Home > Licht > Statisch Licht > Led Par Spot

American DJ Mega QA PAR38

LED Par Spot met 3 x 5 Watt RGBA

American DJ Mega QA PAR38

Artikelnummer: 44370 | 1226200031
GTIN/EAN: 0640282003094

 


Geen reviews
Schrijf zelf een review


LED Par Spot
American DJ LED Par Spot

Hou mij op de hoogte over dit product (i)

Discontinued

 

 

Dit product is niet meer leverbaar.

De volgende American DJ producten zijn nog wel leverbaar:

De American DJ QA Par38 heeft 3 stuks 5 Watt RGBA modules. Het gebruik van de kleur Amber zorgt ervoor dat de spot beter in staat is om wit te produceren met een relatief hoge kleurechtheid (CRI). Daarnaast is een RGBA spot beter in staat om pasteltinten te projecteren. Uiteraard heeft alles z'n prijs (de output van verzadigde kleuren is wat lager dan bij een soortgelijke RGB spot het geval zou zijn).

De American DJ QA Par-38 is voorzien van een dubbele beugel zodat deze ook op de grond geplaatst kan worden. Ook aan het aansluitgemak is gedacht met een extra IEC (euro) uit zodat naar de volgende spot doorgekoppeld kan worden. DMX sturing is mogelijk dankzij de 7 verschillende kanaal modi. Daarnaast ontbreekt ook de muzieksturing en master/slave mogelijkheid niet.

De Mega QA Par 38 is draadloos aan te sturen met de optioneel leverbare American DJ LED RC2 draadloze afstandsbediening. De LED Par Can is tevens uitgevoerd met: 16 kleuren macro’s, elektronische dimmer (0-100%), zijdelings geplaatste IEC AC in- en uitgangen voor het doorkoppelen van de netspanning en een 25 graden projectiehoek.

Handige links

www.keurmerk.infoBetaalopties