

 

zeer gaaf!
Door: <anoniem>

deze versterker is echt een topper!
hij blijft goed koel door de 2 ventilatoren,
verder is hij heel netjes afgewerkt.
wat me verder is opgevallen is dat hij geen tulp aansluitingen heeft ( rood - wit/zwarte kabels ) maar dit kan ook een voordeel zijn doordat je dan balanced aansluitingen moet gebruiken word de kwaliteit alleen maar beter!!

dit is verder mijn eerste proffesionele versterker miss zitten er nooit tulp aansluitingen op de versterkers van nu!

twijfel je? doen!!
versterker is een van de hardst werkende apparaten van je set en deze is daar heel geschikt voor!

M.V.G

Jasper

Was deze review nuttig? Ja Nee (Score: +1)

 

jammer
Door: <anoniem>

Wij hebben 1 1/2 jaar geleden deze versterker gekocht en er weinig plezier van gehad. Al na 6 maanden hield 1 kant er mee op de zekeringen sprongen er uit en dat bleef gebeuren. Nu een jaar later is ook de anderen kant er mee opgehouden door kortsluiting in 1 van de speakersnoeren, de clip sprong er niet op!! Anderen speaker dus opgeblazen bedankt dap!
(overgens ben ik wel te spreken over de k-115 die heb ik al weer 1.5 jaar en daar is nooiet wat mee aan de hand. (tot nu de versterker het begaf en daardoor de speaker opblies)

Misschien heb ik geen geluk gehad met deze versterker maar ik zal niet meer besparen op versterkers. Als je het goed wil doen kijk dan eens naar dynacord het kost wat meer maar deze versterkers ken ik dan ook die al 15 jaar oud zijn en nog geen mankement vertonen. Bovendien springt de clip er daar wel op als het nodig is!

groetjes nathan

Was deze review nuttig? Ja Nee (Score: +1)

 

goede versterker
Door: Thomas Diesvelt

Ik ben er ook goed over te spreken, mooi apparaatje, blijven heerlijk koel en tja, uit die led's komen zeker genoeg licht..

edit (05-05-2009):

Ondertussen alweer een hele tijd geleden dat ik deze versterker heb gehad. Tegenwoordig gebruik ik een paar American Audio V-4001+ versterkers, dit heeft niks met de p-900 te maken, ik ben puur overgestapt omdat de V-4001+ meer vermogen kan leveren.

Over de palladium heb ik nooit iets te klagen gehad, deze heeft het altijd perfect gedaan!

Ik heb ooit eens deze versterker vergeleken met een Omnitronic P-1000 (vermogen ligt ongeveer gelijk) op sub versterking.. De palladium won het makkelijk!

Was deze review nuttig? Ja Nee (Score: 0)

 

Nette versterker!
Door: <anoniem>

Heb van deze dap versterker 2 stuks en er zal er binnekort nog een bij komen. 1 is namelijk te licht voor m'n baskasten dus bridge ik ze per stuk op 1 baskist. gewoon goede degelijke versterker en zeker voor het geld!

even voor sommige lui hierboven, elke versterker kan kapot maar ligt er helemaal aan hoe je er mee omgaat. en koop btw nooit een kapotte versterker want daar blijf je mee aan het kloten.
als de printplaatjes, voeding enz eenmaal een flinke klap hebben gehad blijven er problemen komen. En goede vooral DIKKE speakerkabels zijn ook heel belangrijk! door te dunne kabels blaas je ook je set veel sneller op!

Dus zonder gezeur gewoon een zeer nette versterker!

Groeten, Remco

Was deze review nuttig? Ja Nee (Score: 0)

 

p-900
Door: <anoniem>

ik word een beetje gek van dat gezeur over dat m,n oude versterker een beter geluid geeft dan de p-900, het geluid van de oude versterker is mooier en strakker dan deze p-900.
een versterker (woord zegt het al) versterkt alleen maar je geluids weergave. heeft dus niks met klank te maken. hij gaat harder of zachter.
als je geluid vervormd zal t wel aan je boxen liggen.die zullen dan te licht zijn, dan moet je dus aan een zwaardere set, of je eq beter afstellen. ik heb mijn p-900 op vol vermogen staan en als je een mengtafel hebt met gain regel je daar je hardheid mee.
conclusie: gain half of helemaal open en p-900 op stand 3? dan gaat het zooitje knap heftig vervormen. maar zet je de gain op 1\3 open en p-900 op 10 dan heb je een mega strak geluid, hij geeft dus vol vermogen en laat het geluid er mooi strak doorheen brullen,(ik draai zelf met
2x dap pro ax15 b sub's
2x dap pro a 15 top
1x p-900
de versterker trekt het makkelijk en er komt een super strak geluid uit deze combinatie.

Was deze review nuttig? Ja Nee (Score: 0)

 

Close-up-maikel@hotmail.com
Door: <anoniem>

Dit is een fantastisch ding! Wij hebben voor onze drive-in ook de 400 uit deze serie en ze doen het allebei perfect.

Ik heb alleen een vraag:
Iemand zij dat hij de ventilator erbovenuit hoorde komen, hoe zacht heb jij hem dan wel niet staan?
Zelfs als hij aleen aanstaat en de muziek is uit dan hoor ik de ventilator amper:P

Nou gewoon kopen!

Was deze review nuttig? Ja Nee (Score: 0)

 

mooi afgewerkt en goed geluid
Door: <anoniem>

erg goed versterkertje voor de wat kleinere drive in. Ik heb hem in gebruik met zijn grote broer p1600 (waar helaas 1 kant van werkt, gaat dus retour)en er komt erg veel geluid uit in een zaal van ca. 200 man. ventilators klinken erg zacht en lampjes zijn mooi blauw.
En tja wat kan ik zeggen over de kosten, dat lijkt mij wel duidelijk. voor dit geld zo een vermogen dat is wel erg ideaal

Was deze review nuttig? Ja Nee (Score: 0)

 

zeer goede versterkers
Door: <anoniem>

ik heb er nou twee met een x-over erbij ze clippen nog niet eens als ik hem helemaal open zet voor nu is het nog goed zat mar in de toekomst wil ik tog gaan sparen voor een dynacord setje een powermax 5 of een p5 die zijn echt wreed om mee te draaien marja dat is voor de toekomst ik ben pas begonnen dus dit is nog goed zat

Was deze review nuttig? Ja Nee (Score: 0)

 

Goed spulletje
Door: <anoniem>

Er is echt niks mis met dit versterkertje, het enige nadeel dat ik zo kan bedenken is dat je met deze versterker slecht kan doorlussen. maar das kwestie van goeie snoeren kopen verder. verder geeft ie echt 100% van waar je voor betaalt hebt!

Steven (verdere mening volgt over paar maand)

Was deze review nuttig? Ja Nee (Score: 0)

Handige links

www.keurmerk.infoBetaalopties

Vaak gekocht met: